|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
8.11.2010 7:44:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image  

lepa kot mami......

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.11.2010 7:55:19   
hermy1
Jutro!

Zarči, hvala za kavico, paše user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

hermy imaš prav pri ivf nosečkah sem bila in  na ivf otročkih sem na vsake svete čase. Slika je res druga pa še všeč mi ni ampak ni časa za zamenjavo takrat, ko pokukam sem, rajši kaj napišem.

Ti kar rajši kaj napiši...slikica je pa čist uredu! Jest sam preverjam, da nisem kaj zabrljala !

Abra, hvala za pojasnilo...jest sem že napisala, da se na kakšne kulinarične specialitete rajši povabim, kot da bi jih jaz pripravljala user posted image ! Vedno pa občudujem prijateljico, ki ima žilico za te stvari (poleg šestih otrocih!)

Loremi, danes mi pa manjkaš...ponavadi si bolj zgodna...glavobol??

Lubčke in lep dan vsem user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.11.2010 8:02:15   
mausikaa
dobro jutro,
evo pa je vikend mimo...pa še dežuje...hmm, idealno vreme za biti doma! samo kaj ko nisem user posted image   Miša si ti še na bolovanju ali že delaš?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.11.2010 8:03:34   
mausikaa
aja Zarči hvala za kavico...je njami

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.11.2010 8:05:40   
sonya1
Jaz bi bila tudi najrajši kar doma, se mi nič kaj ne dauser posted image
A mi lahko katera razloži zakaj dva dneva ob koncu tedna tako hitro mineta, dva dneva čez teden se znata pa tako vleči? Najbrž bo kaj v zvezi z Ajnštajnom in njegovo teorijouser posted image  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.11.2010 8:21:55   
sonya1
Pa nekaj slabo mi hoče biti, tako, da je prav superuser posted image . Punce, danes sem spet čisto euforična, ker sem nosečauser posted image .
23-tega imam UZ. Očeta hecam, da bodo dvojčki, pa je bil sirota včeraj tako nesrečen ob tej možnosti, da je obupano izjavil, da se on v tem primeru seli nekma daleč, ker on pa tega ne bi prenesel. Toliko čvekam o tem, da ne bodo na koncu resuser posted image , tako kot pri naši Mišikiuser posted image , a ne ?
Ja, kje je Loremi danes ?
Zarči, Hermy, Mausi, ve ste tudi zelo zgodnje danes ?
Zarči, kako kaj narko scena ?
Hermy, kdaj se pa vaša pupika zbuja zjutraj ?
Mausi, koliko še do akcije ?

Punce, en lep dan danes user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.11.2010 9:32:12   
lana70
jutroooo!!! Ne glede na dež....en lep dan si naredite!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.11.2010 9:48:24   
mismis
dober dan vsem skupaj...

jaz lepo uživam na kavču, kofetkam, priznam pa, da mi manjkajo dišeče palčke

Maussi, kako si, kdaj imaš že UZ, v sredo?

Sonya, lepo je brati, kako si navdušena user posted image

Loremi, kje si, a je vse v redu s tabo?

Zarja, kako gre špikanje

Lana70 in Lana08, čestitke za drugo in prvo Špičko user posted image user posted image

Hermy, upam da male B. niso krči dolgo mučili

Žižek, si si odpočila od takšne razkošne večerje
Abra, mislim da so rekli, da so IVF nosečnost bolj rizične in da user posted image user posted image  lahko povzroči splav. Zato naj bi se počakalo vsaj do 1. UZ-ja, ali po potrebi še dlje. Ma saj bo, še kakšno noč bomo imeli mokre sanje, potem se bo pa telo navadilo na pomanjkanje user posted image user posted image user posted image

Barbi, zaspanost je pri meni posledica nizkega pritiska in tega, da smo skenslali eno kavo, sem samo na eni kavi na dan.

Fida, kje si ti?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.11.2010 9:49:30   
gigi1
Oj lubike user posted image

Sonya samo, da je mimo in si spet vesela user posted image . In ja...tudi jaz sem bila takrat jokica user posted image  Se moj ni premaknu v istem trenutku, ko sem hotla, da greva v štacuno...jaz pa v jok...kot da je konec sveta user posted image . Hormoni delajo svoje user posted image

Loremi kje si danes? Upam, da si dobro user posted image

Tassi boš videla kaj bo čas prinesel user posted image

Miša kako si mi danes? Jp...sem si spet delo naredila user posted image . Kdaj si ga pa ne user posted image

Alpog lepo si napisala Sonyi. Tisti konjak je bil pa po predvidevanjih viška user posted image . Čeprav sem včeraj ustala že ob 7ih in bila cel dan v pogonu...zvečer sem pa zaspala že malo po 20i user posted image

Hermy vidim, da je že Abra razložila user posted image . Ti kar uživaj v materinstvu in si ne kakšnega dodatnega dela na glavo nakopat. Upam, da bodo krči hitro mimo user posted image

Abra bučo sem prej popekla v pečici, potem dodala vse sestavine in še enkrat na kratko v pečico vrgla, da je pršut na vrhu hrusljav ratal. Pekorino je ponavadi rumen (staran). Jaz ga velikokrat uporabljam namesto parmezana. Beli je bolj svež, vendar tudi precej trd (pravzaprav je Ricotta di Pecora). Všeč mi je ker se ne stopi in ga lahko uporabiš pri zadevah, kjer nočeš, da se ti vse skupaj vleče.

