|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
17.1.2011 23:06:52   
Shadow
Barbk... ojej... a tako hudo ta zadeva izgleda? Kako dolgo pa traja, da izgine? Oz. da vsaj neha srbeti?

Pika in almk, čestitke ob ponovnem vstopu na vedno daljšo pot do penzije! user posted image  Mimogrede, a si je katera že kaj računala, kdaj približno se bo lahko 'zaposlila' na ZPIZ-u??? Tam nekje okrog leta 2035 pa menda že, a ne? user posted image

Morje... joj, jaz nimam pojma, kam, ker sva midva bila prej redna gosta grških otokov, letos pa še ravno ne bi tamalih dveh na letalo šlepala... Tako da se tudi jaz štulim zraven za kako primerno varianto, če bo katera imela kaj za priporočat.

Evelinxx, mi že nekaj časa pijemo hudo razredčen čaj - jagodni za otroke v filter vrečkah, kupljen v DM - zjutraj dam v liter vrele vode 2 vrečki, noter zmešam eno žlico medu in potem to cel dan srebamo. Ponavadi čaja še pred večerom zmanjka. Drugače je pa tudi navadna voda pri nas ok, sok dobita zelo redko.

Aja, vse tiste, ki imate umazane otroke, ker jih komaj na tri dni kopate user posted image user posted image user posted image ... ja, mi to delamo VSAK večer in podobo kot pravi almk, tudi mi potrebujemo za vse skupaj ene pol urce. In velikokrat delam vse to sama, ker je dec pač na šihtu. Ampak je zdaj žetako lepo utečeno vse skupaj, da si sploh ne znam predstavljati, da ju ne bi skopala vsak dan. Začeli smo pa s tem poleti, ko sta bila vsak dan stokrat spotena in jima je prijal večerni tuš. Pa smo kar ostali pri temu.

Zobar... še nismo bili in niti ne vem, kak je pri nas postopek. Bom vprašala na naslednji posvetovalnici. Aja, kakšne zobne paste pa jim dajete? MI smo zaenkrat še vedno samo na ščetki in vodi in VELIKEM upiranju, ampak tudi mi vztrajamo vsak večer brez pardona.

Dude imamo za spanje. Bojim se odvajanja. user posted image  To bomo menda izvedli enkrat med kakim dopustom, da si bomo lahko lažje privoščili neprespano noč, če bo do tega prišlo. user posted image

Ste že ukinile večerno flašo? Kako dolgo še dajemo AM v flašo? Lahko že kar navadno mleko? Tudi tega projekta me je strah, ker zdaj ju flaša tako lepo uspava, da na koncu samo embalažo poberem, po potrebu vtaknem dudo, zaprem vrata in to je to.

Nix, grem še jaz spat. Pa kar brez flaše in dude. user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.1.2011 9:02:55   
lara light
Jutro, lepe!user posted image user posted image
barb, kako zgleda? upam, da je manj srbeče...tud mene zanima vse kot senčko?
almk, pika, super da vama šiba vrtec-služba in da so otroci fajn
almk, za larix, če boš zveda, jaz sem malo v gužvi, se priporočam...razmišljamo tud mi ene par dni skočit gor.thx!
evelin, daj pls kake linke ob priliki prlilepi, da vidimo...verjamem, da je super
ona, tudi naš vozek in marela bolj kot ne nabirata prah, smo pa zadnje cajte pandico, tandem tricikel lepo rabili.
blanči, ste zdravi?
noki, pogrešam te
belen, super za službouser posted image full vesela zate, s čim pa se ukvarjate, kaj delaš? če želiš seveda...vse dobro in čim višjo plačo ti privoščim!
senčka, pr nas počasi sama ukinjata večerno flašo...jaz ju vprašam, če bosta pila mleko in čim slišim ne, ne, je ne delam...redko, da deklica popije, fantina že dolgo ne, poje dovolj za večerjo...ponudim jima pa vedno. Tudi mi smo še na AM, eno jutro m ga je zmanjkalo in sem la alpsko, mala je zmala, on pa niti požirka, ogledoval jo je kot deveto čudo in nič.

