|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.12.2010 10:16:07   
pikatara
Belen mi imamo os chiccota številko 80. Imaš pa par strani nazaj slikco. Je bila Karolina v njem. Zdaj je pa dobila posebi bundo in kombinezon.

Almk super za vrtec. Komaj čakam, da mi spet gremo. Karolini sem samo omenila, pa je bila čisto navdušena. Če bosta zdrava, bomo verjetno v pon spet kaj probali.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.12.2010 11:39:43   
ninčy
Hej!

Mi smo že po kosilu, fanta spita. Smo bili na kontroli, pljučka že skoraj b.p., še dva dni ventolina, ušesa so pa še na meji, ma upamo, da uidemo brez AB. Kakšna preventiva, razen pucanja noska in operila? A bi pomagala kakšna vatka v ušesku, prepražena na oljčku? Jaz se spomnim, da so meni to delali, ko sem bila majhna ...

Almk, super za vrtec! A ponoči še spita? Pri nas se je stres ob vključitvi najbolj poznal ponoči user posted image . Enako kot Karolina pa tudi naša2 pogrešata vrtec 100/uro. Upam, da bosta v ponedeljek šla.
Pika, a pol si se odločila, da bosta vseeno šla v vrtec?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
15.12.2010 12:22:26   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Belen mi imamo os chiccota številko 80. Imaš pa par strani nazaj slikco. Je bila Karolina v njem. Zdaj je pa dobila posebi bundo in kombinezon.

super je !! kaj rokic za pokrit in nogic nima? user posted image user posted image wem,da sm zahtewna...ampak ni zame in je fantek še majhen.....js jih imam roza,ampak fantku roza lih ne bi podarila user posted image user posted image user posted image koliko je cena?

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.12.2010 17:05:52   
blanč
Belen jaz imam enega za 6 mesecev. Verjetno bo premajhen???Lahko ti sporočim mire.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.12.2010 17:25:19   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Belen jaz imam enega za 6 mesecev. Verjetno bo premajhen???Lahko ti sporočim mire.

jap prosim.... fantek je kr welik...sicer ima 5mes.,ampak je welik 69cm... se prawi bi mi prišu prow 74-80 cc...
tnx

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.12.2010 9:54:09   
Barbk
Jaz tud zbolela...neki me kuha, spet k bi me tank povozu...čvakam tablete, da bom prišla k sebi za jutrišnji mali babji žur. Brina spet na Ventolinu, ponoči ima precej težav-se skoz zbuja v joku. Žiga tud že neki kašlja, upam, da bo zdržal fant. Manca se je včeri sredi noči zbudila, da jo boli trebušček in bruhnila, sem ji eno uro masirala trebušček, ker ji je ful pasalo. Zjutraj spet bruhne in pol kao ok. V vrtcu imeli bruhanje otrok en za drugim, danes jih je menda vse skup nič v vrtcu. Manca je doma, ker jo še zmer boli trebušček, malo vročine in baje imajo poleg te trebušne viroze danes že 4 primere noric v skupini. In zdaj bomo le čakali... No tolk o nas, zdaj pa šibam, ker so čist sitni. Pridem kasneje naokoli. Lupčka.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.12.2010 12:31:13   
ninčy
Spet error user posted image .
Povzetek: Barbk, reveži! Pocajtite se čim prej! En kup user posted image v vaš konec!

Pri nas se stanje normalizira. edino Žana še zobki matrajo, ampak to bomo že ... V dilemi sem, ali naj ju kaj na svež zrak danes peljem ... vročinenimata že od ponedeljka, kašljata skoraj nič, edino iz noska še teče, pa ušesa so v nevarnosti, da se vnamejo ...

