|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
7.9.2010 7:36:51   
loremi
Dobro jutro!

a ste dobro spale? Jaz sem, samo premalo, pa neke sanje so ble itak spet user posted image  user posted image

mausikaa mah user posted image  objemček zate!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

pika.po user posted image user posted image

tassi navijam! user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da vam je kužika všeč! user posted image

en kafetek
user posted image

pa še malo sladkega, za takle deževen dan pa že mora kej bit no user posted image

user posted image

gigi, mismis, miklarom, Fidolina, zarja, Roži_, sonya, alpog, lana70, lana08, Kruce Fiks, Hedviga, Tanja_Jes, hermy ... vsem lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.9.2010 10:10:22   
gigi1
Dan user posted image

Bolj siv je, ampak ga bomo skušal popestrit user posted image

Pika.po in Mausi user posted image user posted image user posted image  tople objemčke, da vama srčke pogrejejo user posted image

Fidi srce moje še zate user posted image user posted image user posted image  . Se mi zdi, da rabiš it mal v Italijo, da se vsaj nagledaš postavnih mladeničev in odmisliš malo vsakodnevne skrbi.

Tassika zdej so pestke vse zate in za tvoja user posted image  user posted image  stisnjene.

Loremi kako je kužika včeraj prestala tvojo odsotnost?

Kruce kako je zrasla user posted image user posted image . Upam, da laski ostanejo v tej barvi. Madoniš bo zažigala. Boš moral nabavit kakšno kajlo za snubce odganjat user posted image

Vitachi tickerček si naštimaj, da bomo lahko spremljale razvoj tvojih user posted image user posted image  . Sedaj je že 9 teden? Za seznamček rabim podatek. Verjetno se je tudi letnica malo okoli obrnila odkar se nisi oglasila user posted image

Zarči kako si mi danes?

Miklca sigurno gara user posted image

Alpog upam, da se bosta s Tassi kaj zmenili glede službe user posted image . Morda pa le ni tako daleč za vozit se.

Miša lupčka user posted image

Srečanje!
Ker Kruce in Lana ne moreta v četrtek in smo rekli, da se bomo ravnali po njima bo srečanje V PETEK 10.09. OB 16.00.

Za naslednje srečanje se bomo probali uskladiti.

Sonya upam, da boš dobro in da se boš lahko prišla pofočkati.

Pika.po ti pošljem na ZS mojo tel.št., da me pokličeš, če bomo po šihtu še vedno tam.

Roži_ kdaj se boš ti naslednjič peljala v MB, da probamo delati v tej smeri?

Tassi, Mikla in Gretka bi se morda lahko za naslednje srečanje dogovorile za prevoz, enkrat pozimi se pa pripeljemo v vaš konec, če ne bo šlo drugače. Bo Miša vozila, ker bo takrat srečka nosečka in ne bo smela pit user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.9.2010 10:50:15   
lana70
Potem se vidimo, mi bomo z Liziko..da se punca zgodaj začne družiti user posted image ....dolgo verjetno ne bomo, ker gre moj dragi v nočno, in naju bo moral peljati domov, pa nazaj v Lj..no, v glavnem da vas vidim user posted image . Sem upala da bo tudi Karolinca, Krucek, kdaj boš pripeljal med RR tetke svojo lepotičko? Jo nisem videla že...user posted image , aha, ko sem bila še 2v1 in smo obirali kitajsko zelje na primorskem user posted image user posted image user posted image . Od kje pa tebi info da sem jaz srečka nosečka? Sploh se ne bi branila, samo zdaj je vrsta na kateri drugi borki, drugo leto pa gremo res po našega zamrznjenčka user posted image user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.9.2010 11:02:21   
mausikaa
kako so lepi teli naši RR otročki...eden bolj zažiga kot drugi...kolk sem vam fouš user posted image
no sem zaključila z bolniško in grem ju3 delat user posted image ...sem v teh 3 tednih ko sem bila doma razmišljala, da mogoče ne bi bilo slabo tudi na tem področju narediti...no ja, bomo videli kaj bo čas prinesel...
torej petek velja! komaj čakam da vas vidim...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.9.2010 11:13:19   
mismis
dan,

torej v petek ob 16. uri se dobimo v Kongu, upam samo da bo malo boljše/lepše vreme user posted image user posted image  kot danes

že komaj čakam, da vas vidimuser posted image user posted image user posted image

zdaj moram pa delati, saj si lahko predstavljate koliko dela te počaka, ko prideš z dopusta

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.9.2010 11:19:17   
hermy1
Haj, dragice...
nisem ravno pridna z javljanjem. Imam user posted image doma in uživamo v druženju, vozičkanju...potem sem pa že čista koma (kaj čemo, leta so tu user posted image user posted image user posted image user posted image ).
No, včeraj sem pa sploh mislila, da bom kar umrla...se mi je že ob osmih grozno vrtelo in potem bruhanje in vse ostalo wc sr*...ves dan nisem prišla k sebi. Šele ko mi je dragi skuhal govejo juhico, mi je bilo piko bolje.

