|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
30.11.2010 8:01:20   
mausikaa
Miklica dobro opravi danes, držim pestke da bo vse tko kot mora biti

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.11.2010 8:03:34   
sonya1
Dobro jutro konzervice !

Jaz že v službi s krekerji, ker mi je slabo kot pri norcih. Sem se kar navadila biti doma.
Glede nuhalne pa tudi jaz zelo razmišljam ali da ali ne. Mogoče zato, da bi lažje dočakala AC in da me ne bi tako skrbelo. Po drugi strani pa, če bodo rezultati NS slabi, se bom do AC najbrž živa požrla.
Kar se pa tiče nevarnosti splava je pa tako; tudi o tem sva dolgo razmišljala, vendar sva prišla do ugotovitve, da prizadetega otroka ne bi rodila. Če bi se zgodilo, potem g apač imaš in je tvoj in ga imaš rad. Če pa veš, pa mislim, da se midva zato ne bi odločila. Raje tvegala tisto minimalno možnost splava in vedela, kot da bi celo življenje imela prizadetega otroka. Mogoče se sliši kruto, vendar vsak sam sebe pač najbolj pozna.

lep dan vsem, baje bo spet sneg, jaz pa še vedno z letnimi gumamiuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.11.2010 8:44:59   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Dobro jutro konzervice !

Jaz že v službi s krekerji, ker mi je slabo kot pri norcih. Sem se kar navadila biti doma.

lep dan vsem, baje bo spet sneg, jaz pa še vedno z letnimi gumamiuser posted image  

bogica, upam, da boš dan nekako preživela...gume pa le zamenjaj (citiram: Če vas ustavi policist in ugotovi, da v zakonsko določenem obdobju ali v za to potrebnih razmerah vaš avtomobil ni ustrezno zimsko opremljen, vas lahko kaznuje z denarno kaznijo 120 evrov. To je mila kazen, saj vas lahko kaj hitro doleti globa v višini 400 evrov, če z neustrezno opremljenim vozilom obtičite nekje na cesti in ovirate promet)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.11.2010 9:20:14   
gigi1
Jutrčka user posted image

Miklca danes držimo pestke user posted image  user posted image  user posted image . Tokrat ma, da bo vse OK !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krucek saj imaš prav. Le jaz ne verjamem, da bi lahko čakala do AC user posted image

Sonya te popolnoma zastopim. Človek je vedno v dilemi. Kot praviš je tudi to dvorezen meč. Po eni strani upaš, da bodo (sicer precej netočni) podatki NS pomagali počakati do AC, po drugi se pa živ požreš, če te podatki niso OK in upaš, da so netočni user posted image . No...pa bodi pameten user posted image
Te pa moram okarati zaradi letnih gum. Niso le kazni in globe! Moraš paziti na bebiko in nase in na druge udeležence v prometu.
Upam, da krekerji pomagajo in slabosti hitro minejo.

Lana08 nič še ne napreduje user posted image . Saj veš, da ne gre to tako hitro. Upam, da se tvoj kašelj čimprej pomiri.  Mislim, da je tudi nosečkam dovoljeno 2 dcl ingverjevega čaja/dan.

Lana70...spomini user posted image . Kokrkoli je v kakšni situaciji težko, se kasneje vsega spomnimo z neko nostalgijo user posted image

Mausi a pri vas v službi pa še kar vroče?

Loremi pošiljam ti ZS.

Gretič a tudi tebi naročim Cell defence?

Zarči kako je 1. dan v službi?

Miši kako si mi ti? Včeraj sem ti poslala mail (na domač naslov). Si dobila?

Abra si že v klubu?user posted image

Lupčke vsem in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.11.2010 10:23:16   
ledenka
jutro, konzerve!

sem bidela, da ste imele včeraj zanimivo debato o NS in AC user posted image  pa sem začela razmišljat, ker mi bo v naslednji nosečnosti AC pripadala. Lahko govorim samo zase, seveda, in sicer bi šla na NS na lastne stroške (ker ni samo merjenje NS, ampak vsaj moja G naredi podroben UZ, malo morfologijo), na AC pa ne vem, če bi šla. Morda samo v primeru, da bi bil rezultat NS slabši kot... (za prvo nosečnmost sem si dala mejo 1:1000, v tem primeru bi dala še kri za DHT). Vem, da je tveganje pri AC minimalno, pa vem, da je NS samo statistika.

Na kratko - NS bi opravila kadarkoli, za AC pa ne vem, če bi se spustila v to, razen, če bi bil rezultat NS slab. Seveda pa je to stvar vsake posameznice...

Miklca, navijam zate user posted image user posted image user posted image

sonya, ti pa le menjaj gume!

lupčka in lepe misli vsem konzervicam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.11.2010 11:12:29   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka user posted image

Gretič a tudi tebi naročim Cell defence?

Lupčke vsem in lep dan user posted image

Ljubavi naroči, če jih pa slučajno neabomo rabli jih bova pa naprej zdilale user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.11.2010 12:09:19   
hermy1
Sem vse lepo napisala,...potem je pa moj komp friznu user posted image !!!
Za pop****, tko, da ne bom vsega ponovno, ker še ne gre.

