|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
8.10.2010 14:53:17   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

tinchy90 a brez računa ti da kar popust...woooow..morm probat, kdaj mu pa rečem, na začetku - koncu??user posted image

moje gnezdece se manjša, stvari selim k srčku,ki mu kar ni jasn kok mam  stvariuser posted image user posted image ne da sem že pol stran zmetala. v ponedeljek pa dunajuser posted image user posted image začnem delat..komaj čakam..ju3 se morm pa od malčkov v vrtcu poslovituser posted image rav pogrešala jih bom..

sem AS kar pospravla, bom drug teden poskusla še 1x..

Wessna...če te smem vprašat (sej veš...babji firbcuser posted image )...kaj boš pa delala v Avstiji...A je gor dobil službo tvoj dragi, da se selita. Jest ful občudujem ljudi, ki niso tako vezani na dom, da ne bi mogli oddit.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
8.10.2010 16:08:07   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , user posted image    
user posted image    sesil, 2 user posted image , user posted image
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image , user posted image
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted imageuser posted image
02.04.2011
03.04.2011
user posted image    cuty, 25 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image user posted image
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image user posted image
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska (Šmarje Sap), 1 user posted image , user posted image user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    Majčica1508, 34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
07.04.2011
user posted image    bibica15, 32 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79,31 let, Bela krajina, 2 user posted image , user posted image
user posted image    pufika user posted image  
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
user posted image    Tajda29 , user posted image
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image user posted image user posted image
user posted image    Miči, 1 user posted image
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image user posted image
11.04.2011
12.04.2011
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
14.04.2011
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image user posted image
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image user posted image
user posted image    Kalejdoskop, 38 let, 3 user posted image , 2 user posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    tesko user posted image user posted image
user posted image    Peli27 let, okolica Nakla, 5 user posted image , 2 user posted image user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image

user posted image    Maya80, 30 let, Rogaška Slatina, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Tincy90, 19 let, Mirna, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image user posted image
user posted image   VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image user posted image user posted image
17.04.2011
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image user posted image
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image user posted image
user posted image    sreckica , 26 let, stičišče Posavja in Zasavja, 1 user posted image , user posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    tinika1987, 22 let, Nizozemska, 1 user posted image user posted image
20.04.2011
21.04.2011
user posted image    Anonimna, 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    wessna, 23 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
22.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
23.04.2011
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    spela** user posted image
24.04.2011
user posted image    darhaha84 , 26 let, Grosuplje, 1 user posted image user posted image
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
26.04.2011
user posted image    daja28, 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    cuddy, 27 let, 1 user posted image
user posted image    pajkica2, 29 let, 2 user posted image , 0 user posted image user posted image
27.04.2011
28.04.2011
user posted image    Dajica, okolica Domžal, 2 user posted image , 1 user posted image
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 25 let, Gorenjska, 2 user posted image user posted image
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image user posted image
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    Anonimna
user posted image    Chiara82, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    anja84, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 61 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image , user posted image LeJo user posted image , user posted image julieb user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 8.10.2010 16:09:21 >

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1977
    8.10.2010 16:08:34   
    KlaraMay
    user posted image
    user posted image
    user posted image

OKTOBER
    11.10.2010
    user posted image  Erin
    user posted image  Chiara82
    user posted image  Peli
    user posted image  KlaraMay (laboratorij)
    12.10.2010
    user posted image  Womanpolice
    user posted image  pufika
    user posted image  enkratna
    13.10.2010
    user posted image  iskrca
    14.10.2010
    user posted image  Maya80
    18.10.2010
    user posted image  *špela
    20.10.2010
    user posted image  Korina*
    user posted image  wessna
    user posted image  KlaraMay
    21.10.2010
    user posted image  pussycat
    user posted image  cuddy
    22.10.2010
    user posted image  Čakajoča
    25.10.2010
    user posted image  bušek33
    user posted image  darhaha84
    26.10.2010
    user posted image Ovčka11
    user posted image  miafilip26
    27.10.2010
    user posted image  florecita
    user posted image  pižmovka
    user posted image Kalejdoskop
    28.10.2010
    user posted image  jacki

