Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 10:20:52
|
|
|
|
Frutiq
|
Evo, tukaj še ena iz kluba velikih trebuščkov Tudi mene že pošiljajo rodit, čeprav nisem niti s porodniško začela. BabyKitty, pinkalonca, ne morem verjet, ko gledam vajine bušije... Zdi se mi, da sem jaz imela takega nekje v 2. mesecu No, saj od kar vem, da nosim pravega velikana se ne sekiram več, sem pa tudi jaz taka, kot bi pojedla eno košarkaško žogo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 10:31:41
|
|
|
|
mag3
|
Mjavmjav jaz sem že vse odločbe dobila že v oktobru, par dni po tistem ko sem oddala vloge. In sem tudi že od 8.11. na porodniški. Jutri naj bi pa bila nakazana ta enkratna pomoč ob rojstvu otroka.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 10:33:12
|
|
|
|
mag3
|
Še 25 dni ..........
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 12:45:45
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kok je fino k napišeš cel roman, potem ti pa napiše, da jim je žal... nekaj za nosečniške živce
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 13:18:32
|
|
|
|
pinkalonca
|
Arwenko jst včasih mal podiham po pasje, druzga pa nič ne treniram presredek bom enkrat decembra začela masirat, tko mal zaradi boljšega občutka betricija lepi bušiiiiiiiiiii ♥♥♥ ababanana če bom vidla, da pride skozi bom pa blazince dala v modrček ja Nincii še en lepi buši ♥♥♥ Mjavmjav upam da ti zrihtajo tele papirje jst imam še nekaj časa da jih dobim ker itak nastopim s porodniško 27.11. Tulipan12 super za vstop v porodniško moj mali je še vedno zeloooo aktiven in včasih brcike že bolijo :S Dadi woohooo potem pa le uživaj v porodniški moji štručki se obvezno 1x na dan kolca hehe mi je prav smešno Frutiq ja sej ko bomo me nosile drugega otročka bomo tut najbrž imele večje bušije mag3 kaaaaaaaj samo še 25 dni!!?? joooj gre hitro BabyKitty jst zdej kr v beležnico pišem potem pa dam odgovori in prilepim notri roman, ki ga napišem v beležnici me je izučilo, ker mi je zadnjič mislim da 2x vse zbrisalo včeraj sem bla na masaži za nosečnice in je takoooooo pasalo malo razvajanja za mamico, ker ko pride naša štručka bo razvajanja malo manj, bomo bolj štručke razvajali
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 13:28:47
|
|
|
|
n a n i
|
Iiiii punce kaksne luskane male busije imate. Jaz sem tudi v klubu ogromnih busijev. pa ne samo busijev, še marsikaj drugega je šlo narazen. Ker je imela bebica v zacetku 36 tednov manj kot 2 kg, zgleda, da se samo jaz redim. Stevilke na tehtnici kar skacejo v visave, čeprav se mi ne zdi, da bi ful več jedla kot pred nosečnostjo. tudi jaz že odšstevam do porodniške. Še 2 dni... Obe odločbi iz CSD pa sem dobila 3 dni po tistem, ko sem jih oddala. sem pa slišala, da nekateri CSDji pošljejo odločbo za porodniško šele po nastopu porodniške, da v primeru predčasnega poroda ne rabijo urejat papirjev 2krat. Mene tudi jezi, da napisem cel roman, pol pa RR zašteka. Zato sem se naučila, da je zelo uporabno uporabljati CTRL + A in CTRL + C. Potem pa to prilepim znova. uzivajte v gnezdenju in božanju bušijev.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 14:09:20
|
|
|
|
DeVilla
|
Birdy - bom dala fotko gor, sam da pogruntam kako. Tulipan12 - tudi jaz drug teden začnem z pranjem in likanjem. Bom prosila sestro, da mi bo pomagala pri tem, ker sm jest tolk počasna, da je joj... Dadi - kako pa pri vas čakata prva dva novega člana? Pri nas sta zaenkrat še navdušene, samo se jima po moje že malce prepočasi dogaja... Najmlajši je najbolj všeč moj trbuh, ga krnaprej boža pa govori: "Mami, kolk je velik tvoj buši!" Pa fajn se jima zdi, k se približata trebuhu, pa kako nagovarjata dojenčka, da naj mal brce, da bom mogla it na wc...
