lara light
|
Iiiii, mismiska je bla tu , kako mami? trebušček raste? že kaka brcika, cajt je pravi, skor na polovici že , prehitro gre vse skupaj, a ne? lepo ju pobožaj zame noki, bi vidla predstavo, bi vidla , dobri ste, itak almk, jaz tud delam čistko, kup nosečk ob meni in hb da bo oba šla v promet, da omare vsaj malo zadihajo, fajn da te bolje ninčy, vi ste ok? belen, princeske v redu? pika, kdaj na češko? poročaj no mi smo tretji dan iz vrtca, saj bo, saj bo, sama sebe tolažim ....vsi 11m so danes kričali, končno razumeli, da gre zares in da mamic ni zraven. Hude frekvence vam rečem. Moj sine (vzornik skupine) dostavlja vzgojiteljici plenice, nosi ji robčke in igračke jokajočim, ni še zajokal, me lubčka ko grem in maha v slovo; lepotički je pa kar hudo, ko grem, a se potem pomiri, upam, da res ... ob kosilu sem se vrnila in jima pomagala pri hranjenju, da vam ne poveM: hitela jest mineštro z žlico, pojedla sta ves krompir, mali repete, pa meso, grah. Samo čudila sem se spretnosti in obenem umazanosti okrog in okrog. Enga preobleka, ker ni bil za nikamor in ju popokala domov, previt in spat. Še ju3 isto potem do srede doma in jovo na novo poleg še novost, spanje. Sta pa dve za tako skupino odločno premalo. Saj jih večina ne je samih, en fantek je vzel od mojga dudo, en je jedel iz krožnika sosedovega, tretji je stikal po omari in vlekel neke nalepke, dva sta se neutolažljivo drla...eh, se bodo naučili potrpežljivosti in bolj cenili mamino požrtvovalnost, da vse prileti na pladnju, še preden se spomnita, ja, ponosna mama se pa kot zgubljena vlečem po mestu in čakam, da ju dobima nazaj, saj veste, dve leti ritma do minute, zdaj pa kaj naj? najbolje da se naročim za ju3 na nohte in frizuro pa za zmanjšaj rit kuro ajd, grem pojest, mož kuha lubčke!