DelCarmen
|
Ojla nosečkice! Ste pa načvekale... Pohvalno . Pušenjak je meni zakon; sicer bi kdaj mogoče kakšen komentar lahko šteli za žaljivega, ampak dejansko se mi zdi, da hoče ženskam dopovedati, da je tudi v času nosečnosti potrebno upoštevati zdravo pamet... In mi je super, z veseljem berem njegove odgovore in spoštujem njegovo mnenje... sreckica, super za malčiko, da lepo raste in se razvija . Pa da si se že lotila izdelave voščilnic?? Joj, tudi jaz bi morala... Sicer sem prej dosti več ustvarjala, izdelovala tudi novoletne okraske, pa home made darila, zdaj pa mi nekako ne znese vse skupaj... NO, saj z otroci precej ustvarjam, ampak niti pol toliko kot prej. Sem pa že začela razmišljati o darilih; najraje vidim, da je do začetka decembra vse nabavljeno in potem samo še uživam v domačem pecivu, lučkah,... majčica1508, moj sin je star 5 let in se tudi že kar precej sam zamoti, se pa tudi jaz oz. mož z njim precej igra. Aktualne so lego kocke in različna prevozna sredstva, pa bere zelo rad.... Hčera je stara dve leti, ona se še ne zamoti sama oz. samo za krajši čas. Drugače pa zelo rada posluša zgodbice (ne da se ji dobesedno bere celo pravljico, ampak na kratko preberem stran, potem pa debatirava ob slikah, sprašujem kaj je kaj...), dosti rišemo na tablo, potem plešemo, igra na orglice... Sem pa zdaj na dan potegnila otroške škarje, da se malo s tem začnemo ukvarjati; pa kupila bom zdaj za jesenske dni še plastelin in prstne barve, da ji še to ponudim... pussycat, glede fenix luksa, sem prebrala tukaj na forumu, da je sam voziček super, je pa obenem ful pripomb glede same dostave, komunikacije po el. pošti... Baje ne odgovarjajo, v delih dostavljajo voziček, .... PA traja precej dlje kot 2-3 tedne... Pa še vprašanje: razmišlja katera o nakupu slinga oz. nosilke?? Lep deževen dan..
|