Tanja_Jes
|
Pozna ura...jest spet tukej Ne gre drugače, čez dan polno zaposlena. Sem premišljevala, a sem jaz tko smotana, da sem si dovolila, da mi S vzame ves prosti čas, pa sem zdej prebrala da je pri Lani 70 približno isto, tko da sem se malo potolažila. Je pa naša mami rekla, da bom še najeb@l@, ker jo preveč ujčkam, pojem, razvajam...in pustim da dela vse tisto kar ne sme Sonya...kolikor sem prebrala, se mi malo svita kako pri tebi stvari stojijo...na začetku je zmeraj težko, to so velike spremembe, potem pa se človek navadi na nov ritem življenja, saj smo vendar zelo prilagodljivi, sploh pa ...kaj pa veš, mogoče te pa čaka kaj lepšega Upam, da te čaka to kar si želiš in zaslužiš, pa če je to tvoj dragi ali kdo drug. Cmok na bušija, to je zdaj najbolj važno Žižetek...a ni to fajn če imaš žilco za kulinariko. Nič se bed ne počuti. Škoda je samo to, da se trudiš in trudiš, poj pa poješ v 5 minutah Zame se ni treba tolk trudit , pomfri iz Lidlna, kečap...in te nikol ne bom pozabila . Jest sem tudi dosti časa posvetila kuhinji v "mlajših" časih, tut torte sem pekla, poj sem pa komp kupila Roži...dabogda noseča ostala Zgleduj se po mismisu!!! Živeli Štajerci Hermy...a krčke mate...boga B. Dobr da ima tako dobro mamico, da jo takoj potolaži. Lubčka B. Ja prov fino bi bilo enkrat se mal dobit , da vidimo kako bi se S in B ujele. Boš kaj na Gorenjsko uletela? Mismis...bravo za palčke Če se dobro počutiš brez...zakaj bi sploh še vdihavala te vonjave? Si karakter za to, jaz nisem. Sem pa zelo zelo zmanjšala, ker nočem moji S smrdeti. Zvečer ko zaspi, rada zmrzujem na balkonu . Kaj pa tvoji izcedki? A se je umirila situacija? Skuštranka kako pri tebi kaj kaže? Loremi....ma res bi bilo fajn mal tvojo glavo pregledat. Bolečina lahko izvira iz različnih koncev (zobje, sinusi, kakšen stistnjen živec), tko da ne bi bilo napačno se it ma dr. pokazat. Prov boga si, vem kako je to neprijetno. Zarči...sem se nasmejala tvoji čežani Vidim da se špikaš navijam!!!! Lana 70...kdaj pa začneš delat? kako gre hitro čas. Sem vidla slikce od Ž (na FB)...čudovito liziko imate. Mausika....hormončki nagajajo...sej bo boljš, verjemi srečno še naprej! Fidi...a te RR zeza preventivno daj copy preden klikneš potrdi. Men se je tudi to parkrat zgodilo...za pop izdit Punce lepo se imejte...in NAJ VAM SONCE SIJE VES DAN