|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
7.10.2010 21:43:07   
pižmovka
UUu vidim da nas poleg naših bebic je več ovnov tuki! Moj PDP je 11 dni po mojem rojstem dnevu!

Srečkica user posted image  zelo dober rezultat!
Dobrodošle nove!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.10.2010 21:43:09   
Tincy90
Pozdravček user posted image !

Končno smo doma...ceu dan okol, sm kr zmatrana.user posted image nuhalno smo dal čez in naše mere so zlo lepe...bebika je velika 6,6cm.user posted image se je vse tko lepo vidlo.user posted image glede nuhalne mam pa js tako razmerje 1:13283, tko da je supr dupr!!user posted image user posted image user posted image ma sm se tok nasmejala k mi je delov ultrazvok (se mi je šlaufast trebuh tko tresuuser posted image ) k je gledov za spol in itak moj navija za fantka js pa za punčko in pol smo gledal pa gledal in na konc ugotovil d naj bi biu user posted image !user posted image čeprov je to bol tko no, 70% d bo res tko d js se še zmer pustim presenetit in čakam d mi moja G reče d so ble to sm sramne ustnce od punčke.user posted image user posted image sicr pa naj bo kar bo, važn d bo zdravo in živo.user posted image

Za vse bubane in slabostne user posted image in user posted image user posted image user posted image , da čim prej mine. Zdj bom šla pa kr počivat, si zaslužm k sm velik odojka popapcov.user posted image user posted image user posted image

Evo še slikica od danes:

user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.10.2010 21:47:28   
pižmovka
waw čestitke Tinchy90!
Kak nardiš da je tuk velka slikca kle na forumu??? Men nikol ne rata. Antiračunalničaka....user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.10.2010 21:47:43   
Srečka13
UUu vidim da nas poleg naših bebic je več ovnov tuki! Moj PDP je 11 dni po mojem rojstem dnevu!

u, pižmovka - ti tudi... hihihihi, to nas bo ovnov.user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.10.2010 21:48:49   
Srečka13
Tincy90, čestitke za fenomenalen rezultat!!

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.10.2010 21:54:29   
wessna
tinchy90 a brez računa ti da kar popust...woooow..morm probat, kdaj mu pa rečem, na začetku - koncu??user posted image

moje gnezdece se manjša, stvari selim k srčku,ki mu kar ni jasn kok mam  stvariuser posted image user posted image ne da sem že pol stran zmetala. v ponedeljek pa dunajuser posted image user posted image začnem delat..komaj čakam..ju3 se morm pa od malčkov v vrtcu poslovituser posted image rav pogrešala jih bom..

sem AS kar pospravla, bom drug teden poskusla še 1x..

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.10.2010 21:56:54   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

waw čestitke Tinchy90!
Kak nardiš da je tuk velka slikca kle na forumu??? Men nikol ne rata. Antiračunalničaka....user posted image

Grem na slikomat.com, naložim sliko in potem kopiram kodo, ki je za forume.user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.10.2010 21:59:17   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

tinchy90 a brez računa ti da kar popust...woooow..morm probat, kdaj mu pa rečem, na začetku - koncu??user posted image

Na koncu mu reč d če ti da lahk brez računa in ti bo zihr ustregu kr je res ful ok, pršparaš pa 10eu. Pa ko boš pršla notr u ordinacijo, če boš pozorna na omarci ma slikce dojenčkov in je tam tud slikana moja pupika k sm jo rodila, tko vid se ji ceu obraz pa mislm d mal miži.user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.10.2010 22:02:05   
wessna
on je moj G že 3 leta..na začetku sem se ga kar bala..zdaj pa kar okay..mi je kar bedno k bom s5 mogla zamenjat..user posted image

a posnetek si dobila?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.10.2010 22:06:44   
Tincy90
Ne, kr mu tud rekla nism.user posted image pozabila...user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.10.2010 23:30:36   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka13

