|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
9.10.2010 12:40:26   
sesil
majčica1508, meni rata trd trebuh, če preveč hodim, ali pa tamalo kaj nesem na cuci baci. to je tudi edini položaj, v katerem jo še nosim.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.10.2010 12:47:35   
iskrca
pikica dobrodošlauser posted image

Ajtak iiii kok maš že luškan trebuščekuser posted image user posted image user posted image moj se tud oblikujeuser posted image To je pa men neki najlepšega, s trebuškom okoli hodit in ga ponosno kazatuser posted image user posted image No s takim, ki ima razlog, da je okrogel, ne z unim pred user posted image user posted image

ovčka user posted image user posted image počivaj, sej bo vse ok!

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.10.2010 12:48:56   
majčica1508
sam sem res včeraj malo preveč hodila.....
Dokler sem še taka malo manj napihnjena bom rekla mojmu,da gremo čimprej po darila
za decemberski čas,da se nebom takrat basala po tistih gužvah,za dojenčka pa pol enkrat
ker sem čist brez energije,pa takoj utrujena....najprej zelo navdušena gremo nabavljat
pol mi je pa žal,ker sem sploh šla....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
9.10.2010 12:49:44   
iskrca
sesil na cuci baciuser posted image user posted image kak pa je touser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.10.2010 13:01:47   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

sesil na cuci baciuser posted image user posted image kak pa je touser posted image

sedi na ramenihuser posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.10.2010 13:04:45   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Še obljubljena slikca bauhija:

user posted image

IIIII luštkam buši v katerem se skriva user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je še mini mini v primerjavi s tvojim, samo bom vseen mogla ta teden že zamenjat hlače, ker jih ne morem več zapet... Se morem tud jest začet slikat...kar ni časa oz. so me sami izgovori, zakaj se še nisem slikalauser posted image Grrr sem jezna nase...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.10.2010 13:14:00   
ajtak
user posted image  nakup uspel!! Ravno sem z Rudnika in sem bogatejša za nove kavbojke in dve majčki, ena je tko 2v1 kot jopica in ima not našito srajčko, full cute. (zapravla 58€)

Hvala za komplimente mojega bušija, ja, je res že velik, komaj čakam NS, da mi mal mere našega user posted image  povejo user posted image .

Danes se razvajam pri mami, ravno uspava Tjaša, jaz visim na RR, potem bomo pa jedli hrenovke v testu in kislo zelje MNJAM, se je splačalo 80km peljat user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.10.2010 15:05:35   
Peli
ajtak - vau kašn buši, se vidi da je od user posted image , moj je tud velik, samo nima še ta prave oblike user posted image .

ovčka - pazi nase in počivaj!

Men zdele prav manjka mal spanca, danes mam kr pestro mož pomaga silirat, jest pa imam še njegovo sestro in nečake tukaj, tako da sm imela kuho čez, zdajle moj najmlajši spi, ostali so zunaj, jest pa bom tud mal izkoristla in si oddahnila.

majčica - jest tud počasi že kupujem za Miklavža, za mojedva nekaj malega že imam, še za nečake morm kupit, sicer pa ne mislm pretiravat.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.10.2010 17:02:13   
majčica1508
naša je tudi na cucu buciuser posted image  sam pri očiju....
mi smo dvorišče pometli,travco pokosili,tamala mi je spala sam 15 minut
tako,da je zdaj obupna......
sem pa prej dala cunje prat,pa grem gor čez nekaj časa,da jih obesim
pa sploh še niso bile oprane,sem premalo vrata zaprla...grozaaaaaaaaa
ajtak.....super za nakup
peli.....letos tudi mi nebomo pretiravali,vsakemu eno malenkost in to čimprej v nabavo
da se nebomo gužvali....novembra jo edino še v Ikejo skočiva......
grem k se tamala dere....pija bom mami...še boša je pa tista na wc školjko gre sama
pol se pa dere,mami pidi hito bisat user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.10.2010 17:32:34   
sesil
majčica, naša hodi lulat enkrat na kahlico, drugič na školko (ma ne zna sama gor). Če "mora sama" - ja, zdej smo v tej fazi, potem gre na kahlico in jo tudi sprazni, tako da zlije lulanje v školjko - ne praši kolko gre mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.10.2010 17:36:42   
bibica15
Kaj delate na ta krasen dan ? Jaz sem od 12 pa do malo prej pohajkovala. Toliko se ne spomnim kdaj sem nazadnje hodila po naraviuser posted image . Odlično se počutim..mislim da je mojemu mini mausu tudi pasal kisik hehe.
Sedaj pa ko bo sonček padel dol pa grem še malo na ogled otroških stvari user posted image .
Upam da bo jutri ravno tako lep dan.

