|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.11.2010 11:15:09   
betricija
dadi saj to so slikce od lani.
letos ni še nič postavljeno, samo bo pa prej kot ponavadi (23.12), ker imam rok ravno na božič. če naju pupa preseneti, bomo pa skupaj postavljali vse skupaj. tako kot ponavadi kakšen dan prej...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.11.2010 11:52:16   
mag3
Ojla user posted image .

Vidim, da se pogovarjate, kdaj bi šla katera rodit. user posted image  Ste pa face, že kr datume zbirate. user posted image  Jaz pa ne najdem gumba kje se prtisne za it v P.user posted image  
Vse bolj se bliža moj PDP (6.12.), vse bolj se bojim, da ne bo šlo orng čez in bom čakala in čakala in čakala .... user posted image  
Moj user posted image  tud, ko pride iz službe, skor vsak dan vpraša, GREMO RODIT? user posted image  Bomo videli.

Kar se pa tiče dekoracije. Mi smo ponavadi okraševali za Miklavža. Zdaj letos ne vem kako bo, ker imam glih za Miklavža rok. user posted image  
Zdaj če bom prej rodila, bomo krasili, ko pridem domov in bom bolj opazovalec, če bom pa doma, pa kar po tradiciji za Miklavža.

Jaz bom pa najverjetneje ta pajacek naročila za user posted image  za Božično-novoletna praznovanja. Imajo ful lepe stvari za tamičkene.

http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/girls/newborn/8/1

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.11.2010 12:20:45   
jona klara
oj!
betricija- ti kr počivaj, lepa smrečka in jaslice, u komaj čakam in upam, da že bomo trije, da ne bomo zamujal kaj.

danes smo 37 teden, jupi sedaj lahko mirno rodimo kadarkoli, le do srede še naj počaka, ker želim decembra.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.11.2010 12:29:33   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
danes smo 37 teden, jupi sedaj lahko mirno rodimo kadarkoli, le do srede še naj počaka, ker želim decembra.

Tudi jaz sem takoj za, da 1.12. rodim. user posted image  Tudi meni nekako bolj diši, da bo naša najmlajša decemberček. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.11.2010 13:23:12   
saška26
živijo

Jeeeej snegecuser posted image user posted image user posted image , nevem zakaj ampak jaz se ga veselim.

Včeraj sem imela CTG in pregled, mi tisti mašin riše konkretne popadke, ampak so lažni ker niso v zaporedju. No saj tudi 1.12. se hitro bliža tako, da ni panike.

Sem pa še čisto zaprta, spim pa tudi katastrofalno.

Pri nas pa je najnovejša novica ta. da bova z dragim verjetno kupla majhno hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jooooj upam, da nama rata in se izognem tašči in njenim pridigam, "zdaj pa to moraš tako, tisto pa tako, pa kapico na glavo..." user posted image   Kot, da jaz nisem toliko pametna, da moram pri minusu, otroku dati kapico na glavo, če grem ven.user posted image user posted image

No v glavnem lep vikend in uživajte v snežni idili.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.11.2010 13:39:57   
maca81
Mag3, si že kaj naročila pri njih? Me zanima, kako plačaš-če se da po povzetju? Pa kolk dolgo čakaš?
Drugače me pa zanima, kako pri vas potekajo pregledi na koncu N. Jaz že kar nekaj časa nisem imela UZ, sem imela pa ta teden 2x CTG, pa tudi nič pregleda, ne UZ. Zadnji UZ sem imela v 30t, kjer je bil mali za 8 dni večji(po uz). Ali greste vi samoplačniško na UZ proti koncu N?

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.11.2010 15:06:30   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: maca81

Mag3, si že kaj naročila pri njih? Me zanima, kako plačaš-če se da po povzetju? Pa kolk dolgo čakaš?
Drugače me pa zanima, kako pri vas potekajo pregledi na koncu N. Jaz že kar nekaj časa nisem imela UZ, sem imela pa ta teden 2x CTG, pa tudi nič pregleda, ne UZ. Zadnji UZ sem imela v 30t, kjer je bil mali za 8 dni večji(po uz). Ali greste vi samoplačniško na UZ proti koncu N?

