|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
8.12.2010 15:26:20   
pikatara
Noki mPatrik ni na dieti, ker dejansko doma nima na kaj bit (ni pršice - mamica puca s paro 120 stopinj, ni umetne hrane - soje, ni klora, ni oreščkov in lešnikov), alergologa - pulmologa imamo 18.1., s tem da bom jutri klicala, če se da kaj prej,d rugače bo posredovala pediatrinja (smo se naročiči k dohtrci, ki jo ona priporoča). Patrik je super, že razgraja, karolini pa le z noska teče. Z vrtcem pa še nimam pojma kaj naredit. najbolje da sta ćim dlje doma. Bomo videli, meni vsaj do novega leta ni treba delat.

Punce fajte kakšno idejo za darilo. Pri možu v službi imajo božička, očitno dobiš bon in moraš nekaj kupit (ogromen tovornjak in kužka že imamo). Če mulca ne gresta kmalu v vtrec, grem jaz v Polje. Čel dan je že juhuhu.

Belen če bo po moje vrtec bo, kdaj pa ne vem. Bomo videli kakšno paniko bo oči zagnal. Trenutno čakamo pulmologa, meni se pa meša z njima doma. Pa take načrte sem imela.

Barbi vse še bo. V službi se je po moje šefica že sprijaznila, da me ne bo dosti, tako da ratne bolezni bomo že preboleli, groza je le tole dihanje. Ko revček ne more več dihat, ko čakaš če se bodo pljučka sesedla,... Pa nisem paničar, sploh ne, ampak je grozno 36 ur. Sploh če jev sake 14 dni. ja Belen sisem za izpis iz vrtca, ampak ko gledaš otročka, ki komaj diha, je 24 ur na kisik priklopljen, pol je pa druga. Ampak mislim, da bomo kmalu spet poskusili, ta teden doma, pol bomo pa videli.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.12.2010 15:32:21   
ninčy
Po vsem, kar mi trenutno dajemo skozi (danes Žan spet ni hotel piti in sva že bila pri P, ki je rekla, da imamo danes še čas do večera, sicer spet na infekcijsko. No, pa semo ga prej spet uspeli malo shecati, da je pil), sem se tudi jaz že igrala z mislijo, da bi ju vzela iz vrtca. ampak kam z njima? In kaj bo drugo leto, ko bi spet šla v vrtec?
Drugače pa v Domžalah, če otroka izpišeš iz zdravstvenih razlogov, avtomatično takoj dobiš zanj spet mesto v vrtcu, če ga naslednje leto želiš vpisati ...

