|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
19.10.2010 18:00:48   
jacki
Hejla!
Mašina ste dons čveke čvekaste...sem rabila pol ure,, da sem vse prebrala od včeri user posted image

Wessna...velkom v klub mini user posted image ...si deliva prvo mesto user posted image user posted image user posted image user posted image
Sesil...velkom tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajica, ajtak,Darhaha84 user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate NS!

Imena...midva imava ime za punčko izbrano že zeeeelo dolgo časa, za fantka sva se pa tud že odločila (pred kakim mescem)... me pa mal žalosti,. ker sem jim doma povedala, pa jim za fanta sploh nikakor ni všeč.user posted image Ampak, midva sva se odločila in ne bova menjala imena...upam samo, da se čimprej navadjo, če bo slučajno fant... imajo še slabih 6 mescov časa...So mi pa všač imena, ki nekaj pomenijo (ali da nekaj poimenujejo, ali da so stara in imajo zavetnika...velik varjant je) Te novodobna imena brez pomena mi niso ravno pri srcu... Aja...naj imena ostanejo še skrivnost user posted image user posted image

bušek33...verjamem, da boš izvedla same dobre info na pregledu v ponedeljek.

Aja bušek33, majčica1508 in darhaha84, user posted image user posted image kakšn je kaj zrak tam zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vozičkov pa ne morem še nč komentirat, ker ne pozna niti enga, in tud raziskvala nisem še nič...sej bo še čas...ve pa pridno komentirajte, da mi bo lažje user posted image user posted image user posted image

Nč, grem jest mal jestuser posted image user posted image user posted image Mjami...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.10.2010 20:11:47   
Tincy90
Hiiijooooo, ta BB me čist zasvoji a tku me jezno dela.user posted image kera je ta Nana, ona si ne more predstavlat kako je Rok lahko reku pa Pia lih tko d onadva trpita kle not, d za njo je trpljenje taka zlo huda beseda. Krava! Če je do zdj enkrat mal pojamrala zard otrok k jih ma uzun, nvem kaka mama je d ne trpi k nima svojih otrok v bližini. D bi bla js tko notr bi skoz razmišlala kako so, kaj delajo, itd. pa tud omenjala bi jih skoz. Mislm res no, d je ni sram ej, pa še taka hinavka je, pfff mi gre na živce! Sm si mogla dat duška.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.10.2010 20:19:13   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hiiijooooo, ta BB me čist zasvoji a tku me jezno dela.user posted image kera je ta Nana, ona si ne more predstavlat kako je Rok lahko reku pa Pia lih tko d onadva trpita kle not, d za njo je trpljenje taka zlo huda beseda. Krava! Če je do zdj enkrat mal pojamrala zard otrok k jih ma uzun, nvem kaka mama je d ne trpi k nima svojih otrok v bližini. D bi bla js tko notr bi skoz razmišlala kako so, kaj delajo, itd. pa tud omenjala bi jih skoz. Mislm res no, d je ni sram ej, pa še taka hinavka je, pfff mi gre na živce! Sm si mogla dat duška.user posted image

Pa sej se ji je prejšni teden pr nalogi vidl da je kr dobra igralka. Kako pa so se komentatorji obnašal do Roka mi je pa čist user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.10.2010 20:37:52   
enkratna
Hvala punce, saj pravim - dr. Strah nisem resno jemala, sem pa bila pošteno jezna, ker sem zaradi njenega čvekanja bila prikrajšana za spremljanje dogodkov na ekranu. Po moje niti ne bi vse skupaj doživljala kot nekaj "pretresljivega", če ne bi imela tako krasno izkušnjo NS z dr. Tul-Mandičevo v porodnišnici, 2 leti nazaj. Pogledali smo skupaj vsako okončinco, pokomentirali številke, itd.