NOVEMBER
    02.11.2010
    user posted image  urshka
    user posted image  majčica1508
    user posted image  Srečka13
    04.11.2010
    user posted image  Tincy90
    09.11.2010
    user posted image  sreckica
    user posted image  VevercaV
    10.11.2010
    user posted image  ajtak
    11.11.2010
    user posted image  sesil

user posted image
    user posted image

OKTOBER
    08.10.2010
    user posted image Lara28
    user posted image wessna
    11.10.2010
    user posted image  pižmovka
    12.10.2010
    user posted image  iskrca
    user posted image  cuddy
    user posted image  anja84
    user posted image  Čakajoča
    14.10.2010
    user posted image  *špela
    18.10.2010
    user posted image  enkratna
    user posted image  ajtak
    user posted image  Dajica
    19.10.2010
    user posted image  Nitkica11
    20.10.2010
    user posted image wessna
    21.10.2010
    user posted image pussycat
    user posted image ajtak

26.10.2010
    user posted image ovčka11
    user posted image
    user posted image
    25.11.2010
    user posted image  majčica1508
    09.12.2010
    user posted image  VevercaV
    user posted image
    user posted image
    04.11.2010
    user posted image ovčka11
    user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1978
    8.10.2010 16:16:36   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: bibica15
    Ali je katera tukaj , ki ima bolj zgodaj aprila rok...do 10.4? pa da je iz Lj, oz bo rodila v LJ?
    Da se kaj spoznamo'user posted image

user posted image

No sem pogledala seznam in ugotovila, da je veliko takih, ki še niso izdale kraja, ampak tele smo pa Ljubljančanke ali pa v okolici LJ.

KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
    bibica15, 32 let, Ljubljana, 1 user posted image
    Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image
    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image
    VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image
    Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image
    wessna, 23 let, Ljubljana, 1 user posted image

No jst sm Lj-Bežigrad, službo imam na Viču, kjer sem v tem mesecu več časa kot doma (nenormalno veliko dela) ....
    .... kokrkoli .... Ko bomo vse dale NS čez in bomo za en spoznavni žur se pa bomo mal zoorganizirale in nekje dobile, kajne user posted image ?

(odgovor članu bibica15)
    Neposredna povezava do sporočila: 1979
    8.10.2010 17:20:45   
    wessna
    IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Wessna...če te smem vprašat (sej veš...babji firbcuser posted image )...kaj boš pa delala v Avstiji...A je gor dobil službo tvoj dragi, da se selita. Jest ful občudujem ljudi, ki niso tako vezani na dom, da ne bi mogli oddit.

v bistvu sem jaz dobila službouser posted image , tko da grem v kratkem času čimveč zaslužituser posted image pol pa itak počitek..

da poročam...NS je bil super user posted image ..razmerje je 1:20026, bebica je bla pridna, noge sicer mela narazen, sam G ni vidu spolauser posted image bomo pa še mogli malo počakat..firbec firbec firbec..bitje srca je pa 156/min..je pa isto bitje kot sem ga slišala preko AS sam očitno ne znam štet večuser posted image

slikce žal ne znam dat goruser posted image bom jo pa v album napopala

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1980
    8.10.2010 18:37:37   
    bibica15
    ooooooo user posted image user posted image  bravo hvaaallaaa. Kako si prijazna, blagor vam, ker imate toliko časa...hehe.
    jaaaa sem prec za da se nekje spoznamo..jaz sem mobilna in lahko kamor koli pridem.

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1981
    8.10.2010 18:43:49   
    Lara28
    wesna super rezultat!
    Tudi jaz sem imela dane NS, moj rezultat je sicer veliko manjši, 1:7000, ampak tudi to je ok, glede na starost (32). user posted image Mi je pa sestra vzela še kri za DHT, tako da bodo še to opravili, potem bo pa še bolj natančno.  Sicer je pa mali pikec bil zelo živahen, na začetku pa točno v pravem položaju da ga je izmeril . Zdaj mi je spet določil nov PDP, ker je proti zadnjič bil bolj prav glded na NS. Tako da imam zdaj PDP 17.4., velik je pa že 6,5 cm. NP imam 5.11.  Drugače sem se danes končno malo pomirila, da bo vse ok. Me je kar malo skrbelo, ker so drugi izvidi zame tudi končno dobri (sladkor, pritisk in urin). Upam da se bodo zdaj tudi slabosti počasi končale. Sem shujšala že 5 kg. Saj ne, da bi mi škodlo, imam več kot dovolj zalogeuser posted image

Aja pa še za na tablo, sem vidla da nimam napisano, sem iz okolice MB. 