Tudi mi smo na vodi in zraven pijeta tudi kar nekaj razredčenega korenčkovega soka (korenček, pomarča, jabolka).

Senčka, 2035...če pomislim, da jaz čakam na nasl. ta pravi sončni mrk, ki bo 2080, je to kmaluuser posted image
Mama Mlinčka, javna pohvala za pomoč.

Ne vem kolko ste me brale, da smo kolebali med novimi opcijami varstva, ker kjer smo se nadejali ni blo ...skratka 1.2. gremo v vrtec! Moja črička??? Težko verjamem, da je res.
Pridem potem častit pravo kafe!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.1.2011 11:10:19   
pikatara
joj Barbi upam, da ste že boljši in seveda čakam kaj bo pri nas, če sta se zadnjič slučajno nalezla. Čimprej okrevajte.

V  vrtcu tamala še vedno joka ko gre, pol se pa hitro umiri in je zadovoljna. Se je včeraj ful smejala ko sva prišla. Je pa dolga tale malo čez 7 gremo od doma in ob 17 pridemo domov, pol pa hitro skuhat. VČeraj sta bila tako lačna, da sta vsak 150g lososa pojedla in vsak dva kosa kruha povrh.

Shadow Am je priporočljivo vsaj 2 leta, če ne do 3. Kravlje mleko paca pljučka, zato smo mi zdaj zvečer na kozjem, ker naj bi bilo ful zdravo za pljučka, ponoči pa ostanke, če ne pa am. Flašo obvezno, včasih nič ne spijeta, pa pol ponoči.

Larči vrtec bravo!!!!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.1.2011 15:19:10   
lara light
obljuba dela dolg
user posted image

pika, thxuser posted image . res je dolga, a take so zdej službe...naša dva bosta tudi cel dan, kaj naj...hmm, moji starši so prihajali iz službe ob 14.30user posted image ...naj igram loto? morda ne bo treba 2035 čakatuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.1.2011 21:10:15   
Barbk
Čer na hitro. Bom šla malo prej spat, ker danes ponoči ni bilo nič od spanja. Žiga se je stalno zbujal v joku, pa zaspal za pol ure, pa ponovi vajo. Kuhal na 39.6. Okrog 4h se mu je v joku pridružila še Brina. Žiga je kar precej bogi, pike ( nekatere se že sušijo, nastajajo pa še zmeraj novi mehučki) so res povsod-po obrazu jih je ogromn, pa v laseh, da se ga sploh ne upam počesat, pa ena se mu je naredila v ušesku (na začetku zunanjega sluhovoda, tako da mu v tem ušesku še vročine ne morem merit), pod pleničko je katastrofa. Sem brala, da tam nekje do 6 dni nastajajo novi, danes je 5 dan. Je pa precej izmučen, skoz joka, ne pusti mi prdnit user posted image , skoz mi visi v naročju. SEm popoldne klicala v ZD eno drugo P, ker je bilo že grozno-kričeč jok, ne pomaga Calpol, ne Claritin ne pena...Pa je sestra rekla, da gre enim pač mimo brez posebnosti (naša Manca) druge pa doleti težja oblika. Pa nimaš kaj, razen, da mu vročino ne bi mogla zbijat, pol pa it na metelkovo. Upam, da bo noč ok, čeprav sta že začela oba na pol ure jokat. Upam, da vsaj Brina ne bo dobila tako hude oblike, čeprav pravjo, da vsak naslednji v družini dobi težjo obliko.
Pika nekak v 14 dneh izbruhne ven, je pa ink. doba do 21 dni. Mogoče ne bo nič, saj se niso kej prav posebej družil.
Larči ful vesela za vaš vrtec. user posted image
Belen, jaz bi tudi rada slišala kaj več o tvoji službi, seveda če si ti za.
Senči, penzija, jaoooooo...si ne upam, sploh pomislit...računam na sedmico na lotu. user posted image
No zdej pa šibam, če sem katero pozabila omenit, brez zamere prosim, sem malo raztresena...Mam vas vse rada in vas pogrešam ko se nič ne javite. Ste mi zlezle pod kožo user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.1.2011 21:13:32   
lara light
barbi, močan objem, zdržte mi, lubek, kako se mi smili...naj bo ju3 - 6.dan !!konc vsega!!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.1.2011 9:12:25   
pikatara
Barbi poklici ce rabis voltaren za vrocino zbijat, od vsega najbolj pomaga. Drzite se pa polno pikapok. Nasa dva imata rada vrtec, sta tam ful pridna, le mala joka, ko ko tam pustim. Cisto sem prehlajena, tako da upam, da bosta vsaj mulca zdrava. Lep dan vsem