Kako kaj ostali? Izkoristite današnji dan, jutri bo sneg. Tudi pri vas, Belen user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.12.2010 14:20:26   
Belen
ciao pupe,
eko čebele so w wrtcu, js bla w jutranjem shoppibngu.... šla w ciciban po škorenjčke - čeweljčke ki imajo zdej 30% popusta.... wzela sem jima 23....upam,da ne bo preweč welika...ker sedaj imata cicibanowo 22. .... wzela sm jih "na pamet", no w najslabšem primeru jih grem ju3 menjat.... tako da upam,da smo končali zdej za z zimo s čevlji.... mamo 2pare  tenisk (za wsako), dvoje par čewljev in škorenjčkow, + za wsake zimske tipo ski bucke iz hoferja....

ninćy.... wem ja,da bomo ju3 tudi mi smučali user posted image user posted image user posted image
ma ja po moje jih dobr oblečeš in mislim,da swež zrak še nikomer ni škodil....

barbk....pozdrawte se čimprej.... user posted image user posted image user posted image

lara? kaj si ostala w termah? user posted image user posted image user posted image

noki??? noki kaj si se zgubila???

hedi??? hedi samo še vidim na FB -ju ko zbija kg user posted image user posted image user posted image

ajde pupe....lepo se mejte user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.12.2010 16:35:08   
lara light
lepotičke, nič kavice, ker ni časauser posted image  žal
barb, cel roj pikapok, boški, naj gre mimo čimprej, objemček
ninčy, jaz bi šla malo na zrak, jima bo pasalo sigurno
belen, ma res bi rabla malo term, da se odtalimuser posted image ...že dva dni laufam cel dan okrog, ke nekaj urejam in sem totalno zmrznjena pa noge me bolijo, forma nulauser posted image  aja, kombinezončke naše sem že pred poletjem podarila, tko da žal...
hedi, kg zbijauser posted image šala stoletjauser posted image
noki, zdaj pa res sem že v skrbeh
pika, kako ste vi?
gemelli, mf, senčka, blanči, stijan, evelinxx, mlinčka...zdravi in veseli? jaauser posted image
lep dan vsem vsem, lubčkeuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.12.2010 8:36:28   
pikatara
Belen kombinezon ima za nogice in rokice pokrit. ceno pa sama določi. Jaz sem bolj slab prodajalec.

Barbi vi revčki, upam, da boste kmalu bolje.

Naša dva sta celo noč kašljala, kot bi sto cigaret pokadila. Vlažimo zrak, skuhala sva cel pisker kamilic in dala vroče v sobo, med v mleko. kaj še naj naredimo? Čez dan skoraj nič kašlja, če mogoče kateri dvakrat zakašlja, ponoči pa celi napadi.

Ninčy svež zrak jim vedno koristi.

Danes gremo pa prvič k frizerju. Skoraj 21 mesecev ga sploh nista rabila. popoldne imamo pa pri možu v službi božička. Včeraj je pa Karolina prvič patrika prebutala, da je jokal. On jo skoz nekaj gnjavi, ona ga grize, včeraj se je pa revež šele zbudil in ga je kar brez veze nabutala. Imamo prave pretepače doma. Ampak samo med seboj, druge božata in lubčkata.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.12.2010 8:45:41   
Belen
jutrooooo

pika..tnx...smo že dobili oz.kolegica si je že zrihtala...wseeno hwala user posted image
mi smo bli že 3x pri frizerju....nam  rastejo laske kot gobe po dežju user posted image user posted image

wčeraj smo meli tudi w wrtcu dedka mraza...baje so skor wsi otroci jokali, moje čebele niso jokale baje,so se pa ga full ustrašile in Lija se je baje 10min.tresla w naročju pri wzgojiteljici user posted image user posted image user posted image

