sonya1
|
Dobro jutro dekleta ! Evo mene spet na položaju. Kupila sem nov avto. Prav treba mi je bilo še tega zdaj Jaz sem namreč ena od tistih, ki mu avto pomenio samo to, da se peljem od točke A do točke B ion nič drugega. Pa me je na koncu moj prepričal, da sem kupila malo dražji avto z vsemi tistimi zavornimi novotarijami in zračnimi blazinami. Varnost je prevagala na ceno, čeprav sem sveto prepričana, če bi se v nekoga zaletela čelno, bi se razbila kot kanta, ne glede na to, kateri avto bi vozila. Pri tej nesreči sem se najbolj oddahnila, da ženski v avtu, v katerega sems e zaletela, ni bilo nič. To se mi zdi daleč najhujše, da poškoduješ koga drugega. Miklca, ni mogoče reči besede v tolažbo. Drži se, s časom bo najbrž malo lažje, čeprav pozabi se ne. Fidi, prav milo se mi je storilo, ko sem brala tvoj post. Tako kot je Gigi napisala, mogoče je sedaj to prava smer. Ker res včasih pozabljamo, da tudi našim dragim ni lahko ob vsem tem. Midva niti čez noben postopek še nisva šla, pa se mi že zdaj zdi, da samo še takrat, ko je pravi čas Loremi, pazi nase, da ne bo kaj narobe zdaj, ko je končno prišel čas, da te poštimajo. Tassi, mislim da malo flirta ni nič hudega, če le veš, kje je meja med nedolžnim spogledovanjem in čim več. Naska, saj so ti punce že napisale. Brez veze se žreti za nazaj.. zakaj nisem... pa ko bi le... ti se le osredotoči, da boš od sedaj delala vse tako , kot teba. Nisem sicer strokovnjak, ampak mogoče bi še bolj pomagalo, če bi bila čimbolj sproščena... Za vse poplavljene pa upam, da boste kmalu posušili vse. Upam, da ni katera kje blizu Čne vasi in da še zmeraj plava. Punce, imejte se lepo.
|