|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
8.11.2010 16:25:36   
miska73
Zgleda da nekaj na veliko prenavljajo tale RR...
- Bela barva za črke namesto črne
- Noče naložit strani
- Objavlja napake, ko hočeš objavit post
- 8.11. je kar naenkrat 11. avgust in ne 8. november in ti potem kaže vse teme neprebrane...
grrrrrrrrrrrrr

Eurospin je meni fajn za nabavo italjanske hrane - sirčki, testenine, piškoti cantuccini.
Sem pa sfalila o čem ste se ve menile.

Mišu bravo za abstinenco user posted image user posted image user posted image

Bibon jst, od kar sem prebrala žižin meni, tudi razmišljam, kako bi se ji nacrtala na vrata.
Prav tako k tebi. Za to so pa krive zadnje fotke user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.11.2010 18:15:45   
Fidolina
Sonya - no, da vidim če RR, že kaj bolje delauser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ti bo verjetno katera druga dala boljši recept za parkeljne user posted image

Sonya takole - jaz sicer ne znam peči parkeljnov - imam pa enega doma. Če nucaš, ti ga pošljem z ekspresno pošto, ga boš jutri že pred poldnevom imela. Ni pa kvašen - je bolj grintavuser posted image . Najbrž bo kriva moja kuha user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.11.2010 18:24:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Na hitrcouser posted image
Grejem 2 lepi blastocidi, en se že hladi, jutri pa še 2, če bosta preživelauser posted image
Kasneje vam priložim sliko mojih dveh štajerkuser posted image
Čez 10 dni pa se vam oglasim in poročam, držite pestiuser posted image
RVIuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.11.2010 18:26:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana70 super, da si končno malo več napisala user posted image  user posted image  user posted image . Vidim, da uživate user posted image . Lizika bo pa prava športnica user posted image  user posted image  user posted image .  Nisem vedela, da službo iščeš? Držim pestke, da najdeš kaj bolj primernega user posted image user posted image user posted image

jap, ma prav dogaja ja...sploh čez vikend, ko pride pubertetnik domov in oznani, da ima tekmo v soboto v novem mestu, v nedeljo pa v ljubljani, pa da je prinesel domov kufer umazanih cunj...user posted image user posted image user posted image , mah sej bo.

Ja, službo bi rada menjala. Žal so se stvari pri nas zelo poslabšale...mislim, da bo marsikdo dal odpoved user posted image .

Lana08, oh škoda no, pa tako bi blo fajn, da sva skupi z malčki...

Mismis, user posted image user posted image čestitke za abstinenco user posted image user posted image

roži, sej veš ne ....

uf, zdaj pa moram it, pozdravčke vsem

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.11.2010 18:30:51   
Fidolina
Ma, spet mi je vse zginlo, kar sem napisala. Dons se ne grem več.
Roži, čestitam in navijamuser posted image
user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.11.2010 18:52:26   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

takole - jaz sicer ne znam peči parkeljnov - imam pa enega doma. Če nucaš, ti ga pošljem z ekspresno pošto, ga boš jutri že pred poldnevom imela. Ni pa kvašen - je bolj grintavuser posted image . Najbrž bo kriva moja kuha user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Bibon jst, od kar sem prebrala žižin meni, tudi razmišljam, kako bi se ji nacrtala na vrata.
Prav tako k tebi. Za to so pa krive zadnje fotke user posted image

Ratatujček. bomo morali naredit en džiro po okoliških kuhinjah, ni druge (beri: če nas bo več skupaj, nas Madam Žižet s svojim velikim srcem že ne bo mogla pustiti vbogajme pred vrati, ni res? V slogi je močuser posted image ).
A sem prav ujela tisto s četrtkom? Eeeej, pupika moja, držim pestke na rokah in nogahuser posted image .

Mišu, o abstinenčnem šoku in priporočljivi postopnosti (še zlasti v času nosečnosti) sem tudi jaz slišala... ti le po pamet, za Bineta in Cilkicouser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.11.2010 18:56:09   
hermy1
Jest bi tud marsikaj napisala,...pa zeza...pol ure traja...pa ...user posted image user posted image user posted image

Pestke za blastociste!!! Ostalo kdaj drugič!

