betricija
|
Jutro punce. danes sem pa malo dlje spala. se vidi, da od četrtka nisem skoraj nič spala, včeraj pa sem si oddahnila in spala kot pupa. še mojga, ki je smrčal ob men nisem zbujala. Rožica in Katy hvala ker sta veseli zame. ja tale naša Žigonova je carica. prav premišljujem, če bi ji kakšno majhno skromno darilce za zahvalo prinesla. morda ob koncu nosečnosti. Rožica, ti začneš z MŠ v LJ. jaz isto. ob 16h, kdaj pa ti?in ja moj dragi me razvaja kolikor se le da. samo, da je čimbljižje pikici, bi naredil vse. no glede na včerajšne rezultate bom jaz še vedno opravila večina gospodinjskih zadev, njega pa čaka sesanje pa pospravljanje posode iz pralnega stroja, še celo otroško sobo mora zrihtati. Aischa želim vam, da vam današnjii dan lepo mine v šoli. potem pa le peljita svoje punčare na kakšno kosilo ali tortico. Jona klara tako vesela sem zate, da si se šla pokazat k G in da je vse ok. zakaj bi bila v skrbeh. in naj te potolažim, da mene tudi brca zjutraj ali zvečer. najraje ob 20-23 zvečer, tako da zaspat ne morem, potem pa grem ob 4 zjutraj na wc in začne se II.polčas.sam še ne vem al nogometne tekme, vaterpola ali odbojke. in tako ne spim dokler ne gre moj v službo.no edino danes je dala mir. aja, jona klara, katy79 je spraševala glede plavanja. jaz sem letos te užitke dala na stran. sem bila 3 dni na morju, pa me ni ganilo, da bi tudi do gležnjev šla v vodo. ampak ne sekiraj se, vsak se zmoti, hihi...nosečnicam je vse oproščeno. babykitty se mi smiliš glede prehrane. pa se jo boš striktno držala ali boš kdaj pogrešila. jaz si ne predstavljam, da bi pa sedaj ko sem končno noseča se mogla vsemu odpovedat. sploh če je cukr test ok. jaz sem mogla svojo prosit, da mi da test delat, ker sem se sama bala za kilažo, pa ni hotela kaj slišati. no je zaenkrat vse ok, sem pa +7kg. katy glede plavanja; sem že prej napisala, da me je morje letos videlo samo od daleč. malce sem prestrašena, tudi za morje, čeprav je slana voda in naj se ti ne bi smelo nič zgoditi, samo pri nas je taka plaža, da moraš it lepo počas v vodo, da sploh lahko zaplavaš. in tam v plitvini se igrajo otroci, pa starčki, ki se še komaj sprehajajo riti notr namakajo in me je strah, da se v tistem trenutku ko bom šla jaz mimo starcev kakšen v vodo ne polula. pol so pa bakterije, ki jih ti dobiš v nožnico...ahhh, saj morda pretiravam, a vseeno, če imaš kak zalivček kjer ni toliko ljudi pojdi v vodo, ker voda ful pomaga nosečnicam. se je pa morje ohladilo, pa zunaj se je tudi ohladilo. pazi, da bom primerno oblečena. v bazene pa nikar ne hodi. aja in cukr test, je meni Žigonova že v 20t naredila in je bil super, dobila pa sem tablete zaradi pomanjkanja železa. tolk..uf sem se razpisala. se opravičujem. sedaj imam spet voljo za pisat. uživajte v mrazku. kar paše.. pri nas se že sonček kaže.
|