Drugače sem pa hotela z vami deliti eno (meni) zabavno štorijo od dr. Pušenjaka (njega tudi dostikrat punce na med.over.net doživijo kot "žaljivega"). Nosečnica v 33. tednu ga je vprašala, če lahko je kostanj - da ne bi zaradi prenapenjanja doživela prezgodnji porod. Model odgovori nazaj: ":-)...no, ne gre pretiravati, sicer pa kostanj sam v zmernih količinah ni problem in ne povzroča poroda. Morda je problem v kombinaciji z moštom...:-)...ampak le kar zadeva črevesje, ne krčenja maternice." user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.10.2010 20:39:33   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Wessna...velkom v klub mini user posted image ...si deliva prvo mesto user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bo sttopnička dost široka na koncuuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Aja bušek33, majčica1508 in darhaha84, user posted image user posted image kakšn je kaj zrak tam zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.10.2010 20:52:01   
pižmovka
Zna katera sprintat iz pdf formata. Tak mam slide vsazga na svoji strani pa bi jih rada da bi blo 6 na stran, ker mi je škoda barve in papirja! Pol ure mi je mlel računalnik in potem čist zmrznu...user posted image
Vsega dost za dons...
Grem jest! user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.10.2010 21:00:24   
enkratna
pižmovka, pri nastavitvah za printanje (navodila ti lahko dam le v angleščini, ker ne uporabljam slo. Win) naredi naslednje:
- pri polju "Page handling" poglej opcijo "Page scaling"
- imaš tam več opcij, izberi opcijo "Multiple pages per sheet"
- potem pa takoj spodaj na "Custom" izbereš koliko strani na posamezno A4 stran želiš (Pages per sheet: mislim, da daš na 3 by 2)
- spremeniš še "Page order" na Horizontal

Tako dobiš sprintanih 6 strani na eni. Če ti ni všeč ta pogled, pa se malo poigraj s številom strani in ležeče/pokončno.

Sporoči, kako ti je uspelo.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.10.2010 21:07:30   
Tincy90
Enkratna čestitam za dobre rezultate in močno voljo, da se nisi pustila Strahici, ki očitno nima pojma kako občutljive smo nosečnice, da nas lahko določene izjave zelo potolčejo in to včasih celo po nepotrebnem! Ma si mi lahko kr za zgled kr si taka pozitivna oseba in res svaka ti čast!user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.10.2010 21:11:08   
sreckica
BB, kaj je to? to je una zguba casa al kok? user posted image men se ne da s tem ukvarjat, ce slucajn nasaltam (kar se je do zdej nrdil 2x), pol pogledam kako minuto, predn padem u komo od silne zainteresiranosti user posted image user posted image

drugace pa vam z veseljem sporocam, da se je dan koncal veliko bolje, kot se je zacel! zjutri sm zacela kuhat ricet in ga nism dokoncala, ker sem si vzela celo dopoldne casa samo za bruhanje! ni kej, ce se lotm cesa, nrdim to ornk! user posted image user posted image no, ko sem se odplazla na siht, ki je dans traju do 18.30, se je stanje umirilo, je pa izcedek se bolj ponorel. cela sm bla fertik, kok pridit do G, ker sm mela konferenco popoldne. no in potem so ble dirke po cesti (vem, zelo neodgovorno... user posted image ), da sm prsla do ginekologinje nestusirana in v kavbojkah (sila neprijetno). no, to smo pol uredil, me je pregledla, rekla da je pac infekcija, nej se na zuni mal mazem, pol je nrdila pa se UZ in sm dobila se slikco na hitr user posted image user posted image user posted image nasa mala raste ko konopla user posted image je zganjala cel cirkus tam notr... sem pa zgleda ena tistih srecnic, ki majo pogosteje UZ, ker sem ga mela za vsak obisk, pa slikco tut za vsak dobila. jeeee user posted image user posted image tko da ja. ve srecnice ste ble pa zdej delezne temeljitega porocila, vem, da od veselja ne boste mogle spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.10.2010 21:21:25   
enkratna
pižmovka, še nekaj sem se spomnila: glede na to, da ti je PC zablokiral (očitno je velika datoteka, pa še barvna), naredi pred printanjem še naslednje: pri nastavitvah za tiskanje izberi spodaj "Advanced", in na dodatnem okencu dodaj kljukico spodaj pri "Print as image".