Tamalu kakšna lepotička je mala S. user posted image user posted image user posted image

Lana08 čestitke za prvo špičko user posted image  user posted image  user posted image . Kako si mi ti? Slabosti kaj pojenjale?

Lana70 daj malo napiši kako ste.

Zarček dobiš user posted image . Kako si? Še vedno jemlješ Femoden?

Mausika si kaj bolje, al te Puregon še vedno matra?

Sapi upam, da bo drug teden vreme bolj prijazno kot je napovedano ta teden, da vas malo vidim user posted image

Barbi jaz vseeno upam, da so se zmotili in bo kakšen dan vseeno malo lepši user posted image

Goldy naj bo veselo Martinovo user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidi moja kje si?

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.11.2010 9:52:04   
gigi1
Mišu moj, spet si brži user posted image  in kot vedno podobnih misli user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.11.2010 9:52:19   
mismis
pa še malo stimulacije za naše špikarke...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.11.2010 10:02:49   
sonya1
Miši, kaj takega bi pa jaz doma imelauser posted image . Stimulacije, mislim user posted image . Bi že za kaj ponucalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.11.2010 10:18:50   
zarja1
včeraj je bil zadnji femoden, špike pa gredo super......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.11.2010 10:20:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jaz lepo uživam na kavču, kofetkam,
user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.11.2010 10:22:42   
mausikaa

user posted image

user posted image  

I will not thinking of boys...
DAMM! That boy IS HOTTTTTTTT!!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.11.2010 10:30:00   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!

Danes sem bila na UZ in imam le 5 foliklov :-( (suprefact + 3 ampule menopurja). Jutri imam ponovni UZ in verjetno bo padla stopka, ker imam vodilni folikel 22, ostala dva 18, 2 pa 16. Kak rezultat celic sploh lahko pričakujem. Poskušam gledati pozitivno, ker imava IMSI postopek. V prejšnjem IMSI postopku sem imela 7 celic, od teh me je počakalo le 2 blastocisti, in žal ni uspelo.

Kako ste ve kaj s folikli in potem številom celic?

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.11.2010 10:39:21   
mausikaa

Maussi, kako si, kdaj imaš že UZ, v sredo?

jap, v sredo bomo videli kaj smo ustvarili...počutje hmm, ka pa vem?...čudna sem, jokasta, pa tečna, pa špika me na desni strani in to kar fajn...ma vsi teli hormončki name ne vplivajo dobro, na trenutke se mi zdi, kot da sem povsem druga oseba user posted image  - sej to je normalno kajne?
btw. ma ktera podatek kakšna je uspšenost Puregona v primerjavi z Menogonom (Menopurjem)?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.11.2010 10:46:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

user posted image  

DAMM! That boy IS HOTTTTTTTT!!!!!!!

toti pubec je samo moj, moj moj......

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.11.2010 11:06:19   
gigi1
Vrtnica ne vem kaj bi ti napisala... Tolk smo si različne, da je težko odgovoriti..oz se sploh ne da odgovoriti na tvoja vprašanja. Ponavadi velja, da so celice dovolj zrele, če stopka pade ob velikosti 17. Vendar tudi tukaj ni pravila. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Mausika seveda je normalno user posted image .
Puregon se je pri konzervah ponavadi pokazal za najbolj uspešnega. Na splošno velja, da sintetični gonadotropini (Puregon, Gonal) dajo pri starejših in pri tistih s PCO boljše rezultate, kot menopavzni (Menopur, Merional). Menopavzni namreč vsebujejo polega FSH tudi LH (ki ga me nekako ne potrebujemo), sintetični je pa čisti FSH. Kakšna je razlika med Puregonom in Gonalom pa ne vem. Verjetno ni velike.. ampak Puregon pri konzervah daje boljše rezultate.

