|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
7.11.2010 9:18:37   
mismis
dober dan,

mi smo se končno naspali, če bi lahko še user posted image user posted image bi bil pa dan na sploh čudovit user posted image .

Sapi, lepo da si se javlila. Kako je mala V., ali lepo raste. Pozdravčke tudi z moje strani Rollingu user posted image . Z Pikovit sva pa res kar nekajkrat solirali.

Tamalu, tole tvoje je pa čedalje bolj srčkano, pa kakšen nasmeh ima frajla user posted image user posted image

sonya, po eni strani ti je prav luštno.

Žižek, to si, si spet naredila dela včeraj, vse skupaj se pa bere zelo okusno. A to je bila Martinova pojedina vnaprej?

Hermy, ti ne moreš spati, jaz pa se komaj poberem iz postelje, sem bila od nekdaj bolj zaspanka. Zdaj sem pa še kave zmanjšala na eno na dan, se mi pa sploh skoz spi

lepo nedeljo tudi vsem ostalim.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
7.11.2010 9:31:53   
alpog
Vsem lep pozdrav in dobro jutro! Se dogaja, vidim. Meni je dva dni comp neki blokiral, pa sem zamudila žurko.
Sonya, pridna, da se imaš dobro! Mi smo s tabo!
Tassi, draga, kako si mi ti?
Pa ostale? Preživele martinovo soboto? Kaj bo šele v četrtek! V petek pa vse kolektivni dopust!
Gigi, glava dobro? Ja tartufi znajo bit nevarni!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
7.11.2010 10:50:07   
Abra
Daaan!
Mišmiš sej bo kmalu spet čas za user posted image user posted image sej sploh ne vem več, zakaj se ne sme. Do testa že, da ne uleti še kak padalc, zdaj bi pa najbrž že lahko user posted image mislim, da ni Reš nikoli prepovedal. Jaz sem se tega držala čist zarad foruma user posted image in če bosta dva, bo treba hitro izkoristit, ker pol neki časa ne bo energije user posted image
Žiži, se mi kar sline cedijo user posted image pridna si! Jaz, odkar sem mami, take večerje zelooo poenostavljam, oz. večino skuha moj. Pa še zelo redki so postali taki večeri. Kako si pa bučo naredila, popekla? Pri nas jo ženski del obožuje na vse načine, moški pa ne preveč. Pa jaz imam tut kulinarično vprašanje - pekorino, je še kak drug, razen bel? Dimljen ali kaj podobnega? Hermy pekorino je kozji sir, originalno iz Sardinije, bolj staran in zato bolj trd, podobno kot parmezan. So variante tudi z ovčjim in kravjim mlekom. Tajarini so pa rezanci, kajne Žižet? It. taglierini user posted image
Aaah, moram kar nehat na hrano mislit.. Bi blo dobro še kako kilo sklestit user posted image nisem bla ravno pridna glede tega user posted image user posted image

Vsem lepo nedeljo!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
7.11.2010 11:25:41   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Vsem lep pozdrav in dobro jutro! Se dogaja, vidim. Meni je dva dni comp neki blokiral, pa sem zamudila žurko.
Sonya, pridna, da se imaš dobro! Mi smo s tabo!
Tassi, draga, kako si mi ti?
Pa ostale? Preživele martinovo soboto? Kaj bo šele v četrtek! V petek pa vse kolektivni dopust!
Gigi, glava dobro? Ja tartufi znajo bit nevarni!

hvala za vprašanje user posted image  Kar dobro, bi rekla. Se mi zdi, da sem trenutno v enem mehurčku in samo čakam, kako se odvija življenje okoli mene. Sem se odločila, da grem po pingvinčka spomladi, ker je moj totalno nezainteresiran za mene in je škoda mojih živcev ob morebitnem neuspehu. Me je ravno zadnjič moj Prijatelj spraševal okoli teh stvari in njegov komentar na vse skupaj je bil, da nekaterim pa res življenje ne prizanaša in njegove besede so mi ful vlile pogum, da mogoč pa res me nekje še čaka sreča v obliki otroške dlani,..
Life goes on, tako ali pa drugače!! user posted image user posted image
Lep deževen dan, grem skuhat kosilo, jutri je pa itak že ponedeljek in moj lubi prihaja dol user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
7.11.2010 11:51:38   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Daaan!
Mišmiš sej bo kmalu spet čas za user posted image user posted image sej sploh ne vem več, zakaj se ne sme. Do testa že, da ne uleti še kak padalc, zdaj bi pa najbrž že lahko user posted image mislim, da ni Reš nikoli prepovedal. Jaz sem se tega držala čist zarad foruma user posted image in če bosta dva, bo treba hitro izkoristit, ker pol neki časa ne bo energije user posted image

Kar se user posted image tiče, pa res ni priporočljivo v začetku nosečnosti, vsaj do UZ-ja. Čeprav sva morala midva kar skoraj eno leto abstinirat, zarad nosečnosti z dvojčki, pa potem še placente previe, pa potem po CR do prvega pregleda pri G. Ampak sedaj počasi not prinašava. Tko da Abra, se žal ne morem strinjat s tabo, da po rojstvu nekaj časa ni časa za user posted image . Vsaj midva si ga najdeva, kljub štirim otrokom. Morm pa rečt, da je bilo na trenutke kr hudo, ker nisva smela, sploh ko te na sredini nosečnosti hormoni prav silijo v user posted image .

