Skorpija
|
Oh madona punce, koliko naklofate No, berem, da otroci rastejo, da se darila kupujejo, da se bolezni prebolevajo... Pri nas takisto, maledva sta cela vraga, govorita kot toča, veliko je nejev, pa metanja po tleh, pa kadar se ujezita me odpravita na hitro - pa pa mamiča Skratka, gadka dobivata svojo voljo in prav je tako! Prebolela sta norice, v vrtcu je bila epidemija, zdaj pa se borimo z zamašenimi nosovi in kašljem. No ja, saj bo bolje drugo zimo aneda, ko se prekužijo... Midva sva šla po darila včeraj, ker so pri mojem v službi odprli račun v Direndaj trgovini in sva šla kar tja kupit. Ker letos še ne gresta na lutkovno predstavo, gresta samo na uno v moji službi, jima bova ta darila dala doma, nosil pa bo pri nas dedek mraz. Kupila sva vsakemu en avto (to je pri nas super mega špon popularna igrača, ni za povedat!), en šotor s tunelčkom, ki ga bodo lahko imeli v novi sobi (midva se bova selila v mali kabinet, kjer je zdaj otrošKa soba, otroci pa bodo šli uživat na skoraj 20 kvadratov najine spalnice ), plastične kegle (rekreacija! ) in tomy tablo za risanje z vodo. Res je notri samo en svinčnik, ampak lahko rišejo tudi s prstki, sploh pa se da po internetu kupit še enega. V moji službi dobimo bone za muller, tak oda bomo to porabili za novega člana (tetra plenice, flaše, o moj bog, ne že spet ), na lutkovni predstavi od naše službe pa jima bo dedek mraz dal vsakemu en avto. Pri prababici in pradedku itak nosi še božiček, tako da ja - polne riti vsega! Nokes, poganjalce sem videla v direndajo, imajo jih po okol 70 ojrov na komad, ampak mi imamo une obične plastične za 10 ojrov in so zakon... Spomladi pa dobita kolesa, jaz sem bolj človek za pedala Pa še novička... Big braderja bosta dobila aprila sestrico, to je zdaj 100%, ata so v devetih nebesih, jaz pa tudi, ker je otrok tipi topi zdrav, jaz pa prav tako! No pupke, lepo zimo vam želim, dosti snega in kepanja pa veliko se smejat, aneda