Sicer pa sem dobila od naše P tudi zeleno luč, da skrajšamo AB iz 10 na 7 dni, češ da se bo potem driska ustavila, želodček umiril in bo bolje. Upam. Sva pa oba z možem čist na koncu z živci. Še dobro, da ima tako službo, da je lahko doma. Če bi bila sama z njima ...
Danes za kosilo začeli s prežganko, ki je itak nista hotela. Nato sem jima ponudila zelenjavni frutek, tud ne, pol še svašta od prepečencev, kruha do čokolinota, vmes še pire krompir ... Na koncu sta pojedla vsak pol frutabele in spila deci soka user posted image . Zdaj pa spita ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.12.2010 17:08:43   
Barbk
Pika upam, da nisi tale moj post razumela kot kak napad. Daleč od tega. Tudi če se odločiš za izpis boš naredila zato, ker se tebi zdi to najboljša rešitev. In ti si tista, ki najbolje pozna vašo situacijo. Hotla sem te le potolažit, da je bilo z našo Manco podobno, le druge bolezni, pa je z jesenjo potem štartala z vrtcem in bila res redko kdaj bolana.
Ninčy kaj vas še niso dosegle pikepoke. Mislim na vas!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
9.12.2010 9:48:56   
lara light
Bro jutro!
Bolančki moji, naj pikapoke končno priletijo user posted image  pika, upam, da bo kmalu pulmolog in da zveš več, ninčy, upam, da Ž. pije, babr vi ste ok?
pa kje so vse ostale? po nakupih dobih mož? na kuhancu? na najlepši nogi? pište kej, zvizzz, kisssss, pa ena s cimetom...user posted image
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
9.12.2010 12:29:00   
ninčy
Jaz sem danes spet vsa optimistična. user posted image  Z AB smo zaključili, fanta že ves dan normalno jesta in pijeta, trenutno spita po kosilu ... Upam, da so te pikapoke res priletele do nas in da bomo kmalu pokali od zdravja.
Almk, ste že zdravi? Že na uvajanju?
Pika, si že uspela pridobiti kaj hitrejši datum?
Barbk, z vsem, kar si napisala, se ne bi mogla bolj strinjati ... Vsak se odloči tako, kot misli, da je najbolje za njegovega otroka.
Ostale? Upam, da ste, kot je Lara napisala, na najlepši nogi user posted image . Če pa kje  drugje uživate, pa tud fajn ...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
9.12.2010 17:59:48   
Barbk
Bom čist kratka, ker sta škrata NEMOGOČAAAAAAAAA...in ja počasi se mi že rola...če nou kmal sonca....
Pika misliš, da nam je uspel do lumpi igralnice pridt. Sem najprej mami do Hoferja zapeljala, pa sva šle pol do Mercatorja. Tam pa gužva za pop.izdit...ma res kej takega že dolgo nisem vidla. Nikjer, a ma res nikjer  za parkirat, promet pa tako gost k na kaki celovški ob 16h. Brina je zaspala v avtu, pa sem samo en dolg krog (res je šlo po povžje) po garaži naredila, pa je pred kučo še Žiga zaspal in sem ju sam v posteljo preložila. Jutri imava z manco 11.15 zobarja, tako, da grem ven res že ob 9.30-če mi znese seveda.
Ninčy vesela, ful vesela, da ste že skoraj ok.
Larči mi smo ok (trkam), pa vi?
No grem...Lupčka vsem, pa kaj se javite...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
9.12.2010 20:54:19   
almk
hej, hej..
ja mi smo bolje, sicer nam še vedno teče iz noska, malo še kašljamo, ampak zdej vsaj normalno dihamo...včeraj smo se odločali a bi začeli danes z uvajanjem, no pa smo razmislili in rekli, da gremo zdej v vrtec v ponedeljek - upam, da do takrat ne staknemo kake nove bolezni...smo pa skoz doma, zaprti v stanovanju in se nam počasi že meša...kje je sonček in pomlad...naj že pride in odnese vse te bolezni stran...
vsem bolančkom pikapokeuser posted image , vsem, ki pa niso bolančki pa tud pikapokeuser posted image , da ne bi zboleli...
moram pa povedat še to - da naša malčka vsak dan bolj ugotavljata, da sta dva in se objemata, lupčkata...ijoj kok je to lepo videt...pozabiš na vse tiste norčije, ki jih zganjata...pri nas je spet aktualna mamina kuhinja in zlaganje vsega ven...grem jutri spet po nove zapore v BC, stare so se že obrabile od vsega tega odpiranjauser posted image ...
lepo nočko vsemuser posted image ..

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.12.2010 11:12:48   
evelinxx
Da se še jaz malo oglasim in vam pošljem en snežen pozdrav.Mi smo HB zdravi (trkam) , smo dosti zunaj pa čeprav je pod ničlo,se bolj oblečemo.Sem ugotovila da je Mija tudi zobeka dobila in brez vročine,sploh nisem opazila kdaj.
Zdaj pa čakam da gremo v RA ker mi malo navznoter nogico obrača ko hodive in me zanima kako lahko to popravimo.Za podaljšanje porodniške pa nimam več upanja .ker je ena mamica imela več težav s svojima dvojčkoma pa ji niso podaljšali,tako da bom še nekaj časa koristila kar mi pripada iz Borze potem pa bom šla iskat službo,punčki pa bom na spomlad v vrtec dala.
Sta mi pa obe začele z mlekom štrajkat tako da ga dnevno popijeta 2 dcl,jesta pa vmes mlečne izdelke in upam da je to tudi zadosti,kaj pravite na to?
Lp iz Prekmurja .

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.12.2010 12:06:51   
ninčy
Hoj!

Evelin, pa boš vseeno oddala prošnjo za podaljšanje, ne? Saj nimaš kaj zgubiti ... Kar se pa mleka tiče, pa te po moje tudi ne sme skrbeti. Pri nas imata glede mleka prav vzpone in padce. Trenutno ga sploh nočeta ...

