lara light
|
Dobro jutro, lepotičke! Malo me zafrkava tale rr, noče skopirat, paven meče in potem nimam več cajta in letim dalje... Moja Pika, upam, da se ti čimprej pokažejo rešitve, vem, da boš zrihtala, kot vedno...smo s tabo , kako pa sta sedaj? Verjetno K bolj preventivno na atb in je ok? Kako pa diha fantek? Mislim nate... Blenčka, naša lepotička počasi, počasi napreduje, še ne hodi sama, ampak je bolj stabilna in več korakov nardi...upam, da do praznikov bomo na konju...tudi na fth ne hodiva več, dokler ne shodi, je rekla, potem naj se prideva pokazat. Glede vremena, verjetno ostali del slo ne ve, ampak mi bomo dobesedno segnili, toliko dežja, toliko dni skupaj, ne pomnim!!! Gemelli kdaj semo meli nazadnje sonce? Aja zadnjič se je prebilo za par minut, jasno, ko sta spala Ninčy, noki, se moram pohvali, mojo prva serija cimetovih je že skoraj pošla. Belen, ve boste krepko nad krivuljo , ne skrbi, ... meni je rekla, da naj ji rečem naj žogo brcne pa še stala ni sama, brez kaj vprašat, mi jo je vzela iz naročja, jo je prijela pod pazduho in jo postavila pred žogo...nadaljevanje si predstavljajte same Miška, kako kaže? se čuvate? Mi smo zdravi, čakamo še dve princeskini trojki pa dve širki pri junaku...slinimo se kot polži, spimo kot polhi veliko obiskujemo igralnico v šparu, čakamo na kak sprehod Belen, vidla kombinezone, sem dobila lušne rabljene iz moj album in fb Barbi, noki, če bosta uletele na tisto super mljaks slano taco, le povejta, da nas je polno v vrsti? Je kdo reku piknik? Piknit bo, spomladi. Resno govorim, dajmo se počasi začet menit kje... Danes imava z mojim obletnico, he he, dvomestna številka je in ni enajst, niti dvanajst, mtr cajt beži,..malo sem nametala, ker vmes odmikam omare, da lahko krožita,dajem piškote, japke, telefoniram, eh, deklica za vse nič pridne bit in pisat