sonya1
|
Hvala, ljubice, ste me potolažile, to je torej normalno. Saj sem brala o nihanju razpoloženja, nisem pa vedela, da je lestvica tako obsežna in tako intenzivna. Sem že pomislila, da zdaj bom pa na stara leta še cmera ratala , pa se mi je to tako žalostno zdelo, da sem še malo zahlipala nad svojo žalostno usodo. Ker kdo me bo pa sploh prenašal, če bom taka?! Miši, ti si bila pa zaradi enormnega stresa kar upravičena do kakšne solzice. Pa naj bodo od zdaj naprej samo še od veselja! Jaz pa najbrž bi lahko , pa nimam s kom. Vidiš, svet ni idealen za nikogar. Pikovit, mene še zmeraj zebe kot psa. Sem si pa včeraj merila pritisk, ker se mi je malo v glavi vrtelo. Pa sem ga imela 90/60. Kaže, da imam malo slabšo prekrvavitev. Pa sta mi dve prijateljici rekli, kako jima je bilo v nosečnosti vroče, upam da bo meni tudi, ker že razmišljam, da bi se selila v kakšne kraje kjer ni zime, delovna temperatura je namreč zame šele od 25 naprej. Joj, Alpog, hvala ti, si tako lepo napisala, da mi je šlo kar na jok Hermy,pri tebi me pa že prav firbec matra, kdaj greste kaj po Blaža ? Ja, Abra, Martinovo bo pa letos bolj tako tako. Pa nimate pojma, kako nam dolenjčkom paše kakšen kozarček naše slavne energijske pijače (cviček je to, prevod za nepoučene). Si boste pa druge privoščile, pa bo !
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 7.11.2010 18:14:32 >
|