|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
10.8.2010 14:16:00   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
A je že kdo porajtal, da dons nimam nobenega dela (oz. se mi ne da delat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooo lušn
ti dam jaz mal mojega dela, se da vse pokompenzirat user posted image  user posted image  user posted image

Fidolina a tale kužon kej vidi čez dlake al se občasno kam zaleti? user posted image  lušna kepica
in btw. veš da vama tudi jaz želim, da se konica rezila čimprej prekirije!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Loremi...kar ne boš naredila danes..te bo počakalo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image nič bat...

o ja to pa vem, preverjeno user posted image  user posted image  user posted image
kaj praviš kakšno mnenje bi imelo vodstvo, če bi jim podala takle stavek a user posted image  user posted image  user posted image
mismis bo pa kmalu uživala na dopustku user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi a si dobro?

kar se tiče glavobolov, še nismo rekli zadnje, prebava kokr se ji zljubi, se pa obnaša user posted image , počutje pa, sej kdaj pa je idealno, torej sem dobro user posted image
včeraj zvedla eno novico in je blo mal user posted image , dans zvedla eno novico in sem v šoku user posted image , doma treba delat ozimnico, kar je lušno, user posted image  se mu pa zgleda vid, da je 40, da neki čudn meče user posted image  user posted image
v službi zanekrat odnosi kul, negotova bom do konc leta, ko bom vidla, a bom še zaposlena al bom višek
komi čakam user posted image  in potem operacijo, hkrati pa bi rada prvič v življenju šla na trgatev, povabljena, ampak če ne bo šlo pač ne bo
pa na morička bi še šla, ampak si je letos že mimo in si dopovedujem, da ga ni čez domači tuš user posted image
spet sem se razpisala in najamrala
kako si ti??

neki morm povedat no, verjetn grem ta teden na ogled enega kužončka, samičke, da bomo meli doma spet user posted image
pa bomo spet delal za žemljo in pasje brikete user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.8.2010 14:16:44   
mismis
aha, španjelčka imaš user posted image , ko si napisala Dajalama sem bila malo v dilemi ali je terier ali španjel, ampak sedaj pa dileme ni več

lepi kužončki user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.8.2010 14:16:49   
Fidolina
user posted image

Pa taki so tudiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.8.2010 14:20:24   
Tanja_Jes

user posted image

No, nekaj takega je. Ima 45 cm plečne višine in 13 kiluser posted image .

user posted image    oooo kolk je fletn...jest mam tko rada živalce user posted image razen pajkov, muh, veh in ostalih insektov user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.8.2010 14:21:24   
Fidolina
Mismis , bo kar terierček - od tam kjer je Dalajlamauser posted image user posted image user posted image .

Loremi, moj je bil čist isti, kot oni s palerinco, ampak zdaj je pošišan. Kuža ima visoke zadnje nogice, kot kozorog in enako tudi pleza po skalah. Je dolgonog in vitek, čeprav se to vidi le, ko je pošišan ali mokeruser posted image .
Vikendico na morjuuser posted image ? Skromne željiceuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.8.2010 14:28:28   
mismis
Fida, eh, moja selektivna disleksija, seveda je terierček, sem gledala ravno prej pasme na mojpes.net in nekako mi je ostalo v glavi, da je španjel, čeprav je seveda terier.

eh bo boljš, enkrat

Loremi, ne daj se Ines, hitro novo kužiko nabaviti, potem boš več na zraku in bodo tudi glavoboli bolj redki. A datum za OP imaš že?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.8.2010 14:38:04   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, ne daj se Ines, hitro novo kužiko nabaviti, potem boš več na zraku in bodo tudi glavoboli bolj redki.

sej, iščem zdej, 2 možnosti sta mi že padli v vodo
jst bi mela nemško ovčarko, ampak moj pravi, da je to prevelik pes, meni je pa tko user posted image
zdej imam pa eno mešanko ugledano, greva pogledat ta teden, stara 3 tedne, čez 4 tedne bojo za oddajo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
A datum za OP imaš že?