Če jaz ne bom pop.izditisa fasala, ga pa tud ne bo nihče. Ko se začnem veseliti, da nam gre na bolje, sta danes zjutraj začela nabijati (kašljati) kot dva stara čikarja user posted image . Upam, da nam uspe to zaustaviti, preden se v kaj hujšega razvije ...

Almk, držim pesti, da greste v ponedeljek na uvajanje. So pa res luštni, ko se imajo tako radi.

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.12.2010 12:25:25   
pikatara
joj Ninčy vi pa res nimate sreče. Pri nas še vedno oba rahlo kuha na trenutke, Patrik pa kašlja kot bi skadil 3 škatle cigaret na dan. barbi veš, da ne te nejemljem kot kaj hudega. Vrtec bo, sam še ne vem kdaj. Danes sem govorila s sestro pri pulmologu, pravi da singulair rabi mesec in pol da prime (še dobro da smo ga že parkrat jemali po en teden in enkrat en mesec) in da naj prideva 3.1., do takrat pa nič vrtca za oba. Bova sproti videla kakšno bo stanje in če bosta kaj prej šla. Seveda sem še jaz zakuhala, ampak se ne dam. Malo čipsa, čajčkov in počitka pa bo. Grem vodo s parkirišča zmetat dokler še spita (imamo v garaži slabo urejen odtok oziroma ga sploh ni, pa še lukno pri našem parkirišču, da vse od sosedov k nam steče). Sta pa vsaj otroka vesela, ko lahko na poti v avto čofotata. A imajo kje v city parku copatke? Smo že vse prerastli. ali pa vsak kaj drugega kot oblačila za otroke? Moram bone porabit.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.12.2010 12:54:05   
Belen
ejla punce,
končno je tudi pri nas posijal sonček.... user posted image ...sploh nism sončnih očal našla,kr jih mesec dni nism uporabljala user posted image user posted image user posted image

evelinxx...mi smo tudi (lija) nawznoter hodila....(še wedno malo) ampak je rekla naša P,da w tej starosti ni neke panike in naj damo copatke (cicibanke) al pa čeweljčke narobe obrnjene...lewo na desno nogico in desno na lewo nogico.... no zunaj tega ne prakticiramo-doma pa obwezno in w wrtcu tudi.... aja pa predpogoj je tudi ortopedski (z anatomskim podplatom) čewelj ali copatek.... w RA so mi isto rekli..... če se ne poprawi (pri nas se je kr w 4mes) pa pol že naprej pošljejo k ortopedu....

pika....no sam,da ste mal boljši...in glede wrtca sej weš ne...js tudi nism mislila nič slabega....sam ker wem,da je P najlažje rečt izpišite iz wrtca.... (ne w wašem primeru kot je Patrik buban)....

ninč.... se dobra si.... js bi po moje od žiwcew že zdawnaj spet začela kadit user posted image user posted image user posted image user posted image

almk.... no držim pestke za pondeljek.... boš widla,ke lepo brez njih user posted image user posted image user posted image

lara... user posted image   user posted image user posted image

kaj danes kuhate?

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.12.2010 16:32:21   
ninčy

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

ninč.... se dobra si.... js bi po moje od žiwcew že zdawnaj spet začela kadit user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sam tole zdele pokomentiram ... JSt sem začela že med njunimi krči user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.12.2010 16:39:55   
Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Sam tole zdele pokomentiram ... JSt sem začela že med njunimi krči user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.12.2010 16:58:58   
Barbk
joj kako se tole zdej čudn citira.user posted image

