pikatara
|
Noki mPatrik ni na dieti, ker dejansko doma nima na kaj bit (ni pršice - mamica puca s paro 120 stopinj, ni umetne hrane - soje, ni klora, ni oreščkov in lešnikov), alergologa - pulmologa imamo 18.1., s tem da bom jutri klicala, če se da kaj prej,d rugače bo posredovala pediatrinja (smo se naročiči k dohtrci, ki jo ona priporoča). Patrik je super, že razgraja, karolini pa le z noska teče. Z vrtcem pa še nimam pojma kaj naredit. najbolje da sta ćim dlje doma. Bomo videli, meni vsaj do novega leta ni treba delat. Punce fajte kakšno idejo za darilo. Pri možu v službi imajo božička, očitno dobiš bon in moraš nekaj kupit (ogromen tovornjak in kužka že imamo). Če mulca ne gresta kmalu v vtrec, grem jaz v Polje. Čel dan je že juhuhu. Belen če bo po moje vrtec bo, kdaj pa ne vem. Bomo videli kakšno paniko bo oči zagnal. Trenutno čakamo pulmologa, meni se pa meša z njima doma. Pa take načrte sem imela. Barbi vse še bo. V službi se je po moje šefica že sprijaznila, da me ne bo dosti, tako da ratne bolezni bomo že preboleli, groza je le tole dihanje. Ko revček ne more več dihat, ko čakaš če se bodo pljučka sesedla,... Pa nisem paničar, sploh ne, ampak je grozno 36 ur. Sploh če jev sake 14 dni. ja Belen sisem za izpis iz vrtca, ampak ko gledaš otročka, ki komaj diha, je 24 ur na kisik priklopljen, pol je pa druga. Ampak mislim, da bomo kmalu spet poskusili, ta teden doma, pol bomo pa videli.
|