|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
23.9.2010 7:26:25   
loremi
Dobro jutro! user posted image

gigi ena kavica za lepše jutro!

user posted image

btw ko bom jst velika bom tud znala kavico s takimi vzorčki pripravit user posted image

kaj je že to, da te nekdo vpraša, kako si user posted image
gigi si zgleda ena izmed tistih, ko bo vedno poskrbela za dobro drugih, mogoče v tem času uspela naredit še kej zase, ampak počasi rabiš tudi roko bližnjega, ampak ker ima vse, ne opazi, da bi se moral tudi za koga drugega pobrigat. eh ja
jst se kdaj pocukram s kakim takim postom, kot ga mismis napiše, da se lepo crklata doma user posted image
jst dans jezna na mojga, se mu kao mudi delat (sej ne da je pol na črpalki še 3/4 ure na kafetu) in me skor ignorira zjutri, tolk se mudi
ma vseeeeeem enga objemčka user posted image
kako ste danes? kako boste preživele dan? no večina dopoldan v službi, miklarom mogoče popoldan
mene sosedova tamala žica, da bi šle popoldne pohajkovat po lj. btc-ju, kolk se mi dan, mhm, prav res user posted image  user posted image

moj kokr prehlad al kaj tole je, pol dneva je, pol dneva ni user posted image
sej se filam s čajčki, pa je takrat ok, zjutri pa koma

aqua kokr berem, je tale Reš tudi spremenljive volje, ampak je bil danes zgleda kar vzpodbujajoč in smo me tudi! naj bo malo a tisto dobro! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
ampak jaz pridem na RR zaželet,da bi opravila čimboljše, pa me Reševe pacinetke že prehitijo s poročilom user posted image , v LJ. ob tem času še niti UZ-jev ne začnejo delat user posted image user posted image user posted image .
Srečno naprej, v soboto nej se pokažejo lepi foliklčki!

em, ja, pejmo še kej nardit, za pasje brikete, je ko zmešana, no poleg tega ji tekne tudi marsikej drugega, naprimer jabolko, slice, banane, na tla mi je padel košček kruha, ko sem ga rezala za filo, ni problem, vse pobere kot sesalec user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
23.9.2010 8:10:01   
sonya1
Gigi, kako si ? Vidiš, vsaj me te vprašamouser posted image
Moj se tudi bolj redko spomne kaj takega, imam pa hvalabogu dobre prijatelje, ki me to vprašajo večkrqt in če nisem, da skušajo pomagati; če pa ne, pa vsaj poslušajo. Pa še tu lahko malo pojamram, če me kaj težiuser posted image

Zarči, upam,da ti je kaj bolje.
Aqua, računamo  na najboljše ! Tale naša statistika nosečnic je slaba. Dejmo kaj naredit, da bo bolje.
Loremi, ja psi so res tako veselje. Jaz si tako želim imeti psa, da akdar le zagledam kakšnega psa ( s tem mislim res psa, kakšno tako zverino, ki je skoraj tolikšna kot jazuser posted image ), se mi kar malo zmeša. In pol imam dolge monologe, kako bi jaz imela psa, kaj bi s psom počela, kam bi vse šla in kako bi bilo super. Dokler me moj ne prizemlji, kam ga bom dala, ko bom kam šla, kdo bo skrbel zanj takrat, kako bo pes žalosten, če me ne bo... pa me navdušenje malo mine. Ampak samo do naslednjič, pol pa vajo spet ponovimo. Ja, ampak ko bom velika in imela svojo hišo, bo pes definitvino pri hiši in to tak razvajen, da bi se samo crkljal. Pa dve mački, pa velik vrt in vse to. Samo še hišica z malo zemlje mi manjka, pa bo tudi vse touser posted image

Miklica, upam, da ti je malo odleglo. Joj, kako bi ti rada napisala kaj lepega in tolažilnega, pa sem kar malo nerodna. Če bi bila tu, bi te objela in odgnala vso bolečino proč. Pa poljubčka, pa ne bo več bolelo, karkoli je že bilo...kot je včasih mama počela.