Vsem vam želim lep vikend, pa izkoristite ta sonček, ki je napovedan! LpL

< Sporočilo je popravil Lara28 -- 8.10.2010 18:44:23 >

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1982
    8.10.2010 18:52:20   
    enkratna
    Vsem čestitke za lepe NS in dragocene trenutke z živahnimi pikicami na ekranu

wessna
    , bravo! Jaz sem tudi delala dobro leto v Avstriji. Sem zavestno šla v menjavo službe (sicer z namenom 3-5 let), čeprav sem bila takrat še poročena (pa je bilo tisto leto zakona, ko sva se samo ob vikendih videvala, najboljše v zadnjih 6-ih letih user posted image ). Definitivno dragocena izkušnja v vseh pogledih, tudi finančnih user posted image

jackie, sva že dve... jaz tudi še kar vsa user posted image

KlaraMay, tudi jaz sem "okolica Ljubljane", tako da bi se z veseljem dostavila v LJ, če se boste zmenile user posted image

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1983
    8.10.2010 19:16:53   
    ajtak
    IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

No jst sm Lj-Bežigrad, službo imam na Viču, kjer sem v tem mesecu več časa kot doma (nenormalno veliko dela) ....
    .... kokrkoli .... Ko bomo vse dale NS čez in bomo za en spoznavni žur se pa bomo mal zoorganizirale in nekje dobile, kajne user posted image ?

Jaz sicer živim v Ce, ampak ker sva isti letnik in obe Bežigrajčanki me pa že zanima če se poznava... Jaz sem s Peričeve ul., hodila sem na OŠ Mirana Jarca.

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1984
    8.10.2010 20:06:05   
    bibica15
    huhh sem iskala tvoje poročilo NS....kot sem že napisala narava bo storila vse da bo vse the best...četitkeuser posted image

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1985
    8.10.2010 20:06:07   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
    Jaz sicer živim v Ce, ampak ker sva isti letnik in obe Bežigrajčanki me pa že zanima če se poznava... Jaz sem s Peričeve ul., hodila sem na OŠ Mirana Jarca.

Jaz sem sedaj na Vojkovi, hodila sem pa na OŠ Franceta Bevka, potem pa na Šubičevo gimnazijo. user posted image

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 1986
    8.10.2010 20:06:54   
    bibica15

Jaz sem sedaj na Vojkovi, hodila sem pa na OŠ Franceta Bevka, potem pa na Šubičevo gimnazijo. user posted image

hehe jaz sem bila tudi prej na Vojkovi, sedaj pa sem 4 km stran

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1987
    8.10.2010 20:23:00   
    wessna
    vem da bo zvenelo čudno, samo že par dni opažam da me občasno zbode na mestu kjer je bebica..zmeri sem čutla da je na desni strani, danes mi je to G potrdil. a je možno da občasno začutim premikeuser posted image se mi zdi prekmalu.

naslednji pregled mam 20.10. pol pa 17.11.

js sem pa na viču, še dva dni.user posted image pridem pa 19 pa 20.10. nazaj da grem na pregled.

veliki smo 5.7mmuser posted image

(odgovor članu bibica15)
    Neposredna povezava do sporočila: 1988
    8.10.2010 20:25:09   
    pikica010
    Pozdravljene!
    Se pridružujem aprilčicam 2011 rok imam 13.4.
    Veselo nosečnost! user posted image

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1989
    8.10.2010 20:26:08   
    wessna
    dobrodošla pikica010user posted image user posted image

(odgovor članu pikica010)
    Neposredna povezava do sporočila: 1990
    8.10.2010 20:46:56   
    bibica15
    IZVIRNO SPOROČILO: pikica010

Pozdravljene!
    Se pridružujem aprilčicam 2011 rok imam 13.4.
    Veselo nosečnost! user posted image

pozdravljena...med nami user posted image

(odgovor članu pikica010)
    Neposredna povezava do sporočila: 1991
    8.10.2010 21:02:37   
    KlaraMay
    OoOo nova user posted image .

pikica010 user posted image user posted image dobrodošla.

Še malo podatko o tebi, če si seveda želiš, da te dodam na seznamček user posted image

(odgovor članu bibica15)
    Neposredna povezava do sporočila: 1992
    8.10.2010 22:28:09   
    spela**
    Punce dober večer!!
    Se že dolgo nisem javla ampak moje počutje je blo res katastrofalno!user posted image Ko mi ni blo slabo sem imela pa grozen glavobol!Upam da počasi mine!
    Vsem čestitke za dobro opravljene preglede in NS!!user posted image
    Jaz imam NS 13.10 in že komaj čakam!!
    AS še nisem začela uporabljat ga imam pa doma še od prve nosečnosti!Ga bom enkrat v teh dnes sprobala!user posted image
    Dolžna sem vam še podatke za seznamček:
    stara sem 23 , iz Mb , druga nosečnost in doma imamo že enega enoletnega nagajivčka!user posted image
    NP imam pa 19.10!