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.10.2010 21:23:56   
enkratna
ve srecnice ste ble pa zdej delezne temeljitega porocila, vem, da od veselja ne boste mogle spat user posted image

sreckica, jaz ne bom mogla spati od foušije, ne od veselja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.10.2010 21:26:49   
sreckica
ziher si mi fouš unga ričeta k sm ga pol zvečer končala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.10.2010 21:28:19   
enkratna
ja, poleg plazenja na šiht user posted image ... jaz sem danes dokončno od G dobila zdravniško priporočilo, da do nadaljnega ostanem doma, tko da je konec sanj o 4-urnem delovniku... komentar splošne zdravnice, ko sem jo klicala in ji povedala: "ste bila pa res trmasta" user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.10.2010 21:31:39   
sreckica
no, konec koncev je pa vse za nekaj dobro - očitno ti ni namenjeno, da bi delala, si pa privošči ta čas sam zase, ga boš še pogrešala user posted image lahk pa odpreš FB prodajalno z novoletnimi voščilnicami domače izdelave, zdej ko se začenja sezona user posted image js sm že pridna user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.10.2010 7:54:13   
miafilip26
Dobro jutro aprilčice. Vsem skupaj želim lep in uspešen dan poln nasmeha in lepih trenutkov z našimi user posted image  v trebuščkuuser posted image .

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.10.2010 8:27:56   
wessna
jutro user posted image

čaj pripravljen, napolitanke tud user posted image ..zajtrk čaka..
čez dobro uro šibam na bus, da greva s user posted image na pregled..upam da se naju G usmili pa nama vsaj za trenutek pokaže user posted image ..k če bomo user posted image poslušal bomo itak mel UZ zravenuser posted image ..upam na najboljše... držite pesti..

me pa zanima če una tehnica isto deluje k ta...upam k če ne user posted image ..user posted image user posted image

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.10.2010 8:40:13   
enkratna
Dobro jutro vsem user posted image

wessna, jaz imam tako, da vedno 2 kg manj pokaže doma kot tista pri G. user posted image

sreckica, mogoče ideja za kdaj drugič - zdaj bom raje uporabila čas za zaključek študija, še 7 izpitov pa bom fertik (tako in drugače) user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.10.2010 9:15:42   
Tincy90
Dobro jutro seksi bejvočice, mini nosečkice in tiste tavelike bodoče mame.user posted image

Pr nas je neko kislo vreme, ampak upam da se bo kej popravlo kr bi šla rada mal na zrak. Dans smo mel obupno noč, sm se zihr mogla ene 5x ustat kr je tamala skoz hotla flaško. Upam, da ni spet kaka luna al pa kej.user posted image

Wessna upam, da dobiš slikico in se boš mela lepo na pregledu.

Vsem ostalim pa lep dan in pazite kaj delate, Big brother vas gleda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.10.2010 9:42:07   
sreckica
dobro jutro, drage moje!

tincy in enkratna ful dobre slikce mate user posted image enkratna vidiš, to je še boljš odločitev - 7 izpitov spravt pod streho in je potem mir. you go girl! user posted image

miafilip hvala za čudovito jutranjo objavo - enako tudi tebi!

wessna držimo pesti, da pregled mine tako, kot si želiš - in da bi ti bebica prikupno pomahala user posted image

vreme je res obupno, pokonci me drži tisti sonček, ki je bil narisan na vremenski napovedi za jutri. še 3x grem v službo, potem pa dopuuuuuuuuuuuust (in pospravljanje drv, ampak pustimo to user posted image ) user posted image

vsem skupaj želim mega super fino fajni dan!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.10.2010 9:43:23   
rea27
živijo,

ugodno prodam vozičke: Mutsy Urban Rider, peščene barve s trdo košaro in podvozjem
Concord, turkizne barve, vse tri transportne enote (jajček, trda košara, športni del, prevleka za dež...)
PegPeregovo Ario, zelene barve

Ugodno, če katera še ni kupila prevoznega sredstva za svoje prihajajoče malčke.

rea27

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.10.2010 9:46:24   
majčica1508
Jutro............

Kak smotan vreme.............Jaz sem pa še bolj smotana,ker se mi nič neda......
Pijem kavo in študiram,kaj bom počela popoldan.......včeraj sva šle z tamalo na sprehod je bila kar pridna in nič ni bilo,mami nesi me....pol naja je pa dežek ujel
enkratna.....tale s kostanjem je pa huda....pa kaj je enim ženskam,ko da so 100 let za luno user posted image

V BC so imeli akcijo,da za vsakih 50€ dajo bon v vrednosti 10€....če bi že zdaj kupovala vozek bi dobila cca 170€ bonov,je pa tudi lepa številka,ampak sva se z mojmu zmenila,da do januarja nič...tudi peleničk ne,joj pa tok bi zapravljala.....