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.1.2011 10:34:28   
Belen
ciao,
eko po 3 mes.smo tudi mi zboleli.... Naša je mela 2 dni wročina, zdej je že kul....pri P smo bli in je rekla,da ni nič widet....mogoče ker so ji prišle 3 trojke na 1x.....
Lija je pa danes zakuhala...in je cela boga.... ju3 gremo k P,pa da widmo....
lih zdej ko sm delat začela... user posted image user posted image  še dobr da je tašča doma in mož da se lahko menja w službi....

no..moj job.... w eni gradbeni in firmi za inženiring....w bistwu sm tajnica.... ampak delam wsega po malo user posted image  sej veste w takih irmah si deklica za wse user posted image

alenka-8.... wse najboljše lani in jaši za 2.swečko  user posted image user posted image

barbk....joj bogi žigec..... user posted image  upam,da se čimprej pozdravi...kaj pa brina??? jih nima?

lara... user posted image user posted image  za wrtec....ma ti greš delat al boš doma?

grem delat naprej user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.1.2011 10:49:28   
pikatara
Alenka, Jasa in Lana vse naj naj. Sploh ne morem verjet, da so ze prvi nasi stari dve leti. Joj kok cas beyi. Noki in Hedi ze verjetno solzice tocita, ker gredo kmalu po vasih stopinjah. Alenka a si zadovoljna s telovadbo. Raymi[ljam, da bi ju tudi jaz k tem dala. Kaksne je ze cena. Joj sem za enim racunalnikom, ko nimam sumnikov in vseh locil

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.1.2011 11:42:18   
lara light
we are sorry...cel roman kuser posted image

Jaša in Lana, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image
Alenka, lepo praznujte!user posted image
Belenčka, ful fajn za job, tud jaz kmalu začnem...
Pika, pozdravi se

zvizzzz...

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.1.2011 12:08:56   
Belen
lara če ti napiše we are sorry ...daš samo uno puščico,ki imaš na tipkovnici nad entrom in ti wrne wse kar si napisala nazaj user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.1.2011 12:13:46   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

lara če ti napiše we are sorry ...daš samo uno puščico,ki imaš na tipkovnici nad entrom in ti wrne wse kar si napisala nazaj user posted image

aaaaaaaaaaaaaa???? bom probala, hvala, blond ni kejuser posted image
kako si? punčka bolje?

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.1.2011 12:23:08   
Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

aaaaaaaaaaaaaa???? bom probala, hvala, blond ni kejuser posted image
kako si? punčka bolje?

A tud to deluje? Jaz pa zdaj kar vse kopiram (gor v orodni nad okencem, kjer pišeš imaš znak za copy in prlimat), ker se mi je PREvečkrat zgodila, da je WE are....user posted image .