Almk držim pestke,da zdržite do uvajanja in potem še naprej.
Evelinxx tudi vam želim, da bo vse ok z nogico. Tudi jaz mislim, da imata čisto dovolj mleka in mlečnih izdelkov. Mislim pa, da na MON-u na pediatriji dr.Tanč prav lepo odgovarja koliko ml.izdelkov-mleka je potrebno pri določeni starosti.
Ninčy spet kamion user posted image , da boste ok. In nič se ne bomo več "hvalil", da smo zdravi-jaz kadar sem se pohvalila je bilo pol kuj kaj narobe.
Pika ste bili kaj zunaj danes? Da ne pozabim-če raviš za Karolinco imam jaz ene copate ala robeez od Žigca-mal so znucane na prstkih, drugač pa čist ok, št. 6-12m-jih je zdaj naš mulček prerastel. kar se tiče SP-ka in copatk-ne vem, je pa zdaj ful štantov, pa se mogoče še tam kaj pametnega najde.
Moram pa danes mojo Manco pohvalit. Na žalost ima bolj slabe zobke in je potrebna kaka plombica. Danes je dobila svojo prvo-na petici. In to roza, da dol padeš. Zobarica sprašuje "boš roza, modro? Bo roza ok?"  Res je bila zelo pridna, ene dvakrat je že malce postokala z auuuuu, sam je potrpela, kljub temu, da je bilo potrebno precej vrtat. Priznam, meni je srce nabijal sto na uro, bilo strah, bolelo kot bi meni kaj počeli in upam, da se v mojih vzpodbudnih besedeh tega ni čutilo. Zdaj hodi vsa ponosna na okoli z roza plombico. Žaba moja! user posted image
No zdej pa grem...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.12.2010 16:59:50   
Barbk
Larči kje si danes? Miss ju...pa ostale tudi

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.12.2010 19:14:48   
ninčy
Ne, Barbk, res se ne bomo več hvalili! Meni se tudi vedno to zgodi ... aja, pa citira res čudn user posted image

Pri nas izvajamo vse user posted image  ukrepe, da ne bo kašelj prešel v kaj hujšega. Vlažimo prostore, manj kurimo, veliko pijeta, namazala sem ju z mat. dušico, zvečer dala Panatus pred spanjem, da se malo pomirita čez noč. Na našo srečo (spet se čudno sliši) je jutri dežurna naša P in nas ne bodo napotili v LJ, če ne bo nujno potrebno.
Pika, vidla slikce na FB - lajkam. A ti to sama tko spedenaš? Če maš čas, lahk prideš še k nam user posted image . Jst rajš nom našga "brloga" gor dajala user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.12.2010 19:34:38   
pikatara
Ninč ne, to so leto stare slike in je vse novo. Je neki moj rabil slike od šanka po msmu, pa mi je bilo lažje dat na fb in mu pol preko telefona poslat. Je pa res, da imamo sedaj ful pospravljeno, bomo videli kj bo ko bom v službi.

Barbi za copatke se seveda priporočam. Toda našemu sinetu rastejo podlpati kot koprive. Pa pravijo, da ventolin povzroča zastoj rastiuser posted image . Je pa faca, kadar težko diha, pokažđe na prsi in ga vprašam, če bo ventolin, pa veselo kima. Isto kadar mu pokažem kremo materine dušice je čisto vesel. Ninčy se vedno bojim, da mi boš slovnične napake popravljalauser posted image , te kontaktiram ko mi bo končno uspelo magistersko napisat. Pa zgleda da še ne bo kmalu, ker do nadaljnega ne gresta v vrtec. Danes smo sami, pa sem rekla, da naj zaspita v veliki postelji, da bi lahko zraven seminarsko pisala. Pa zgleda ne bo šlo. Karolina malo leži v tarini postelji, malo se mi pa po nogah obeša.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.12.2010 21:47:09   
lara light
Lepotičke, kako lepo, me pogrešateuser posted image
nahitrco ker je bil lep in pester dan (mama hotel)...bolančki moji, non stop mislim na vas in pošiljam dobre misliuser posted image
belen, faca siuser posted image , user posted image nazajuser posted image
barb, thx k prašaš, čisto potiho, hb vse ok in bp; čestitke za roza zvezdico -  kaj mi ne povešuser posted image
pika, mi delaš slabo vest, ko vem da mate vse tipi topi, pr nas že 2 leti neuser posted image ...pa pozdravi se čimprej in lubčke obema
ninčy, ma grr, banda pokvarjena, še na pikepoke se ne more človek več zanest, evo podkupujem en roj samo za vas, naj se kašelj pomiri, pa še to? a full trpiš ko nas bereš, z vsemi napakmi? bogauser posted image
nokec, hedi, mf, stijan miška, gemelli, mlinčka, šedov, blaaaaaaanči,....pa še kero pogrešam, lepe sanjeuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.12.2010 21:48:22   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.12.2010 6:11:25   
ninčy
Dobro jutro!
Za nami povsem neprespana noč. Kašelj se je stopnjeval, oba začela piskati ... Zdele sicer oba spita, midva pa kavo pijeva, ampak potem bomo morali v ZD user posted image .

