|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.11.2010 10:00:27   
špica84
Prvo izplačilo dobiš okoli 15.1 porodniške.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.11.2010 10:05:06   
KOLIBRI
Hvala za informacijo! user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.11.2010 10:05:52   
ula77
kolibri, kako si že ne porodniški, pa še delaš?

Jaz sem od danes, pa sem upala, da bo izplačilo 15.12...user posted image a ne

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.11.2010 10:12:51   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

kolibri, kako si že ne porodniški, pa še delaš?

Jaz sem od danes, pa sem upala, da bo izplačilo 15.12...user posted image a ne

Ja, 15.12. boš dobila izplačilo za te 4 dni, ko si na porodniški, preostanek pa tako dobiš še plačo.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.11.2010 10:18:44   
zaljubljena23
Ula, jaz imam zase občutek, da bom čakala na rokuser posted image user posted image

Vir80 pa bom tudi jaz nabavila, ob močnih M in ob SS so mi zelo prišle pravuser posted image

kar_ena, čestitke za opravljen izpit...Si zelo pridna...Hja, jaz sem prav vesela, da sem tole dala skozi, čeprav sem mislila oktobra iti naprej študirat, pa sem rekla, da bom raje te prve mesece izkoristila za našo bebico in se bom naslednjo leto vpisala, da opravim še nekaj izpitov in nadgradim diplomo, rada bi imela dugi nazivuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.11.2010 10:22:59   
betricija
sem že včeraj napisala pa ni objavilo user posted image
torej;
mjavmjav in slavi čestitke in veliko veselja z vajinimi štručkami.
čebelica tudi tebi čestitke za Lovrota. sem pa o tvoji zgodbi slišala v P ko sem ležala na e oddelku, je bila punca iz Ce notri, ki dvojčici pričakuje in ko smo šle skupaj na uz sem ugotovila, da se pogovarja o tebi. da si rodila. lepo lepo lepo.

ostale pa srečno in čimdlje 2 v 1. jaz bom vsaj dva tedna ležala lepo doma da dopolnimo polnih 37t potem bom pa spet začela malo migati. me je tale vikend pošten zmatral. pa saj vem, da ni nič narobe, še injekcije za plučk anisem dobila, a vseeno bi raje, da zdržimo še teh nekaj dni. pa že tako je neki dr komentiral, da bom težko zdržala še 2t. no da vidimo kdo ima prav.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.11.2010 10:25:17   
betricija
ajaa jaz sem tudi vatirance kupila. na začetku tiste tavelike, ki jih je 5 notri, pa sem sedaj v P ugotovila, da so ornk veliki, pa sem se včeraj nazajgrede iz P vstavila v Tosami sem kupila pol manjše, samo sta sam 2 notri. pridejo pa zelo prav. se mi zdijo bolj praktični kot vir80. no te imam za pol ko ne bo toliko močne krvavitve.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.11.2010 10:26:49   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

Dan! user posted image

Jaz sem pa dobila odločbo o porodniški in me zanima, če katera ve, kateri dan v mesecu je izplačilo? V odločbi nič ne piše.
Delam še do 30.11., tako da decembra dobim še plačo, torej je prvo porodniško nadomestilo najbrž januarja, ali kako? 

Ja, točno tako. Če bi pa nastopila porodniško 15.11 pa bi dobila za 15 dni plače in 15 dni porodniške. v decembru seveda.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.11.2010 10:36:20   
tanjusi
Betricija sem prebrala tvojo zgodbo, ki si jo doživljala v bolnici, ma ne morem verjetuser posted image ... pa ka je to za ena štorasta ginekologinja...Sem imela za vikend obisk dežurne, ker sem imela podobno situacijo, rjav izcedek z krvavimi nitkami , pa me je dohtar zelo nežno pregledal, ko me je ful strah tega štoranja tam spodaj...Ma ne moreš verjet... in pol si čakala, da so te sploh pregledali...samo to mi reči , kaj pa so pol sploh rekli, zakaj si sploh zakrvavela, jaz mam menda eno močno glivično vnetje in je blo najbrž zaradi tega, aja iz bolnice sem pa lahko takoj potem šla, me je pa zdravnik pregledal nardil uz, maternični vrat, postlca in je blo vse ok...
Ma res ne morem verjet da so te tok matraliuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.11.2010 11:18:20   
sleepyhead
Dobro jutro ali dober dan...kakor za koga, zame je še malo jutro.
Čestitke čebelici in uživaj.