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.1.2011 12:29:19   
lara light
barbi, sej to naj bi delala, repasta glavauser posted image
kako ste pr vas??user posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.1.2011 12:37:41   
Barbk
Pika drži se bejbi! Kako možek?
Belen user posted image  za Našo in še  user posted image  user posted image  za Lijo. Še dobr, da imamo babice...pa možeke k si lahk td frej vzamejo. In sem vesela za tvoj job-pa saj je ok, da je razgibano, a ne. Sam, da te še pošteno plačajo in da so fajn odnosi potem je to k sedmica na lotu.
Alenka vse najboljše še tukaj za ŽE dve svečkici na torti!
Larči kam pa ti delat?
Kje ste ostale? Ninčy vi ste ok?
Naša noč je bila much better...Brinč spala po dozi Calpola, Žiga pa tud po nekajkratnem joku in borbi, da mu izmerim vročino (sem mogla mojga zbudit, da sva ga oba držala) in po dozi Calpola spal precej mirnejše. Danes še zmer 38.7, pa še zmer visi na men. Ugotovila, da so se mu naredile pike še v ustih-ena na jezičku, dve pa na nebu user posted image ...Ne vem, no... Se mu pa hb že sušijo pod pleničko, sam upam, da se bodo posušile do konca, ker se mi zdi, da ga je šele zdaj začel res fajn srbet. Brinč jih tudi že ima, občutno manj kot Žiga in upam, da tako tudi ostane. Še dobr, da jih je najprej Manca pokasirala, ker če bi ona imela to k ima Žigi bi bila katastrofa...Tako mali se še ne znajo tolk praskat, 4 letnikom pa težko dopoveš, da se ne sme praskat-pol se pa to rado zagnoji, pa brazgotine...
No evo spita eno uro, pa se že jokata...Šibam...
RVM

< Sporočilo je popravil Barbk -- 19.1.2011 12:39:34 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.1.2011 12:44:46   
lara light
barbi, ma boščki ste...je pa res, da je boljše, če jih majo ko so manjši...naj vam hitro grejo stran!!user posted image user posted image
barbi, jaz nazaj v pisarno, komerciala v glavnem, se že veselim, ker pogrešam službo,...pa to, da fajn nekaj spelješ in tisti občutek zadovoljstva...moja črička pa v vrtec, kar ne morem verjet, da smo že tamuser posted image ...sicer pa sem na max podaljšala moje nedelo zarad princeske, ki vedno več hodi in ne išče opore...lepo jo je gledat takole, mislim, da je zdaj pripravljena na svetuser posted image

belenčka, ko se otopli pridemo na obalo, da vrnemo posojeno mašincouser posted image ...upam, da ne pogrešate.
kuham...

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.1.2011 13:05:47   
nokes
evo mene, takle zgledam

user posted image

na hitro vsem lep pozdrav, vsi se pozdravite, predvsem naša, lija, žigec (bogica, no), brinč, pa še ostali neimenovani, aja, pikatara, še tvoj prehladek naj gre šc, šc...

vse najboljše za 2 (!) rojstni dan. alenka, poročaj!

milinčkovi so prišli naokoli??? kje??? kaj??? nič vidla, cajta nimam... mwa!

lara,. kolk sem vesela za svojo Z!! pogumnica naša, naj kar lepo špancira.

blanči? senčka!!! juhej. Miškica??? ste fajn? mislim na Rokca. in nejca. ninčy? kako ste vi? zdravi?

dekle, ona, evelinx, pridite še kaj naokoli, pa napišite kaj.

mi fajn, mal bolani, mal ne.

jaz v službici, počivam.

baj, pridem kaj še okoli, vsaj da počastim, no.user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.1.2011 13:15:28   
nokes
aja:

zobar, bili lani, letos moram poklicat, pa nas spet mal naročijo, glih toliko ,da se tamala navadita na stol in usta odprta držat.

kopanje: mi vsak večer, max pol urce nam vzame. je fajn, ker je rutina, takoj po večerji v banjo, potem pa knjigica in spat.

flaša: zgleda, da se je ukinila sama, zato pa vstanemo ob 6.00 in zajtrkujemo ob 6.02user posted image

kahle: kupili in sedimo na njih in si luftamo ritiuser posted image , kaj več kdaj kasneje. zaenkrat sem zadovoljna!

dude: grrr.... dude v ustih, v rokah, pod postlo, pod kavčem, povsod. v resnici ne rabita, ker še zvečer, ko sta v postelji, jih mečeta ven in se zezata. tole bo bolj počasno odvajanje.

