mismis
|
Jutrčk vsem skupaj, Aqua, to sta bila z atom brzinksa. Za folikle ti je pa lepo povedal, potrebuješ samo eno dobro celico, ostalo je pa luksuz. Zdele do sobote vsak dan kakšno jajčko in zelenca, pa bo akcija. Ker mora biti, v soboto bom pa spet v spanju držala pestke Žižek moj, kaj te to muči, kakšno lastništvo, kakšne 20 let stare zgodbe, zato se je brezveze prepirati, saj veš. Kar je preteklost, naj to tudi ostane. A je J. že kaj bolje, si ga že nagonila zdravniku, pa ti? Kaj tebe muči, saj veš, moja cifra je še vedno ista Ti povem, da se danes dobim z Zvezdico in "tovo kuro", zadnjič ni šlo. Miklarom, si danes kaj bolje Sonya, potem bi takšnega kužona kot ga imam jaz , to je res veselje, ampak tudi veliko, veliko dela. Še sploh, ker tako velikega psa ne moreš pustiti med dopustom nikomer na čuvanje (ga ne more peljati niti na sprehod), potem ga moraš obvezno šolati, da ga lahko obvladaš, pa itak je vsak dopust prilagojen njegovim potrebam, torej pozabi na hotele, apartmaje, preostane ti samo šotor ali avtodom. Je pa po drugi strani toliko veselja s tem, ni lepšega, ko se pride stisniti k meni in se crkljava. Ampak, če se le da, preloži to vse na takrat, ko boš velika in boš imela hišo Loremi, ne vem kaj je z današnjimi dedci, se mi zdi, da je moj zadnji dober model. Pa bolje, da sploh ne napišem, kaj vse počne, ker bo potem izpadlo, da želim, da ste mi fovš, ampak moram pa priznati, da imam res veliko, veliko srečo. No vsaj na tem področju. Zarja, a si danes kaj bolje, boš do ponedeljka sestavljena? Fidi, vidim da se držiš stran od računalnika, saj je prav, če je le ta čas produktivno zapravljen Maussi, kje pa si ti zadnje čase, prideš, postrežeš s kavo, ne napišeš pa nič. Torej, kaj dogaja in kako si?