Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 11:15:09
|
|
|
|
betricija
|
dadi saj to so slikce od lani. letos ni še nič postavljeno, samo bo pa prej kot ponavadi (23.12), ker imam rok ravno na božič. če naju pupa preseneti, bomo pa skupaj postavljali vse skupaj. tako kot ponavadi kakšen dan prej...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 11:52:16
|
|
|
|
mag3
|
Ojla . Vidim, da se pogovarjate, kdaj bi šla katera rodit. Ste pa face, že kr datume zbirate. Jaz pa ne najdem gumba kje se prtisne za it v P. Vse bolj se bliža moj PDP (6.12.), vse bolj se bojim, da ne bo šlo orng čez in bom čakala in čakala in čakala .... Moj tud, ko pride iz službe, skor vsak dan vpraša, GREMO RODIT? Bomo videli. Kar se pa tiče dekoracije. Mi smo ponavadi okraševali za Miklavža. Zdaj letos ne vem kako bo, ker imam glih za Miklavža rok. Zdaj če bom prej rodila, bomo krasili, ko pridem domov in bom bolj opazovalec, če bom pa doma, pa kar po tradiciji za Miklavža. Jaz bom pa najverjetneje ta pajacek naročila za za Božično-novoletna praznovanja. Imajo ful lepe stvari za tamičkene. http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/girls/newborn/8/1
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 12:20:45
|
|
|
|
jona klara
|
oj! betricija- ti kr počivaj, lepa smrečka in jaslice, u komaj čakam in upam, da že bomo trije, da ne bomo zamujal kaj. danes smo 37 teden, jupi sedaj lahko mirno rodimo kadarkoli, le do srede še naj počaka, ker želim decembra.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 12:29:33
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara danes smo 37 teden, jupi sedaj lahko mirno rodimo kadarkoli, le do srede še naj počaka, ker želim decembra. Tudi jaz sem takoj za, da 1.12. rodim. Tudi meni nekako bolj diši, da bo naša najmlajša decemberček.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 13:23:12
|
|
|
|
saška26
|
živijo Jeeeej snegec , nevem zakaj ampak jaz se ga veselim. Včeraj sem imela CTG in pregled, mi tisti mašin riše konkretne popadke, ampak so lažni ker niso v zaporedju. No saj tudi 1.12. se hitro bliža tako, da ni panike. Sem pa še čisto zaprta, spim pa tudi katastrofalno. Pri nas pa je najnovejša novica ta. da bova z dragim verjetno kupla majhno hiško . Jooooj upam, da nama rata in se izognem tašči in njenim pridigam, "zdaj pa to moraš tako, tisto pa tako, pa kapico na glavo..." Kot, da jaz nisem toliko pametna, da moram pri minusu, otroku dati kapico na glavo, če grem ven. No v glavnem lep vikend in uživajte v snežni idili.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 13:39:57
|
|
|
|
maca81
|
Mag3, si že kaj naročila pri njih? Me zanima, kako plačaš-če se da po povzetju? Pa kolk dolgo čakaš? Drugače me pa zanima, kako pri vas potekajo pregledi na koncu N. Jaz že kar nekaj časa nisem imela UZ, sem imela pa ta teden 2x CTG, pa tudi nič pregleda, ne UZ. Zadnji UZ sem imela v 30t, kjer je bil mali za 8 dni večji(po uz). Ali greste vi samoplačniško na UZ proti koncu N?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 15:06:30
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca81 Mag3, si že kaj naročila pri njih? Me zanima, kako plačaš-če se da po povzetju? Pa kolk dolgo čakaš? Drugače me pa zanima, kako pri vas potekajo pregledi na koncu N. Jaz že kar nekaj časa nisem imela UZ, sem imela pa ta teden 2x CTG, pa tudi nič pregleda, ne UZ. Zadnji UZ sem imela v 30t, kjer je bil mali za 8 dni večji(po uz). Ali greste vi samoplačniško na UZ proti koncu N? Nisem še nič pri njih kupovala, drugač na spletu pa že in msilim, da ni panike. Je priznana firma. Ne vem, če se da prek povzetja, vem, da se da z Mastercardom. Čaka se 10 delovnih dni. Če želiš dobit robo pred Božičem imaš časa za naročilo do 9.12., to imajo objavljeno na spletni strani. Kar se tiče UZ, meni ga G ni delal že od morfologije pri 22t. Pa sem samo še 9 dni do roka.
