|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
29.11.2010 8:51:47   
pikatara
Alenka točno tak poganjalec smo kupili. Zaenkrat samo enega, da vidimo kako se bo obneslo. Je pa Patrik še premajhen in ne doseže do tal.

Belen revca tale tvoja mala. Je že kaj bolje?

otrokoma sva že kupila darila za dedka mraza. Patrik se je že v izložbi zagledal v en velik tovornjak z avtom, karolini sva pa vzela kužata, ki laja in hodi na povodcu. Da bo končno nehala taro gnjavit. Mi je bilo pa prvič v njunem življenju tako nerodno, da sva si prisegla da z njima v trgovino nikakor. Že v CAju sta se stepla in zgrizla za avtek, smo šli še na pijačo dokler so nam darila zavijali, sta se metala po tleh, obešala po meni, tulila,... Ne vem kaj jima je bilo. Upam, da samo vreme.

Almk mi smo k sreči zdravi, tako da imamo v torek cepljenje v sredo pa vrtec. Sicer samo za eno uro. V zdravilišču so ugotovili, da naj bi imel Patrik bronhilolitise od alergije. Bili smo na bioresonanci, kjer so ga testirali za 160 stvari. Ima hudo alergijo na pršice, srednje pa na lešnike, oreščke, sojo in klor. Sicer sem bolj pristaš klasične medicine, ampak mi zdi tole dosti verjetno. Sploh glede na to, da je zbolel na morju in v zdravilišču, doma pa ne.

Kako pa vaši sneg prenašajo. Naša dva zunaj sploh nočeta hodit, samo v rokah bi bila. Bomo videli danes, bomo kar v atrij šli, ker tako ali tako nočeta po snegu hodit. Ne morem pa oba nosit.

Larči super za Laško.

Noki paše vrtec, pa čeprav sta vsak dan bolj pridna in samostojna.

Almk pri nas so najboljše igrače avtki, samo skoz se tepeta za njih. Jih pa sploh ne izpustita iz rok, včeraj je mali šel še spat z njim.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.11.2010 11:19:00   
Barbk
Končno pijem prvo kofeto, pa še to po presledkih. O kakem uživanju ob kavi ne duha ne sluha. user posted image  Ker še ne spita bom vse bolj "površno" obdelala...
Vsem bolančkom vagon user posted image . Ššššc, ššššs bacilčki. Pa Čepink tud ne rabimo. user posted image  Belen me je kr pri src stisnilo ko sem vidla Našo in njene žnabeljčke. Revček...samo, da je že boljš. Pika našadva uživata na snegu, pajaci 74 so super, Brina se sicer težko pobere-ma težko rito po mamici. Sem ju vagala oblečena, v copatih na domači vagi pa imata oba glih 8300g. Čudno...Mislim, da imata manj, sploh pa ne oba isto kilažo. Oba sta na 74, pa še to precej komot. Bodo že zrasli. Miška tvoja dva sta tudi že korenjaka. user posted image  Pa tvoja Almk tudi. user posted image   No tako na hitro, ker zdele gresta spat, pol grem pa jaz krasiti piškote. Včeraj zvečer z Manco pekli-imajo v sredo Bazar v vrtcu. otroci in dtarši napečemo piškote, marmelado, jih lepo zapakiramo v vrečke in potem se to na Bazarju prodaja, skupaj z izdelki, ki jih otroci z vzgojiteljicami naredijo v vrtcu (voščilnice, okraske, slike, okvireje, pupe...). Potem mi starši veselo šopingiramo, evri gredo pa v vrtčevski sklad za nadstanardni sklad in plačljivi program... Šibam...Lupčka vsem, pridem kasneje nazaj.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.11.2010 13:19:33   
pikatara
Otročka spita, mamica je pa sneg z avta spucala in avto odkidala. Bo od jutri na prej vsak dan v teku. Imam pa nesrečo, da mi je sneg zadnji brisalec zlomiluser posted image . Pa sem spet ob 40 eur.

Tole pa ne zna vsak (pa je vsak dan isto, HB za moj sprej za fleke):
user posted image

pa še ena zimska:
user posted image

Noki, Hedi imam sprej za fleke odstranjevat tudi za vaju (če se ne moti, sta me vidve prosile).

