|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
4.12.2010 21:09:06   
ninčy
Ravnokar govorila s P in ravnokar je spil 1 dcl mleka.
Z bruhanjem je bilo pa tko, da sta bruhala  kmalu po odhodi iz B v avtu in je minilo manj kot ura od zaužitja AB, zato smo doma, ko sta se umirila, dozo ponovili in sta šla spat. In Jan ni več bruhal, ampak neki full ješč ni, pije pa dovolj. Žan je bil pa 2 uri dober, potem pa je izbruhal vse. Ob 10h jima damo AB, potem bomo pa videli. Če ne bo drugače, bomo res šli na urgenco ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.12.2010 21:10:24   
lara light
Ninčy,ma jooooj user posted image  sem se že veselila, da ste doma, pa naprej berem...se strinjam z barbk, obvezno k dežurnemu, vsaj poklicat, da da navodila, sigurno bo atb zamenjal...revček mali, močan objem vsem vam.

Barb, sem prej pozabla, seveda bo dveh let vse zginlo, šcc, šcc...aja, lepe punčke mašuser posted image

Pika, jaz se tudi sprašujem, kako bo ko bom šla delat...zjutraj ju zrihtat, zraven še sebe...pa ko bo en bolanuser posted image ...kako se ostale rihtate? ste zjutraj, ko se odpravljate same za vse, al mate pomoč?

Kje je pa Blanči? Pa Hedi ni blo sto let okrog,...pa lp stijan, mf, taškici, snežinkici,..kiss za lepo nočko

ninčy, držim pesti, da se umiriuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.12.2010 21:13:07   
nokes
ojoj, kaj to berem?? ninčy, bolnica, infuzija, antibiotoki??? kaj je bilo? držite se, jaz ti ne morem nič pomagat, ker tem nič ne vem. verejtno je iti do zdravnika res edina in najboljša varianta. res, ninčy, mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, hudo user posted image

barbk, kje pa najdeš čas še za takšne lepe piškotke? dobra si!user posted image

jaz keksov ne znam pečt, sicer sem kot mulka pomagala moji mami, ampak sama....user posted image  no, letos se potrudim zaradi tamalih, jutri poskusim z enimi rogljički z marmelado, ki sem jih videla v eni reviji. poročam.

pika, mi tud pridemo na svinsko taco! takoj!user posted image  nehaj vabit, ker boš imela pol RRja nalimanega na vratih.user posted image  za sprej te pokličem jutri, prav?

okej, lara, belen, mlinčkova mati, miška73, skorpija!!!!! čestitam!!!!user posted image , in vse ostale, ki ste na prejšnji strani, šibam spavanac. no, še nekaj mam za narest, pol pa spavanac. mejte se, pa lepo nedeljo, user posted image

nokes

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.12.2010 21:27:34   
nokes
še to, a mleko pa Ab gre skupaj??? ker imam v glavi, da ne glih dobro.user posted image  

drgač pa ja, itak, pika, tebi sem hotela odgovoriti:

jaz ju nimam v vrtcu, če zelo kašljata in tudi smrkata, ker se je to  še vedno spremeilo v vročino in neko virozo (pri Ivani). tisti, ki je zdrav (po navadi je to Vitan), je v vrtcu. pri nas je tako, da I vedno pokasira vse dihalne viroze (kašlja, temperatura), V pa očitno trebušne. res sta ful različna.

naša jutranja rutina pa je: takoj zajtrk (kruh + nekaj gor), vmes se jaz stuširam in oblečem, moj pelje psa ven, nato ju umijem, previjem oblečem in gremo, nobenih igrač, nobenih risank, ništa! vsi skupaj s psom vred smo zrihtani v 1 uri. šibamo v vrtec.

glede oddajanja v vrtec in dvigovanja v vrtcu pa je popoln šit. pri nas, če je eden doma z bolanim, gre pač drugi med službo po drugega v vrtec. ne rečem, da ni pritožb v službi. in zjutraj mož odpelje drugega v vrtec. kaj boš vlačil bolanega otroka zraven? no, ne vem, kakšno situtacijo imate doma. če ne bi imela možnosti, da odelje mož/babi/..., bi poklicala varuško / študentko/ sosedo za eno uro na dom in odpeljala zdravega otroka v vtec in se vrnila domov. popoldne enako. tole prevažanje otroka okoli ne bi ravno prepustila komu drugemu. saj pravim, ne poznam situacije.

