sonya1
|
Evo mene, prignojila domov. Cel dan nisem zaslužila niti za sol v kruhu. Smo s fanti cel dan čvekali, kakšen bo naš fant, danes sem namreč bila v službi prvi dan, odkar so zvedeli veliko novico. Celo gume sem šla zamenjat. Zdaj pa naj sneži kolikor hoče. Dobro, da malo preverim situacijo: Mikli, saj veš, da zdaj pa mora ratat Kruce, razmišljaš precej podobno kot jaz. Ampak... ampka postavi se ti v kožo noseče konzervice, ki jo grozno skrbi, če bo otrok zdrav in nato čakaš do 16. tedna, pa še rezultate potem... saj se ti zmeša. Pa najbr slab rezultat nuhalne, do AC se ti pa res zmeša.. Zaenkrat sem se naročila v Dravljah za 20.12. pa se bomo tik pred zdajci odločili, ali grem ali ne. Grehy in Gigi, tri, dva ena, ZDAJ !!!! Akcija !!!! Naj vama leto 2011 prinese nosečnos z vsemi tegobami zraven, pa pol enega živahnega mulca, da bosta čisto na koncu z močmi, ko bosta letala za njim. Pa da se ne boste potem kaj pritoževale. Pa še naši Fidiki zraven, njej pa enega takega, ki bo že z vsemi žavbami namazan Mausi in Zarja, me veseli, da se stanje vrača v normalo in da ste sorazmern dobro razpoložene, le tako naprej. Loremi, jutri pa tvoj posvet, kajne. Draga moja, da bi se čimboljše zmenila, kaj res konstruktivnega, da se kmalu začne kaj dogajat in tokrat z veliko do srečnega konca. Držim pesti in javi, kako in kaj. Miši, ti kar lepo pridno kavčkaj, skrbi pa kar na stran. Vse bo v redu, boš videla. Moraš tako razmišljati kot jaz, samo pozitivno (mi prijateljice govorijo, ko jamram in me vse grozno skrbi). Včeraj mi je ena že naložila en kup nosečniških oblek in to za spomladi in poleti.Da bom pripravljena, je rekla. Da me ne bo presenetilo Valjda, ko pa ne mislim, na nič drugega Naska, Tassi, javita se kaj, vsak toliko, da vidimo, da sta živi in zdravi. Aquič, kje si ? Pri tebi vse v redu? Seveda, saj mora biti, pozdravit pa le pridi kaj ! Moram še malo prečekirat za najzaj, da vidim, če sem kaj pomembnega zamudila. Pozdravčke vsem
|