Danes je že mali petekuser posted image , še malo pa bo....
Pozdravček še vsem, ki jih nisem omenila... 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
23.9.2010 8:17:53   
miklarom
dobro jutro!

sonya - hvala ti, malo mi je odleglo samo še ne čist, pa saj bo s časoma.

in kako ste mi kaj danes, spet bo lep sonček, jest pa spet cel dan v službiuser posted image  jutri pa zjutraj pol pa vikend fraaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 23.9.2010 8:18:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
23.9.2010 8:27:03   
mismis
Jutrčk vsem skupaj,

Aqua, to sta bila z atom brzinksa. Za folikle ti je pa lepo povedal, potrebuješ samo eno dobro celico, ostalo je pa luksuz. Zdele do sobote vsak dan kakšno jajčko in zelenca, pa bo akcija. Ker mora biti, v soboto bom pa spet v spanju držala pestke user posted image

Žižek moj, kaj te to muči, kakšno lastništvo, kakšne 20 let stare zgodbe, zato se je brezveze prepirati, saj veš. Kar je preteklost, naj to tudi ostane. A je J. že kaj bolje, si ga že nagonila zdravniku, pa ti? Kaj tebe muči, saj veš, moja cifra je še vedno ista user posted image user posted image user posted image  Ti povem, da se danes dobim z Zvezdico in "tovo kuro", zadnjič ni šlo.

Miklarom, si danes kaj bolje user posted image user posted image

Sonya, potem bi takšnega kužona kot ga imam jaz user posted image user posted image , to je res veselje, ampak tudi veliko, veliko dela. Še sploh, ker tako velikega psa ne moreš pustiti med dopustom nikomer na čuvanje (ga ne more peljati niti na sprehod), potem ga moraš obvezno šolati, da ga lahko obvladaš, pa itak je vsak dopust prilagojen njegovim potrebam, torej pozabi na hotele, apartmaje, preostane ti samo šotor ali avtodom. Je pa po drugi strani toliko veselja s tem, ni lepšega, ko se pride stisniti k meni in se crkljava. Ampak, če se le da, preloži to vse na takrat, ko boš velika in boš imela hišo user posted image

Loremi, ne vem kaj je z današnjimi dedci, se mi zdi, da je moj zadnji dober model. Pa bolje, da sploh ne napišem, kaj vse počne, ker bo potem izpadlo, da želim, da ste mi fovš, ampak moram pa priznati, da imam res veliko, veliko srečo. No vsaj na tem področju.

Zarja, a si danes kaj bolje, boš do ponedeljka sestavljena?

Fidi, vidim da se držiš stran od računalnika, saj je prav, če je le ta čas produktivno zapravljen

Maussi, kje pa si ti zadnje čase, prideš, postrežeš s kavo, ne napišeš pa nič. Torej, kaj dogaja in kako si?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
23.9.2010 9:07:30   
gigi1
Helou  user posted image

Hvala srčice user posted image ...včeraj me je nekaj zabediralo user posted image   Vreme, luna, pms... Mal se je nabral.

Aquica user posted image  user posted image  user posted image  naj se še kakšen folikelček najde do sobote.

Mikla draga samo da si vsaj malo bolje user posted image

Sonya saj nisem mislila, da me prijatelji ne vprašajo...ampak tisti s katerimi preživljam večino časa in za katere največ naredim...
Navijam za hiško in kužona user posted image  user posted image  user posted image

Zarči si kaj bolje?

Miša moja...saj ni bilo nič takega, sam mal sem se zasmilila sama sebi. Pms me matra. Ni bilo glih za maltretirat te sred noči. Bom raje prišparala za drugič, ko bom bolj rabila user posted image
Vidim, da sva oba preutrujena in res rabiva dopust. Komaj čakam, da še ta mesec mine in popusti gužva v službi, da greva lahko vsaj v toplice. Prav zmatrana sem user posted image
Itak, da ni šel k dr.
Lepo pozdravi Zvezdi in tamaučka user posted image

Lana08 lupčke malemu K. Upam, da te pusti spati user posted image

Loremi hvala za kofi user posted image . Se mi zdi, da noben moški ni glih jutranji tip (ne mislim na petelinji zajtrk user posted image ). Jim je težko še usta odpret, kaj šele koga objet.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
23.9.2010 9:31:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Se mi zdi, da noben moški ni glih jutranji tip (ne mislim na petelinji zajtrk user posted image ). Jim je težko še usta odpret, kaj šele koga objet.