user posted image   pečt user posted image   haha (kao)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.12.2010 10:30:01   
hedviga
Se moram prov javit, tko na hitro. da povem, da semo še živi. Bili bolni, pa zdravi pa spet bolni.. pa jaz sem bila bolna, mož že tri teden preboleva sinusitis in bronhitis, tako da ostane časa nič.Nisem preveč prebrala debate zadnjih dni, tako da ne bom komentirala.
kakšnih hudi žurk pri nas ni, midva nisva še nikamor šla, za varstvo babi servis izkoristiva za bolančke. Nekako nimam filinga da je december. user posted image
Sicer naša dva sta super, še vedno uveljavljata svojo novo oidkrito voljo, občasno imata napade pretepanja, igrata se super, govorita in sploh sta cele face ampak sta pa tudi utrudljiiiva. Pa nekak nimata nekega hudega apetita zadnje čase. Sploh ne vem kaj jima še kuhat. V vrtcu pa mende jesta ok...
Sicer je vrtec zakon, rada gresta in sta že čisto not padla. Tudi če ju nekja dni ni, ni problema.

Tole na hiiitro, obljubim da kaj več napišem kmalu
Edino še o Kg.. upam da se bom kmalu nehala vagat, ker mi gre že hudo na jetra.  Aplikaciji se je zmešal user posted image  Pa še eno tako mim cifro je pribila....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.12.2010 11:05:33   
ninčy
Hej!

Pika, a ni hudo poslušat tega nabijanja ponoči?! Saj kaj več, kot delaš, pa že ne moreš. Mi smo poskusili tudi s panatusom zvečer, pa ni bilo nič bolje.

Belen, upam, da bo torta uspela user posted image !
Hedi, fajn, da si se uspela javit. Imate pestro, vidim ...

No, pri nas sta šla fanta spat, kosia sploh nista hotla, sta pa pol dobila flašo mleka ... kot dva dojenčka. Zdravje zaenkrat b.p., včeraj smo šli malo na zrak in sta bila že ob 18h zaspana 100/uro. Jan je spal celo noč, Žan se je pa zbujal, ker mu zobki nagajajo. Zdaj so vse trojke že prebile, upam, da bo kmalu mir do petic.
No, zdej pa mal pospravt, preden spet vse razmečeta. Se mi zdi tako sizifovo delo to pospravljanje user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.12.2010 7:21:30   
nokes
user posted image

takle, babuške, kafe spit, pa sneg kidat!user posted image

smreka: včeraj naredili, mamo belo z rdečimi kuglami, no big deal user posted image

prehlad, kašljanje, smrkanje: če je samo to, smo kul, bili malo doma, pa spet v vrtcu... baje bo drugo leto fuul bolš

darila: mislim, tu mač, sploh ne vem, kaj naj jima kupim: lego kocke dobita, dojenčka dobita, avto dobita, knjige dobita,.... halo, toliko daril, njima pa dol visi. zaenkrat še. user posted image

govorimo še nič kaj,  bolj imata neke šprahe med seboj, pa včasih si kaj ful resno razlagata in zraven mahata z rokicami, smešno.user posted image

vrtec: itak zakon, uživata ful oba.

zimske radosti: se gre bolj mama, ki dela snežake, se kepa sama s seboj in tišči svojo tazadnjo na sanke. tamala 2 pa na robu joka v skafandrih in s svečko pod nosom stojita kot pribita in se nočeta premaknit.

risanje: uf, to pa laufa: delamo ravne črte, kroge in ene cikcake. pa pike s flomastri, tako da gre konica noter in je pol pokvarjenuser posted image

takle mamo pri nas. upam, da se vsi bolančki čimprej pozdravite. ČIMPREJ.

miška, kako ste vi? operacija?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam, baj...

nokes

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.12.2010 12:15:36   
lara light
Snežne radosti tudi pri nasuser posted image
lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.12.2010 12:29:19   
Barbk
Mi tudi že boljš user posted image  , kašelj in smrklje ne šmerglamo user posted image  in danes že obdelali prvi del današnjih zimskih radosti. Zdej sta pa dol padla, pa foti tud, pa ta velika sestrica tud. Mati bi tud, pa ne može. Včeri bila pridna-najšrej šla na njam v čajnis in potem še požurkala z bejbami, danes brez mačka user posted image . Danes gre pa foti v akcijo, da vidim, če bo tud en jutr brez mačkona.
Bolančkom pikepoke, lupčka mamam...šibam

