n a n i
|
Zivjo cvekice, ste se pa orenk nacvekale v zadnjih dneh. Sem rabla kar pol dneva, da sem vas prebrala. Sem bila malo na off od racunalnika, saj sem imela necaka in necakinjo na obisku. Ker jima ne dovolim viseti na racunalniku in TV, sem morala biti za vzgled, tako da nisem nic prizigala racunalnika. Kljub mojih strahovom, da nam bo dolgcas, ker moram biti jaz zaradi bolniske noter, smo se imeli super. Celo tako super, da sta podaljsala do zadnjega dneva pocitnic. Je pa mi prav fajn, ker je taki obcutek, kot da ima nas dojencek starejsega brata in sestrico. Ful sta se pogovarjala z njim, ga bozala, lubckala, delala nacrte kaj vse bodo poceli, ko bo zunaj. No sej prve mesce bo glih zanimiv pol urce, ko se se ne bo tako odzival. Dobrodosle vse nove in cestitke vsem za uspesno opravljene morfologije in preglede. Sem pa opazila, da vas je ze kar nekaj s povisanim cukrom. Jaz imam test naslednji teden. Mocno upam, da bo negativen, ker si sebe nekako ne predstavljam na tej dieti, saj mi sveza zelenjava nikakor ne gre ze od rojstva naprej ;) Zivljenje brez sladkarij... no go for me Zaljubljena 23 kako pa npr. izgleda jedilnik za en dan? A je kaksno sadje tudi prepovedano ali pa zelenjava? Npr paradiznikove omake?? Betricija pri tebi pa se je dogajalo. To so delali zivcki na polno. Sem ful vesela, da je vse ok. Sedaj pa le pocivaj in se prepusti razvajanju. Arwenko sem prebrala, da te mika 3D. V ZD Sentvid stane baje cca 45 EUR. Sem slisala same pohvale o njih. Naj bi pa bil tako poceni, ker kao nic ne sluzijo s tem. KatyK jaz osebno bi na tvojem mestu malo preverila kateri bazeni so cistejsi v LJ. Sem slisala, da naj bi bil na sportni fakulteti med najcistejsimi v LJ. Obcutljivost - odkar sem noseca, sem manj obcutljiva kot prej. prej sem se pri filmih takoj razjokala, sedaj pa me nic ne premakne. Se dragemu prav zabavno zdi in imava cele storije glede tega. Kg - uff sploh ne upam stopiti na tehtnico. Odkar sem nehala bruhati kg samo letijo gor in to prevec. Me je zadnjic ze opozorila, da ne rabim sedaj nadoknaditi za nazaj, ampak da moram pazit, da se ne zredim za vec kot 2 kg na mesec, ker je vec lahko ze nevarno za in mene. Jaz pa pridelam toliko ze v enem ali dveh tednih. Bom ziher kregana naslednji teden. Dosti je verjetno tudi to krivo, da sem na bolniski, in pol lahko samo lezim in se prekladam iz enga boka na drugi bok in jem na kratkih sprehodih pa ne porabim ravno dosti kalorij. Moje misice so ze cist ovenele in jaz cist zalostna, sej sem drugace ful sportala. Brcike - ceprav nosim ful spredaj in nizko jih ful cutim. pa pravijo, da naj bi jih tiste, ki nosimo spredaj manj. Je pa nas Aussie totalni razbojnik. Ceprav tudi opazam, da je kaksen dan bolj len in mal pobrca zjutraj, pa zvecer in seveda obvezno ponoci. Je pa totalna akcija, ce kaj polozim na trebuh. Takrat pa zbrca na polno. A se katero brcike ful bolijo? Mene vcasih, ko brca cist nekje spodaj ful bolijo. Kot da bi me z nozem rezali. Ful ostra bolecina. Pa zdi se mi, da bo kaksna roka ven pogledala. Upam, da nimam skrajsanega MV, ker mi to nic ne merijo. A ima kaksna izkusnje s tem? Sigurno sem se marsikaj pozabla komentirat, a sem ze tko bila predolga. Uzivajte v soncku in
|