nokes
|
še enkrat, mimogrede, belen, un "nazaj" knof ne dela, pač pa edino kopirat uau, ona!!! tole se dobro bere, kje prikolica? koliko vas je? 5? to je super, po moje, prikolica, pa zavesice, saj veš, vpraši larolajt, ona je tudi zavesice robila lani (?), medtem ko je njen frižidere selil v prikolico . ma, super. in še čoln! se mi je zdelo, da sem nekje prebrala o enmu čolnu. po moje je to nekaj najboljšega, ker lahko zvizneš iz kampa, ko hočeš. res. saj vem, vsa logistika s tamalimi, pa naštimat vse mulce v jopiče, kopalke, klobučke.... potem pa še pazit na njih, eh, ti rečem, uživali bodo, potem pa se boš skulirala tudi ti. saj si tamali že zdaj lahko fuul dopovejo, če jim zažugaš !!! sojino mleko? no, tule bi, khm, khm, rekla: nobene soje vsaj do drugega leta. ker je ful alergena. pač pa se do tretjega leta priporoča adaptirano mleko. no, v vrtcu dobijo itak kravje, tako da ... hočeš nočeš, brez potrdil pediatra o alergiji, so od vstopa v vrtec na junk foodu. sicer pa, čaramo vsak po svoje. no, mi ne pijemo več adaptiranega. aja, mi smo že skoraj ofišali brez alergije. bili z I v bolnici, in ni imela nobene reakcije, ko so ji dali piti mleko. tako da zdaj uvajava doma, sicer ni navdušena ne nad sirom, ne nad mlekom, ne nad jogurtom, no, nič mlečnega ji ne sede. valda. počasi. sem vesela fuuuul. bo pa sladoljed padu poleti. ikea: rabim predpražnik, copate, rezalne deske in drobnarije kot otroška soba, kuhinja in kavč. v glavnem: še ne bom šla, ker vsega ne spravim v vrečko. povej, alenka, kakšen žur si organizirala? doma? darile? kje torta? ne mi rečt, da si pekla sama . saj vem, zdaj mi ni hudo, ker sta že 2 leti stara, pač pa zato, ker ju vidim, da postajata človečka, s svojimi muhami, karakterjem, eden je mini-me, druga je mini-papa . pa saj ne morem verjet. dej no hedvičken, javi se, pa povej, kak ste!!!! me firbcata tamala2. evo, častim za tale večer: pa še malo podlage: takle babuške, piknite!