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.11.2010 14:51:56   
Alenka-8
Pika, naš Jaša je tudi imel zdaj dvakrat v enem mesecu bronhiolitisuser posted image NIč luštno. Pa se tudi bojim, da bojo kake alergije, ker jih mamo itak v familiji. Za zdaj je minilo brez ventolina, bomo še vidli, kak bo naprej.

Take dogodke v trgovini tudi mi poznamo. Pri nas je pa Lana tista, ki se je sposobna sredi trgovine dret kot za stavo. Zadnjič smo šli v soboto dopoldne v mesto na kavo in ko je bilo treba domov (smo bili v Nami, kjer jima je vedno ful luštno se igrat) se je drla kot najbolj razvajeno dete in to po celi Čopovi. pa veš kolk je v soboto dopoldne ljudi v mestu in kolk ubijajočih pogledov dobiš, češ kaj pa počneš z otrokom... Jaša je bolj miren, več potrpi in bolj se mu da kaj dopovedat. Lana pa, po eni starni ful nežna in plašna punčka, po drugi pa največji vrag, če ji kaj ne paše.

Pri nas od igrač tudi sami avti in avti pa še enkrat avti. In ja, tudi naša dva se stalno tepeta za te avte. Jaša tudi spi z avtom, Lana to niti ne. Ona si navleče v posteljico vse možne pliškote, da ima komaj kaj prostora še za sebe. Jaša pa tudi v knigicah samo avte išče in v vseh možnih katalogih samo avte gleda. Sicer pa imata tudi poganjalčke ful rada un pa trampolin. Tam preskačeta še pa še. Pa kocke rada zlagata in knjigice gledata. Pa seveda risanke. Mojster Miha in Avtobuski, ker so avti user posted image user posted image Tudi Nodija in Fifi, telebajskov že dolgo nismo.

Na snegu zadnjič nista prav vedla, kaj bi počela. Potem pa sta se ful z lopatkami igrala in pomagala kidat. danes bo pa bolj s.r.a.n.j.e., ker je celo dopoldne deževalo. Bomo vidli. Trenutno še spita, oziroma se delata, da spita user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.11.2010 16:06:47   
miska73
Pika ti se kr hvali s temile flekci...
Pridi kdaj k nam na obisk, da boš vidla kaj je to flekanje cot.
Čigav (od kire firme) sprej za fleke pa imaš.
Jst se počasi navajam, da fleki pač ostajajo na cotah. Pa za bodije se res ne sekiram. Ampak za ta lepe majčke mi pa ni čist vseen.

Alergije... a klasične teste so delali pri njemu, na kaj bi bil alergičen?

Sneg... jst sem tko vesela dopoldan ocenila, da bi pa mi šli malo na teraso se po snegu valat. In ko sem jih končno zrihtala in prišla ven, je pihalo in rahlo deževalo... pa smo se lepo po 2 minutah napakirali nazaj noter.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.11.2010 20:46:26   
pikatara
Alenka sicer nisem pristaš alternativne medicine (vsaj ne popolnoma, ampak za otroka narediš vse), toda če bo to držalo, bi lahko marsikaj preprečili. Bom jutri pediatrinjo vprašala. Je pa dost logično, da so alergije. Na bioresonaciji naredijo test z nihalom na 160 stvari in tiste, ki pokažejo še z diodami. Je pa soseda, ki je raziskovalka v kliničnem, rekla da je to zelo verjetno. Bomo pač malo pazili in jemali singulair čisto previdno kadar bomo kam šli. Potem takem smo bili bolani samo vsak 2x v letu in pol, če tega bronhiolitisa ne štejemo med klasične bolezni. Bo zdaj v vrtcu drugače. Hvala za idejo z lopatkami, je zelo uspešno.

Miška sprej je od amwaya, pomaga pa kot sto hudičev. Edini problem je, kadar že enkrat opereš. Za test za alergije sem že zgoraj napisala, alergija pa na pršice, lešnike, oreščke (razen arašidov), klor ter soja. Tale soja je skoraj v vsaki hrani (čokolada, hrenovke, sladkarije, salame,...).

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.11.2010 20:16:58   
mlinčka
Čeeeer!

