Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:15:44
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, evo eni že služimo za pasje in mačje briketke naslednji UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega tko da nadaljujem z špikanjem evo še ena misel za današnji dan, da bomo lažje razmišljale pozitivno Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč.
< Sporočilo je popravil mausikaa -- 11.8.2010 7:23:29 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:18:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa naslednju UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega tko da nadaljujem z špikanjem evo še ena misel za današnji dan, da bomo lažje razmišljale pozitivno Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč. Mausi, kaj te je ata tko inspiriral ??? Super za endometrij, folikli še zrastejo...pridno špikanje dalje.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:21:34
|
|
|
|
hermy1
|
Lahko bi, lahko...pa sem mojga pospremila na delo...eden pa mora delat...saj veš briketi, pa to... Nič ne skrbi, se še po postelji valjam!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:21:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč. Mausi, kaj te je ata tko inspiriral ??? Super za endometrij, folikli še zrastejo...pridno špikanje dalje. ma atej je bil danes dobre volje, z inspiracijo je pa tkole: zadala sem si da bom vsak dan poiskala eno lepo, pozitivno misel in si jo ponavaljala čez dan...bomo videli kolk bo pomagalo kako si kaj ti Hermica naša? kako mala dama? že najavlja odpoved apartmaja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:22:27
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo zajtrk TO se mi pa ne je več...vsak dan to !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:26:17
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo zajtrk TO se mi pa ne je več...vsak dan to ! bi rajši tole?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:27:49
|
|
|
|
hermy1
|
Naša dama pridno brculji...očitno ji all inclusive apartma čisto ustreza. Smo bili snočkaj še pridni = , pa je očitno nič ne gane . Bomo še malo potrpeli...so pa že prišli sms in klici, kako da sva...sem včeraj ogromno meilov poslala s svojimi slikicami bušija in obvestilom, da nič ne dogaja...bo treba to vsake nekaj dni ponavljat, da mam pol mir .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:29:20
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa bi rajši tole? A se že na daleč vidi, da sem nekaj požrešna zadnje dni ?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:30:02
|
|
|
|
hermy1
|
Mam pa tako dobro kavico poleg sebe...da za zajtrk še ni prostora !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:34:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Naša dama pridno brculji...očitno ji all inclusive apartma čisto ustreza. Smo bili snočkaj še pridni = , pa je očitno nič ne gane . Bomo še malo potrpeli...so pa že prišli sms in klici, kako da sva...sem včeraj ogromno meilov poslala s svojimi slikicami bušija in obvestilom, da nič ne dogaja...bo treba to vsake nekaj dni ponavljat, da mam pol mir . o pridni, pridni, mi smo zaspali kot klade a ni hecno kako so na koncu drugi skoraj bolj nestrpni kdaj bo kot pa ti ki čakaš in čakaš in čakaš? tko da ti uživaj in božaj buhija...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 7:49:20
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa a ni hecno kako so na koncu drugi skoraj bolj nestrpni kdaj bo kot pa ti ki čakaš in čakaš in čakaš? tko da ti uživaj in božaj buhija... Sej, ker vem, da so iskreni in se res veselijo z menoj, jim odpustim in jih z veseljem obveščam,... dobim tud jest nazaj taka pozitivna sporočila, ki mi polepšajo dan...s čist ta pravimi firbci je pa mal težje !! Se mi zdi, da sem se kar sprijaznila s čakanjem...saj mam še za vsak dan kakšna nedokončana dela...tko, da ni frke!! Mogoče pa čaka na 20.8....takrat bo 19.let, kar je umrl moj mož...to bi bila moja mati spet nesrečna...že moj dragi nečak se je rodil na isti dan...zdej pa še tamala ??? Men bi blo pa toplo pri srcu...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 8:24:53
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice moje.... malo se moram šlepat, kje bi jaz vse zmogla brez vas.... Gigi prognostičarka naša......aaaaaa Tanji je šel čep........ Gigi še zdaj se smejim temu...me je pa PMS tokrat tolk zadel, da sem mužiča skor v žlici vode utopila A si šla gledat tekmo? Moj je celo karte raztalal in gledal raje doma z mano - pomoje mu je žal kolk ma las na glavi... Fidi vidim, da gre na boljše. Super!!!!! Mismis a čez osem dni spet na morčka? Fauššššššš. Uživaj srce maximalno!!!! Mausika kako napreduje kuhinja? Bo padla kakšna slikca? Miklca itak samo čofota te dni.. Kaj pa počneta Lanici, pa Sonya, pa Neodkrita, pa Grethy, pa Kruce........