lepo bodite mamice user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.10.2010 18:05:06   
tesko
Aprilčice, komaj sledim, ampak na koncu skoraj vse preberem; velik bolj zanimivo in bolj 'real' kot big brother;) Jaz imam tudi za sabo zelo prijazen rezultat z NS, sploh ker te s 34 leti statistika že iz prve popredalčka v en neusmiljen predal... Je pa mladiček spal spanje pravičnega in se ni pustil motiti, obratno kot na prvem UZ. Vsem čestitke za lepe rezultate in preživete minule slabosti, tiste manj srečne pa... verjamem, da bo slej ko prej minilo. Jaz sem tudi mislila, da ne bo, potem se pa nekega jutra zbudiš in bi jedel, karkoli :) Edino utrujena sem, premalo Hgb, od tablet zaenkrat še ni haska, zdaj sem kupila še pesin sirup z medom in alge, neki bo mogl zaleč. Pol pa več hodim, da bi dobila več kisika, pa sm še boljuser posted image  - gibanje na svežem zraku mi je namreč ful pomagalo proti slabosti, no tlele pa ne. Takemu sončku kot danes se je težko upret. Sicer mi pa prav paše malo hladu, vonja po pečenih kostanjih in letos prav nestrpno čakam zimo in sneg. Hormoni? user posted image

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.10.2010 18:52:53   
Tincy90
Oj oj na hitro...user posted image

Čestitke za super opravljene nuhalneuser posted image , dobrodošle vse noveuser posted image in pa vsem slabostnim in bolanim ceu kup user posted image user posted image user posted image , da čim prej mine.

Pr nas rihtamo stanovanje in kr mamo enosobni flet smo dal delat pohištvo d izkoristmo čim več placa, tko da sm že od včeri pridna.user posted image pucam k fata.user posted image še mal pa bo vse popedenano in bom spet več na računalniku.user posted image

Fajn se mejte pa pridne bodte in uživajteeeeee!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.10.2010 18:55:06   
Tincy90
Ajaaa, sm neki pozabla. Ajtak ful lep buši, ti ful pašeuser posted image pa juhuuuuu dans sm stopila v 2.trimesečje!user posted image user posted image tud js upam d bo konc s slabostmi in vsemi tegobami, kaže že tko.user posted image zdj pa res grem.user posted image čuaččččč!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.10.2010 20:03:45   
Peli
Sm vas spet pršla pokukat, sicer mamo dons večere "crklanja" mamo v dnevni kavč raztegnjen in vsi gledamo Garfilda, no najmanjšemu ne manjka dost da zaspi.
majčica in sesil naš ponavadi zjutrej ob pol 7h vpije iz WCja "ze smmmm", se je že zgodil da sm lepo spala in je tašča pršla gor da mu je rito zrihtala user posted image .

Ena je spraševala za družbo okol 10.4. v LJ porodnišnici - se zna zgodit da bom jest takrat tam user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.10.2010 22:44:45   
bibica15
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Sm vas spet pršla pokukat, sicer mamo dons večere "crklanja" mamo v dnevni kavč raztegnjen in vsi gledamo Garfilda, no najmanjšemu ne manjka dost da zaspi.
majčica in sesil naš ponavadi zjutrej ob pol 7h vpije iz WCja "ze smmmm", se je že zgodil da sm lepo spala in je tašča pršla gor da mu je rito zrihtala user posted image .

Ena je spraševala za družbo okol 10.4. v LJ porodnišnici - se zna zgodit da bom jest takrat tam user posted image .

user posted image user posted image ta ena sem pa kr jaz user posted image odlično...companija na pohodu user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
10.10.2010 8:59:50   
pikica010

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

OoOo nova user posted image .

pikica010 user posted image user posted image dobrodošla.

Še malo podatko o tebi, če si seveda želiš, da te dodam na seznamček user posted image

Pozdravljena!
Sem štajerka in živim v Postojni. Tako da bom rodila v Postojni, stara pa sem 26.

Lep pozdrav

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
10.10.2010 9:11:13   
jacki
Jutro!
ZA menoj je user posted image popoldan in večer...čutim pa, da tud današnji dan ne bo nič dugačen...user posted image
Kar dan v usta me slabi...user posted image

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
10.10.2010 9:20:14   
pikica010

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Jutro!
ZA menoj je user posted image popoldan in večer...čutim pa, da tud današnji dan ne bo nič dugačen...user posted image
Kar dan v usta me slabi...user posted image

Mene je tudi bilo slabo do prejšnega tedna zdaj pa bolj popušča in sem jedla prepečenc in je bilo boljše.Men je pomagal.