Samo en hiter pofočk, ker smo padle na drugo stran. Pa da pridnim čvekicam en čajči postrežem in si malo slabo vest olajšam user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.12.2010 11:18:07   
Barbk
Kaj vas je vse zamedlo, kje ste? Mami Mlinči lepo, da nas še zmeraj s kakim čajčkom razvajaša, pa čeprav je to bolj poredko. user posted image  Pika ste že nazaj iz vrtca? Piši,piši, me zanima kako je bilo. Alenka si me nasmejala z Laninimi pliškoti v postelji. Nam je pa to znano šele zdaj kako leto-Manca si je doma zmeraj nafilala posteljo s pliškoti, pa kak avto kdaj vmes, pa tud žlička, pa če bi bilo možno bi si še kak peskovnik not prinesla user posted image , skratka komaj se je za njo najdelj prostor v taveliki postelji. Aja pa ko je pri 2 letih dobila zimske škornje je šla spat z njimi. user posted image  Pa včeri nove smučarske rokavice je tud z njimi šla v posteljo. user posted image  Aja Pika sem pozabla napisat, da nisem prav nič vesela za Patrika zaradi alergij. Kaj boš zdaj vse te zadeve skenslala al kako. Si ne predstavljam kako bi to pri nas zgledal...no pa saj jima itak kar nekaj stvari ne dajem zaradi GERB-a. Pa se mi že tle smilta ko Manco gledata ko kake  fajne piškote s čokolado je, mi se mormo pa itak skrivat. user posted image  
Drugač pa jaz zdele tole res z enim učem pišem, ker naša dva sta res čist podivjana. jaz ne vem no, je ni stvari na katero ne bi splezala. Mislim, HB, da sta le pri buškah, ker njune vragolije so res precej divje, večkrat nevarne, pol pa men sam slab ratuje. Na velik stvari sem že imuna, pa moja mami skače (jaz bom verjetno ista pri svojih vnukih), da jo bo kap ko ju gleda, da naj ju ustavim...V glavnem, rataš kar precej flegma, tud dretja večkrat ne slišim. user posted image   No tolk za zdaj, lupčka vsem!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.12.2010 12:03:08   
ninčy
Evo, še ena bolana zgubljena duša se javlja.
Smo spet doma ostali, ker se je driskanje ponovilo. Očitno je takšno obdobje, ker jih ima veliko trebušne težave. No, pa tokrat sta vsaj čez dan izredno pridna.

Pika, tudi mene zanima, kako je bilo v vrtcu? Te Patrikove težave pa niso nič luštnega ...

Barbk, dobra si, da ob vseh vragolijah uspeš še pisat na RR. Meni to uspeva smao, ko spita user posted image .
Mlinčka, dobr da mamo tebe, da si nas spravla na prvo stran user posted image .

Pa ostali? Kako bolančki?
Uživajte v zimi!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.12.2010 12:32:55   
Skorpija
Oh madona punce, koliko naklofate user posted image No, berem, da otroci rastejo, da se darila kupujejo, da se bolezni prebolevajo... Pri nas takisto, maledva sta cela vraga, govorita kot toča, veliko je nejev, pa metanja po tleh, pa kadar se ujezita me odpravita na hitro - pa pa mamiča user posted image Skratka, gadka dobivata svojo voljo in prav je tako! Prebolela sta norice, v vrtcu je bila epidemija, zdaj pa se borimo z zamašenimi nosovi in kašljem. No ja, saj bo bolje drugo zimo aneda, ko se prekužijo...

Midva sva šla po darila včeraj, ker so pri mojem v službi odprli račun v Direndaj trgovini in sva šla kar tja kupit. Ker letos še ne gresta na lutkovno predstavo, gresta samo na uno v moji službi, jima bova ta darila dala doma, nosil pa bo pri nas dedek mraz. Kupila sva vsakemu en avto (to je pri nas super mega špon popularna igrača, ni za povedat!), en šotor s tunelčkom, ki ga bodo lahko imeli v novi sobi (midva se bova selila v mali kabinet, kjer je zdaj otrošKa soba, otroci pa bodo šli uživat na skoraj 20 kvadratov najine spalnice user posted image ), plastične kegle (rekreacija! user posted image ) in tomy tablo za risanje z vodo. Res je notri samo en svinčnik, ampak lahko rišejo tudi s prstki, sploh pa se da po internetu kupit še enega. V moji službi dobimo bone za muller, tak oda bomo to porabili za novega člana (tetra plenice, flaše, o moj bog, ne že spet user posted image ), na lutkovni predstavi od naše službe pa jima bo dedek mraz dal vsakemu en avto. Pri prababici in pradedku itak nosi še božiček, tako da ja - polne riti vsega! Nokes, poganjalce sem videla v direndajo, imajo jih po okol 70 ojrov na komad, ampak mi imamo une obične plastične za 10 ojrov in so zakon... Spomladi pa dobita kolesa, jaz sem bolj človek za pedala user posted image

Pa še novička... Big braderja bosta dobila aprila sestrico, to je zdaj 100%, ata so v devetih nebesih, jaz pa tudi, ker je otrok tipi topi zdrav, jaz pa prav tako!