okej, dovolj, baj, spančat!user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.12.2010 21:47:34   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

še to, a mleko pa Ab gre skupaj??? ker imam v glavi, da ne glih dobro.user posted image  

se strinjam z noki...mleko in AB ne gresta skupaj.... kaj w B sta pila mleko,ko sta dobiwala antibiotik w žilo? user posted image

no pika...pri nas je podobno kot pri noki z wrtcem...če fulll kašljata in smrkata-ne gresta w wrtec...1x se je to zgodilo.... drugače pa smrkata že od sept.in sta wseeno w wrtcu,kr to je to in ni nič druzga zrawen....
če je ena bubana, drugo peljem w wrtec,da je meni lažje (z tisto,ki je bubana-ima druačne potrebe) in uni ki je zdrawa,da ne "trpi" doma.... glede prevoza ja.... zjutraj ponawadi moj dragi pelje,kr začne za 10h delat, w wrtec jih pa grem js iskat okoli 15h...da nista tam do konca..... če je ena bolna al počaka doma s taščo,al uzemem s sabo za 2 min.wožnje...do sedaj ni blo tko hudo,da ne bi mogla it z mano po ta drugo w wrtec....

lara...WB... wažno,da ste užiwali....

grem spat,ki moj dragi dela, čebele spijo,ampak mai ne znaš kdaj se zbudijo.....

ninčy... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.12.2010 7:35:16   
ninčy
Dobro jutro!

Ja, res po zdravi pameti mleko in AB ne gresta skupaj, ampak to je edino, kar je obdržal v sebi ... Zvečer po AB ni nič bruhal in tudi dežurni zdravnik je rekel, da je malo verjetno, da bi tako bruhal po AB. Očitno mu neka hrana v bolnici ni ustrezala in potem za po vrhu še težak AB, saj ni čudno, da še kar spi. Je pa ponoči pojedel še 1 dcl mleka.
Evo, se je glihkar zbudil ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.12.2010 8:52:04   
lara light
caffe'? si, grazieuser posted image
user posted image
ninčy, vesela, da je boljeuser posted image

en lep dan vsem, kiss

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.12.2010 11:13:38   
ninčy
Se vam na hitro javim, potem pa malo izkoristim mir in se še sama uležem ...
Očitno bruhanje ni povezano z AB, ker danes bruha še mož. K sreči se je pa pri Žanu tudi povsem umirilo in danes še sploh ni bruhal (trkam na les). Tudi mleka danes še nista dobila niti nista zanj težila. Res upam, da smo na dobri poti. Sta pa bila zjutraj čisto sestradana, jaz sem jima pa samo prepečenec ponudila. No, pa jima je full teknil ... Za kosilo je pa tudi goveja župca šla in zdaj že pridno pančkata.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.12.2010 14:14:31   
blanč
Ojej ninči kar mrazi me ko čujem za bruhanje, hitro se pozdravite.
Mi smo se tudi rešili bruhanja in kakanja je bilo pa groznooo!!!
Zdajle gremo pa gledat miklavžka, sicer proti moji voljiuser posted image ampak nas je soseda kar prijavila, upam, da jo kak parkl odneseuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobila sta tisto tomyevo podlogo za risat z živalcami, ki se oglašajo in je super, oba nenormalno navdušena...
Lep dan vam želim še naprej.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.12.2010 20:48:15   
almk
Hej, hej, hej...
evo nas..mi še kar nismo prišli do vrtca in tud še ne bomo...v četrtek bi mogli štartat, pa sta bila oba prehlajena, kašljala..no včeraj se je pa stanje mali še poslabšalo in sva šle na metelkovo, no pa ma začetek bronhitisa..sicer dobile zaenkrat še nič, ampak če bo slabše seveda nazaj...upam, da nam kak dan v decembru pa le uspet it v vrtec...odkar smo mel tisto slinavko, še nismo prišli k sebi...iz bolezni, v bolezen, pa skoz smo doma...
vsem bolančkom - ninčy še posebej tvojima pikapokeuser posted image ...ostalim pa čuvite se..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.12.2010 9:34:48   
ninčy
Evo nas s kontrole pri svoji zdravnici.
Fanta sta bolje, smo pa z infekcijske očitno prinesli neko trebušno virozo, saj sem včeraj še jaz bruhala in driskala. Ampak očitno traja samo en dan, saj so vsi fantje že skoraj OK. Driske se mala2 ne boste znebila do konca antibiotikov, torej še ves teden. Mleka ali mlečni izdelkov sploh nočeta jesti, jima pa tekne keksolino z jabolkom, ki se naredi kar z vodo. Z Janom nama tudi ni treba na kontrolo na ORL, saj zdravljenje poteka brez zapletov. Edino ješča nista kaj prida. Poleg keksolina jima tekne samo še prepečenec. Da pa je mera polna, Žanu še full trojke nagajajo. Mulo grize vsekega, ki mu pride blizu user posted image  - največkrat seveda Jana.