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 14:09:22
|
|
|
|
špica84
|
Ja resnično lepi bušiji.Tudi moj spada med tiste big one. Pa koker pravi nani teža na tehtnici kar skače gor Čudno moje odločbe za porodniško pa še kar ni.Nevem kuga mučkajo.Al mi pa tašča še pri tem dodatno nagaja
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 15:55:40
|
|
|
|
nadka30
|
samo tolk da vam sporočim vaša lidik in predvsem mali jan se danes vračata domov. Več bo pa sama povedala ko se vam javi
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 16:17:29
|
|
|
|
zaljubljena23
|
uuu...kako lepe novičke...Komaj čakam na prvo poročilo
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 17:48:50
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Dadi - kako pa pri vas čakata prva dva novega člana? Pri nas sta zaenkrat še navdušene, samo se jima po moje že malce prepočasi dogaja... Najmlajši je najbolj všeč moj trbuh, ga krnaprej boža pa govori: "Mami, kolk je velik tvoj buši!" Pa fajn se jima zdi, k se približata trebuhu, pa kako nagovarjata dojenčka, da naj mal brce, da bom mogla it na wc... Pri nas je ta starješa čist noter, skoz lupčka in boža tale moj trebuh, mali se pa čudi kako se to premika...Čeprav je bil na začetku mal ljubosumen na moj trebuh, pa smo zadevo rešili. Bom pa videla kaj bo, ko se bo naše dete rodilo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 18:36:50
|
|
|
|
betricija
|
o lidik gre domov. super novica. ma danes so samo lepe novice, špica ne daj se tašči oz. . ja vse imamo, imate lepe trebuhe. saj jaz bi bila kar skoz noseča. so vsi tako prijazni do mene, ko trebuh vidijo, ženščine v kakšnih modnih trgovinah nič ne gledajo na mojo kilažo ampak se takoj pridejo ponudit, če je kaj za pomagat. vam povem, da bom trebuh zelo pogrešala. no upam, da ga bom kmalu spet imela, da mi ne bo treba čez vso kalvarijo kot s tem otročičkom, ki raste v meni. nani ti si še 2 v 1? kako si kaj? kdaj greš v porodnišnico? meni pa še kar otrdeva trebuh. pa sploh ne vem a je to normalno, ali se že kaj napoveduje, da bo prej kot je določeno, se pravi čez 6t? G pravi, da se maternica pripravlja na porod, samo tako močno? pa saj ne vem več, a tamala tolk razgraja v men ali je to grozno otrdevanje. bom sedaj spet počivala do srede. pri nas jutri začnejo menjat peči in bo bolj mrzlo v bajti. meni pa kar paše. hodim po bajt v kratkih rokavih in brez nogavic, moj pa zmrzuje zraven hehe...kaj se mu smejim...hihi...končno enkrat obratno. no lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 18:46:59
|
|
|
|
BabyKitty
|
betricija lepo, da izkoristiš prednosti trebuščka... jaz jih mimam čisto nič... celo veselo se vrivajo pred mene... zadnjič v lidlu se mi je zgodilo, da sta se celo dva... in to isti dan ko sem prišla iz porodnišnice... sem bila tako slabe volje... na avtobusu veselo sedijo moški srednjih let na sedežih rezerviranih za nosečnice, jaz se pa obešam po štangi k ukrajinke vglavnem kultura na nivoju... niti enkrat še nisem imela prednosti zarad trebuha... Upam, da bo jutri nakazana pomoč ob rojstvu... bo zelo prav prišlo Imam pa že od včeraj zvečer skoz krčke me čedalje bolj skrbi, če bom sploh vedela kdaj v porodnišnico zdej me je še teta prestrašla, da pri ta zadnjem otroku ni čutila popadkov, bili so pa že zelo močni... bi bil pa 11.11. zelo lep datum za rodit lidik
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 11.11.2010 18:47:29 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 11.11.2010 19:06:51
|
|
|
|
Mjavmjav
|
joooj, ljudje SPLOH ne obrajtajo več nosečk.. no, bolščijo vsi v trebuh kot bi bil ne vem kaj, ampak da bi ti pa kdo ustavil na cesti, odstopil sedež, te bohnedaj spustil naprej pri zdravniku, ker naj me ne bi predolgo čakale v čakalnicah.. uf, kje pa... sem vedno bolj razočarana nad tem, kakšni smo postali ljudje, vsak gleda samo nase ampak bušija bom vseeno malo pogrešala - iz drugih razlogov ok, tistega do 8. meseca, v 9. mi je malo preveč v napoto lidik in jan juhuuu!! komaj čakamo poročilo in če sem vas prav razumela ste dobile dve odločbi ane... njah, saj to se mi je itak dozdevalo, tako da bom jutri malo pognjavila (danes pač ni bilo uradnih ur)... je pa res hecen občutek, ko si kao že na porodniški, samo nihče ti tega še ni potrdil.. pa še od Zavoda naj bi se šla odjavit, da ne bo komplikacij - pa brez odločbe ne morem moj trebuh tudi skos otrdeva in spodaj so tudi neki mini krčki... ampak težko določim iz katerega kanala izvirajo jutri imamo pa CTG!! (ctrl+A in ctrl+C, potem šele klik na Potrdi!!)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 9:28:05
|
|
|
|
enamimi
|
ja BabyKitty mi je zelo znana situacija na avtobusu in trgovinah, edine ki mi hočejo odstopiti sedež so zelo stare babice, tako da jim kar pustim sedeti in raje stojim.... sramota. Trgovine so pa itak poraz, gužva gor ali dol, čakala boš pa če maš nevem ti koliko trebušček. Včeraj smo bili na pregledu, na hitro zmerila kar je imela, dobila napotnici za porodnišnico in rešilca, naslednjič pa CTG. Pa me sestra vpraša če mislim rodit doma???? Sem se prvo malo zmedla (sestra tudi) in ji pravim jst raje nebi doma, pa se oglasi druga in reče ti boš babica, jst pa porodničar, bomo mi to po hitrem postopku, samo nevemo če bo partner za. Sem rekla da če one to znajo po hitrem postopku sem takoj za Moje kilce pa so že na 16+ v 34.tednu Opazila pa sem še da mi ponoči in zjutraj otekajo prsti na rokah in takrat me tudi sklepi v prstih bolijo ko jih premikam, ampak hitro mine, že takoj ko se umijem in operem zobke.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 9:36:15
|
|
|
|
jona klara
|
lidik in Jan- zelo sem vesela, da prideta domov, kako lepo komaj čakam, da se še kaj slišiva.Dobro se aklimatizirajta, doma bodo pa tako vsi plesali okoli vaju in vaju razvajali- cmokec JANU!!!!