No pupke, lepo zimo vam želim, dosti snega in kepanja pa veliko se smejat, aneda user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.12.2010 13:00:30   
pikatara
Barbi v vrtcu je bilo super. Patrik je razgrajal in bil čisto anvdušen, Karolina se je igrala in ni nič panike zganjala ko sem druge ponce carkljala. Celo uro sem bila z njima, jutri ju bom pa kar za dobri 2 pustila in šla po opravkih. Je rekla vzgojiteljca, da se bosta dobro in hitro uvedla. Imajo pa le 3 majcene, ostali so pa približno tako kot ona dva. Glede alergij ni panike, ni na nič tako zelo občutljiv, le kadar bomo kam šli, bo preventivno zdravila dobil. Sva pa dobila napotnico za alergologa, da s kalsično medicino tele zadeve preverimo. Saj se bosta umirila, plezanja skoraj ni več, če pa je, sta pa zelo sigurna.

Ninčy revčki vi. S Patrikom zaenkrat ni nič hudega, bomo pa videli kaj se bo razvilo. Tudi sama grem za računalnik samo ko spita. Sta čisto crknjena iz vrtca prišla. Edino škoda, da smo šli domov tik pred kosilo, sta bila kar malo razočarana ko sta piskre videla. Ampak smo bili že oblečeni na vratih. Jutri gremo ob 9 in bosta šla po kosilo domov. Aja pa PAtrik je že navječji razgrajač, je enemu fantu prevzel prestol. Že prvi dan je dva fanta v jok spravil, ker jima je igračo vzel.

Skorpija lepo da si se javila. Super za punčko, a sta bratca vesela?

Še naše mere pri 20 mesecih: K 8600 in 77,5 cm P: 10600 in 84 cm.  Aja pa sinko ima že vse zobke.

< Sporočilo je popravil pikatara -- 1.12.2010 13:02:39 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.12.2010 8:30:00   
ninčy
Helou!

Pika, lepo, da ste se v vrtcu imeli fino. Upam, da bo tudi danes uspešno.
Skorpija, čestitke za punčko! user posted image  In kako je biti noseča z enojčkom? No, gotovo ob dveh nagajivčkih ni enostavno. Si sploh ne predstavljam ...

Pri nas pa spet katastrofalno stanje ... Ponoči oba zakuhala, Jan se je kar tresel od vročine. Spali itak zanič, izmenjaje pokonci celo noč. Tudi zjutraj je bil Jan povsem vroč, Žan pa malo bolje. Zdaj oba spita, tako da upam, da bo kaj bolje, ko se zbudita. Popoldne pa k zdravniku ...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.12.2010 9:47:49   
Belen
jutroooooooooooo
wreme je pri nas kislo, dež............user posted image user posted image user posted image še dobro,da so otroci w wrtcu,ki kaj bi delala celo jesen z njima doma....lani ko smo wozičkali,smo meli lepše wreme...hb user posted image letos pa prow katastrofa.....

ninčy....wi ste res bogi..... mi na srečo smo že skoraj 1mes w wrtcu brez bolezni.....
wem,da sm ti že rekla,(sm tečna že)ampak res probaj brez mleka in ml.izdelkow,da se jima driska ustawi.....

lara??? se namakate?

pika...super za wrtec.... user posted image user posted image user posted image mi smo tudi 3 dni bli super,sm mislila,da ne bo težaw z uwajanjem, pol pa.... je bil ene 3 tedne štala in jok.... zdej je HB super in užiwajo tam...

almk...wrtc? ste se pozdrawli?