Nisem še nič pri njih kupovala, drugač na spletu pa že in msilim, da ni panike. Je priznana firma. Ne vem, če se da prek povzetja, vem, da se da z Mastercardom. Čaka se 10 delovnih dni. Če želiš dobit robo pred Božičem imaš časa za naročilo do 9.12., to imajo objavljeno na spletni strani.

Kar se tiče UZ, meni ga G ni delal že od morfologije pri 22t. user posted image  Pa sem samo še 9 dni do roka.

< Sporočilo je popravil mag3 -- 27.11.2010 15:07:37 >

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.11.2010 18:54:52   
Dadi
Aja betricija jaz sem pa mislila da ste že vse fix in fertik postaviliuser posted image ...

Saška držim pesti za hiško. Tudi midva sva dve leti nazaj postavila montažno hiško, zaenkrat še nismo noter, manjka veliko stvari-centralna in tlaki pa še vse ostalo kar spada zraven....Pa bo že en dan. K sreči sva na svojem, pa čeprav v hiši stari 120 letuser posted image .

Jaz sem pa ravnokar končala oba venčka, tko zlo na easy sem jih naredila s tistim kar smo pač imeli doma. Mulčka sta mal pomagala pa je. Bili smo tudi na svežem zraku, snegu in sončku in je bilo prav super.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.11.2010 19:12:41   
jona klara
mene pa zanima, če katera pije malinov čaj, kdaj je začela in kako ga bo pila?

v ponedeljek pa grem na akupunkturo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.11.2010 20:01:48   
obcinarka
jaz imam namen v naslednjem tednu... po 1.12. da bom pila čaj, ampak si ga pa še nisem kupila...

kam greš na akupunkturo??  jaz naj bi v petek, soboto šla na dobrno, sam še nism ziher..

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.11.2010 20:56:29   
pika555
Čaj pijem od 36.tedna, torej kak teden. Na akupunkturi sem bila že dvakrat, v ponedeljek imam tretjo.

LP

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
27.11.2010 21:19:47   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

jaz imam namen v naslednjem tednu... po 1.12. da bom pila čaj, ampak si ga pa še nisem kupila...

kam greš na akupunkturo??  jaz naj bi v petek, soboto šla na dobrno, sam še nism ziher..

na akupunkturo grem v provitalis- dr. ocvirk, nasproti toper stavbe.Čaj sem že kupila

Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.11.2010 10:42:37   
čebelica11
Hej.

Mag3, jaz sem pa ravno v petek naročila tega http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/newbornboys/10/3. Majo res luštne stvari, zraven sem naročila še en komplet pižamic pa dve majčki za nečakinjo, ker bom letos malo težje hodila po nakupih za božička. Sem mislila, da mi bo vse uspelo opraviti do PDP-ja, potem smo pa rodili 3 tedne prej. Ampak smo zelo veseli, da smo. user posted image

Sicer pa naš mali lepo napreduje, smo se že navadili na nočno vstajanje, pa potem čez dan kakšno uro odspimo.

Uživajte v tej zaspani megleni nedelji. Baje bo tudi zasnežena.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.11.2010 11:04:59   
betricija
dan

punce, glede malinovega čaja...jaz imam malinove liste nabrane iz vrta. koliko listov (so kar veliki) je potrebno za eno skodelico cca2-3dcl?

še najin venček..no ni ravno okrogel, glavno da je božično obarvan in da ima 4 sveče...
user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.11.2010 11:20:17   
saška26
Dan

Jaz tudi pijem malinov čaj, gor na navodilih pa piše: "Dve čajni žlički malinovih lisstov prelijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito stati 5 minut, nato odcedimo."