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.12.2010 13:03:52   
ninčy
Mi smo tudi že uživali na snegu, pol sta pa samo dol padla ...
Smreka tud pri nas že stoji, mamo pa okkrog eno kvazi ograjo, a se jima kljub temu uspe dotaknit bunkic in potem tolk enga veselja user posted image .
Zdravje trenutno ok, smrkanja pa tudi jaz ne štejem več za bolezen user posted image .

Barbk, me veseli, da ste bolje. a potem ste ušli noricam?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.12.2010 13:16:56   
blanč
sneg, super mi panotuser posted image Tamala kašlj, kopri norcih... Zdaj že tako čudno z nekim odmevom in piski... Eh, saj bo. Mama blanč gre danes na zaključek in je seveda že od frizerjauser posted image S službo smo za letos zaključili tako, da nas čaka lepih skupnih 14 dni...
Lara,potem se tudi pri vas sankate??
Noki super, da uživaš na snegu, naj tamaladva mal mamo občudujeta za spremembouser posted image .
Ninčy fajn, da je bolezen že za vami... Uživajte na snegu.
Hedi, kaj praviš "pretepanje"? Joj, meni se bo kar zmešal, ko se bo tole pri nas začelo. Že ko tamala B-jastran odriva in ga včasih udari se mi kar srce para, kaj bo šele, ko bo začel nazaj vračatuser posted image user posted image user posted image
Vau, belen tortica... super, bomodeležne kakšne slikceuser posted image
Pika a pri vas že tudipretepi??? Kako pa reagiraš?? A kaj posreduješ ali kar pustiš, da opravita??
In ostale, kako reagirate na pretepe???
Miška upam, da ste zdravi, barbk vi tudi.
Nič, vse lepo pozdravljene grem malo pospravit pol pa žur do jutranjih uruser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.12.2010 15:32:58   
Barbk
Blanči uživaj na maksimum! Fotka nove frizurce? Ninčy za norice še ne vem. Manca se jim je že dvakrat ognila, kaj bo tokrat ne vem. Za prvo, ki vem, da jih je dobila v njeni skupini je imela prvo piko v sredo, druga v četrtek...V ponedeljek gre v vrtec pa bomo vidli-enkrat jih je treba čez dat.
Mi bomo verjetno danes postavli smrekco, ki bo bolj mini in na nedosegljivi polici. user posted image  Žal se nam še ni uspelo preseliti nazaj domov in ne bo nič z mojo "sanjsko" smrekco in bomo z babičino čisto zadovoljni. Nas bo pa več skupaj in še rajši in lepše se bomo imeli.user posted image
Fajtanje-povem, da se ne sme.Da se božamo. Zdaj včsaih že trzneta na moj NE in nehata v sekundi, sam pol večkrat čez 3s spet ponovita vajo...Se pa zdaj tudi to zgodi, da ju  včasih pustim, da se sama zmenita.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.12.2010 15:34:03   
Barbk
Blanči, pozdravite se. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.12.2010 8:50:07   
lara light
Dobro jutro, lepotičke!
user posted image
Blanči, naj kašelj mine, ni fajn verjamem, pocajtajte se čimprejuser posted image
Ninčy, vidla na fb, lepiiiuser posted image  uživajteuser posted image
Pika, kako pr vas? Atrij rulesuser posted image
Noki, uau fensi smreka, pridni. Pridim bolj pogosto okrog, hedi ti isto, upam, da filing praznikov še ujamete in da boste zdraviuser posted image user posted image
Barb, če M dobi norice, mala dva verjetno tudi? Kje bo smrekica? Na stropu?user posted image
Blanči, žu uspela? itakuser posted image
Belen, mate belo? Si lepo praznovala? tortica?