Danes sem boljša,...le želodec še ni čisto pravi.

mausikaa mah   velik objem!!    

pika.po

tassi navijam!

Vitachi user posted image user posted image user posted image

Fidka moja,...kako smo??

Kruce, naša ima tud (zaenkrat) neko podobno barvo las...nobena ni barvno usklajena z menoj, ena rdečka, ena bjonđa in ena nekaj vmes user posted image user posted image user posted image !

Še ena stimulacijska:
user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.9.2010 11:58:32   
vitachi
Pozdravljene,

Hermy1 kakšen cukrček in modro bitjece imaš. Čestitam user posted image user posted image

Punce, vsem hvala za spodbudo, se bom držala nasvetom in pridno grela posteljo, mi pa dans nagaja pritisk, me duši in sploh sem dans bolj user posted image . Bo jutri bolje. Grem delat dihalne vaje, da dobim mal več kisika vase.

Se beremo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.9.2010 12:56:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kaj pa Zarči in Mikla? Kakšen izletek k žabarjem?

hmmmm, 9/9 gremo babe na Gibonnija...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.9.2010 12:59:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
že komaj čakam, da vas vidimuser posted image user posted image user posted image

kdaj prideš z Gigi v Mb?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.9.2010 13:00:26   
zarja1
Pika.po in Mausi user posted image user posted image user posted image  tople objemčke, da vama srčke pogrejejo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.9.2010 13:02:42   
gigi1
Hermy cukerček je user posted image . Ti se pa čimprej pocajtaj user posted image .
Vem kako ti je...mene vse boli od tiste zastupitve v Turčiji user posted image . Danes sem že malo boljša, samo rožica na riti še ni dobra.

Naskič kako si? Si kaj boljša?

Lojzka se opravičuje, ker je zaradi odsotnosti in slabega zdravstvenega stanja bolj bogo komentirala tole SP v Basketu. Vam je zadnjič pozabila omeniti, da glejte tekmo SRB:HRV. Se mi zdi, da ima hrvaška reprezentanca kar največ tipčkov za pogledat user posted image . Škoda, da so izgubili. So se res dobro borili, čeprav so na papirju kar precej slabši od Srbov.

Če še niste odkrile na Š1 Zmago Sagadin komentira tekme in je sila zanimivo poslušati njegove komentarje user posted image .

Vitachi upam, da bom imela kaj časa za obnoviti seznamček, bo prav lepo spet videti nosečko na seznamu user posted image  user posted image  user posted image

Mausi, Lana, Miša tudi jaz komaj čakam na petek user posted image

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.9.2010 13:05:26   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

hmmmm, 9/9 gremo babe na Gibonnija...user posted image user posted image user posted image

Sam ko si z babikami nas ne maraš user posted image .
Mal heca user posted image ...vem kako je, ko si z eno družbo... Bi te pa res rada spet videla in pocmokala user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.9.2010 13:06:08   
gigi1

A mene kdo kaj vpraša? user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.9.2010 13:16:53   
lana70
hermy kakšen cukr je princeska, cute cute!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.9.2010 13:22:29   
zarja1

A mene kdo kaj vpraša? user posted image
noup....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.9.2010 13:23:14   
zarja1

Sam ko si z babikami nas ne maraš user posted image .
Mal heca user posted image ...vem kako je, ko si z eno družbo... Bi te pa res rada spet videla in pocmokala user posted image user posted image
skoz vas maram...samo to je moj Gibooooooooouser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.9.2010 14:14:35   
Roži_
Hermy, lepa kot sončekuser posted image
Kruce, kako je že velika vajina princeska, zelo luškenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, samo da vam obvestim, da jutri grem v MB, ker v četrtek ne delajo zdravniki, je prišlo pač do spremembe, tako da me ne bo v Konguuser posted image žal.
Kot sem pa povedala imamo eno žurko na Kozjanskem, 17 do 19, in ste dobrodošle in dobrodešel,
če boste lahko prišle/prišel mi prosim to potrdite na moje ZS, da vam narišem potuser posted image
S sabo prinesti prazen želodček in dobro voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se vidimouser posted image

Miklarom, žal mi je da je tako ratalo, kdaj delaš jutri??? Lahko se ustavimo mimo ko boš delala? Povej ti kako bo najboljše!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.9.2010 14:19:28   
mismis
Otroce so cukre na kvadrat user posted image user posted image user posted image , prav lepo zapolnijo tele naše strani

Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride user posted image , ali se lahko že prej naročim?
Kakšno stanje je pri tebi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.9.2010 14:24:47   
loremi
Loremi kako je kužika včeraj prestala tvojo odsotnost?