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  da si zaključila s Femodenom. user posted image  user posted image  user posted image  sem samo čakala kdaj boš Mausi po prstih lopnila user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.11.2010 11:08:22   
loremi
Dober dan!

ooooooooo lubice moje rada vas mam mučo fejst, mam slabo vest, da se nisem prej javila user posted image , ampak mi je tale RR štekal in sem rekla ma poskusim kasnej, v službi pa mal gužve, vas pa že skrbi zame, kaj bi jaz brez vas!!!!!!! Lupčke vsaki posebej!!! user posted image

Hermy glavobol pa, da ne govorim, ga en dan ni, se že veselim, sredi popoldneva delam, se obrnem in me nenadna bolečina prav šokira in je spet vse tu in drži par dni user posted image  user posted image  in še vedno drži, že od sobote spet.
Potem je pa še tole vreme, nikakršno, brez luči delat ne morš za računalnikom, če je pa luč, me pa zeza dvojna svetloba. Dans še nisem tableta vzela, upam da me ne kaznuje tolk, da bom mogla potem večjo dozo user posted image .

Poleg tega pa čutim, da so se mi hormoni spet spravli v kaos, lasje izpadajo, počutim se kot balon (no sej tudi sem user posted image , ampak se počitim 5x bolj napihnjeno), počutje nikakvo in kile grejo gor sam da pogledam kosilo user posted image .
Bi blo prav dobrodošlo se mal zadet s Suprefactom in Gonalom in izvzet punkcijo user posted image , da bi jst to mela spet mal "živo", pa zanosit, da bi vse ksup blo vsej neki časa kul.
Jokice v nosečnosti? To je samo še en znak in hormončki delajo. Nosečke kr jokajte user posted image ! Jst itak še zdaj, ampak je drug vzrok.

Mismis nič user posted image . Raje počakaj, vse zavoljo user posted image , bo potem poplačano z najlepšim darilcem. Jst nebi celih 9 m, pa ni blo usojeno, ampak se sprijazniš. Ti kar lepo pridno počivčaj in kaučaj, zdej lahko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mausikaa in Zarja najvijam ko nora! user posted image user posted image

Jaz se pa ne drogiram zdej, ampak vseen si bom pa tegale sposodla:
user posted image  

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.11.2010 11:13:03   
Fidolina
Elou user posted image ,
jaz sem tukaj user posted image , ampak imam resne teževe zdadnje dni z dostopom do RR - tudi danes. A jih ima še katera? Traja 5 minut, da sploh pridem do okenca za sporočilo user posted image .
Mogoče je kriv tudi moj antivirus NOD32, ki sem si ga pred dnevi naložila (obnovila) . Mogoče dala previsoko zaščito??? A vam tudi kaj nagaja user posted image ?
Me jezi, ker pol kar ugasnem, ker nimam časa čakat, da tista zelena zadeva spodaj v trakcu prifura do koncauser posted image .
Sem kar bizi. Tale DURS mi neki visi na glavi in bi jih kar .....,......user posted image .
Drugače sem pa na tekočem user posted image  z vami, tako in tako. Naskiča in Loremiča pogrešam danesuser posted image . Vidim, da vam nič ne fali - ste kar razpoložene user posted image .
Lupčkeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.11.2010 11:25:35   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Za zainteresirane..

1. hod: muškatna  buča s pekorinom (belim) in pršutom (sem si zmisllna tik pred prihodom gostov)
2. hod: tajarini z belimi tartufi (naš priden, prinesel z zadnje poti)
3. hod: gosja jetra na rukolini posteljici, s popečenim radičem in karameliziranimi suhimi marelicami.
4. hod: jogurtov in kakavov biskvit s prelivom iz dateljnjev, čokolade in lešnikov
5. hod tartufi (sladica) s čilijem (in konjak)

pošlji mi recept za tole njami njami večerjico. Katera vina so padla zraven?user posted image

Madam Žižet, vaš menu sem (lahkomiselno, priznam) prečitala našemu BibonuGrande. Sprašuje, če se vam lahko nacrtamo pred vrata. Je namreč po novem tvoj tanartabolši prijateljuser posted image (medtem ko se jaz ubadam z dilemo, če ga morda preslabo futram...user posted image user posted image user posted image )

P.S.: Uf, babji žur čez vikend!!! Super steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.11.2010 11:37:53   
loremi
Fidolina ahooooj! Loremič na broju, isto s težavami z dostopom do RR, tko da ni kriv antivirus.
Durs te zeza user posted image  aaaaaaa kolkrat znajo kri pit user posted image user posted image .
Naske pa tud jst nič ne opazim.

Ampak gigi pa zna take lušte nardit s svojimi specialitetami user posted image jst še pomislim ne na kak takega user posted image . Rajš berem in si mislim mmmmmm je tole blo dobro user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.11.2010 11:42:31   
mismis
Mene tudi zeza tale RR, ful se počasi nalaga, pa kr neki mi barve spreminja v belo user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.11.2010 11:48:10   
loremi
Tudi meni ja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?