bušek33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica drugace pa vam z veseljem sporocam, da se je dan koncal veliko bolje, kot se je zacel! zjutri sm zacela kuhat ricet in ga nism dokoncala, ker sem si vzela celo dopoldne casa samo za bruhanje! ni kej, ce se lotm cesa, nrdim to ornk! no, ko sem se odplazla na siht, ki je dans traju do 18.30, se je stanje umirilo, je pa izcedek se bolj ponorel. cela sm bla fertik, kok pridit do G, ker sm mela konferenco popoldne. no in potem so ble dirke po cesti (vem, zelo neodgovorno... ), da sm prsla do ginekologinje nestusirana in v kavbojkah (sila neprijetno). no, to smo pol uredil, me je pregledla, rekla da je pac infekcija, nej se na zuni mal mazem, pol je nrdila pa se UZ in sm dobila se slikco na hitr nasa mala raste ko konopla je zganjala cel cirkus tam notr... sem pa zgleda ena tistih srecnic, ki majo pogosteje UZ, ker sem ga mela za vsak obisk, pa slikco tut za vsak dobila. jeeee tko da ja. ve srecnice ste ble pa zdej delezne temeljitega porocila, vem, da od veselja ne boste mogle spat super, sam da je s pikico vse ok upam, da je tudi tvoj izcedek že mimo. ne govor, vem, kako je, ko dirkaš ko nor na pregled. jaz sem se pri 180/h spraševala o odgovornih starših pa to. ampak klinc na pregled sem pa tudi hotela prit. saj nisem zaradi sebe šla prepozno iz službe
|