Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula77 tulipan, hvala. malo me skrbi, ker nimamo manjše št od 62, pa bom šla v šoping. Pravijo, da je 62 od Sparky full mala, drži? omenila si paker bodijev pakiranih po 7. Predvidevam, da je cena mal bolj normalna, kje se jih dobi? Benkice so? mal sem zmedena, koliko vsega rabimo, glede na to, da gremo z čez celo zimo.... Joj, za Sparky ti ne znam povedat, ker nikoli nisem nič kupila, mi je enkrat tašča 2 športni jopici prinesla in sta imeli obe tako tesen patent na rokavčkih, da rokic nismo dobili skozi in sem pač to zanmko nekak izbrisala iz plana. Paket bodijev po 7 pa maš v HMu, Zari, cca 15 evrov... se mi ne zdi dosti. Te bodije jaz imenujem spalni bodiji, tisti, ki pa imajo motive ali so bolj pisani, pa so za čez dan. Ko boš imela oblečenega, boš vedela o čem govorim. Benkice: majčke na preklop, ki se zavežejo na strani, meni so bile full praktične, imaš pa tudi t.i. bodi-benkice, bodiji na preklop. Pajaci: eni so za spanje, ker dojenčkom ne oblačiš dvodelnih pižamic, eni pa so za čez dan, so toplejši. Zelo praktični, imajo nete po celem životcu, imaš pa tudi take, ki se odpirajo zadaj in so še lažje uporabni pri previjanju, ker samo tri netke na hrbtu odpreš, dvigneš nogice in zrihtaš! Hlače: pa jaz rečem spodnjemu delu, ki ga ne moreš opredelit kot hlače in ne kot žabe. So tiste pajkice s stopali, da jim je toplo v nogice. Te pa sem najraje kupovala v Baby Centru, imajo največjo izbiro, pa HM jih ima tudi nekaj. Aja, pa za zimo namesto žabic so fajne tudi tiste, ki so kot žabice in se zapirajo na ramenih kot naramnice (ne vem kako se imenujejo). Upam, da sem poenostavila razlago
|