< Sporočilo je popravil mag3 -- 27.11.2010 15:07:37 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 18:54:52
|
|
|
|
Dadi
|
Aja betricija jaz sem pa mislila da ste že vse fix in fertik postavili ... Saška držim pesti za hiško. Tudi midva sva dve leti nazaj postavila montažno hiško, zaenkrat še nismo noter, manjka veliko stvari-centralna in tlaki pa še vse ostalo kar spada zraven....Pa bo že en dan. K sreči sva na svojem, pa čeprav v hiši stari 120 let . Jaz sem pa ravnokar končala oba venčka, tko zlo na easy sem jih naredila s tistim kar smo pač imeli doma. Mulčka sta mal pomagala pa je. Bili smo tudi na svežem zraku, snegu in sončku in je bilo prav super.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 19:12:41
|
|
|
|
jona klara
|
mene pa zanima, če katera pije malinov čaj, kdaj je začela in kako ga bo pila? v ponedeljek pa grem na akupunkturo.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 20:01:48
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz imam namen v naslednjem tednu... po 1.12. da bom pila čaj, ampak si ga pa še nisem kupila... kam greš na akupunkturo?? jaz naj bi v petek, soboto šla na dobrno, sam še nism ziher..
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 20:56:29
|
|
|
|
pika555
|
Čaj pijem od 36.tedna, torej kak teden. Na akupunkturi sem bila že dvakrat, v ponedeljek imam tretjo. LP
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 27.11.2010 21:19:47
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka jaz imam namen v naslednjem tednu... po 1.12. da bom pila čaj, ampak si ga pa še nisem kupila... kam greš na akupunkturo?? jaz naj bi v petek, soboto šla na dobrno, sam še nism ziher.. na akupunkturo grem v provitalis- dr. ocvirk, nasproti toper stavbe.Čaj sem že kupila
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 10:42:37
|
|
|
|
čebelica11
|
Hej. Mag3, jaz sem pa ravno v petek naročila tega http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/newbornboys/10/3. Majo res luštne stvari, zraven sem naročila še en komplet pižamic pa dve majčki za nečakinjo, ker bom letos malo težje hodila po nakupih za božička. Sem mislila, da mi bo vse uspelo opraviti do PDP-ja, potem smo pa rodili 3 tedne prej. Ampak smo zelo veseli, da smo. Sicer pa naš mali lepo napreduje, smo se že navadili na nočno vstajanje, pa potem čez dan kakšno uro odspimo. Uživajte v tej zaspani megleni nedelji. Baje bo tudi zasnežena.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 11:04:59
|
|
|
|
betricija
|
dan punce, glede malinovega čaja...jaz imam malinove liste nabrane iz vrta. koliko listov (so kar veliki) je potrebno za eno skodelico cca2-3dcl? še najin venček..no ni ravno okrogel, glavno da je božično obarvan in da ima 4 sveče...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 11:20:17
|
|
|
|
saška26
|
Dan Jaz tudi pijem malinov čaj, gor na navodilih pa piše: "Dve čajni žlički malinovih lisstov prelijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito stati 5 minut, nato odcedimo." Nič pe ne piše koliko krat si lahko tak čaj pripraviš na dan, jaz ga pijem zjutraj in zvečer po eno skodlico.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 11:21:58
|
|
|
|
DeVilla
|
Dan! Evo, jest imam v glavnem že vse polikano, ostale so mi samo še bombažne plenice, ki pa jih moram najprej presortirat, saj so vmes kakšne stare tudi cca. 30 let - še od moje mlajše sestre... Smo bolj hrčkasta družina in vsaka stvar čez nekaj let še prav pride... V ponedeljek se slišim z mojo babco, da se zmeniva kako in kaj. Še ta teden bi rada imela kakšen bolj točen pregled (zadnjega sem imela v začetku novembra) kar se odprtosti tiče pa kako je z streptokoki, ker me ta zadeva resno skrbi - po moje sem preveč informacij o tem prebrala pa me panika grabi... Imam pa resen namen počakat na našega brcka tam po Miklavžu, bi bilo najbolj fino... Čeprav se datum 12.12. tud kr fajn sliš...