Morem pa vam povedat , da sem si šla zadnič kupit nov modrc ker mi je iz starega že vse ven lezlo user posted image in mi je bila komaj prav košarica D!Mene je skoraj kap!Upam da gospodični počasi nehata rast!user posted image Naj vam povem da sem do zdaj imela B! Niti v prvi nosečnosti niso bile tako velike!Moj je sicer vesel ampak......
    Upam da nebo tak zrasla tudi rit!user posted image
    punce lep večer vam želim in lahko noč

Bor
    8.09.2009; 49,5cm , 2820g
    8.10.2009; 53cm , 3515g
    5.11.2009; 55,5cm , 4375g
    10.12.2009; 59cm , 5130g
    14.1.2010; 64cm , 5900g
    4.3.2010; 67cm , 6.740g
    23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1993
    9.10.2010 9:09:24   
    ajtak

user posted image , s tem se možnosti da se poznava že malo zmanjšajo... Sploh ker se nobene Klare ne spomnim (predvidevam, da si klara).

Dobrodošle vse nove user posted image

Midva z "Big brotherjem" greva danes v Lj malo k babici pa pogledat v Supernovo če ste še kaj hlač pustile za tole bejvočico, ki nujno nuca nove hlače.

Še obljubljena slikca bauhija:

user posted image

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1994
    9.10.2010 9:40:40   
    pižmovka
    Pikica010 DobrodošlA ! user posted image

WESNA bravo za super rezultat NS!
    ajtak to je pa res lepa slikca

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 1995
    9.10.2010 10:29:32   
    wessna
    ajtak iiiiiiiiii...kok lepo..
    js pa še kar čakam da vn skočiuser posted image

(odgovor članu pižmovka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1996
    9.10.2010 11:21:29   
    sesil
    ajtak, ti pa imaš res že kr velik trebuh, glede na to da si na koncu meseca. se moram tud jaz slikat, saj s prve nosečnosti sploh nimam slikuser posted image

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1997
    9.10.2010 11:31:11   
    ovčka11
    Pozdravljene,

jaz sem pa lih z urgence nazaj.... nekaj malo krvavim in nekaj špika v trebuhu, pa me je panika zgrabla.... z našim user posted image  je vse ok, srček bije, veliki smo 61 mm in migamo. Ga je pa težko izmerila, ker je bil skrčen. Kolk sem si oddahnila... baje imam nizko posteljico in je zato prišlo do krvavitve. Očitno se bo ponovila zgodba od prejšnje nosečnosti, ko sem krvavela še v 24. tednu... Saj sem si želela še kakšen dodatni UZ, samo ne na urgenci... Nekaj časa bom bolj v ležečem položaju, da se stvari pomirijo...

Lepo božajte svoje bušije...

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1998
    9.10.2010 12:31:45   
    majčica1508
    ajtak......iiiiiiii,kak buši.....moj je za polovičko manjši,ampak bo tudi kipnu ven
    komaj čakam
    ovčka......počivat,počivat in še enkrat počivat.....sicer pa sam,da je vse ok
    wessna.....super za službo,pa saj ti bo hitro minilo

danes je tok krasen dan,da bi človek bil cel dan zunaj....sam,kaj ko je treba kaj skuhat
    smo bili skupaj v trgovini,kavici,malo zunaj smo dali čarovnice in buče za dekoracijo
    je bila mala čist navdušena....

kuha se bolj že proti koncu:goveji zrezki v zelenjavni omaki,njoki in rdeča pesa
    tamala spi,ko ustane pojemo in jo smuknemo ven,posoda bo že počakala

joj včeraj smo bili v Celju smo šli mal v nabavo,pa na pico...uglavnem trebuh sem imela trd,ko kamen
    komaj sem hodila...A,še kakšni rata trd,ko kamen

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 1999
    9.10.2010 12:32:24   
    majčica1508
    Pikica010 dobrodošla

(odgovor članu majčica1508)
    Neposredna povezava do sporočila: 2000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.