Mismis, ja neprestana zaspanost je pa že kr taprav user posted image znakec.

Mausi, sem vidla, da se bo akcija začela. Držim pestke, da rata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi, mmmmmmmmmmmmm, tole bi pa tud jst jedla, sam kaj ko večine še ne smem, da ne bi princesk preveč zvijal potem.

Pa dober dan vsem skupaj, čeprav deževen. Sem prejle mal pogledala za vreme naslednji teden in sem prav user posted image , ker ne bo sončka, ampak bo deževalo in ne bom mogla vozičkat. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
7.11.2010 15:58:09   
sonya1
Danes se že bolj ali manj cel dan počutim tako blesavo, da bi se najraje zavlekla v kak kot, pokrila z dekico in se cmerilauser posted image . Sem šla prehodit par kilometrov (prej sem veliko tekla, zdaj pa raje ne), sem mislila, da bo boljše. Gibanje mi je zmeraj pomagalo pri kakšnih črnih mislih, danes pa ni nič boljše. Pa mi pravzaprav ni nič tako hudega, da bi se morala počutiti tako na smrt nesrečno in osamljeno..user posted image Ne vem, ali je to malo depresije ali so samo hormoni, ker kakšna cmera pa res nikoli nisem bila. Kaj še lahko storim, da mi bo bolje?  Je imela še kakšna druga izkušnje s cmerjenjem v nosečnosti ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.11.2010 16:53:52   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Je imela še kakšna druga izkušnje s cmerjenjem v nosečnosti ?

A katera druga nima izkušenj s cmerjenjem v nosečnosti user posted image ??

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.11.2010 17:01:38   
mismis

ha ha ha, če nič drugega, je to edini znak, ki sem ga imela. V času čakanja na test, so se mi nič kolikokrat ulile solze, pa tudi jaz nisem nobena jokica user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.11.2010 17:31:11   
alpog
Sonya, se boš pač mal zjokcala, prava reč! Potem pa bo bolje. Ko boš na sprehodu, pa pojdi mimogrede kam na kofe, pa na čvek...
Počakaj na prvi UZ, da boš vidla dojenčija - boš videla, takrat pa bo 100% bolje. Osredotoči se na nosečnost in poskusi čim učinkovitejše odganjat stres (vsi vemo, da je vsaka ločitev stresna, pa če je še tako pričakovana).
RTM in mislimo nate!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.11.2010 17:49:48   
pikovit
Moji znaki nosečnosti so bili:

kolcanje-nenormalno
jokanje-nenormalno
Tunina pašteta-nenormalno(zjutraj,zlutraj,dopolddan,opoldan,kosilo,večerjauser posted image )
Pitje coca cole,ki je sicer ne maram,v litrih,najboljša pijača takrat
bila vroča kot ogenj,ljudje so mi govorili,da ko sem se jih dotaknila,da sem jih prav spekla
napihnjena kot balon,posledica danes vidne na trebuhu-beri strije user posted image
zanimivost pa je ta,da obočujem čokolado-čokoholih.Takrat me ni ni ganila ama nič.
slabo mi je pa bilo samo enkrat in še to,preden sem sploh vedela,da sem noseča-živci

No tolk se spomnim user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.11.2010 18:02:03   
sonya1
Hvala, ljubice, ste me potolažile, to je torej normalno. Saj sem brala o nihanju razpoloženja, nisem pa vedela, da je lestvica tako obsežna in tako intenzivna.   Sem že pomislila, da zdaj bom pa na stara leta še cmera ratalauser posted image , pa se mi je to tako žalostno zdelo, da sem še malo zahlipala nad svojo žalostno usodo. Ker kdo me bo pa sploh prenašal, če bom taka?! user posted image
Miši, ti si bila pa zaradi enormnega stresa kar upravičena do kakšne solzice. Pa naj bodo od zdaj naprej samo še od veselja! Jaz pa najbrž bi lahko user posted image , pa nimam s kom. Vidiš, svet ni idealen za nikogar.  
Pikovit, mene še zmeraj zebe kot psa. Sem si pa včeraj merila pritisk, ker se mi je malo v glavi vrtelo. Pa sem ga imela 90/60.  Kaže, da imam malo slabšo prekrvavitev. Pa sta mi dve prijateljici rekli, kako jima je bilo v nosečnosti vroče, upam da bo meni tudi, ker že razmišljam, da bi se selila v kakšne kraje kjer ni zime, delovna temperatura je namreč zame šele od 25 naprej.
Joj, Alpog, hvala ti, si tako lepo napisala, da mi je šlo kar na jokuser posted image
Hermy,pri tebi me pa že prav firbec matra, kdaj greste kaj po Blaža ?
Ja, Abra, Martinovo bo pa letos bolj tako tako. Pa nimate pojma, kako nam dolenjčkom paše kakšen kozarček naše slavne energijske pijače (cviček je to, prevod za nepoučene). Si boste pa druge privoščile, pa bo !