u, pižmovka - ti tudi... hihihihi, to nas bo ovnov.user posted image

user posted image  ja, same ov(n)ce user posted image  jaz mam rd 22.3.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.10.2010 7:41:55   
VevercaV
Dobro jutro, jaz sem tud ovnica, hihi :)
En lep petek imejte, tiste ki hodite v sluzbo:
Have you ever noticed that after Mon and Tue, even the calendar says W T F ?
:) In danes je od WTF ze F, tako da super..
Tiste, ki ste doma, se pa cajtite, crkljajte, razvajajte in pocivajte, pa kaj napiste, da nam ne bo dolgcas :)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.10.2010 7:56:37   
miafilip26
jutro babike...evo da se še jaz alo javim...v torek smo imeli NS, tveganje zelo majhnouser posted image . Sem dobila kar solzne oči od sreče, ko sem gledela to svojo malo pikico kako se premika in brca v trebuščkuuser posted image . Nogice pa ma dolgeuser posted image .Moj je rekel, da bo atlet ali pa manekenkauser posted image . V glavnem, spola še nismo mogli ugotovit, ker nismo bili prav obrnjeni, da bi se videlo, mogoče na naslednjem pregledu. Danes še odnesem izvide in potem javim kdaj mam RP..Lepo božajte bušije in pikice in se kaj beremouser posted image .

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.10.2010 8:13:31   
darhaha84
oj souser posted image , kako ste zgovorne - uspem vas nekako prebrati, vendar za komentirati mi pa zmanjka časa user posted image
WP, Tincy90 in miafilip26 super za NS in super rezultate. Jaz imam NS 12.10. - komaj čakam da vidim user posted image  user posted image
Drugače še vedno vse po starem (nič slabo, počutje fenomenalno, problem je edino prebava)
PETEK JE...user posted image  Z user posted image  danes po službi kidneva na morje za čez vikend user posted image  - baje bo sonček user posted image  Se bova malo rekreirala (rolarji, kolo) user posted image
Za vse bolne in user posted image  velik user posted image  in user posted image  da boste čimprej v redu...

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.10.2010 9:45:27   
majčica1508
Pozdravček

Womenpolice....http://www.kulinarika.net/recepti/756/enoloncnice/ricet
jaz delam po tem in je dober.....
wessna....ne se sekirat,otroček to čuti...nič ni narobe,ga boš danes slišala na
pregledu
Klaramay.....sam si res čist noter padla,ker nič ne napišešuser posted image ...so lepi a,ne

drugače pa je petek in super napovedi imamo,tako da tiste ki greste na morje
se boste lepo naužile morskega zraka....pri nas bomo z morjem še počakali do morfologije
pol pa 1 teden Opatija,vabi!
Greste kaj smučat......mi gremo sam jaz bom verjetno tamalo vlekla na saneh,pa HB
da je še bazen zraven,da nama bo hitreje čas minil....

današnje kosilo:sardele,krompir z blitvo in tržaška omaka....HB tam,kjer kupujem ribe so tok
prijazni in mi vse spucajo,da meni ni treba...ker drugač jih nebi nikol jedla

grem pralni stroj zalaufat
sesil....kako je bilo na pregledu

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.10.2010 11:00:55   
bušek33
daaaan!
tudi jaz lahko poročam, da so bili izvidi nuhalne super, sem v skupini z nizkim tveganjem. sicer je razmerje le 1:2152, ampak kolikor sem jaz razumela doktorco in papirje, je to odvisno od starosti, zato je ta rezultat zame pri 33-ih super. svojih rezultatov pač ne morem primerjati z 19-letnico, no vsaj pri nuhalni težkouser posted image
strahova je bila spet super, kot v prvo, in jo toplo priporočam tudi ostalim.  naša bebica je pa ful z nogicami brcala user posted image  prav luštno je blo gledat in prvič srček slišat. mi je pa pdp še za dva dni prej premaknila, ampak ga kar pustimo tam kjer je, v zlati srediniuser posted image

kar se tiče as, jaz nikoli ne štejem utripov srca, ker se mi ne da same sebe psihirat. preprosto sem srečna, ko najdem srček in ga lahko malo poslušam. that's it!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.10.2010 11:01:45   
bušek33
joj kako sem postala pozabljiva, čestitke tudi vsem ostalim za dobre izvide nuhalneuser posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.10.2010 11:37:50   
Peli
Čestitam vsem za dobro NS. Za spol ste že skoraj vse zvedle? Pr men se pa ni vidl, pa tolk me firbec matra user posted image .