Nič pe ne piše koliko krat si lahko tak čaj pripraviš na dan, jaz ga pijem zjutraj in zvečer po eno skodlico. 

Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.11.2010 11:21:58   
DeVilla
Dan!

Evo, jest imam v glavnem že vse polikano, ostale so mi samo še bombažne plenice, ki pa jih moram najprej presortirat, saj so vmes kakšne stare tudi cca. 30 let - še od moje mlajše sestre... user posted image  Smo bolj hrčkasta družina in vsaka stvar čez nekaj let še prav pride...
V ponedeljek se slišim z mojo babco, da se zmeniva kako in kaj. Še ta teden bi rada imela kakšen bolj točen pregled (zadnjega sem imela v začetku novembra) kar se odprtosti tiče pa kako je z streptokoki, ker me ta zadeva resno skrbi - po moje sem preveč informacij o tem prebrala pa me panika grabi... user posted image  Imam pa resen namen počakat na našega brcka tam po Miklavžu, bi bilo najbolj fino...  Čeprav se datum 12.12. tud kr fajn sliš...

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.11.2010 11:23:50   
saška26
Imam pa eno vprašanje: koliko dopusta dobi oče otroka takoj po rojstvu, ali dobi 2 ali 3 dni? Jaz mislim, da 3, nisem čisto ziher.

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.11.2010 12:48:51   
sleepyhead
Pri nas spet na močno sneži, sem se spomnila resnične zgodbe o eni ženski (zdej jih ima 50), ki je doma iz vasi blizu mene in je dobila popadke v taki hudi zimi, da so  morali na traktor privezat sanke in jo povleči do glavne ceste, da je šla pol v porodnišnico rodit, ker ni bilo nič spluženo.

Tu je še zgodbica, ki sem jo zadnjič prebrala pri novemberkah, ker tudi tja kdaj poukukam.

http://m.24ur.com/index.php?article_id=3261168

Betricija, ful lepo ste imeli lani, letos bo tudi pri nas drugačna razporeditev in verjetno vse manjše.

Malinov čaj tud pijemo, se mi zdi dober tudi za prebavo, ker zdej donata ne pijem več, pijem pa tudi nosečniški čaj od teekanneja, ko se spomnim.

Jst sem tudi vesela, da bo moj user posted image decemberček, ker november se mi zdi zamorjen mesec (že začne se tko z mračnim dnem)...december pa le slovi po veselosti.

Edino kar me muči je, da bojo naši otročki revčki v šoli, ker bodo najmlajši. Delam v šoli in se ful pozna, da so 1 leto mlajši od npr. januarčkov ...jim manjka in se kr mučijo (pa ne mislim s snovjo, sam utrujeni so in radi bi se še igrali)...tko da jst resno razmišljam, da mu bom pustila 1 leto več otroštva in bo bolj zrel, ko bo šel v šolo s 6 leti in ne s 5 imi leti.

Ful lepe oblekce ste zbrale na netu.

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.11.2010 13:16:48   
zaljubljena23
Hej čvekice...

Okraševanje, upam da nam uspe tako kot vedno, torej na predbožični večer..Sem pa včeraj uspela venčke skupaj narediti oz bolj aranžmaje, je bilo pomankjanje materiala doma user posted image   Lotila sem se likanja cotik, še moj mi je pomagal, je cle kup pleničk uspel zlikati, nabavila večina stvari za v mojo torbo za V P..Tako, da mislim, da jo lahko čist pripravim skupaj...

Beatricija, full lep aranžmauser posted image

Čaj iz malinovih listov, naj bi se ga spilo nekje pol litra na dan..Jaz grem v torek po njega, sem pa včeraj nabavila olje za mazanje presredka...