Berem in imam komentarje....napišem pa ... user posted image enkrat že, verjetno?!
Mala ma še krčke, zdej pa še kašlja user posted image . Je pa danes točno eno leto, kar so mi jo dali v varstvo user posted image !
Fidi, Gigi, Zarči, Hedviga, vse user posted image in vse ostale, mam vas rada!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
30.11.2010 12:14:33   
mismis
dober dan vsem skupaj,

da vas ne bo skrbelo, sem tukaj samo tipkati se mi ne da user posted image

Smo pa danes napolnili točno 8. tednov, komaj čakam naslednji teden, ko imam pregled pri G, da vidim če je z mojima user posted image user posted image  vse ok, da se malo pomirim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
30.11.2010 12:20:05   
miklarom
evo me nazaj da se na hitro javim k šibam dalje k zobarju. Danes na 10.dan je Endometrij 10mmuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek začnem z utropizderajom v sredo 8.12. pa gremo po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela k radiouser posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vsem za pestke mi je zeeeeelo pomagalo, zdaj pa šibam in se javim proti večeru, hvala vam še enkrat

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
30.11.2010 12:23:12   
gigi1
Ajsi hvala za mnenje...saj kaj druge kot mnjenja tukaj ne moremo podati. Vsaka se mora odločiti sama. So pa to res težke odločitve user posted image

Gretič zmejenu user posted image

Hermy čestitke ob obletnici user posted image  user posted image  user posted image
Objemčke obema in upam, da bosta čimprej bolje

Miši moja user posted image  tudi jaz komaj čakam na pregled. Pa sem sigurna, da je vse OK. Le zato, da boš ti malo bolj pomirjena. Upam, da te bo po NS malo manj skrbelo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.11.2010 12:24:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo me nazaj da se na hitro javim k šibam dalje k zobarju. Danes na 10.dan je Endometrij 10mmuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek začnem z utropizderajom v sredo 8.12. pa gremo po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela k radiouser posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vsem za pestke mi je zeeeeelo pomagalo, zdaj pa šibam in se javim proti večeru, hvala vam še enkrat

JUPIIIIIIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To mi deli! user posted image  user posted image  user posted image

Pestke za naprej pa ostanejo stisnjene user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.11.2010 12:25:50   
mismis

Mikli, tokrat ima da rata, saj veš midve sva že navajeni, da sva skupaj nosečki user posted image

navijam user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
30.11.2010 12:30:06   
mismis

Miši moja user posted image  tudi jaz komaj čakam na pregled. Pa sem sigurna, da je vse OK. Le zato, da boš ti malo bolj pomirjena. Upam, da te bo po NS malo manj skrbelo user posted image

me bo že po pregledu manj skrbelo, samo da bo vse ok user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
30.11.2010 12:34:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bo! Saj veš, da bo! Te pa res razumem in mi je hudo, ker te tako skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
30.11.2010 12:35:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Seveda bo vse ok user posted image !!! človek se kar zjoče od sreče...še malo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
30.11.2010 12:36:29   
hermy1
Zdej ga pa jest tud neki serjem user posted image !
Mismis...do morfo boš še vsak dan posebej prištevala...potem bo pa bolje user posted image ! Super za 8t!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.11.2010 12:37:48   
hermy1

Idealno !!! Od 8.12 bomo pa na trnjih!!! Jest bom kar pivo nabavla user posted image !

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.11.2010 12:38:54   
Roži_
Danuser posted image

Miklca, superičkaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne pozabi dvignit utropizderaj kot jazuser posted image user posted image user posted image

Greti, kje si lubica moja, a imate že polno snegca?user posted image
Mismis, ooooo 8 teden žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom pa jutri 4 tedne od punkcijeuser posted image drugače pa uradno od zadnje user posted image 5 t in 6 dniuser posted image , malo me prehitevaš a vešuser posted image

Zarja, sem vesela, da se vse pomirja, lepo da greš na refleksnouser posted image Čestitam za novo službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi, kaj bomo dobrega kuhali danes?user posted image Jaz bom skuhala ričet, mi prav paše nekaj na žlicouser posted image

Pikovit, sem ti poslala ZS na FBuser posted image

Punce vam priporočam ZD, ker sem že dosti lani prebrala o njemu, pa mi je od dragega sestrična svetovala naj grem, ker je res odličenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, user posted image ti si caruser posted image Drugače pa tudi jaz nebi šla na Amnio...user posted image

Lana70, kako ste, kdaj se kaj vidimo?user posted image

Loremi, kako si mi ti?user posted image

Mausi, kaj si rešila, nisem lih na tekočemuser posted image

Sonya, jooj naj te slabosti čim prej minejo, jaz pa sploh ne čutim, da semuser posted image user posted image user posted image

Akuič, situacija?, ahhh nič te bom poklicala pa te vprašalauser posted image

Lep pozdrav vsem, pa pošljite kaj snegca k nam v Koperuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.11.2010 13:32:52   
mausikaa
drage moje 40+ (in seveda vse ostale) evo za mal dvig morale
http://pregnancyover44y.blogspot.com/search/label/43

