loremi
|
Dober dan! ooooooooo lubice moje rada vas mam mučo fejst, mam slabo vest, da se nisem prej javila , ampak mi je tale RR štekal in sem rekla ma poskusim kasnej, v službi pa mal gužve, vas pa že skrbi zame, kaj bi jaz brez vas!!!!!!! Lupčke vsaki posebej!!! Hermy glavobol pa, da ne govorim, ga en dan ni, se že veselim, sredi popoldneva delam, se obrnem in me nenadna bolečina prav šokira in je spet vse tu in drži par dni in še vedno drži, že od sobote spet. Potem je pa še tole vreme, nikakršno, brez luči delat ne morš za računalnikom, če je pa luč, me pa zeza dvojna svetloba. Dans še nisem tableta vzela, upam da me ne kaznuje tolk, da bom mogla potem večjo dozo . Poleg tega pa čutim, da so se mi hormoni spet spravli v kaos, lasje izpadajo, počutim se kot balon (no sej tudi sem , ampak se počitim 5x bolj napihnjeno), počutje nikakvo in kile grejo gor sam da pogledam kosilo . Bi blo prav dobrodošlo se mal zadet s Suprefactom in Gonalom in izvzet punkcijo , da bi jst to mela spet mal "živo", pa zanosit, da bi vse ksup blo vsej neki časa kul. Jokice v nosečnosti? To je samo še en znak in hormončki delajo. Nosečke kr jokajte ! Jst itak še zdaj, ampak je drug vzrok. Mismis nič . Raje počakaj, vse zavoljo , bo potem poplačano z najlepšim darilcem. Jst nebi celih 9 m, pa ni blo usojeno, ampak se sprijazniš. Ti kar lepo pridno počivčaj in kaučaj, zdej lahko! Mausikaa in Zarja najvijam ko nora! Jaz se pa ne drogiram zdej, ampak vseen si bom pa tegale sposodla: IZVIRNO SPOROČILO: mismis