moj je, verjemi, vsako jutro, ko zazvoni budilka se stisne k meni in me malo pocrklja. To so najlepši deli dneva. Posledično vedno vstaneva čisto prepozno in sem jaz šele ob 8. uri na šihtu. Med vikendom je pa tako dober, da ponavadi on zjutraj vstane in pelje kužona na sprehod in me pusti spati. user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
23.9.2010 9:35:41   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Se mi zdi, da noben moški ni glih jutranji tip (ne mislim na petelinji zajtrk user posted image ). Jim je težko še usta odpret, kaj šele koga objet.

moj je, verjemi, vsako jutro, ko zazvoni budilka se stisne k meni in me malo pocrklja. To so najlepši deli dneva. Posledično vedno vstaneva čisto prepozno in sem jaz šele ob 8. uri na šihtu. Med vikendom je pa tako dober, da ponavadi on zjutraj vstane in pelje kužona na sprehod in me pusti spati. user posted image user posted image

mater, a si ga na loteriji fasala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ma kje še kakšnega braderja, bomo to v promet hitro spravli.... user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem ti pa tud uardno fuoš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 23.9.2010 9:36:40 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
23.9.2010 10:01:48   
lana08

Lana08 lupčke malemu K. Upam, da te pusti spati user posted image

Neeee, ga je zdelalo cepljenje, luna, pa še kaj. Ampak danes je nov dan in že šibava ven. Upam, da si tudi ti bolje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
23.9.2010 10:10:27   
Fidolina
Jutrouser posted image

Gigi, kako si kajuser posted image ?
Moram tole malo pokomentirat.
Moje  mnenje je, da premalo jamraš. Vse me tukaj na forumu, stalno nekaj jamramo - in kdo je prvi, ki jih potolaži - seveda Gigi. Kadarkoli katerakoli rabi kakšen nasvet ali informacijo, koga pobara - seveda Gigi ("Gigi, a mogoče ti veš....." ali " prosim odgovor Gigi in druge...".ipd...).
Najbrž je tako tudi doma. Tvoj ima pri roki osebo, ob kateri se počuti popolnoma varen, potolažen, (sit -dobre hrane user posted image ) in jo (te) ima za trdno obzidje, za katerem varno ždi v oblačku ugodja. Moški imajo glave, kokr zabetonirane v betonsko kuglo (seveda izjema je od Mismis). Da pride kaj do njihovega možgana, je treba jit skoz ves tisti beton. To pa najlažje dosežeš tako, kot se dela s kužki. Torej, ponavljanje, ponavljanje in še enkrat ponavljanje.....
Npr. pri nama je bilo : On vstane 20 min pred mano - jaz počakam, da se sprosti kopalnica - on potem gre na comp prebrati prve novice.  Jaz iz postelje k njemu, da ga pozdravim. On: ti a veš da je Pahor....., ali v Nemčiji gre ta pa ta v stečaj, ali.....
Torej, niti dobro jutro, niti nič drugega. Potem pa sem jaz začela takole: "ne mi takoj težit z vsemi katastrofami tega sveta, sem ravnokar vstala in raje me vprašaj, srček, kako si spala ali kako si, a si v redu?"
No, tole sem mu ponovila nekaj desetkrat in zdaj se je navadil, da je prvo zjutraj, ko me vidi stavek:" Srček, kako si spau? A si vredu?"
Za lubčke in objemčke pri prihodu in odhodu, sem ga isto tako zdresirala, kot kuža. (prinesi, prinesi palico - nekaj časa na zčetku ne gre - potem vedno prinese).
Ker sem mu 100x povedal, da me kdaj med user posted image  boli trebuh, mi zdaj že sam reče, ko mu povem, da je prišla user posted image  - "no, pol pa počivi, ker te boli trebuh"user posted image
No, je pa skrben v službi in skrbi za vrt in hišo. Tako, da to je OK.
Samo mal je bukov včasih - kot vsi moški (seveda z izjemo Mismis).

Torej - finta je v jamranju oz. lepše rečeno, da se večkrat odpreš in pokažeš, da si tudi ti ranljiv in poln skrbi. Pol naj se pa še ON malo spopada s temuser posted image .
Gigi user posted image .