Verjetno se je z jokanjem tko zmatrala, da je spala, ko sem prišla domov, ampak je potem tko začela mahat z repom, da dobr da jini odpadel user posted image , ampak grize pa ta mali vragec ko zmešana user posted image .

Meni pa še kr user posted image  noče nakazat, da bo kej kmal tu in zdej me še skrbi, da mi vse skup ne bojo še bolj naprej prestavli, zarad vseh teh zdrah, ki so trenutno z našimi zdravniki user posted image user posted image user posted image user posted image .
Me je za nameček dans še klicala ena gospa iz klinike, da dela neko statistiko in da ima zavedeno, da sem noseča in kdaj je bil porod user posted image . Eh ja, deževen dan. Pa še na pogreb morm it, pa že zdej me tko zebe user posted image .
Moj bo danes zakuril kamin user posted image , tko da upam da me že pričaka nekaj toplega, da rit gor naslonim user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.9.2010 14:43:35   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

hermy kakšen cukr je princeska, cute cute!!!

Ja, men tud user posted image , user posted image user posted image user posted image !!!
Zato se pa tako rada pobaham z njo...ker sem res rečna, da mam to srečo, da sem lahko njena mamica!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.9.2010 15:28:36   
zarja1

Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride user posted image , ali se lahko že prej naročim?

ko pride user posted image  pokliči, 5. dan je ponavadi UZ. Kdaj začneš s femodenčkom?user posted image
Moje stanje je v pričakovanju user posted image  .....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.9.2010 15:31:15   
mismis

ko pride user posted image  pokliči, 5. dan je ponavadi UZ. Kdaj začneš s femodenčkom?user posted image
Moje stanje je v pričakovanju user posted image  .....

danes zjutraj user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.9.2010 18:18:58   
tassi1
miš- miš- a ti  pa takole na pol v ilegali začenjaš s postopkom user posted image - navijam že vnaprej user posted image user posted image user posted image
Lojzka- a si že nazaj?? Jutri te bomo rabili user posted image user posted image
Loremi- kol ti je kužika že zgizla copatkov?? user posted image
So meni tudi ful dolgo po SS težili s tem iz bolnice češ da delajo raziskavo- pa jest sem sporočila, da sem imela SS!! user posted image user posted image user posted image
hermy- kaki cuker?- a se lah mal nalezem?' user posted image user posted image
Miklarom.- kje si?? Kdaj začneš??
Roži_ navijam full user posted image user posted image
Vitachi- zdej moraš pridno počivat za tri! user posted image
Nč, babike lepo se imejte še naprej

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.9.2010 19:02:52   
miklarom
Roži - pišika no , kdaj pa imaš pol jutri uro gor v MB , jaz začnem delati ob 12.30 uri, če bosta prej se lahk dobimo kje v Celju.

Gigi - ja mikla je spet garala  pred eno uro prišla domov user posted image , jest pa v petek delamuser posted image  pišuka sem to jezna, k user posted image , k vas ne bom spet vidla, samo res bi se enkrat lahk dobile tukaj nekje recimo v Celju , se bomo zmenle in boma z Grethy mal skupi organizirale če bo za, a prav

mismis - ti češplja ti, a si že začela s postopkom, navijam k nora zateuser posted image user posted image user posted image

Hermy -  kak kjut lepa pupika je , bi jo kar mal poslinla;; al pa ona mene a ne''''user posted image

tassi - jaz začnem šele v decembru nekje med 10. in  15. decembrom, nič prej 

kruce - prava princeska je že mala Karolincauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.9.2010 19:03:21 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.9.2010 19:39:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Hermy -  kak kjut lepa pupika je , bi jo kar mal poslinla;; al pa ona mene a ne''''user posted image

Bi te, ja...posebno, ko je njena lačna usteca plešejo okrog, da je veselje,... komaj najde kar išče user posted image user posted image user posted image .

tassi - zato pa lepim slikice gor...da se vas čimveč naleze...če je treba pridemo tudi na dom user posted image !!

Lepo se imejte, lubčke vsem!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.