Mi mamo med sedežno v kotu našo malo smrekico, le zg. del sem pustila, tko, da lepo kuka in zaenkrat jo pustita pr miru. Pojma nimam zakaj ju ne zanima, a naj tko ostane,...upam le, da ni tko zanič in da je to razlog, da je ne zmoniratauser posted image user posted image
Sneg? supersko, vse imamo še danes lepo pobeljeno, zelo redko videno...pa tista tišina, ki jo sneg prinese, čeprav smo na robu mesta...prelepo, a kup težav za ostale iz vasi, ki jih nihče ne očisti (klanci poledeneli) ljudje brez opreme in vaje kaj zdaj, ko je sneg, skratka, vsem ni fajn.

Grem pogledat do kuhne, lepo nedeljouser posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.12.2010 19:18:31   
ninčy
Hej!
Očitno smo vsi izkoristili lepo nedeljo - tako ali drugače.
Vsem bolančkom pikapoke in upam, da vam gre že kaj bolje.

No, pri nas smo zdravi, bili ves dan silno ješči in pridni, se šli sankat, skratka uživali. Je prav pasalo pred jutrišnjim odhodom v službo user posted image .
Nč, letim si glavo umit ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.12.2010 19:30:41   
blanč
Mi smo namesto, da bi uživali na snegu popoldan preživeli pri dežurnem. S tamalo je res slabo. Nas je hotela potisnit v bolnico, vendar je po inhalaciji bilo malo bolje in smo lahko šli domov. Bronhitis in vnetje srednjega ušesa... Pri inhalaciji se je pa tako drla, da sem še jaz skor začela zraven jokatuser posted image Ja, prava tečka je naša tamala, če mora kaj nardit, kar ni po njeni volji. Doma smo vdihavali ventolin po jogurtovem lončku, ni bilo ravno uspešno, sem pa zdaj na netu videla nastavke za majhne otroke in ga grem jutri kupit.
Upam, da ste vsi boljše kot mi in da ste maksimalno izkoristili tole lepo sončno nedeljo. Komaj čakam postelje, ker posledice včerajšnjega zaključka so kar bolečeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.12.2010 20:08:46   
lara light
Glih se veselim za ninčy, pa blančiuser posted image  ojoj, ma boška lepa...pa kaj je to s temi bronhitisi in bronhiolitis bemusnegaledenegauser posted image ...če te kdo razume kako zgleda jok, ko kaj ni po njenem, sem to jaz; moja je tudi toomuch občutljiva na nove face, ki ji govorijo, da ne bo nič, potem pa enkrat igla, drugič injekcija in evo rezultat, ne zaupa nobenu, glasno protestira, če ji prodajalka potipa prstek v novem čevljuuser posted image ...blanč, res upam, da se čimprej uredi dihanje, pa ušesek in da ne bo treba od doma. Kup pikapokuser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.12.2010 6:32:26   
ninčy
Dobro (naspano) jutro!

Blanč, ja reveži, no. Vem, kako je, ko skor "fehtaš", da ne bi šli v bolnico. Pa tudi, kako težko je poslušati otroka, ko joka med inhalacijo. Za tolažbo - bolj ko se dere, globje pride ventolin. Ta otroški inhalator z nastavkom čez nos in usta pa dobiš v vsaki lekarni. Mi ga tudi imamo. Pa se ravnotako oba dereta zraven. Pošiljam kup user posted image , da boste kmalu bolje.

Pri nas, kot rečeno, spet spli kot polhi od 18.30 do zdele, ko pijeta mleko. Očitno sta res zdrava user posted image . Bomo pa videli, kaj bo zdaj v vrtcu. Vseeno upam, da večjega stresa po 3 tednih ne bo, saj sta tako rada tam. Bomo pa počakali, da bodo že v svoji sobi in ne v dežurni.
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?