Ko sem ponoči šla na wc (sej poznate to) sem na majčki začutila mal mokro, vglavnem iz desne dojke kakih par kapljic....zdej recimo ni nič. Se vam tud že to dogaja? Mene je prav presenetlo, ker rok imam komaj čez 1 mesec, pravijo, da to pride malo pred rojstvom.
Malo zatekam v gležnje, pa ne jem skoraj nič slanega, bolj mi diši sladko, se sploh ne morem več upirat.
Iz CSD še nisem nič dobila, pa sem oddala 14 dni nazaj. Se mi zdi kr malo čudno, da rabijo toliko časa.
Tko, zdej se grem pa zrihtat, ker se grem pol slikat za osebno, ki mi poteče kmalu, baje je zdej gužva ker vsem približno hkrati poteče.
mejte lep dan

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.11.2010 11:49:13   
betricija
tanjusi
a kaj so rekli v porodnišnici...da če bodo še kakšne težave naj pridem nazaj. sem rekla, da k njim zihr ne kvečemu kak štuk nižje..se nasmejala in šla. me ne vidijo več tam. grem rodit v kranj. če bo še odprt.
drugače pa je dr.zorn predpisal terapijo kot bi imela glivično vnetje, pa ga sploh nisem imela, ker je potem čez 2 dni druga zdravnica prekinila terapijo. očitno je tiste 2sek ko mi je pustila govort ugotovila, da je šlo za začetek luščenja čepa ne pa glivično vnetje. sam so šelebajzarji res. a kaj čmo. hvala bogu smo na varni strani. pa še dve novi punci sem spoznala, da bomo čvekale. ena živi prav blizu mene...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.11.2010 11:53:55   
rubica
joj kok je že decembrčkov

čestitam mamicam očkom in malim korenjakom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.11.2010 11:55:18   
rubica
kaj se vam dogaja ja groza no, betricija upam, da se spočiješ fizično in psihično pa kmalu bo 1.12 boš videla, da te bo naša Žigonova pomirila, kdaj pa imaš p?tudi jaz imam takrat ctg

< Sporočilo je popravil rubica -- 25.11.2010 11:56:23 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.11.2010 11:59:00   
miskula
Čebelica čestitke za LOVRA !!!!!!!!!!!!

Mislim da mate prav punce, to so bli samo moji trenutni izpadi (hoooormoni) user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.11.2010 12:21:56   
špica84
Jah hormoni,jaz sem se včeraj sred čakalnice zjokala od čakanja.Me je vse tok bolelo.Pol pa pride administratorka ven ja nismo vedli da ste noseča,pa še pred tem me je dr. vidla(kardiolog).

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.11.2010 12:26:07   
DeVilla
Jaz sem pa imela dons ponoč mal panike, k me je ob 2h zaštihala s sp.delu trebuha taka bolečina kot pri M. Sem takoj šla na WC, da bi vidla, če mi je "štoflc" vn odletu, pa na srečo ni bilo nič... V bistvu se mi je še izcedek zmanjšal. Pol me je pa po malem in v nerednih presledkih špikal tja do 4h, ko sem končno zaspala nazaj... Danes sem si pa zadala, da bom ležala, čeprav me čaka likanje oblačilc. Ma si kr ne upam, predolg stat oz sedet. Pa kontaktirala sem svojo vezo v P, tako za vsak primer... Prehitr je še, madona!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.11.2010 12:58:06   
čebelica11
Živjo.

Vsem najlepša hvala za čestitke.

Naš malček pridno spi, tako da lahko na hitro malo preletim, kaj ste napisale.

Kar se vložkov za po porodu tiče, toplo priporočam Masmi (se dobijo v DM-u), prav za ženske po porodu, dobijo se tudi na internetu http://www.ekolife.si/si/bombazni-materinski-vlozki-100-bombaz-10-kom-i577.shtml . So sicer malo dragi, ampak ravno prave velikosti in res bombažni, ker v porodnišnici LJ se dobi sicer 40 vložkov, ampak so velikosti normal, kar je bilo meni ža na pogled premajhno za prve tri dni po porodu. Jih pa koristim zdaj.