Lubčke vsem!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.11.2010 20:56:19   
sonya1
Fidi, ne ponujaj ti tegale tvojega parkeljna preveč naokoli, jaz namreč vse vzamemuser posted image . Pa nč ne dam nazaj; kar se da, se v zlato jamo zakopa!!!! Samo toliko, da ne bi kasneje kaj jokala in ga hotla nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 8.11.2010 20:57:09 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.11.2010 21:01:32   
miklarom

Grejem 2 lepi blastocidi, en se že hladi, jutri pa še 2, če bosta preživelauser posted image
RVIuser posted image

še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , naj se ti lepo obe ugnezdita v tebi in čez deset dni en veeeeeeeeeeeeeelik + 

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
8.11.2010 21:59:34   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

RVIuser posted image

še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , naj se ti lepo obe ugnezdita v tebi in čez deset dni en veeeeeeeeeeeeeelik + 

Ojla, vidim, da se na veliko dogaja na vzhodu...bravo Mišmiška, Roži ti pa tudi nalulaj plusek ali dva čez 14 dni.user posted image user posted image user posted image

lp, N.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.11.2010 0:31:35   
Tanja_Jes
Pozna ura...jest spet tukej  Ne gre drugače, čez dan polno zaposlena. Sem premišljevala, a sem jaz tko smotana, da sem si dovolila, da mi S vzame ves prosti čas, pa sem zdej prebrala da je pri Lani 70 približno isto, tko da sem se malo potolažila. Je pa naša mami rekla, da bom še najeb@l@, ker jo preveč ujčkam, pojem, razvajam...in pustim da dela vse tisto kar ne sme 

Sonya...kolikor sem prebrala, se mi malo svita kako pri tebi stvari stojijo...na začetku je zmeraj težko, to so velike spremembe, potem pa se človek navadi na nov ritem življenja, saj smo vendar zelo prilagodljivi, sploh pa ...kaj pa veš, mogoče te pa čaka kaj lepšega Upam, da te čaka to kar si želiš in zaslužiš, pa če je to tvoj dragi ali kdo drug. Cmok na bušija, to je zdaj najbolj važno  

Žižetek...a ni to fajn če imaš žilco za kulinariko. Nič se bed ne počuti. Škoda je samo to, da se trudiš in trudiš, poj pa poješ v 5 minutah Zame se ni treba tolk trudit , pomfri iz Lidlna, kečap...in te nikol ne bom pozabila . Jest sem tudi dosti časa posvetila kuhinji v "mlajših" časih, tut torte sem pekla, poj sem pa komp kupila

Roži...dabogda noseča ostala Zgleduj se po mismisu!!! Živeli Štajerci

Hermy...a krčke mate...boga B. Dobr da ima tako dobro mamico, da jo takoj potolaži. Lubčka B. Ja prov fino bi bilo enkrat se mal dobit , da vidimo kako bi se S in B ujele. Boš kaj na Gorenjsko uletela?

Mismis...bravo za palčke Če se dobro počutiš brez...zakaj bi sploh še vdihavala te vonjave? Si karakter za to, jaz nisem. Sem pa zelo zelo zmanjšala, ker nočem moji S smrdeti. Zvečer ko zaspi, rada zmrzujem na balkonu . Kaj pa tvoji izcedki? A se je umirila situacija?

Skuštranka  kako pri tebi kaj kaže?

Loremi....ma res bi bilo fajn mal tvojo glavo pregledat. Bolečina lahko izvira iz različnih koncev (zobje, sinusi, kakšen stistnjen živec), tko da ne bi bilo napačno se it ma dr. pokazat. Prov boga si, vem kako je to neprijetno.

Zarči...sem se nasmejala tvoji čežani Vidim da se špikaš navijam!!!!

Lana 70...kdaj pa začneš delat? kako gre hitro čas. Sem vidla slikce od Ž (na FB)...čudovito liziko imate.

Mausika....hormončki nagajajo...sej bo boljš, verjemi srečno še naprej!