pozdraw wsem dwojnim, trojim, kubičnim mamicam user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.12.2010 12:35:50   
pikatara
Ninčy vi ste pa res boščki. Larči se sigurno namaka ker se nič ne javi. Barbk kako bazar? Mi gremo danes, zjutraj sem marmelade nesla. V vrtcu je še vedno super, bila sta dve uri in pol, oba ful pridna, brez stoka, pridno jedla, le Patrik je glavni razgrajač. Pa ga bosta že umirili. Revček je šibal proti vrtcu, se hitro slačil in otročke iskal. Karolina se je pa pridno igrala. Jutri od 8 do 11.30, v ponedeljek bosta pa že prespala. Patrik je po kosilu že plezal na ležalnik. Danes sem šibala po opravkih, jutri bo pa fraj dan. V ponedeljek bom pa začela končno magistrsko pisat, ker ne bom vedela kam s časom.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.12.2010 16:06:45   
lara light
Punce moje, evo nas nazajuser posted image user posted image ...jaz bi šeuser posted image , hvala vsem za priporočilo- enkratno smo se imeliuser posted image user posted image
Pika, tvoja dva sta itak svetovna, nisem pričakovala drugačnega uvajanja, superuser posted image
Barb, pridna siuser posted image
Ninčy, naj že enkrat mine ta nadloga bolezniuser posted image , pikapoke
Skorpija, lepe novičke, sem vesela, da ste superuser posted image
Belen, kako vi? ej, super smo se namočili, thxuser posted image
Pika, jaz v bioeres. kar močno verjamem, mam precej izkušenj sama in od bližnjih, je pa prav da preveriš pri klasični med. Držim pesti, da mu čimprej izzveni.
Tudi jaz čakam izvide na možnost alergije za tamalo, bomo vidli.
Letim dalje...kiss

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.12.2010 17:08:02   
Barbk
user posted image Evo še nas. Danes opravili z razvojno-vse super, govorno se naša dr. prav nič ne sekira, tako kot mama ne, saj pravi da imata še čas. žiga ital ful čeblja po svoje, kak papa pade, pa zdaj po ta novem hov za peseke. Brina pa tud čeblja ne preveč. Razumeta pa kar velik tako da ni panike. Čez eno leto pa kontrola spet pri nih zaradi rasti in teže. Pika sem fule vesela za vaše super uspešno uvajanje. Si boš poleg magistrske vzela kaj časa za kofetko? Larči špica za uživanje in verjamem, da bi ti še. Ninčy user posted image  pošiljam spet  k vam. Madonca no, pocajtite se. Boščki...Tako Jan in Žan kot vidva z možekom. Držte se. Belen tudi v ljubljanski kotlini dežuje, v glavnem vreme je za posrat...Naj bo sneg pa mraz, da gredo bacili away... Skorpija lepo za pupiko v bušiju. V takih trenutkih me prime za še kakšen nosečniški buši, sam 3 otroci so čisto dovolj. user posted image  
user posted image  Pika tole je naša Manca na bazarju včeraj. Zadaj so krasni stolčki, ročno pobarvani in poslikani. Fuuuuuuul lepi, sam mami je imela premal penezov s sabo. Bilo je zelo lepo, veliko lepih stvari.
user posted image   Najini piškoti...
user posted image To je pa naša "punčka" Žigica user posted image  Ko vidi Manco, da nosi obroč ga mora tudi on imeti. Pa Brinine čopke bi tudi imel...user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.12.2010 9:00:00   
pikatara
Barbi lepe slkice, takele piškote bi jaz tud. Ja uvajanje je nad pričakovanjem, sinko revček moj ponoči ne spi, proti jutru mi skoz kaže, da hoče it, pokonci je že ob 6 in dežura, šiba na previjalno, ker ga je treba drugače lovit. V vrtcu se ne utegne sezut, že hoče v igralnico. Karolino vprašam, če gremo v vrtec in smeh do ušes in čez. Noro. Včeraj smo šli popoldne na bazar pogledat in je mala planila pomočnici v naročje, tako je je bila vesela. Danes grem še po kosilu po njiju, ker je petek, v pon bosta pa že tam spala in bosta od 8 pa nekje do 15, da še malico pojesta. Danes je pa dopoldne za pucanje. Barbk kofetek seveda, se bova drug teden slišali.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.12.2010 13:10:25   
Barbk
Pika sem res vesela. Sorči k sem te prejle tako na hitro skenslala iz telefona, sam tamaldva sta glih zaspala v vozičku, pa je moj prešaltal v turbo pogon po štacunah. user posted image  Sem ga kumi dohajala. no zdej pa tlele on leži na kvču in odmara user posted image -prav, da je tael šoping naporen, jaz pa na RR vsa napsidirana. Jaz bi še šopinga, sam giv mi mani user posted image  
Drugač smo šli pa na orl metelkova z Žigijem na kontrolo-ni vse ok, slabše izzivna refleksa na oba ušeska, timpanogram B, ni vnetja, ni pa vse ok. Dobil Tobredex kapljice za l.ušesek in nos, kontrolo marca. Je pa rekla, da če se bodo Žigiju še pojavljala vnetje in Brini bronhiolitisi, da se bomo po 2 letu pogovarjali o odstranitvi žrelnice pri obeh. No do takrat jaz verjamem, da bo vse ok. No zdej pa šibam. Tolk na kratk, ker sem ans komaj našla na 3 strani user posted image , neki rr zeza...