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 7.11.2010 18:14:32 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.11.2010 18:05:16   
alpog
Na stara leta? Draga, saj pričakuješ prvega otroka - torej ne moreš biti stara!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.11.2010 18:17:32   
sonya1
Alpog, ja, jaz že mislim, da sem mladenka, emšo pa trdi drugače. Se pa že malo zlažem, ko me kdo o letih vprašauser posted image .
Tako kot moj pravi, da mu bo nerodno na roditeljske sestanke hodit, da ne bo kdo mislil, da je prišel za vnuka. Je toliko blebetal o tem zadnjih par dni, da je še mene čisto živčno narediluser posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.11.2010 18:36:50   
hermy1

Se pa že malo zlažem, ko me kdo o letih vprašauser posted image .

Jest se pa nisem nič zlagala o letih...prav z veseljem sem po pravici povedala,...ker je blo tko lepo gledat odprta usta user posted image in začudenje user posted image . Včasih bi jih najraj rekla...saj usta pa vseen lahko zaprete user posted image user posted image user posted image !!

Po Blaža?? namen mamo enkrat pomlad...zdej se želimo še mal podojit, kje tko lepo user posted image . Pol bomo pa vidli, kaj bodo zvezde rekle (in dnarci in ...)! Je pa tko lušten, da bi najraj, da nam že prej rata tko staromodno...ata na mamo! sej pravim živeli optimisti user posted image !

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.11.2010 18:49:07   
sonya1
Hermy, če je kaj od veselja in zavzetosti odvisno, imata po mojem kar dobre možnostiuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.11.2010 19:42:10   
hermy1

Hermy, če je kaj od veselja in zavzetosti odvisno, imata po mojem kar dobre možnostiuser posted image

To pa ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.11.2010 19:52:18   
lana08
Mi imamo pa od danes prvo šp***o. Sem kar sama cenzurirala, ko je imela že moja soimenjakinja take težave.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.11.2010 19:56:16   
sapi
Pozdravček ...
Pikovit vem, vem sta si me privoščile user posted image  ...
tanja pravi mali smejko ...
gigi user posted image  za vse napisano. Kako si drugače? Si pa mojstrica kuhanja ni kaj.
hermy imaš prav pri ivf nosečkah sem bila in  na ivf otročkih sem na vsake svete čase. Slika je res druga pa še všeč mi ni ampak ni časa za zamenjavo takrat, ko pokukam sem, rajši kaj napišem.
mismis specialno zate tu gor, ker drugače nisem ravno vestna. V. raste, sedaj bo stara 6 mesecev, veselo čeblja, se smeje v glavnem razveseljuje mamico in očka. Na spet sem solzna. Boš kmalu za mano, sploh ne drugače misliti tako sem jaz naredila, čeprav je bilo težko.
vsem ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.11.2010 20:10:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Mi imamo pa od danes prvo šp***o. Sem kar sama cenzurirala, ko je imela že moja soimenjakinja take težave.

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čestitke za prvo špičko user posted image user posted image user posted image ...mi imamo na vidiku že drugo user posted image user posted image user posted image  sta zobka kot terasica, ta drugi še nima neke višine user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.11.2010 20:13:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

A katera druga nima izkušenj s cmerjenjem v nosečnosti user posted image ??

...in še dolgo po porodu...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.11.2010 20:14:06   
lana70
hermy ku ku user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.11.2010 20:30:14   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

hermy ku ku user posted image

kuku...težko tipkam z eno...mamo krčke...pa to...pa se mormo mal noskat user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.11.2010 7:38:49   
zarja1
Srčice moje.....dobro jutro.
user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.11.2010 7:40:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
zarči - pa mi2 na Martinovo na UZ. Jupiiiii!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.11.2010 7:43:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Za zainteresirane..

1. hod: muškatna  buča s pekorinom (belim) in pršutom (sem si zmisllna tik pred prihodom gostov)
2. hod: tajarini z belimi tartufi (naš priden, prinesel z zadnje poti)
3. hod: gosja jetra na rukolini posteljici, s popečenim radičem in karameliziranimi suhimi marelicami.
4. hod: jogurtov in kakavov biskvit s prelivom iz dateljnjev, čokolade in lešnikov
5. hod tartufi (sladica) s čilijem (in konjak)

pošlji mi recept za tole njami njami večerjico. Katera vina so padla zraven?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?