Fidi...a te RR zeza preventivno daj copy preden klikneš potrdi. Men se je tudi to parkrat zgodilo...za pop izdit

Punce lepo se imejte...in NAJ VAM SONCE SIJE VES DAN

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.11.2010 7:08:03   
Anonimen
mismis, od gonala še ne more bolet, ker sem se začela pikat šele v soboto. Ma, ne vem, zgleda, da me je malo prepihalo, mal sem preveč delala.. bo že, čeprav je bolečina obupna. Kar se tiče ležanja po ET - vidim, da smo nekako na istem. user posted image   Js grem tud ponavadi že naslednji dan na krajši sprehod, po tleh je itak treba stalno pomivat k mamo kužona noter.. user posted image

tanja, jaz računam na punkcijo nekje konec drugega tedna.. kako pa bo, bomo pa videli. user posted image

roži, čestitke za dve blastocisti in en kup zamrznjenčkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Če se ne motim je to tvoj najboljši rezultat, ne? Super!!! Zdej pa more bit!!!! So ti kaj komplicirali za dva zarodka?

(odgovor članu Tanja_Jes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.11.2010 7:30:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
jaz sicer ne znam peči parkeljnov - imam pa enega doma. Če nucaš, ti ga pošljem z ekspresno pošto, ga boš jutri že pred poldnevom imela. Ni pa kvašen - je bolj grintavuser posted image . Najbrž bo kriva moja kuha user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.11.2010 7:37:41   
zarja1
Dobro, sončno jutro pupe....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.11.2010 7:39:26   
loremi
Dobro jutro!

Vse sem že imela napisano, pa tale RR zeza in nisem mogla oddat posta user posted image ! Bom še enkrat pisala.

Tooooole bi jaz danes!!
user posted image

Tanja_Jes hvala! Sem bila tudi na slikanju glave (AC), pokazalo je začetno odmiranje malih možganov, kar pomeni menda, da bo spomina vedno manj, no sej imam že zdej takega kot zlata ribica, in pa cisto dolgo 3 cm, pa pravi nevrologinja, da ni nevarno user posted image . Na MR bla naročena, odpovedala zarad nosečnosti, zdej bom spet čakala miminum 1,5 let na pregled, pa se še ne bom naročila, menda pol leta po tistem ne smeš delat na otrocih. Se mi pa zdi, d aje veliko krivo hormonsko neravnovesje in pa tudi oči, vsekakor je pa lahko še kater drug dejavnih. Hvala!

Pridna mismis, si odstavla dišeče palčke. Ampak se strinjam z gigi, če bo sila in ne bo za zdržat, nima smisla se mučit, kak dim ti dovolimo user posted image . Pa pridno grej bušija!

Sonya kako si? Kako se imaš, počutiš?

Jaz pa dans spet nimam ideje, kaj bi huhala. Kakšna ideja? Gigi ziher ve.

Zarja ahoj jutrčka! Kako gre narkič? user posted image

Pri meni v službi je pa včeraj in danes za trenutek na balkonski ograji tik ob vratih pristala sinička, lepa je. Imam občutek, kot da sta em prišla sngelčka pozdravit user posted image . Ne bom več travmirala tu.

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.11.2010 7:40:51   
loremi
Zarja evo zarad težav s forumom si me mal prehitela user posted image . Njaaam dans je dan, ko pade cuker, a ne user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.11.2010 7:45:28   
sonya1
Jaz sem bila prva tuuser posted image , pa nisem mogla objavit, ker tole nagaja.
Dobro jutro deklice, lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.11.2010 7:51:38   
mausikaa

RVIuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

bravo Roži,

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.11.2010 7:54:46   
mausikaa
na ja, dobro jutro še enkrat, pa hvala za kavico, pa za cukr...
zdej grem pa lahko delat user posted image
Žiži evo mam domačo nalogo zate, konec meseca imamo familjarno fešto in so navajeni, da vedno dobijo kaj novega, nepoznanega na mizo, letos nimam nobene prave ideje...tortica bo po vsej verjetnosti z sivko in belo čokolado, ostalo pa ne vem, malo me mika kakšna arabska zadeva...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.11.2010 8:13:27   
sonya1
Že 2x sem napisala cel roman, pa je me je vrgo ven, ko sem ga hotela objavit. Zdaj sem pa izgubila veseljeuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.11.2010 9:50:46   
gigi1
Jutrčk

Fidi user posted image  user posted image  user posted image  sem skor s stola padla user posted image  user posted image  user posted image .
No...mogoče pa le ni tako smešno...očitno si spet huda na vašga user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sonya user posted image  user posted image  user posted image  ups...zlata jama??? Nikol slišala user posted image  Bom pa pazla, da ne bom kdaj v jezi mojga naokol ponujala user posted image  Kako si mi danes?