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 11:23:50
|
|
|
|
saška26
|
Imam pa eno vprašanje: koliko dopusta dobi oče otroka takoj po rojstvu, ali dobi 2 ali 3 dni? Jaz mislim, da 3, nisem čisto ziher. Lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 12:48:51
|
|
|
|
sleepyhead
|
Pri nas spet na močno sneži, sem se spomnila resnične zgodbe o eni ženski (zdej jih ima 50), ki je doma iz vasi blizu mene in je dobila popadke v taki hudi zimi, da so morali na traktor privezat sanke in jo povleči do glavne ceste, da je šla pol v porodnišnico rodit, ker ni bilo nič spluženo. Tu je še zgodbica, ki sem jo zadnjič prebrala pri novemberkah, ker tudi tja kdaj poukukam. http://m.24ur.com/index.php?article_id=3261168 Betricija, ful lepo ste imeli lani, letos bo tudi pri nas drugačna razporeditev in verjetno vse manjše. Malinov čaj tud pijemo, se mi zdi dober tudi za prebavo, ker zdej donata ne pijem več, pijem pa tudi nosečniški čaj od teekanneja, ko se spomnim. Jst sem tudi vesela, da bo moj decemberček, ker november se mi zdi zamorjen mesec (že začne se tko z mračnim dnem)...december pa le slovi po veselosti. Edino kar me muči je, da bojo naši otročki revčki v šoli, ker bodo najmlajši. Delam v šoli in se ful pozna, da so 1 leto mlajši od npr. januarčkov ...jim manjka in se kr mučijo (pa ne mislim s snovjo, sam utrujeni so in radi bi se še igrali)...tko da jst resno razmišljam, da mu bom pustila 1 leto več otroštva in bo bolj zrel, ko bo šel v šolo s 6 leti in ne s 5 imi leti. Ful lepe oblekce ste zbrale na netu.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 13:16:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Hej čvekice... Okraševanje, upam da nam uspe tako kot vedno, torej na predbožični večer..Sem pa včeraj uspela venčke skupaj narediti oz bolj aranžmaje, je bilo pomankjanje materiala doma Lotila sem se likanja cotik, še moj mi je pomagal, je cle kup pleničk uspel zlikati, nabavila večina stvari za v mojo torbo za V P..Tako, da mislim, da jo lahko čist pripravim skupaj... Beatricija, full lep aranžma Čaj iz malinovih listov, naj bi se ga spilo nekje pol litra na dan..Jaz grem v torek po njega, sem pa včeraj nabavila olje za mazanje presredka... Aja, jaz tudi spadam med tiste, ki bi rada počakala na rojstvo do decembra, tako da ta dva dni in pol, še mora naš škratek pri meni zdržati
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 14:00:33
|
|
|
|
obcinarka
|
tkole... kosilo sem skuhala, pospravila,.. energije je še oh in sploh, ampak grem malce počivat... sem še kar bolniška sestra -zdej se že men rola od čajev, vitaminov... sm mu ravno povedala da pridno beležim vso postrežnino in vse kar skup sodi, tko da..... in je reku da naj na božička naslovim.... bom pa pisala miklavžu dans da mi prinese kopalni plašč... bomo vidli kolk sm bla pridna... no jutr si bom nabavla ta malinov čaj, pa začnemo pit... in jaaaaaaaaaa prav fajni je prvi dan porodniške)))) snežiiiiiiiiiiiiiii... greva z mojim tjale na adventni sejem v dvorec, pol pa na hot chocolate.. nima namreč več vročine že tri dni in je reku da bo šou dans na luft pa bo kar bo... povejte mi, kdaj v mesecu pa se nau usmiliji z evri-no mislim na tistih zlatih 279,42 al kolk že evrčkov???????? . odločbo namreč imam... drgač pa bom v tem tednu zmetala še v torbo tisto vse, kar je pripravljeno na previjalni mizi.... in jaaaaaaa miklavž bo prnesu naši bejbi neki malega... mislim da eno obešanko iz BC za na jajčko... mojmu pa novo pidžamo!!!!!!!!!!! no če najdem kaj lepega vam kupim!!!!!!!!! mal heca, pa pridne bodite..
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 18:15:12
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Evo mene..Naporen vikend...Posledično me do amena tišči dol, mala pikica ne preveč aktivna...Jamram Dinarčki...Ja jaz tudi čakam na ta paket, mislim da naj bi bil okrog 13-ega nakazan, ampak obcinarka nisem ziher...Vglavnem tu nekje naj bi bil...Jaz že mam naprej zapravljenega
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 18:32:30
|
|
|
|
alma82
|
Jaz sem pa te dinarčke od države že dobila okol 5.11. in porabili smo jih tudi že 5.11. ž Naša princeska se je tudi že kar dobro umirila. Sej se kar redno premika po malem, ampak ni pa več aktivna 24/7 kot je bila prej. Jaz sem sama sebi postavila nov PDP .... roditi želim 6.12 oz. najkasneje 7.12 na dragijev rojstni dan A se še kateri zdi, da je pa snega zdej pa že malo preveč tole je katastrofa jaz imam pa jutri ob 8 uri pregled.... bomo mogl od doma štartat že ob 5-ih zjutri Jaz sem sebi kupla že malinov čaj in sem ga pridno začela piti, potem pa ugotovim, da ne pijem tapravega treba je kupit čaj malinovih listov, ne pa čaj od Tekaneja . Tako da si jutri nabavim tapravi čaj
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 28.11.2010 20:30:44
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Imam pa resen namen počakat na našega brcka tam po Miklavžu, bi bilo najbolj fino... Čeprav se datum 12.12. tud kr fajn sliš... Enake so moje želje... . Zdej pa držim pesti...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 29.11.2010 8:26:31
|
|
|
|
KatyK79
|
jutro punce, obupno vreme kaj...no saj obožujem sneg, samo kar je preveč je pa preveč....pa nič ne kaže da bo bolje. vse ki imate danes pregled...previdno na cesti in kakšno minuto prej od doma. jaz imam danes G ob 13.00.....komaj čakam...upam da pove kaj vzpodbudnega pazite nase in na svoje sončke.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 29.11.2010 8:48:29
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, vse ki imate pregled danes, fajn rihtajte...Jaz ga imam jutri in že komaj čakam Kako je lepo gledat ven skozi okno, belo snežno idilo in sonček
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.