Lp

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
10.10.2010 9:28:52   
Srečka13
Jutro user posted image

pikica in tesko - dobrodošli user posted image user posted image full fajn, da se nas počasi nabira aprilčic.
ajtak - navdušena sem nad tvojim trebuščkom!!! kr ne morem verjeti koliko se ti že pozna... jst bi tudiiiiii user posted image
ovčka11 - tebi pa pošiljam enega ogromnega user posted image fajn počivaj.
bibica15 in Peli - tudi jaz vama znam okrog 10.4. delat družbo v LJ porodnišnici user posted image
jacki - držim pesti, da boš kaj boljše danes!

no, jaz sem pa imela včeraj celodnevni izlet. s še trimi prijateljicami smo šle že navsezgodaj (ob 6ih zjutraj) do Zagreba, kjer smo cel dan pohajkovale, kofetkale, hodile po trgovincah in se neštetokrat nasmejale do solz - no, vam povem samo eno zgodbo. jst neroda kakršna sem, prva stvar, ki jo naredim, ko se sprehajamo prvi jutranji kavici v centru naproti... no, jst zgrešim eno mini stopničko in nekako padem kolkr sem dolga in šroka na obe koleni sredi Zagreba user posted image user posted image user posted image . skratka, smeha, da dol padeš.
nazaj grede smo se ustavile še v shopping centru West Gate, ki je res ogrooomen, ampak smo ble že tolk zmatrane, da smo šle sam jest in v par trgovinc, potem pa domov.
no, je pa res full pasal takšen sproščen dan v super družbi in večino dneva na svežem zraku in sončku. tako da toplo priporočam takšen "girls trip" user posted image

no, danes bom pa bolj po nedeljsko. kosilo pri njegovi familiji potem pa počitek na počitek. sem prav zmatrana od včeraj user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
10.10.2010 10:33:06   
ajtak
Uuuuuuu srečka, tale trip ti pa prov zavidam, jaz namreč OBOŽUJEM shopping!!

Naj se považim, da sem ravno vstala user posted image , mož je šel v trgovino po toast, da mi naredi tople sendviče, mali je pa pri babici, a ne kak mi vela??
Pa še na južno gremo kar k taščici tko da sm danes čist na lenobno naštimana user posted image  IN UŽIVAM VSAKO SEKUNDO user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
10.10.2010 11:34:09   
majčica1508
srečka13.....tale West Gate sem tudi sama navdušena obiskala,ko smo se
vračali z dopusta,ker sem bila tok utrujena,smo sam kavico spili in pelenice v Mullerju
nabavili,ogled trgovin sem pa pustila za drugič....
super za tak izlet

kak lep dan.....smo ustali ,zajtrkovali,šli na volitve,v trgovino,kavico....
zdaj mami skuha brokolijevo juho in špagete boloneze,ja nekaj na hitro,ker je škoda,da
bi visela 2h za štedilnikom,gremo rajši ven na sončka....še prehitro ga bo konec
moja dva sta šla v kostanj....

slabosti,upam da so šle papa......
se oglasim proti večeru,ko bom kraljevala sama doma....gresta moja dva k babi,men se pa neda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
10.10.2010 11:51:37   
Dajica
Po dolgem casu se se jaz malo oglasim. Pri meni slabosti se kr trajajo. Upam, da nisem tista "srecnica", katero bodo slabosti spremljale celo nosecnost. user posted image Najhuje je zjutraj, pa proti veceru, sploh ce kaj takega zavoham, kaksne mocne vonjave-ki mi sicer v nenosecnosti disijo, zdaj pa je to adijo... Apetita trenutno sploh nimam, kaksen dan bi ne vem kaj vse pojedla, zdaj pa dam kos kruha z marmelado v usta, pa imam dovolj za par ur. Tudi zdaj se kuha kosilo, pa mi nic kaj ne disi...user posted image
Hlace jaz nosim se kr normalne, samo ko sem v avtu, si odpnem gumb pa zadrgo, da me ne tisci user posted image Sem pa skoz utrujena, skoz bi pocivala pa lezala pa spala, cim grem na kaksen sprehod, pridem crknjena nazaj. Komaj cakam, da to mine, da pride tisto obdobje, ko bom polna energije. user posted image
Ajtak, se dober teden, pa bova tudi midve docakali nuhalno + se par drugih noseck. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
10.10.2010 12:41:13   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
user posted image , s tem se možnosti da se poznava že malo zmanjšajo... Sploh ker se nobene Klare ne spomnim (predvidevam, da si klara).

Ne, nisem Klara. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
10.10.2010 14:52:12   
sreckica
drage deklice,

človeka par dni ni pri računalniku in že ne sledi več dogajanju user posted image ko da ste same babe na kupu no... user posted image user posted image v glavnem, trenutno nimam časa it brat vsega, kar ste napisale, bom prišparala za zvečer. zaenkrat mam samo eno vprašanje - tiste ki ste šle v šoping na Rudnik - kam točno ste to šle? bi prosila tudi za točno ime trgovine, da si ne bom spet očitala, da sem kaj spustila user posted image jutri mamo namreč NS pri stricu Stankotu in grema z v.d. možem potem še v šoping. Guuuuudbaaaaaaaaj tesne hlače!!!!  user posted image user posted image
drugače sem pa v petek sporočila novico o naraščaju v službi, sprejeta je bila s polno mero navdušenja user posted image velko breme padlo dol... danes sem pa cela nekam kilava, trebuh me boli sto na uro, filing kot pred menstruacijo user posted image upam, daje z našim bejbijem vse ok...

lepo nedeljo vsem skupaj!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.