Pa včeraj sem klicala za 3D,bom šla kar v Ljubljano v Septum,stane 85€,traje od 45-60 minut.pa dr.Jordanova dela iz Postojne,je pa vsak ponedeljek....moram še enkrat poklicat v novembru.....dela sega pa od 24-28 tedna,najbolj vidno je v 26 tednu....pol pa mogoče že kaj kupim user posted image

Kuhala bom boranijo,mi je stročji fižolček zapasal,mojemu pa govedina in kombinacija je tuuser posted image

Tiste,ki imate že sončke s čim jih zabavate,zdaj ko je še koker tok toplo,da ni minusa smo že zunaj kaj pa potem,ko bo minus,pa tema že kmalu....saj ne rečem,da pa nebomo zunaj sevede bomo,naša pravi da se bo sankala,ko bo sneg
s čim jih animirate,pa da niso risanke

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.10.2010 10:00:15   
sreckica
majcica sicer se nisem mama, sem pa delala v vrtcu in sedaj v soli. super stvar za animiranje malckov so prstne barve - das posodice na mizo in eno velko rolo papirja, pa otrocka ziher ne bos vec odlepla od mize user posted image se tudi super spere iz oblacil in koze, tako da ni straha. ponavadi otroci tut uzivajo ce jim das otroske pesmice na predvajalnik, pa potem plesejo zraven (sam je ponavad potrebna kaka dodatna vzpodbuda - v obliki odraslega user posted image ) no to dvoje mi je zdele prvo na pamet prislo, zdej pa se razmisljam, kaj bi lahko user posted image kolk staro pa je tvoje dete?

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.10.2010 10:08:24   
pussycat
Nosečke, ve ste pravi fenomeni, kako vam uspe tok napisat v tako kratkem času? user posted image

Vsem, ki ste uspešno prestale NS čestiiitke, bravo za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image

Glede vozičkov, teden dni nazaj sem bila v MB, v trgovini z vozički Lux 4 kids, tako da če vas karkoli zanima vprašajte. Meni osebno so vozički super, predvsem viper lux, Q7 IN FENIX LUX......v Nemčiji so itak med najbolj prodajanimi vozički, dobiš cel komplet za 400 eur, kvaliteta primerna, kolesa so lahko napihljiva, vrtljiva, enostavno nastavljanje in zloži se 1,2,3, vse možne barve, reklamacij dejansko ni, tako da midva bova definitivno vzela enega izmed teh, se še odločava  katerega konkretno. Na spletni strani si poglejte. Drugače so zelo prijazni, odpišejo na vsak e- mail, tudi osebna izkušnja je bila super, naslednje leto bodo odprli poslovalnico še v Ljubljani. Od dneva naročila do dneva prevzema traja približno 2-3 tedne, lahko ga pošljejo tudi po pošti ( poštnina znaša 9.90 eur ) plača se pa z gotovino, ni obročnega odplačevanja.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.10.2010 10:14:46   
sreckica
pussycat you made my day user posted image meni so se (sploh fenix) zdel po netu super, in sem se ze prakticno odlocla zanj, ne da bi ga sploh videla user posted image no, zdej pa res komi cakam na januar (oz. tam nekje), da ga grem se prakticno pogledat in preizkusit! kako na veliko pa se zlozi? jaaaaaa barve so pa res fantasticne, in res dobis zelo veliko za dokaj malo denarja (v primerjavi z ostalimi). hvala za info!user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.10.2010 10:46:20   
ovčka11
Dobro jutro,

Majčica - decembra obvezno izdelava kakšnih voščilnic, pa okraski za smrekico, risanje z lepljivimi barvami za na steklo, peka piškotkov... odvisno koliko je tamala stara. Pa tako kot je sreckica rekla, te barve so super.
Midve s tamalo sva, ko je bila še čist majha, vzele navaden rjav papir (ovoj za spise), belo prstno barvo, pa je malo odtisov rok gor delala, pa štampiljke iz krompirja... pa sem ta lepše motive ven izrezala, malo obrobila z zlato barvo in so bile zelo lepe voščilnice, tamala pa full ponosna nase...
Okraski za smrekico - razvaljala sem das maso, ona pa je z modelčki za kekse oblike delala, pa še kakšno perlico gor dala in pobarvala.

Pussycat - hvala za info - nam je všeč viper.... na kolk veliko pa se zložijo? A gre v prtljažnik?

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.