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.8.2010 8:27:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 8:26:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa naslednji UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega tko da nadaljujem z špikanjem super Mausi......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 8:29:32
|
|
|
|
zarja1
|
Alpog odklopi na morju kolk se da, potem pa v iskanje. Vedno se nekaj najde. Držim pesti, da čimprej.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 8:37:24
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Mogoče pa čaka na 20.8....takrat bo 19.let, kar je umrl moj mož...to bi bila moja mati spet nesrečna...že moj dragi nečak se je rodil na isti dan...zdej pa še tamala ??? Men bi blo pa toplo pri srcu... lepo je to prebrati - mislim tisti del, da ti bi bilo toplo pri srcu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 8:39:23
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mausika kako napreduje kuhinja? Bo padla kakšna slikca? ma trenutno rajši ne, je čista katastrofa...brez tal, stene polčene, itd. danes baje pride polagat ploščice, potem pa naprej...ko bo končana pa nalimam... kako se kaj ti počutiš? glej da se čuvaš!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 9:38:50
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mausika počasi se daleč pride . Jaz imam skoz občutek, da če folikli bolj počasi rasejo, bolj so kvalitetni . Če je atej rekel, da jih nekaj je..je to že dober znak. Če bi bil samo eden ali dva bi ti rekel, da si slabo reagirala. Torej je vse tako, kot mora bit Tamalu sem res čutila nekaj včeraj. Upam, da tale čep res pomeni, da je prišel čas za it v Rim Hermy upam, da nisem samo 50%, da bo moj filling kar 100% . Prijateljica je bila čez rok in si je privoščila petelinji zajtrk, šla peš v 4 štuk, pa za kosilo pojedla 2 dunajca in spila 2 bambusa in šla rodit . Mogoče ti ta recept kaj pomaga Zarček a veš kako se skoraj 100kilskega dedca utopi v žlici vode? Utopija Moj je šel včeraj na tekmo (jaz sem se pa grizla sama doma), grem na fuzbal Pobožaj bušija še zame Fidika kako si mi danes? Upam, da boš spet kaj zgovorna in da ne boš imela preveč dela Miša jutrčka Lupčke vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.8.2010 9:40:05 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 9:44:08
|
|
|
|
mismis
|
Jutro, tudi danes bom bolj kt ne na bizi, imam v rokovniku že dva sestanka. Uglavnom sporočam, da je Tamalu zaenkrat še OK, nima še nobenih popadkov, je pa šla sedaj še do doktročka, da pogleda, če je kaj odprta. Evo Tamalu, jaz mislim nate in navijam Zarja, nič šlepanja, kavčat in otroške knjige brati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 9:48:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jutro, tudi danes bom bolj kt ne na bizi, imam v rokovniku že dva sestanka. Uglavnom sporočam, da je Tamalu zaenkrat še OK, nima še nobenih popadkov, je pa šla sedaj še do doktročka, da pogleda, če je kaj odprta. Evo Tamalu, jaz mislim nate in navijam Zarja, nič šlepanja, kavčat in otroške knjige brati Go Tamalu gooooo!!!!!! Miša naj bodo sestanki uspešni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 11:24:02
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jutro, tudi danes bom bolj kt ne na bizi, imam v rokovniku že dva sestanka. Uglavnom sporočam, da je Tamalu zaenkrat še OK, nima še nobenih popadkov, je pa šla sedaj še do doktročka, da pogleda, če je kaj odprta. Evo Tamalu, jaz mislim nate in navijam Zarja, nič šlepanja, kavčat in otroške knjige brati Go Tamalu gooooo!!!!!! Miša naj bodo sestanki uspešni Oooo tooo mi diši na porooood , Tanja dihamo vsi s teboj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 11:28:09
|
|
|
|
Roži_
|
Zarja, bejž počivat, kaj delaš za računalnikom Mismis, berem, da greš na dopustek, lepo, kam pa greste? Žižek, kako si mi ti, je kaj novega pri tebi?Kako ste se odločili za hiško? Loremi, kako si mi ti kaj? Kruce, a so breskvice že zrastle? Ostale, upam da ste OK!!! Lepo vas vse pozdravljam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 11:48:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Evo mene Nič ne bomo še dihal V glavnem sem se ornk pogovorila z dohtarčkom, ker me je kr mal strah, kaj je zdej to da noče ven...In mi je rekel da ima glavico malo bolj proti luftu obrnjeno in da premalo pritiska na maternični vrat in zato tudi nisem nič odprta (oziroma samo za prst)...ni pa nič narobe, še zmerej se ji dobro godi v trebuhu. Čepek se pa še ni v celoti odluščil. Rekel je da bova še do petka počakala, če bo kaj, poj bova pa vidla kako naprej...Mah, samo da je vse v redu z .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 11:56:43
|
|
|
|
gigi1
|
Tanjči hmmm zgleda me je filling čist pustil na cedilu . Važno, da je s pupiko vse OK Roži nič ni s hiško (zaenkrat) lastnikom je nakup druge nepremičnine padel v vodo in so se odločili, da trenutno ne bodo prodajali. Kako si mi ti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.8.2010 13:08:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, evo eni že služimo za pasje in mačje briketke naslednji UZ v soboto, endometrij je lep, folikli pa še "drobižek" točnega števila ne vem, je atej rekel da jih je nekaj malega tko da nadaljujem z špikanjem evo še ena misel za današnji dan, da bomo lažje razmišljale pozitivno Svetle, vesele in srečne misli privlačijo k nam svetle, vesele in srečne stvari – skrbi jih odganjajo proč. naj le rastejo folikli...pa glej da kakšno pivo pade tut vmes lahko tudi med delovnim časom, ti dovolim A služiš za brikete, tko kokr je Fida včerej... Sej res...kje pa je Fidolina dons zgleda da je včerej preveč zabušavala Loremi....a je z glavo kej boljš? Roži....pa kje si ti? A si na polno zaposlena?! A greš kej na morčka ? oooo Gigi.... fouš, fouš...jest bi šla tut na fuzbal, da si mal duška dam, tulim, zmerjam in preklinjam Zarči...cmoka obema Mismis...aaa dons pa mal delaš, a? Le počasi...šparaj energijo za dopust Hermy...a ti si pa še kr požrešna... jest sem pa shujšala (včerej so se mi jedle filane paprike, pa jih ni ne tašča ne mami delala ) Tanja vas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?