Lara, ne, ne, nič ne trpim, prav paše mal četat in ne mislit na slovnico user posted image . Upam, da nas bo tvoj roj pikapok dosegel.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.12.2010 8:10:28   
Barbk
Jutro!
Ninčy, telilm pikapokam bo treba pa zgleda garmina nabavt. Upam, da ne bo kaj hujšega...vsekakor poročaj.
Larči kako je teb to uspel citirat? Pa nč sekirat zaradi pospravljanja-meni tudi to ne uspeva. Dobro zdaj smo še zmeraj pri mojih, kako bo v prenovljenem fletu pa ne vem...v starem je bla bolj bomba kot pospravljeno. Drugače sem pa optimist. user posted image
Pika copatke še operem pa bodo pri vas.
No šibam eno razbijanje posode slišim...user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.12.2010 9:14:57   
lara light
Jutro, drage!
user posted image

Ninčy,dobro opravite pri P, žal mi je za slabo noč... pa fajn da te ne nerviramo s pisnjem
Barbk, blond jaz, citat?kot ponavadi na koncu vsega dopišem moje
pika si bolje? pika, ninčy, kako so otročki?
moj sine se je tudi 5x zbudil s krikom, pojma nimam, dam dudo in spi kot top naprej...zobki?
Glede pospravljanja, sej to je problem, da se ne sekiram večuser posted image
Zvizzz...

< Sporočilo je popravil lara light -- 11.12.2010 9:18:35 >

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.12.2010 15:05:00   
ninčy
Hej!

No, mi smo šli v ZD in ugotovili, da je bronhiolitis še v začetni fazi. Vseeno sta dobila inhalacijo ventolina, zdaj ga pa doma dajemo. Če bo slabše, pa moramo nazaj na inhalacijo v ZD. Sta pa povsem razštelana. Ni čudno, če pa nismo nič spali.

Pika, jaz te še vedno nadvse občudujem. Pa ne samo zaradi pospravljanja, predvsem tudi zaradi magisterija. Moj še kar stoji ... Ko boš imela nalogo spisano, pa kar pošlji. Sicer sama težko najdem čas za lektoriranje, za kakšne posebne si pa najdem čas. Če pa ne bom jaz, bo pa katera od naših lektoric to uredila.

Lara, si jim kupila garmina? user posted image

Barbk, včeraj mi je ušlo. Ful mega - roza plombica ... Pa čestitke mali dami za pogum.

Zdele bi se morala odpravit od doma na en babji čvek s kolegicami s faksa, pa nimam srca mojega samega pustiti z dvema bolančkoma ... Grem pa posodo pospravit v stroj. Neprecenljivo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.12.2010 10:02:13   
lara light
Dobro jutro!
user posted image
Ninčy, ma dej no, bronhiolitis? Upam, da se zaustavi v začetni fazi. Menda je letos nenormalno št obolelihuser posted image  boščki...garmina majo že od oktobra, pa satelitsko navigacijo, a pravijo da je gužva...zdej sem drugače postopla in menda ste med prvimi na kupu, naj držiuser posted image
barb, pika, belen, kako ste?
kaj pa ostale, ki vaš že toliko časa ni okrog?user posted image
ste nardile smrekico?
gemelli, mislim na vas, kako ste??
naj vam povem, da sem včeraj prvič šla na sprehod z mojima, ja tko peš...lepotičko moram vodit za rokico, ker še ne gre... in čudovito sem se počutila brez vozka user posted image
lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.12.2010 11:48:59   
pikatara
Joj Ninčy vi pa res vse fašete. Držim pesti, da boste hitro dobri. Larči super za sprehod, kar paše tako. Barbi jutri sprehod? Moja malenskost je še vedno prehlajena, pa se ne dam. Otroka sta pa bolje, le smrkata še oba. Ninčx nič nisem pridna z magisterijem, že eno leto vse stoji. Temo imam že od maja, pa še dispozicije nisem napisala. Je bil namen zdaj ko bosta v vrtcu, pa nič ne bo s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?