Vidm da nekatere kr uživate - morje pa to... jest bi tud, ne pa da mam housarest, komej si upam otroke peljat v vrtec. Mene počasi prav ubija ta bolniška, šla bi vsaj malo na sprehod, ne pa da v hiši gnijem in svojo zoprnijo na druge trosim user posted image .

Za kosilo bom pa jest danes dobila od tašče sirov burek, njami .

Jest sm se odločila da si ne kupim tega AS, saj bom kmalu čutila brcike, že od tega sm bla včasih panična, če jih nism dovolj naštela.

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.10.2010 12:05:01   
sesil
olja

da poročam o včerajšnjem pregledu. no, najprej sem se fanj načakala - 2,5 uri...moja dva sta bla z mano, pa sta se šla vmes mal igrat na igrala, drugače bi tamalo lih kap v čakalnici. no, pol smo pa vsi trije gledali našouser posted image . najbolj smešna je bila hči, ki je poslušala zdravnico, ko ji je pravila:"glej, zdej ti je pa dojenček pomahal." pol je pa še slikco dobila in je bla vsa blažena - niti z rok jo ni spustila. vprašala sem za spol, ampak so bile noge skupaj - ziher bo punčka, če noče razširiti noguser posted image . no, zaenkrat ostaja skrivnost.
danes sem še vrejala papirje za bolniško pri zdravnici in v lekarno sem šla po svečke za te user posted image glivice.
zdej moram pa kaj naredit, ker je že pol dneva mimo.
AS pa tudi jaz nočem imet, ker se nočem obremenjevat kako je z user posted image . pomoje slabo mu lih niuser posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.10.2010 13:12:53   
miafilip26
takole, javljam datum za naslednji RP, da lahko daš na seznam, prosim, in sicer je datum 26.10.2010...zanekrat, v kolikor ne pride do sprememb, ker so takrat krompirjeve počitnice...user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.10.2010 13:29:07   
sesil
saj res, moj naslednji pregled je 11.11.2010
zdravnica pa pravi, da bom verjetno rodila marca:))

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.10.2010 13:40:24   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

waw čestitke Tinchy90!

Grem na slikomat.com, naložim sliko in potem kopiram kodo, ki je za forume.user posted image

Hvala! bom probala naslednič če bo šlo

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.10.2010 13:54:46   
majčica1508
čestitke za NS in dobro opravljene preglede.....
sesil............madonca a,mi boš čist zbežala....ziher bo punčka,k je noge
skup tiščala

jaz sem se pa čist preveč najdela....beri,nažrla...
a še kera poleg mene pretirava v soli....
jaz jo moram zmanjšat ali pa celo ukinit,da o sladkarijah ne govorim
bojim se cuker testa,da mi nebi kaj pokazal.....v prejšni mi ni,sem imela
pa 1h.....

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
8.10.2010 14:23:08   
bibica15
user posted image Iskrene čestitke, vsem ki ste ravno po nuhalniuser posted image user posted image  bravo. Itak da so rezultati super, moji tudi pa jih imam 32. Delala pri Strahovi in jo tako kot Bušek33 priporočam ostalim.
Ali je katera tukaj , ki ima bolj zgodaj aprila rok...do 10.4? pa da je iz Lj, oz bo rodila v LJ?
Da se kaj spoznamo'user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
8.10.2010 14:48:19   
jacki
Hejla user posted image !
Danes je še en user posted image dan...že tretji po vrsti. Sem že čist utrujena od stalne slabosti...da ne omenim hude migrene... Joj, zdej si pa želim mal bol na izi nosečnost...
Drugač pa JUPI petek! Pa še sonček. Kaj lepšga user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem za lepe rezultate NS in pa lepo dobrodošlico vsem novim.

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.