lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce mi je kar nerodno . Upam, da nisem izpadla prevzetna . Obožujem hrano in res rada kuham.. vendar niso take stvari ravno vsak dan na jedilniku. Pač, ko imava kakšno posebno stvar, jo rada deliva s tistimi, ki to znajo ceniti. Je pa res, da se vsaj enkrat tedensko potrudim skuhati kaj boljšega tudi samo za naju. Veš kaj, ti si ena smotka! Da kuhaš božansko lahko jaz osebno potrdim in samo kapo dol! Imaš ideje in priznam, da se jaz ne bi niti upala lotit kakšne takšne komplicirane zadeve, kot jih berem, delaš ti...torej - ne nisi prevzetna in ja, z veseljem preberem kkašne njami stvari si spet naumila! Kako smo? Aaaah, ne boš verjela. Nimam časa, kot da BI DELALA ups, črke, 3 šihte, ne pa bila na porodniški. Mah, bo že, pač ne delam nič več takšnega, kar sem prej...delam bolj stvari z Živo. Ob torkih jo vozim na plavanje na Dif, ob četrtkih na telovadbo v Lj...drugače pa nahrbtnik pa po naših rovtah in gozdovih. Živa se postavlja na tiste majhne zaobljene nogice, potem jo pa ravnotežje izda, pa je tresk na ta zadnjo al pa kar vznak, majhen prček moj je. Smo čisto zaljubljeni vanjo, še bratcu je zlezla pod kožo. Tako vidiš..vmes pridno pišem prošnje za službo, v četrtek imam en razgovor..ma že zdaj vem, da ne more bit nič, je malce previsoka funkcija (ne vem zakaj vabijo na razgovor)..tako. In pa seveda, vsak dan, če se le da, pred spanjem na hitro preletim če je kaj novega pri mojih konzervicah in se srčno veselim z vsako še tako majhnega uspeha, da ne govorim o kakšnem grande uspehu . Mater sem se razpisala. No, ne glede na to, da zgledam hudo zasedena, si vedno dobrodošla na kavi, haha, pa na keksih domačica (pečem ne). No, to velja za vse borke tu, če gre katera proti Krku, welcome.