lara light
|
Noki, kako sem to lahko zamudila ...sicer sem enga đžonija vseeno na tešče ruknla in kos postane pice čez, sem prou kul zdej Super glede alergije, fajn res. Nič ne bo narobe, če ne bo veliko sira, jourtov konzumirala, ne skrbi. Fajn je in pomembno, da ji ne nardi hudga. Je pa veliko teh kožnih sprememb, poslušam tu okrog, ogromno flekov, srbenja, pikic, izpuščajev...ne vem, al je tudi tak cajt, centralne šopajo in posl. suhe kože...moram tud jaz kej nabavit za po kopanju. Do zdaj sem v glavnem le lek. oliv. olje v vodi uporabljala in smo bli ok. Am, pr nas še vedno zjutraj to spijeta, je pa res, da vedno manj. Zvečer se ne spomnim kdajs em v zadnje flašo nardila. Dude, imamo še za spat, dokler izraščajo zobki ne bom ukinjala. Ona, super za prikolico! Verjamem, da boste uživali. Da bo pa zravem kup dela za mamico, se ve. Zavesice? Mi mamo enostavne, bež barve. Oh, komaj čakam ta naš raj, čeprav ga bo letos občutno manj kot lani. Kar nekaj punc tukaj imamo tale kičasti tandem, ki ga jaz obožujem Klarissa, moja dva ne pijeta čaja, niti max razredčenega. Raje sta žejna, sprobano. Pijeta vodo v glavnem, pa kak sadni, zel sok. Dobila sem 3m podaljška za deklico. Za fantka nisem niti oddala. Potem pa sem si sama podaljševala, ostala doma dobesedno. Fajn za T, upam da čimprej shodi. Evelin, končali terapijo-bravo. Belen, znano, znano Zdaj pa pocrtat črička, ki se pridno pod mojimi nogami igrata...kako bom to pogrešala...zvizzzz p.s. sem kopirala hb, pa je blo we are sorry, in pritisnila na gumb nad entrom, backspace, al kar je... in ja vrne nazaj, ampak prazno okno,... belen ti maš garant neke veze z gatesom
< Sporočilo je popravil lara light -- 20.1.2011 9:01:10 >