govor? Ivana pravi Vitanu Dida, on njej Nina. takole, za seznamček, če bo kera popravljala user posted image

nič, zdaj pa res dijo... mogoč pridem kaj zvečer, če bo katera kaj napisala. PREDVSEM UNE TA ZGUBLJENE!!!user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.1.2011 13:18:23   
Alenka-8
Hvala za čestitke, punce! Kar ne morjem verjet, da je že dve leti okoli... Skratka, žur mamo v soboto s prijateljčki in v nedeljo s sorodniki. Poročam user posted image
Noki, Hedi nič jokat. Saj je vsak dan lažje in lepše user posted image user posted image user posted image
Pika, ja  s telovadbo smo ful zadovoljni. Ta mala uživata, se zlaufata ful. Je pa res, da morva it oba, ker sama z dvema ne gre. Mormo starši delat z njimi, pa veš, da jih je treba tud mal lovit po telovadnici, ker ti naši čmrlji so premali, da bi 45 min sledil navodilom. Stane pa 200 eur na sezono, ta drugi otrok pa 160. Kar vem, se lahko vključiš kadarkoli, ne vem pa, kako je v tem primeru s ceno.
Belen super za službo! Pa za babice in dedke tudi. Mi jih tudi včasih ful pogrešamo. Mamo pa zdaj 1x na teden 2 uri varuško, pa 1x na teden 2 uri Igrarije, pa je takoj boljš. Ta mala sta pa tudi zadovoljna, nič več joka, super je. Še celo naša plašna Lana je postala ful pogumna puncauser posted image user posted image user posted image
Barbk upam, da vas norice čimprej zapustijo. Ni luštno. Mi se jih še izogibamo.
Pozabla, katera je spraševala o kopanju in umivanju zobkov. Mi se že od vsega začetka kopamo vsak večer. Vzame nam cca pol urce, kot je napisala Almk. Zobke pa tudi umivamo že od kar je prvi ven pokukal. Načeloma sta kar pridna. Lana malo večkrat protestira, ampak se na koncu uda. Nima kaj, zobke je treba umit. K zobarju pa smo tudi prvič šli že pri 9 mesecih, pa potem še ene dvakrat. Smo vključeni v nek program, ki je bil v okviru materinske šole, tak da so nas že prvič poklicali pa potem vsakič naslednjič tudi. Hodimo pa na stomo.
Nič, moja slavljenčka spita, še kaki dve urci bo mir. Potem pa mini tortica samo zanju in šibamo na telovadbo.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
19.1.2011 13:27:58   
lara light
jeeeeeeee, nokec je bil tu!user posted image mwa!

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.1.2011 13:34:06   
lara light
alenka, zorganizirami in porihtani v nulo, pridna mamiuser posted image  lepo praznujte danes in prihodnje dni!user posted image
noki, kaka lepa imena, cukrauser posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 19.1.2011 13:45:32 >

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.1.2011 20:19:03   
ona23
Hej...
Evo, da malo poročam... kupili smo prikolico. Zdaj pa kar bo, bo. Kamp je bil v nedeljo prazne, tako da sicer ne vem kako je med sezono. Plaža je super za otročke, sami kamenjčki, sence pa nobene. Itak pod drevesom ne bi ležali, v vodi bojo kot bojo, pol pa gor. edino če se bomo res s čolnom lahko kam odpeljali. Lepo jih namažem s faktorjem, dam rešilne jopiče, kapo, očala in gasa... Malo bolj sem že navdušena, kot sem bila.
Pa končno imam res pol svojo prikolico, v kateri lahko delam kar hočem. V Ikeo bom šla po kakšno odštekano blago za zavese, pa bo prec lepš user posted image

Shadow... mi smo na sojinem mleku. Mi je bioenergetik rekel, da naj se samo kravjemu mleku izognemo, pa bomo prec bollje z boleznimi... in trkam, trkam... se mi zdi da se obnese. V Hoferju ga kupim, je 1.29 € en liter, pa ga imam za kakšen dan. Ga imajo radi (meni je zanič), ampak pravijo da kravje mleko zaradi črevesne flore ni ok, da se bakterije potem tam nabirajo... nekak v tem smislu.

Pikatara... verjetno si že napisala, kako to da si imela 28 mes porodniške... pa nisem videla, ker sem štrajkala...

