loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A je že kdo porajtal, da dons nimam nobenega dela (oz. se mi ne da delat) ooooooo lušn ti dam jaz mal mojega dela, se da vse pokompenzirat Fidolina a tale kužon kej vidi čez dlake al se občasno kam zaleti? lušna kepica in btw. veš da vama tudi jaz želim, da se konica rezila čimprej prekirije!! IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Loremi...kar ne boš naredila danes..te bo počakalo jutri nič bat... o ja to pa vem, preverjeno kaj praviš kakšno mnenje bi imelo vodstvo, če bi jim podala takle stavek a mismis bo pa kmalu uživala na dopustku IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi a si dobro? kar se tiče glavobolov, še nismo rekli zadnje, prebava kokr se ji zljubi, se pa obnaša , počutje pa, sej kdaj pa je idealno, torej sem dobro včeraj zvedla eno novico in je blo mal , dans zvedla eno novico in sem v šoku , doma treba delat ozimnico, kar je lušno, se mu pa zgleda vid, da je 40, da neki čudn meče v službi zanekrat odnosi kul, negotova bom do konc leta, ko bom vidla, a bom še zaposlena al bom višek komi čakam in potem operacijo, hkrati pa bi rada prvič v življenju šla na trgatev, povabljena, ampak če ne bo šlo pač ne bo pa na morička bi še šla, ampak si je letos že mimo in si dopovedujem, da ga ni čez domači tuš spet sem se razpisala in najamrala kako si ti?? neki morm povedat no, verjetn grem ta teden na ogled enega kužončka, samičke, da bomo meli doma spet pa bomo spet delal za žemljo in pasje brikete