nimam še user posted image , čakam na user posted image  avgusta in potem morm poklicat za datum

Vikendico na morjuuser posted image ? Skromne željiceuser posted image .

jaaaa čist skromna, pphhh čist tko na izi, kokr da bi šla po čokolado v štacuno, no mogoče uno z lešniki user posted image

Loremi, moj je bil čist isti, kot oni s palerinco, ampak zdaj je pošišan.

oooooo lušno, taki kuštravci so pol ko so pošišani

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.8.2010 15:02:37   
gigi1
Fidi lepotko je user posted image . Jaz sem pa skoz mislila, da je tisti v avatarju user posted image

Miša desi se i u boljim familijama user posted image

Loremi upam, da nabaviš kužija. Pa da se ti vse porihta in zdravstveno in v vseh pogledih.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.8.2010 15:05:56   
hermy1
Hojla še od nas dveh user posted image !!

Ste se tko razpisale, kar me ni bilo...kako naj pa vse pokomentiram user posted image , mejte mal milosti z nosečkami...posebno takimi, ki imajo že vsega dovolj user posted image .
Ja Tanja tud men se ta avgust vleče....ti maš lažne šele od včeraj, jaz že celo večnosti...pa nič od njih. No, jaz bom danes ene slikice z buškom pripopala na meil in vsem poslala obvestilo, da sem še kinderjajček in da še vsaj en teden ne bo nič...pa računam, da bo kaj manj telefonov user posted image !
Moja se tud še ni umirila, boli jo...ona uživa...
Gigi... user posted image !!

Alpog
...user posted image user posted image user posted image ,  vsaj na morju uživaj!!

Fidka...glede vikenda si čist realistično napisala....pri nas zdej še gre, ker še tast kaj postori (vsaj vrt obdela), ostalo pa vse mojega počaka...moraš to res met vsaj malo rad, sicer se lahko samo kregaš. Men je že sedaj težko, ker vem, da bomo veliko tam tud s tamalo, namesto, da bi šli kam naokrog....
Joj, si me spomnila na našega ubožčka, kužončka user posted image user posted image user posted image
Pa očitno danes res nisi imela veliko dela user posted image user posted image user posted image !!

Mausika
...naj ti gre še naprej dobro od rok user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.8.2010 15:09:37   
Fidolina
Loremi- jaz bi o nemškem ovčarju, kar krepko premislila. Rabi strogo roko in lastnika z avtoriteto.user posted image

Gigi - na nobeni slikici ni moj kužonček. Niti v avatarju. Je tako lep in prepoznaven, da bi vsi zamerkali, kdo sem jazuser posted image user posted image user posted image . Malo heca, ampak to so slikce pasme user posted image .
Zdaj grem pa počasi kuhat.
Še prej vas pa slinasto pocmokamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.8.2010 15:29:23   
alpog
Verjetno bomo pa res uživali! Vsaj otroci! Jaz namreč točno jutri pričakujem user posted image  in bom na istem kot Fida. Ampak lula bo pa že šla mal pod gladino!
Pa še za kakšen liter vina bom probala napraskat, da se ga spodobno butnem.
Hvala za lepe želje - tudi jaz upam na skorajšnji preobrat. Pa še neki - računam na kaj boljšega!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.8.2010 19:08:03   
Fidolina
Alpog, tako je treba, pozitivno! Nazdravljot!

Hermi - lepotičkauser posted image user posted image user posted image .

Tamalu - če te jutri notri obdržijo, potem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse (vsi) smo s tabouser posted image user posted image user posted image .

Pridni bituser posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.8.2010 19:33:39   
gigi1
Zarjo pa user posted image  res ne pusti k računalniku user posted image . Sej prav srce. Ti kar počivaj in božaj bušija user posted image

Tamalu pestke za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bo jutri D day naj bo čimhitreje in karseda neboleče.