Barbk... me je kar zmrazilo, ko sem videla kako je pikec mali popikan od noričk. Revež! Si nisem mislila, da je to tako grozno! Ste pa vsaj že na dobri poti, da ste dali to čez! nas še vse to čaka user posted image

Laralight... kako pa zgleda to, ko greš s triciklčki z obema? A greš sama, al gre še kdo s tabo? Ker oba vozit, je mal težka, kaj?
Pri nas je zadnjič za hišo Bor našel od Eme kolešček, se je gor usedel in ni hotel dol. Sem tako rešila, da je on sedel, Mark ga je pa vozil. Za nazaj grese, sta se pa zamenjala. Tokrat je ratalo, ne vem pa kok časa bo to delovalo. Ne vem, če ne bom mogla še enga kupit... oz dva, ker je ta od Eme tist roza kuža iz Leklerka...

Mi tudi že malo govorimo, največkrat je slišat med jokom: Tale me je user posted image

Nič, grem jaz zdej še malo pospravit, jutri mi pride kuhinjo pobelit, čez pol urce pa ne pozabite Gospodinj!
Lep večerček

Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.1.2011 21:02:59   
nokes
še enkrat, mimogrede, belen, un "nazaj" knof ne dela, pač pa edino kopirat user posted image

uau, ona!!!

tole se dobro bere, kje prikolica? koliko vas je? 5? to je super, po moje, prikolica, pa zavesice, saj veš, vpraši larolajt, ona je tudi zavesice robila lani (?), medtem ko je njen frižidere selil v prikolico user posted image user posted image . ma, super. in še čoln! se mi je zdelo, da sem nekje prebrala o enmu čolnu. po moje je to nekaj najboljšega, ker lahko zvizneš iz kampa, ko hočeš. res. saj vem, vsa logistika s tamalimi, pa naštimat vse mulce v jopiče, kopalke, klobučke.... potem pa še pazit na njih, eh, ti rečem, uživali bodo, potem pa se boš skulirala tudi ti. saj si tamali že zdaj lahko fuul dopovejo, če jim zažugaš user posted image !!!

sojino mleko? no, tule bi, khm, khm, rekla: nobene soje vsaj do drugega leta. ker je ful alergena. pač pa se do tretjega leta priporoča adaptirano mleko. no, v vrtcu dobijo itak kravje, tako da ... hočeš nočeš, brez potrdil pediatra o alergiji, so od vstopa v vrtec na junk foodu.user posted image  sicer pa, čaramo vsak po svoje.  no, mi ne pijemo več adaptiranega.

aja, mi smo že skoraj ofišali brez alergije. bili z I v bolnici, in ni imela nobene reakcije, ko so ji dali piti mleko. tako da zdaj uvajava doma, sicer ni navdušena ne nad sirom, ne nad mlekom, ne nad jogurtom, no, nič mlečnega ji ne sede. valda. počasi. sem vesela fuuuul.user posted image  bo pa sladoljed padu poleti.user posted image

ikea: rabim predpražnik, copate, rezalne deske in drobnarije kot otroška soba, kuhinja in kavč. v glavnem: še ne bom šla, ker vsega ne spravim v vrečko.user posted image

povej, alenka, kakšen žur si organizirala? doma? darile? kje torta? ne mi rečt, da si pekla sama user posted image user posted image . saj vem, zdaj mi ni hudo, ker sta že 2 leti stara, pač pa zato, ker ju vidim, da postajata človečka, s svojimi muhami, karakterjem, eden je mini-me, druga je mini-papauser posted image . pa saj ne morem verjet.

dej no hedvičken, javi se, pa povej, kak ste!!!! me firbcata tamala2.

evo, častim za tale večer:

user posted image

pa še malo podlage:

user posted image

takle babuške, piknite!

nokes

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.1.2011 21:24:00   
almk
crknjena - tko da bom čez 5 minutk sam dol padla...ampak tole pa moram..
Alenka - user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠEEEEEEE JAŠI IN LANIuser posted image user posted image ...poljubčkaj ju v našem imenu...
upam, da mi jutri uspe kaj več napisat in pokomentirat..
zvizzzzzzzzzzzz..

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.1.2011 21:34:41   
Belen
nokes.... meni wedno dela user posted image user posted image  

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?