Zarjica, pocajtaj se ti meni - kojuser posted image . user posted image

Vsem objemčke user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.9.2010 10:12:28   
Fidolina
Akvica pestke, pestke,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.9.2010 10:32:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jutrouser posted image

Gigi, kako si kajuser posted image ?
Moram tole malo pokomentirat.
Moje  mnenje je, da premalo jamraš. Vse me tukaj na forumu, stalno nekaj jamramo - in kdo je prvi, ki jih potolaži - seveda Gigi. Kadarkoli katerakoli rabi kakšen nasvet ali informacijo, koga pobara - seveda Gigi ("Gigi, a mogoče ti veš....." ali " prosim odgovor Gigi in druge...".ipd...).
Najbrž je tako tudi doma. Tvoj ima pri roki osebo, ob kateri se počuti popolnoma varen, potolažen, (sit -dobre hrane user posted image ) in jo (te) ima za trdno obzidje, za katerem varno ždi v oblačku ugodja. Moški imajo glave, kokr zabetonirane v betonsko kuglo (seveda izjema je od Mismis). Da pride kaj do njihovega možgana, je treba jit skoz ves tisti beton. To pa najlažje dosežeš tako, kot se dela s kužki. Torej, ponavljanje, ponavljanje in še enkrat ponavljanje.....
Npr. pri nama je bilo : On vstane 20 min pred mano - jaz počakam, da se sprosti kopalnica - on potem gre na comp prebrati prve novice.  Jaz iz postelje k njemu, da ga pozdravim. On: ti a veš da je Pahor....., ali v Nemčiji gre ta pa ta v stečaj, ali.....
Torej, niti dobro jutro, niti nič drugega. Potem pa sem jaz začela takole: "ne mi takoj težit z vsemi katastrofami tega sveta, sem ravnokar vstala in raje me vprašaj, srček, kako si spala ali kako si, a si v redu?"
No, tole sem mu ponovila nekaj desetkrat in zdaj se je navadil, da je prvo zjutraj, ko me vidi stavek:" Srček, kako si spau? A si vredu?"
Za lubčke in objemčke pri prihodu in odhodu, sem ga isto tako zdresirala, kot kuža. (prinesi, prinesi palico - nekaj časa na zčetku ne gre - potem vedno prinese).
Ker sem mu 100x povedal, da me kdaj med user posted image  boli trebuh, mi zdaj že sam reče, ko mu povem, da je prišla user posted image  - "no, pol pa počivi, ker te boli trebuh"user posted image
No, je pa skrben v službi in skrbi za vrt in hišo. Tako, da to je OK.
Samo mal je bukov včasih - kot vsi moški (seveda z izjemo Mismis).

Torej - finta je v jamranju oz. lepše rečeno, da se večkrat odpreš in pokažeš, da si tudi ti ranljiv in poln skrbi. Pol naj se pa še ON malo spopada s temuser posted image .
Gigi user posted image .

Zarjica, pocajtaj se ti meni - kojuser posted image . user posted image

Vsem objemčke user posted image

Fidek
, kaj si pa ti tole super napisala, pa ne sam naši Žižetki (čeprav si situacijo glede nje popolnoma realno opisala, s forumom vred in je zadnji čas, da tvoj nasvet k srcu vzame in začne jamrat!!! user posted image ) ampak tud vsem nam ostalim.
Sem se odločla, da bom tudi jaz starega psa novih trikov začela učit. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa obvezno javim, če bo kakšen uspeh v daljni prihodnosti!!! user posted image Aja, pa hvala za suport in pestke! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.9.2010 10:58:21   
gigi1

Zdej pa že nehi!! user posted image  user posted image  user posted image
Ravno zato sem napisala, da ne mislim na petelinji zajktrk, da se ne boš ti oglašala...in... evo nje opet user posted image
Hecam se. Miškon je res car in ti velika srečnica user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.9.2010 11:07:42   
gigi1
Lana08 upam, da bo danes bolje user posted image

Fidi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Hvala!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.9.2010 11:11:34   
lana08
Ne najdem emaila kamor se naročim za napotnico za zamrznjenčke. Mi lahko katera napiše. Hvala hvala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.9.2010 11:20:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Ne najdem emaila kamor se naročim za napotnico za zamrznjenčke. Mi lahko katera napiše. Hvala hvala.