Loremi v naravi je treba iskati le lepe stvari user posted image
Še ne vem kaj bom danes kuhala. Hladilnik je kar prazen in bo treba v štacuno, tam mi bo pa že kaj za uč zapelo. Ne vem pa kaj rada jesta? Sta mesna? Ribja? Zelenjavna? Jaz imam gobane v skrinji in evo ideja za danes...user posted image  ajdovo kašo z jurčki, pa še kakšen meso zraven. Bom vidla kaj bom dobila od mesa user posted image

Mausika jaz bom naslednjič (času primerno) za družbico spekla raco s kutinami..no to ni preveč arabsko user posted image
Mogoče kakšne jagnječe kotlete user posted image  Če imaš dobrega mesarja, da ti jih nareže tako, da kosti vn štrlijo? Morda jagnječe stegno?Jagenjčka prej mariniraj vsaj 24 ur. Meni všečna marinada za jagenjčka: olivno olje, dobro rdeče vino, rožmarin, sol, česen in čili. Verjetno si se namenila delati humus, falafel...tukaj ti ne morem kaj dosti pomagati...mislim pa v prihodnosti enkrat sprobati te zadeve. Lahko pa zraven narediš kakšen zelenjavni kuskus. Pa taziki...
Kako si? Kaj manj tečkana?

Podganca in Bibek jaz bi se najraje pri vseh mamicah narisala pred vrati user posted image . Da malo pocartam vaše cukre user posted image

Tanjček ups...pri nas ni kečapa. Pa tudi tega krompirja ne jemo.. Šmrc, zgleda, da me boš hitro pozabila user posted image
Glede razporeditve časa...mislim, da bi tudi jaz na tvojem mestu ves čas posvetila S. Še prehitro zrasejo. Cartanja ni nikoli preveč user posted image

Abra pozabila komentirat... Nekaj tednov??? No, pol si pa že skor čist taprava konzerva user posted image  Mene pa res že mal EMŠO daje...res je takrat si bila v teh letih, ki sem ti jih zdej pripisala. Se mi je čas malo ustavil user posted image

Miška kako si?

Zarči pa ti?
Naaaaaaaaaskaaaaaaaa??????  Pestke so močno stisnjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.11.2010 9:54:16   
alpog
Napiši v Wordu, pa skopiraj na RR (samo možna rešitev). Kaj novega?
Loremi, le kje si ti sonce zdaj dobila?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.11.2010 9:57:55   
gigi1
Aha...jaz sem se že v starih časih, ko se je RR pogosto sesuval, navadila vse napisano označiti in stisniti ctrl+c. Če mi zablokira, pa v nov post samo ctrl+v. To me je tudi sedaj rešilo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.11.2010 12:11:44   
miklarom
pišuka kaj nagaja ta RR, sem vse napisala pa mi ne ob javi me kr ven nrže pa napiše sorry - jim bom jest dala sorryuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.11.2010 12:18:30   
miklarom
gigi - ma si ti ena dobra kuharca same specialitete delaš, bom prišla mal k tebi da mie boš kaj fajnega naučila, k jest za specialitete ustvarjat mi  glih ne leži, vse ostalo mi ni blema kar se tiče pa sladkega pa delam kar hočeš in vsega se podstopim. In kako si mi srce danes?
pri nas je tak oblačno pa nekaj se temni bo treba že spatuser posted image

mausi - kako kaj pri tebi napredovanje?

zarči - bravouser posted image user posted image user posted image  narkič, pridno se špikaj, miklavžek ti bo pa prinesel veeeeelik plusek

roži - a lepo čuvaš svoji pikici user posted image

fidi - tud mene neki j....e ta RR kr ven mečeuser posted image

mismis - kako si naša user posted image  božaš bušija user posted image

naska  - mučo fejst stiskam pestke

< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.11.2010 12:19:24 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?