Almk, tudi vi se čim prej pocajtajte, da pridete še letos v vrtec. Mah, a niso bogi tile neši otročki? Pa mi z njimi ... Res upam, da bo drugo zimo bolje ...

Evo, šibam zdej še mal počit, dokler tudi fanta spita. Se še kaj javim. Pazite nase!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.12.2010 10:35:49   
lara light
Dobro jutro!
Najprej malo miklavžka, saj ste nastavile, ne?user posted image
user posted image

Ninčy, človek se gre pozdravit, pa ne veš, če ne prideš še slabš nazajuser posted image ...boščki, samo da je mimo, ješča pa že pride za vamiuser posted image , pikapoke za naprej

Almk, tud pr va se vleče praviš, grrr, ko enkrat pade imunski, se mi zdi, da se samo štukauser posted image , upam, da bo kmalu mimo, kup dobrih misli za vas.user posted image

Noki, kako so uspeli piškoti?user posted image

Pika, vi ste ok?user posted image

Gemelli, vse najboljše za tvoj praznik!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zaenkrat zdravi, sem pa včeraj nekaj pekla in se je mala zbudila...vročina, sicer ni bla visoka, ...ona- igrala bi se, pojeda je kup stvari, spila veliko vode, se smejala in me zabavala...šele ob 4huser posted image  je zaspala kot se gre...mislim, da so trojke.

Mejte se fajnuser posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.12.2010 14:34:40   
Barbk
Upam,da Pika ne bo huda...sem prejle govorila z njo in sta s Patrikom na infekcijski, ker je revček poleg težkega dihanja še bruhal. Tudi Karolinca je doma, ker je imela nekaj vročine, tako da obema škratkoma pošiljam vagon user posted image !
Noki tnx. Kako pa tvoji piškoti!
Larči upam, da boste ok.
Ninčy madonca pozdravite se, revčki.
Pa Almk vam tudi pošiljam eno goro user posted image !
Lupčka vsem, šibam kosilo kuhat.
Gemeli še tuki vse najlepš!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.12.2010 14:56:57   
ninčy
Barbk, sem glihkar na FB vidla, da je Pika v bolnici. En kup user posted image  pošiljam obema njenima sončkoma.

Naša dva pa že drugič spita danes, tokrat že 2 uri in pol. Očitno je span'c res boljši kot žgan'c! user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.12.2010 10:01:15   
lara light
Jutro! Upam, da tole zapiše...pika, kako ste? mislim na vas, čimprej domov! pikapokeuser posted image
ninčy, sta nadoknadla s spanjem? super, sigurno je spanec boljš k žganecuser posted image

lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.12.2010 13:38:33   
ninčy
Hoj!

Pika, tudi jaz mislim na vas user posted image ! Čim prej domov!

Pri nas še vedno slabo jemo, ampak vse ostalo b.p.
Kako kaj ostali?

Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.12.2010 13:47:21   
Barbk
Pika ste že doma? Kako Karolnica? Zdaj pa že komaj čakam najino kofetko. Ninčy tudi apetit bo prišel, važno da ste zdravi. user posted image  Larči kako pri vas? Mi smo (trkam) zdravi. Mulca bi se samo potepala in je že velik jok ko Manco peljem in onadva ostaneta doma. To si zdaj še lahk privoščim ko smo pri mojih starših, potem bomo vsi v kup  Manco peljal v vrtec. V glavnem skoz bi okrog bluzila, že kar škorenjčke pripravljata in dans sva z mami spet šle v Merčkatorija-hja kaj češ ko je pa vreme itak serast-hb za šoping centre. user posted image  No ko že glih o serah, seratorjih, serastem...govorim-Žiga se je fajn posral in je čist serast. user posted image  Gremo previjat...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.12.2010 15:22:53   
pikatara
Midva sva doma. Spet bronhiolitis. Revčku se vsak prehlad, vsaka neumnost previje v bronhiolitis in ne more dihat. Pa vsakokrat je hujša oblika. Tokrat je bil 24 ur na kisik priklopljen. Skratka imamo prepoved v vrtec it, če bi bilo po njihovo sploh za nekaj let, ali pa vsaj čimdlje. Tako da zdaj sploh ne vem kako in kaj. Patrik mora k pujmologu, da dobi kaj močnejšega, zdravljenje s nekimi stereok... ne vem kaj. Skratka lahko je astma. Prvo se morava malo spočit, pol pa v raziskovanje. Prvo noč na infekcijski sem prespala na tleh, dan pa preživela na stolu z jokajočim otrokom v rokah. Zvečer pa sem dobila posteljo, ko sva sama ostala v sobi. barbi vi kar pridite kaj naokrog, le kak dan da malo naš virus zastane. Princeska je pa samo prehlajena, ampak preventivno na antibiotikih zaradi srčka. Ninčy, almk in ostali bolančki a ste že kaj bolje? Pozdrav vsem.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.12.2010 22:25:29   
nokes
kaj zaj??? smo vse na broju? user posted image

pika, dobrodošla doma, upam, da se bo P kmalu pozdravil. kako je K? kaj boste naredili z vrtcem?  imaš že datum za alergologijo? joj, vem, ful vprašanj, samo čimprej oddaj napotnico na Alergo, ker so čakalne vrste........ res dolge. a imaš zdaj P na dieti? pozdravite se! user posted image

ninčy, vi ste boljše? apetit pride nazaj, mi smo na starih porcijah po enem tednu. držite se. user posted image

kje in kako ste ostale???? vse okej? blanči, ste nehali kakat? miškec, ju paziš, da ne bo R staknil kakšnega prehlada? lara? Belen, kje hodiš? gemeli, senčka, barbk, evelin, si se zgubila?, mlinčka itak skoz čveka, da ne sfolgam komentirat, vse ostale, stare dvojne: snežinka, taški, bušika.... ah, jazt ne morem več... grem, mejte se, punce, bodite zdravi, to šteje,

PIKNIK? user posted image user posted image

aja, piškoti še niso pečeni, vedno pozabim kupit eno sestavino. namen je še vedno! ko bodo, pa častim.

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
8.12.2010 9:02:16   
ninčy
Joj, Pika, tole pa ni nič fajn situacija user posted image . Ampak verjamem, da boš vse naštudirala in se boste prav odločili.

Noki, a ti maš pa namen piškote pečt? Pridna!

No, pri nas smo imeli včeraj spet bruhalico, ampak samo enkrat. sem se pa pošteno ustrašila, ker Žan potem tudi piti ni hotel - ne po flaški ne po slamci ne iz kozarca ne če sem Jana hecala, naj pije, da bi tudi Žan, ne če sem sama pila ... No, k sreči je potem prišla moja sestra naokrog in je v eni uri spil iz njenega kozaraca deci soka, potem je bil pa kot rožica. Danes pa spet normalno pije iz vsega user posted image . Še vedno nimata pravega apetita, tako da imata v bistvu a-la-carte meni ... Poskušamo vse živo. zjutraj sta tako uspela pojesti nekaj kruha in kuhanega pršuta. Zdaj pa itak spet spita. Za kosilo bo pa prežganka in držim pesti, da jo bosta jedla.