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 9:51:09
|
|
|
|
saška26
|
Dan, No, zdaj pa vem kako je, ko štrajka RR. Jaz sem na porodniški že od 3.11., ampak ni razlike, sem bla že prej na bolniški. V sredo sem pa imela CTG in G mi je odvzela bris za streptokok (hvala bogu ne na moje stroške), upam, da bodo rezultati dobri in, da bom malo bolj mirna. Imate lepe bušije, moj je tudi kot ogromen balon in baje je iz dneva v dan še večji . Me je kar strah, kako bom to veliko žogo, čez slabe 3 tedne spravila iz sebe.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 9:53:42
|
|
|
|
saška26
|
Lepo in jupi za lidik in malega Jana, da bosta končno doma. Veliko sreče in radosti
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 10:14:25
|
|
|
|
mag3
|
Ojla . Kako kaj? Ste kaj Martinovale? Danes je nakazana DENARNA POMOČ OB ROJSTVU OTROKA.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 10:16:52
|
|
|
|
ababanana
|
Pozdravljene decembrke! A ste ga kaj martinovale?? Jaz nič kaj, smo si pa privoščili pravo martinovo pojedino - mljask . Jaz imam zdanje čase takšne napade lakote; in če ne dobim zrane TAKOJ, postanem tečna kot ranjena žival Moj buši je nešto između; ne nimi, ogromen pa tudi ni... No, nekaj časa je sicer še do konca, čeprav kolikor se spomnim, mi v prvi nosečnosti na koncu trebuh niti ni ne vem kaj zrasel... MOj sin se kar veseli dojenčka, je pa res, da se mu vse skupaj vleče, pa po moje si tudi dobro ne predstavlja, kaj to pomeni, da bo kmalu doma konkurenca Res se bom potrudila, pač kolikor bo šlo, da mu bom posvečala čim več časa in da se ne bo počutil zapostavljeno.... Vse to skupaj me rahlo mori.... betricija, meni že skoz otrdeva trebuh; je baje kar pogosto in dokler se ne odpiraš, ni nevarno... pa bravo za lidik in jana... Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 12:53:22
|
|
|
|
Slavi83
|
Pa kje ste vse decembrke??? Včasih nism dohitevala z branjem zdj mi je pa dolgcajt. Jupi pomoč je nakazana, jutr pa zapravlat.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 13:17:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Kr potihnilo je malo tu zadnje čase se mi zdi...pa zdaj bi kr nekaj decembrk moralo bit že doma Ali je pa ti tisti sindrom, ko se v službi vedno najde čas, doma pa je vedno nekaj za naredit, pa ni nikoli časa...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 13:49:59
|
|
|
|
saška26
|
Zgleda da decemberke pridno gnezdijo , saj jaz sem tudi pridna, no ja, moja mami . Sva včeraj zlikali goro oblekic, bodijev, plenic... Danes pa šibamo v lekarno po kozmetiko in še po nekaj drobnarij po trgovinah in bo vse nared za najino mali miško .
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 14:01:18
|
|
|
|
ula77
|
ojla, pozdravljene nosečke! Ja, res smo mal potihnile, verjetno tudi zato, ker bomo kmal že diplomirale iz nosečnosti, sam tisti zagovor na PDP me skrbi, he he... Joj, tistima z malimi bušiji kar zavidam, ker moj je kar konkretna žoga, pri +11kg.......brrrr, ampak nerodna pa še nisem....;-) A še katero muči nespečnost? Sama ne spim celo noč, potem me pa ob 6-ih zjutraj zmaga spanec.........kak nasvet?????
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 12.11.2010 14:14:26
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula77 A še katero muči nespečnost? Sama ne spim celo noč, potem me pa ob 6-ih zjutraj zmaga spanec.........kak nasvet????? Tako noč imam jaz danes za sabo...pol pa me še moj tak grdo z ruženjem zbudi zjutraj, pa itak je blo treba v službo. Delno meni sicer pomaga blazina za dojenje, ampak vedno manj odkrito povedano, drugega recepta pa nimam, res se celo noč premetavam in na koncu me vse boli že.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.