Lupčka vsem!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.12.2010 8:38:47   
lara light
Dobro jutro!user posted image
Najprej bolančkom zdravja, ninčy čimprej domov!user posted image user posted image
Barb, jej mojstrovine lepe, tiste na dveh nogah...pa une pečene sladke - bravo!user posted image
Pika, sine je spal? danes mu nisi vrtca obljubila, upam, da ja, faca maliuser posted image
Še kofetek in pridne bit, pa pisatuser posted image

user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.12.2010 14:33:03   
pikatara
Barbi do 2 leta bo vse šlo. Larči sine ni spal, ampak ne od navdušenja, temveč od zamašenega noska in pokašljevanja. Sladke radosti vrtca. Imam pa vprašanje za izkušene vrtčanke. Kdaj otroka v vrtec, a tudi če ima malo zamašen nos in kašlja (v naši skupini vsi pokašljujejo) in predvsem za daste zdravega v vrtec, ali sta oba doma? Če sem prav spremljala, je zdrav v vrtcu. Kar pa pomeni dodatno logistiko. A gre bolan z vami do vrtca, ali ga drugi starš pelje,...? Malo že v naprej kompliciram. Deifinitvno, če bi bilo obratno (Patrik zdrav, Karolina bolana) bi sinek šel za cel dan v vrtec, ker toliko uživa. Lep snežen (in na Primorskem deževen) dan vsem. Barbi pridete v pon na pršut?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.12.2010 15:12:58   
ninčy
Hej!
Evo nas doma. Fantoma se je stanje izboljšalo in sta lahko šla v domačo oskrbo. Ostajata pa na amoksiklavu na 12 ur. Zdaj sta doma samo dol padla. Je bilo očitno tudi zanju čist naporno ...
Hvala vsem za pikapoke in lepe želje user posted image . Saj bi se vam javila tudi na RR, a mi je neki GSM šteku, no, pa saj ste na FB videle, kakšna je situacija user posted image .

Lara, super, da ste uživali.
Pika, še enkrat bravo za uvajanja.
Barbk, tvoji piškoti pa res zgledajo fajn. Pa super tudi za razvojno!

Nič, šibam zdej mal počit. Današnja noč je bila kar naporna, saj se je Jan ob dajanju infuzije zbudil in ni zaspal od polnoči do pol 3h user posted image .

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.12.2010 20:22:41   
ninčy
Ej, punce! HELP
Naš Žan katastrofalno prenaša amoksiklav - bruha že ves popoldan in noče nič jesti, če pa že kaj vase spravi (čaj), pa itak ven leti ... A je kakšna alternativa?

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.12.2010 20:29:20   
Barbk
 Ninčy kaj v bolnici ni imel Amokliklava? Drugač pa je treba AB zamenjta, če je to reakcija nanj. Če ne drugega do dežurnega dohtarja, da dobite drug AB. Upam, da boste ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.12.2010 20:45:03   
ninčy
Ja, tud v bolnici je mel amoksiklav, sam v žilo in ni obremenjeval želodčka. To je eden od možnih stranskih učinkov amoksiklava ... Ma, da mi ne bo zdej pa dehidriral ...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.12.2010 21:00:20   
Barbk
Ninčy jaz bi šla do dežurnega, ker če bruha mu itak AB ne prime, ker vse zbruha. Meni naša P ali pa na orl zmeraj rečejo, da v primeru hude driiske ali kakega bruhanja, nazaj po drug AB.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?