Pa še o mleku in AB. Včeraj je v lekarni rekla, da je fora samo v tem, da naj ne bi jedli mlečnih izdelkov 2 uri pred zaužitjem AB.

Res, kje ste ostale? Kako preživljate te dneve?

Joj, pri nas je bilo včeraj proti večeru prav veselo. Polega tete je prišla še pra-teta in obe sta prinesli še Miklavževa darila in seveda je bilo en kup vriskanja in navdušenja ... Nekaj igračk pa je že zletelo pod kavč user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
8.12.2010 9:20:15   
Belen
jutroooooooo

punce js was wsak dan berem,sam nič ne napišem,kr nimam kaj user posted image za 1x smo še wedno zdrawi že weč kot mesec dni neprekinjeno w wrtcu, spimo kot rakete od 19.30h-7-8h zjutraj...zdej že 3 dni smo w wrtec zamudili,kr smo se komi okoli 7.30h zbudili danes celo 7,45h in še to sm jih mogla iz postelje wreč... user posted image upam,da bo tko tudi za weekend...
wreme ubija, na primorskem je non sto deeeeeeeeeeeeežžžž  user posted image user posted image user posted image

pika....upam,da bo P čimprej boljši....in za wrtec bala wem.... kaj boš naredila? ga wseeno dala al našla privat warstwo? user posted image user posted image

larči,..kako je s hojo Z ???

ninčy....upam,da čimprej boljš.... baje z AB so najboljši kaki jogurti,ki imajo probiotike,ampak so tudi mlečni izdelki....

...še malo bomo tudi mi na polowici..... in čez dwa tedna nekje imamo poswetowalnico...me prow zanima kaj nas bojo tokrat testirali? če že pišemo, kotalkamo, znamo poštewanko? user posted image user posted image user posted image haha malo se hecam.... ampak wedno jih neki testirajo če znajo to in ono in če seweda smo w "njihowi kriwulji" user posted image user posted image user posted image

sm widla w katalogu.da bojo meli w lidlu fajn zimske pajace w pond.....ampak meni se ne da w KP se gužwat,kr tam je res štala.... wsi se bojo "borili" za 10eur....

nič grem še malo bluzit drugam user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
8.12.2010 10:50:04   
lara light
Dobro jutro, lepotičke!user posted image
Malo me zafrkava tale rr, noče skopirat, paven meče in potem nimam več cajta in letim dalje...
Moja Pika, upam, da se ti čimprej pokažejo rešitve, vem, da boš zrihtala, kot vedno...smo s tabouser posted image user posted image , kako pa sta sedaj? Verjetno K bolj preventivno na atb in je ok? Kako pa diha fantek? Mislim nate...

Blenčka, naša lepotička počasi, počasi napreduje, še ne hodi sama, ampak je bolj stabilna in več korakov nardi...upam, da do praznikov bomo na konju...tudi na fth ne hodiva več, dokler ne shodi, je rekla, potem naj se prideva pokazat.

Glede vremena, verjetno ostali del slo ne ve, ampak mi bomo dobesedno segnili, toliko dežja, toliko dni skupaj, ne pomnim!!! Gemelli kdaj semo meli nazadnje sonce? Aja zadnjič se je prebilo za par minut, jasno, ko sta spalauser posted image

Ninčy, noki, se moram pohvali, mojo prva serija cimetovih je že skoraj pošla.

Belen, ve boste krepko nad krivuljouser posted image , ne skrbi, ... meni je rekla, da naj ji rečem naj žogo brcneuser posted image  pa še stala ni sama, brez kaj vprašat, mi jo je vzela iz naročja, jo je prijela pod pazduho in jo postavila pred žogo...nadaljevanje si predstavljajte sameuser posted image user posted image

Miška, kako kaže? se čuvate?