Lana08, probaj s tem mejlom, tukaj sem se jaz marca naročila za psovet pri dr. D, da mi ja napisal napotnico za pingivne
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.9.2010 11:23:17   
zarja1

Uffff večer se je pri nas lepo začel, nakar je naš po 3eh kozarcih vina privlekel zgodbo  staro najmanj 20 let....ah...lastništvo...nič takega... in pogrnil na izpitu. Zdej sva pa vsak na svojem koncu stanovanja.... In ja Fidi tudi moj je imel zadnje čase težave z aritmijo...zaradi posla... res imamo pestro zadnje mesece...ampak....mene nihče ne vpraša kako sem??? jaz pa ta vprašanje pogosto postavim... sem kar samoumevna in ...kao večna...nobenga ne skrbi kako sem jaz...Jbtga
srce...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.9.2010 11:27:32   
zarja1
Zarja, a si danes kaj bolje, boš do ponedeljka sestavljena?

dans slabo, oz. slabše kot včeraj kaže.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no ponedeljek je še dalečuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.9.2010 11:56:51   
lana08
Hvala Mišmiš, sem poslala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.9.2010 12:06:15   
Tanja_Jes
Hojla punce...
Po obrokih hodim sem gor user posted image tko da veste da mislim na vas in vas berem, samo časa ni da bi pisala.

Žižek...dej mi sms-iraj svoj naslov, sem šla po tisto kremco in sem rekla zdravnici da mi dve napiše user posted image , tko da ti jo pošljem, pa upam da ti bo pomagala.

Lubice drage - cmoka prav vsaki posebej

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.9.2010 12:34:25   
gigi1
Tanjček moj zlati user posted image user posted image user posted image  Miljonkrat hvala!

Lana08 a bo že akcija? user posted image  user posted image  user posted image

Zarčica pa kaj je to? user posted image  Danes bi ti moralo biti vsaj malo bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.9.2010 12:42:30   
sonya1
Konzervice moje zlate;

uradno priznavam jest tud, da sem fovš Miši in GIgi zaradi njnuh dragih (Gigi, se spomnim, kako se mi je milo storilo, ko sem brala, da tvoj misli, da sta družina in najboljša prijatelja vidva)

Jaz bi morala biti lezbijka, bi se imela z eno čutečo žensko veliko lepše. Bi si kar eno od tuka izbrala, pa bi živele kot dva bubrega v loju"user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.9.2010 12:51:30   
loremi
sonya sem se pa mogla zdej nasmejat tvojemu postu .... ampak se pa tko zlo strinjam z napisanim!!!
user posted image  user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.9.2010 13:00:38   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Konzervice moje zlate;

uradno priznavam jest tud, da sem fovš Miši in GIgi zaradi njnuh dragih (Gigi, se spomnim, kako se mi je milo storilo, ko sem brala, da tvoj misli, da sta družina in najboljša prijatelja vidva)

Jaz bi morala biti lezbijka, bi se imela z eno čutečo žensko veliko lepše. Bi si kar eno od tuka izbrala, pa bi živele kot dva bubrega v loju"user posted image

Sonya user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.9.2010 13:05:29   
gigi1
Sonya hvala user posted image , ker si me spomnila, da imam kar dobrega mužiča (razen, ko me PMS daje user posted image ). Ma tale pms je zmer hujš user posted image . Včasih me je dajal dan ali dva pred user posted image , zdej je pa to jar teden prej. In včasih se že zjutraj zbudim jezna na mojega...kar tako...ker je...ker smrči (pa to itak počne vse noči v letu user posted image )...ker me ne boža in crklja, ko se meni zljubi...ker...sem takrat jaz čudna in pol najedam...dokler ne privleče kakšne 100 let stare zgodbe...in se ufuram v totalno samopomilovanje...no, če sem poštena sem precej sama kriva za včerajšnji dogodek. A čem priznat? user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.9.2010 13:13:03   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Konzervice moje zlate;

Sonya user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je Fidika kandidatka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.