Aja, jaz tudi spadam med tiste, ki bi rada počakala na rojstvo do decembra, tako da ta dva dni in pol, še mora naš škratek pri meni zdržatiuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
28.11.2010 14:00:33   
obcinarka
tkole... kosilo sem skuhala, pospravila,.. energije je še oh in sploh, ampak grem malce počivat... sem še kar bolniška sestra user posted image -zdej se že men rola od čajev, vitaminov... sm mu ravno povedala da pridno beležim vso postrežnino in vse kar skup sodi, tko da..... in je reku da naj na božička naslovim.... bom pa pisala miklavžu dans da mi prinese kopalni plašč... bomo vidli kolk sm bla pridna...user posted image user posted image
no jutr si bom nabavla ta malinov čaj, pa začnemo pit... in jaaaaaaaaaa prav fajni je prvi dan porodniške)))) snežiiiiiiiiiiiiiii... greva z mojim tjale na adventni sejem v dvorec, pol pa na hot chocolate.. nima namreč več vročine že tri dni in je reku da bo šou dans na luft pa bo kar bo...
povejte mi, kdaj v mesecu pa se nau usmiliji z evri-no mislim na tistih zlatih 279,42 al kolk že evrčkov????????user posted image . odločbo namreč imam...  drgač pa bom v tem tednu zmetala še v torbo tisto vse, kar je pripravljeno na previjalni mizi.... in jaaaaaaa miklavž bo prnesu naši bejbi neki malega... mislim da eno obešanko iz BC za na jajčko... mojmu pa novo pidžamo!!!!!!!!!!!
no če najdem kaj lepega vam kupim!!!!!!!!!user posted image  mal heca, pa pridne bodite..

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.11.2010 18:15:12   
zaljubljena23
Evo mene..Naporen vikend...Posledično me do amena tišči dol, mala pikica ne preveč aktivna...Jamramuser posted image

Dinarčki...Ja jaz tudi čakam na ta paket, mislim da naj bi bil okrog 13-ega nakazan, ampak obcinarka nisem ziher...Vglavnem tu nekje naj bi bil...Jaz že mam naprej zapravljenegauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
28.11.2010 18:32:30   
alma82
Jaz sem pa te dinarčke od države že dobila  okol 5.11. in porabili smo jih tudi že 5.11. user posted image  user posted image ž

Naša princeska se je tudi že kar dobro umirila.
Sej se kar redno premika po malem, ampak ni pa več aktivna 24/7 kot je bila prej.

Jaz sem sama sebi postavila nov PDP user posted image  user posted image  .... roditi želim 6.12 oz. najkasneje 7.12 user posted image  na dragijev rojstni danuser posted image

A se še kateri zdi, da je pa snega zdej pa že malo preveč user posted image
tole je katastrofa user posted image  jaz imam pa jutri ob 8 uri pregled.... bomo mogl od doma štartat že ob 5-ih zjutri user posted image

Jaz sem sebi kupla že malinov čaj in sem ga pridno začela piti, potem pa ugotovim, da ne pijem tapravega user posted image
treba je kupit čaj malinovih listov, ne pa čaj od Tekaneja user posted image . Tako da si jutri nabavim tapravi čaj user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.11.2010 20:30:44   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Imam pa resen namen počakat na našega brcka tam po Miklavžu, bi bilo najbolj fino...  Čeprav se datum 12.12. tud kr fajn sliš...

Enake so moje želje...user posted image . Zdej pa držim pesti...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.11.2010 8:26:31   
KatyK79
jutro punce,

obupno vreme kaj...no saj obožujem sneg, samo kar je preveč je pa preveč....pa nič
ne kaže da bo bolje.

vse ki imate danes pregled...previdno na cesti in kakšno minuto prej od doma.
jaz imam danes G ob 13.00.....komaj čakam...upam da pove kaj vzpodbudnega user posted image

pazite nase in na svoje sončke.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.11.2010 8:48:29   
zaljubljena23
Punce, vse ki imate pregled danes, fajn rihtajte...Jaz ga imam jutri in že komaj čakamuser posted image user posted image

Kako je lepo gledat ven skozi okno, belo snežno idilo in sončekuser posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.