Mi smo zdravi, čakamo še dve princeskini trojki  pa dve širki pri junaku...slinimo se kot polži, spimo kot polhiuser posted image  veliko obiskujemo igralnico v šparu, čakamo na kak sprehoduser posted image

Belen, vidla kombinezone, sem dobila lušne rabljene iz moj album in fbuser posted image

Barbi, noki, če bosta uletele na tisto super mljaks slano taco, le povejta, da nas je polno v vrsti? Je kdo reku piknik? Piknit bo, spomladi. Resno govorim, dajmo se počasi začet menit kje...

Danes imava z mojim obletnico, he he, dvomestna številka je in ni enajst, niti dvanajst, mtr cajt beži,..malo sem nametala, ker vmes odmikam omare, da lahko krožita,dajem piškote, japke, telefoniram, eh, deklica za vseuser posted image
nič pridne bit in pisatuser posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
8.12.2010 10:57:58   
Barbk
Jej, Pika v nič zavedljivi situaciji niste. Mogoče v pomoč-nam so tudi lani že jeseni rekli, da mora Manca absolutno iz vrtca zaradi malih dveh. Nismo je dali, ker je res nemogoče imeti vse tri doma, pa še Manco bi za marsikaj prikrajšala. Verjetno sem se takrat marsikateremu  zdela skrajno neodgovorna mati, samo tako smo se odločili in mislim, da vseeno prav. Pravjo, da se morajo otroci itak prekuži. user posted image  Kot sem ti že enkrat omenila je bila Manca do odhoda v vrtec čist zdravo dete, po 5 dneh uvajanja prvič rota virus, se je pozdravla in po dveh dneh vrtca angina...Pol so mi itak podaljšali porodniško zaradi drugih razlogov-sum na alergije, neješčost-poslediva zastoj v rasti...No skratka je bila doma do konca marca-pred odhodom v vrtec zbolela za meningokoknim meningitisom. Bili doma 1 mesec, vso zdravstvo ti odsvetuje odhod v vtrec, ti ne dobiš več bolniške-kam dati otroka. Če zavrneš vrtec, pol spet zvisiš ko nudl za naslednjič itd... Vsi najlažje rečejo, da otrok ni za v vrtec po drugi strani, da mu moraš dati čas, da se prekuži. Kukr jih poznam-otrok so vsi reš sli čez to fazo.eni hujšo, drugi lažjo, danes pa lepo hodijo v vrtec.
Res ti nisem fouš in upam, da se vam vse izide. Pa se strinjam z Noki za alergo.
Ninčy držte se!
Belen vesela za vaše spanje.
Ja res kje ste vse?
Poznate kako zdravilo za tečnobo? Naša dva sta tolk tečna...tale vreme je za pop.izdit

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
8.12.2010 11:01:02   
Barbk
Larči, pridna bejbi!user posted image  Tlele v Lj ni nič boljš, vode kukr češ...sej nou treba več na morje hodt k g bomo kr v naši kotlini imel...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
8.12.2010 12:26:38   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Belen, ve boste krepko nad krivuljouser posted image , ne skrbi, ... meni je rekla, da naj ji rečem naj žogo brcneuser posted image  pa še stala ni sama, brez kaj vprašat, mi jo je vzela iz naročja, jo je prijela pod pazduho in jo postavila pred žogo...nadaljevanje si predstavljajte sameuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam tej P so res trdi ow....kako bo brcala žogo,če sploh ne hodi??? user posted image user posted image user posted image user posted image
aha bomo widli,če bomo tudi mi brcali user posted image

ja se kr strinjam z barbk.... js tudi ne wem,če bi lih tko otroka z vrtca izpisala..... eni doktorji se ne zawedajo,da je w današnjih časih težko dobit wrtec, stari starši wečina jih še dela-niso w penziji kot so bili lahko od naših staršew.... priwat warstwo je za enga otroka too much...kaj šele za dwa !!!!  user posted image user posted image user posted image
itak bolezni skinejo...eni weč , drugi manj....odwisno od imun.sistema otroka.... prej ali slej...al pri 1 letu al pri 3-eh ? ahhhhhhhhhhh sej člowek ni pameten user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 8.12.2010 12:30:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?