Fidi ti si pa dans res prilimana na comp user posted image . Kaj si dobrega kuhala?

Miška se zdele šetka s kužonom user posted image

Kruce in Lana70 sta se že kaj zmenila kdaj se dobimo?

Mausika ufff meni je še živa obnova kuhinje. To sem počela lansko poletje z granolomom za dodatek user posted image . Ampak zdej je pa lepoooo user posted image  user posted image
Khmmm te hormončki. Jaz sem se že malo spucala od njih, ampak me je pa PMS tokrat tolk zadel, da sem mužiča skor v žlici vode utopila user posted image . Žal mi je za dopust user posted image . Upam, da rata vsaj kakšen daljši vikend.

Miklca pa že uživa user posted image

Lana08 a greste ju3 na tekmo? Jaz grem pogledat tanov štadion user posted image

Hugs

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.8.2010 19:36:30   
zarja1

Zarjo pa user posted image  res ne pusti k računalniku user posted image . Sej prav srce. Ti kar počivaj in božaj bušija user posted image

hahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vas čekiram.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.8.2010 19:39:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

hahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vas čekiram.....

Guljufaš, bi se temu reklo, a user posted image ???

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.8.2010 19:46:56   
gigi1
Šverca se user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.8.2010 19:50:45   
Tanja_Jes

Šverca se user posted image  user posted image  user posted image

Če se pogovarja z bušijem in boža svojega borca ji je oproščeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.8.2010 19:54:29   
gigi1
Tamalu in Hermy jaz pa kar čutim, da se bliža prihod vajinih princesk. Res imam filing, da bo zdej, zdej in dans že cel dan čekiram kaj se z vama dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
10.8.2010 19:56:02   
hermy1
Tanjica, ti še pridno tukaj user posted image ...jaz sem pa mislila, da je dobro, da začnem pomagat dihat (suhi trening, saj veš)user posted image user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 269
10.8.2010 19:57:09   
hermy1

Tamalu in Hermy jaz pa kar čutim, da se bliža prihod vajinih princesk. Res imam filing, da bo zdej, zdej in dans že cel dan čekiram kaj se z vama dogaja user posted image

Da bi le imela prav, dam takoj za pijačo user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.8.2010 19:59:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Da bi le imela prav, dam takoj za pijačo user posted image user posted image user posted image !!!

Te držim za besedo user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.8.2010 20:03:22   
gigi1
Grem. Mirno nočko vsem, predvsem mamicam to be. Nekako se mi zdi, da je lažje, če so popadki in porod podnevi. Torej pupiki pridni bit do jutri user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.8.2010 20:08:44   
Tanja_Jes

uuuuu veš koliko časa jest to čutim :)))
Ampak...tvoji občutki so zgleda bolj zanesljivi, ker se mi je eno uro nazaj odluščil čepuser posted image user posted image ...ampak, se ne bom veselila prehitro...user posted image glih zdej sem vse sorte brala od čepa...lahko se tut dva tedna prej odlušči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.8.2010 20:34:39   
hermy1
Ampak...tvoji občutki so zgleda bolj zanesljivi, ker se mi je eno uro nazaj odluščil čepuser posted image user posted image ...ampak, se ne bom veselila prehitro...user posted image glih zdej sem vse sorte brala od čepa...lahko se tut dva tedna prej odlušči user posted image user posted image user posted image

Nekaj je pa le začelo dogajat...zna biti vseen prej kot čez dva tedna...saj veš, da ima Gigi skoraj vedno prav...mogoče bo pa imela tokrat vsaj 50% prav user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 274
10.8.2010 21:14:42   
mausikaa

uuuuu veš koliko časa jest to čutim :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image bom po malem že začela dihat user posted image itak mam tremo pred atejem jutriuser posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......