Sicer pa še za tiste, ki boste rodile v porodnišnici LJ (jaz sicer nisem imela te porodnišnice v planu, ampak se je zaradi komplikacij z mojim zdravjem tako izšlo). Osebje se je meni zdelo prijazno, včasih kakšna sestra ponoči malo sitna, ampak tako pač je, imajo kdaj tudi slabo noč. Vsak dan 2x se dobi sveže perilo za tuširanje (spalna srajca, mrežaste hlačke, brisača). Kot sem že napislala, vložki ravno niso primerni za prve dni (vsaj zame ne). Hrane je dovolj, pri vsakem obroku se dobi še nekaj zraven za vmesno malico. Pa redno nosijo svež čaj in dvakrat na dan tudi mleko, tako da je tudi za žejo poskrbljeno. Meni je sicer pasalo piti še kaj drugega (ker piti je pa res treba veliko), tako da mi je moj prinesel še kakšno plastenko vode z okusom. Mogoče blazinice za dojenje kot obvezni pripomoček, ker meni je začelo tretji dan kar precej iztekati mleko (med obroki) in sem bila zelo vesela, da sem imela s sabo tudi modrček za dojenje in blazinice. Ker sicer je kar hitro tista spalna srajca vsa mokra. :)

Porodno zgodbo pa napišem kdaj drugič. Zdaj grem pa še kaj drugega postorit, predno se malček zbudi.

LP

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.11.2010 13:11:09   
Dadi
No evo še moje poročilo s pregleda, 2. CTG je pokazal da je naše dete zelooooo živahno, tako da verjetnost poroda v tem tednu odpadeuser posted image ...

Sem pa dobila izvid za streptokok B in sem pozitivna-žal. No G mi je predpisala antibiotike Amoksiklav, tako da zdaj pridno jem. Če pomislim da sem kolebala če bi ali ne bi tega testa delala mi danes ni žal. Vsaj kar sem uspela prebrati o tem streptokoku in posledicah.

Božajte trebuščke in uživajte.....detki pa naj se lepo še razvijajo.

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.11.2010 14:12:57   
GITA14
čebelica iskrene čestitke in veliko cartanja.

Hvala vam, da ste me potolažle, da ni moja punčica najlažja, sem tut na naetu brskala in ugotovila da je to kr normalna teža.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.11.2010 14:25:19   
BabyKitty
Dadi živahnost otročka nima kej dost veze s porodom... eni se še pred iztisom kobacajo user posted image

miskula to so gotovo hormoni... jaz sem zadnjič na sprehodu skoraj jokala, ker je bila v pločniku luknja in sem iz tega celo zgodbico napletla user posted image user posted image user posted image

sleepyhead meni teče vn kr konkretno že od 32. tedna user posted image tko da to ni nč nenavadnega menda... kupi si blazinice in jih imej predvsem ponoči v modrčku... podnevi še gre, ker ne pritiskaš z ničemer na dojko...

Glede teže otrok... to je treba zelo z rezervo jemat in teža tud nima veze z razvitostjo... po pravici povedano sem vam kar malo fouš, da mate bolj lahke otročke, ker moj naj bi imel že 4 tedne nazaj 2900g... tko da si ne predstavljam kako bo šlo to z mene user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.11.2010 9:10:09   
DeVilla
Dobro jutro, zaspanke!!!! user posted image  Se danes nič ne dogaja ali se dogaja preveč? Pri nas je vse mirno, premišljujem o kakšnem sedečem likanju...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.11.2010 9:42:10   
enček
Jutrooooooo,

ena pa je že kolkr toliko budna user posted image
Jaz sem se pa trudila eno kavico + rogljiček prlepit, da bi vas malo zbudila...pa ne morem.

Pa vseeno....lepo jutroooooo

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.11.2010 9:45:41   
ula77
ojla, user posted image , kako ste kaj?

Tale ideja od DeVille o sedečem likanju se sliši ravno ta prava, zmenjeno. Torej en rock CD, muzko da bo dete plesalo, pa grem poskusit. Že ko pišem,  skače od pričakovanja...user posted image user posted image user posted image

Je na katerem koncu že snegec?

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.11.2010 9:50:43   
mag3
Dobro jutro še od mene user posted image .
Kje pa ste vse? Menda ne v P??? user posted image  user posted image  user posted image  Pri meni se še nič ne dogaja. Pa smo samo še 10 dni do roka. user posted image user posted image

Enček, če ni tebi uspelo, bom pa jaz prilepila. user posted image

user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.11.2010 9:59:10   
ula77
packe, sedaj se moram pa obleč in it iskat  v trgovino rogljiček, ker v mojem primeru je zadišal ven iz ekrana"!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.