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
30.11.2010 14:31:32   
mausikaa
no tole vam bo pa ziher dvignilo moralo...
http://www.zenska.si/zasebno/spolnost/moski-cez-40-ki-so-prekleto-seksi/

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
30.11.2010 15:20:38   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Zdej ga pa jest tud neki serjem user posted image !
Mismis...do morfo boš še vsak dan posebej prištevala...potem bo pa bolje user posted image ! Super za 8t!

user posted image  user posted image  user posted image  Zdej sem se pa fejst nasmejala.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
30.11.2010 15:29:21   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

drage moje 40+ (in seveda vse ostale) evo za mal dvig morale
http://pregnancyover44y.blogspot.com/search/label/43

. Full mi je hud. Pa ne tolk
OOOooo horny Mausi is back user posted image  user posted image  user posted image . Vesela, vesela Žiži user posted image

No...hočem rečt, da je to znak, da je hiperca popustila in da si mi dobro user posted image

Jaz zadnje čase na Fox life občasno ujamem neko serijo Oglaševalci (mislim, da je Mad man v originalu) in un glavni igralec...wwwfff.... full mi je hud...pa ne tok vizualno. Bolj ta vloga: skrivnosten, problematičen v vseh pogledih,...pa vseeno ima neke moralne vrednote, ki so bile v tisti družbi in času kar redkost. No...mal bi ga pod okrilje vzela user posted image

Rožica naša,  vidim, da si dobro user posted image . še ne vem kaj bom danes kuhala. Včeraj je tudi pri nas žlica pela user posted image . Leča s suhimi rebrci. Naš bi se pa verjetno takoj k vam povabil, ker je nor na Ričet user posted image

Fidi, Zarči še kar gužva v službici? user posted image

Naskič kje si? Kako si? user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
30.11.2010 15:34:02   
Fidolina
user posted image  user posted image user posted image
Vso srečo in lupčke vsem. Jutri bom pa fraj in pridem smetit. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
30.11.2010 15:45:56   
gigi1
Aaaa šele zdaj vidim, da se mi je en konc teksta nekam premaknil user posted image  Jaz sem pa mislila, da v prazno tipkam user posted image

Fidi ne mi skupa padat od dela, od česa drugega lahko user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
30.11.2010 16:54:19   
sonya1
Evo mene, prignojila domov. Cel dan nisem zaslužila niti za sol v kruhu. Smo s fanti cel dan čvekali, kakšen bo naš fant, danes sem namreč bila v službi prvi dan, odkar so zvedeli veliko novico.
Celo gume sem šla zamenjat. Zdaj pa naj sneži kolikor hoče.

Dobro, da malo preverim situacijo:
Mikli, saj veš, da zdaj pa mora ratat   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, razmišljaš precej podobno kot jaz. Ampak... ampka postavi se ti v kožo noseče konzervice, ki jo grozno skrbi, če bo otrok zdrav in nato čakaš do 16. tedna, pa še rezultate potem...  saj se ti zmeša. Pa najbr slab rezultat nuhalne, do AC se ti pa res zmeša.. Zaenkrat sem se naročila v Dravljah za 20.12. pa se bomo tik pred zdajci odločili, ali grem ali ne.

Grehy in Gigi, tri, dva ena, ZDAJ !!!! Akcija !!!! Naj vama leto 2011 prinese nosečnos z vsemi tegobami zraven, pa pol enega živahnega mulca, da bosta čisto na koncu z močmi, ko bosta letala za njim. Pa da se ne boste potem kaj pritoževale. Pa še naši Fidiki zraven, njej pa enega takega, ki bo že z vsemi žavbami namazanuser posted image

Mausi in Zarja, me veseli, da se stanje vrača v normalo in da ste sorazmern dobro razpoložene, le tako naprej.user posted image

Loremi, jutri pa tvoj posvet, kajne. Draga moja, da bi se čimboljše zmenila, kaj res konstruktivnega, da se kmalu začne kaj dogajat in tokrat z veliko user posted image user posted image do srečnega konca. Držim pesti in javi, kako in kaj. 
Miši, ti kar lepo pridno kavčkaj, skrbi pa kar na stran. Vse bo v redu, boš videla. Moraš tako razmišljati kot jaz, samo pozitivno (mi prijateljice govorijo, ko jamram in me vse grozno skrbi).  Včeraj mi je ena že naložila en kup nosečniških oblek in to za spomladi in poleti.Da bom pripravljena, je rekla. Da me ne bo presenetilouser posted image Valjda, ko pa ne mislim, na nič drugegauser posted image

Naska, Tassi, javita se kaj, vsak toliko, da vidimo, da sta živi in zdravi.

Aquič, kje si ? Pri tebi vse v redu? Seveda, saj mora biti, pozdravit pa le pridi kaj !

Moram še malo prečekirat za najzaj, da vidim, če sem kaj pomembnega zamudila.

Pozdravčke vsemuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?