|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
16.9.2010 14:00:13   
Anonimen
Oj

Sem imela včeraj NS, rezultatov pa nimam zdej pri sebi, da bi točno napisala  ampak za  Background risk se mi zdi da je bil 1:7??, Adjusted risk - NS je bil 1:2986, ostali pa potem čez 1:10000 stara sem pa 30 let!

Sej sem G vprašala, če mi na moje rezultate priporoča še dvojni hormonski test, pa mi je tko odgovorila, da nič ne vem - no sej to je njena služba, ker se ona pač ne sme opredelit. Smo šli pa skupaj s tamalo in potem sem bla mal zmedena in nisem uspela kej več vprašat!

Kaj menite o rezultatu?

LP Anonimna 1

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.9.2010 14:58:23   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hm, a mogoče katera ve kko si pomagat, če maš hude glavobole al pa clo migrene? Men daleron nč ne nuca.user posted image

Ingverjevi bonboni so zakon!! Sicer nič dobri ampak pomaga!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

največ problemov dela folna kislina - Elevit..

Poizkusi femibion men so zakon!

medtem ko je pri mojemu pol ure klasika, poznate?user posted image

Poznam ja.user posted image user posted image user posted image mi ni jasno kaj tolk časa delajo, najbrž še iz črev vn vlečejo.user posted image user posted image

Mi tud poznamo!! Moj namreč na veceju bere user posted image  in to prov knjigo, tko da vsak dan ko pride iz službe je 45min na sekretu...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.9.2010 15:00:04   
ajtak
Mal sem bila prehitra...
NS- 18.10. user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.9.2010 15:24:31   
darhaha84
Da se še jaz malo oglasim.
Mene zadnje čase zelo matra zgaga user posted image Sploh nič mi ne paše jesti. Že kakšen teden ne morem jesti sadja, mleka in sladkarij (prej sem pojedla ful sadja in spila tudi do liter mleka – to je bila moja glavna hrana user posted image ), zadnje dva dni pa nič ne morem, ker me tako zgaga peče user posted image Najraje bi pila samo navadno vodo. Nimam ideje kaj naj naredim – če katera ve, so ideje dobrodošle.user posted image user posted image
Prebava:  Ker imam zelo velike pobleme s prebavo (grem na WC tudi samo 1x na teden), mi posledično tudi kile nihajo. Razlika je tudi do 1,5 kg. Jaz za prebavo poizkušam marski kaj – aktivia, probiotični jogurti, Donat (zjutraj, popoldne, zvečer), namočene suhe slive – nič mi ne pomaga.user posted image Ah, saj bo minilo user posted image
Trebušček: Drugače sem normalne postave  in sem prej imela raven trebuh, zdaj se mi pa že pozna izboklinica (v bistvu sem po moje tok napihnjena user posted image ). Sem pa šla že ½ kg gor.
Kile:  nekje sem brala, da naj bi šle v prvem trimesečju vsak mesec po 0,5 kg do 1 kg (oz. tiste, ki bruhajo lahko celo shujšajo), potem pa naj bi šle nekje po 0,5kg na teden gor.
Po nekaterih priporočilih naj bi nosečnice, ki so bile pred nosečnostjo zelo vitke, do poroda pridobile 13 do 15 kilogramov, tiste, ki vas je bilo pred nosečnostjo ravno prav skupaj, 11 do 14 kilogramov, tistim malce močnejših mamicam pa je dovoljeno, da v devetih mesecih pričakovanja pridobijo od 7 do 11 kilogramov. Ampak pomembna je uravnotežena prehrana, ne toliko pridobljeni kilogrami! 
Telovadba: Jaz hodim na aerobiko 4x na teden in moram reči, da mi ful paše in sem rekla, da bom hodila dokler bom lahko potem bo pa verjetno kakšna joga na vidiku, do drugega leta user posted image
user posted image  uživajte…

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.9.2010 15:44:48   
Tejchy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj

Sem imela včeraj NS, rezultatov pa nimam zdej pri sebi, da bi točno napisala  ampak za  Background risk se mi zdi da je bil 1:7??, Adjusted risk - NS je bil 1:2986, ostali pa potem čez 1:10000 stara sem pa 30 let!

mislim, da pri takih rezultatih ne bi smelo bit kaj narobe... da so rezultati OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.9.2010 16:32:40   
ajtak
Aja, še to, ve kr pridte v klub 100, čakam user posted image  Štartala sm s 103...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.9.2010 16:34:21   
sreckica
ajtak, pa smo že 3, ki imamo 18.10. NS user posted image ob kateri uri pa imaš?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.9.2010 17:33:47   
Nitkica11
Madona aprilčice dones ste se pa razpisale komaj prisla do konca user posted image

Jaz pa v sluzbi nimam kaj dosti casa da bi vas spremljala in kaj napisala popldan pa se mi tudi dostikrat ne da na računalnik ker sem cist fertik. Zadnje dni bi samo se spla ... Pa toliko je se za narediti po stanovanju upam da bom med vikendom kaj bolj produktivna glede na to da je napovedan dez in da bom vrjetno doma.

Anonimna se mi zdijo rezultati cist vredu tako da se nebi jaz prav obremenjevala z rezultati. Moj namen iti na NS je itak zaradi tega da moj tudi vidi user posted image .

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.9.2010 18:08:42   
sreckica
jooooooj nova obsesija.... stročji fižol z ocvirki!!!!!! če bo šlo tko naprej, bom kmal js tista, iz katere bojo delal ocvirke... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.9.2010 18:17:47   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

jooooooj nova obsesija.... stročji fižol z ocvirki!!!!!! če bo šlo tko naprej, bom kmal js tista, iz katere bojo delal ocvirke... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.9.2010 18:52:33   
Dajica
Lepo pozdravljene!
Sem vas ze nekaj casa spremljala in brala, pa se nisem upala javiti, kajti cakala sem na danasnji prvi pregled pri gineko, da mi res potrdi nosecnost in tako tudi vam sporocam, da SEM noseca in pricakujem 28.4.2011. Danes sem ze videla kako bije srcek in mi je po licku spolzela solzica srece :)
Drugace pa imamo doma ze eno puncko, ki bo v zacetku decmbra dopolnila 3 leta.
Naslednji pregled NS bo 18.10. SEm pa iz okolice Domzal.

LP in lepo nosecnost vsem user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.9.2010 19:09:19   
Nitkica11
Dajica dobrodosla med nami in lepih user posted image ti zelim. No ja pa se se najde kaksna Aprilcica upam da jih bo se vecuser posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.9.2010 19:14:56   
sreckica
Dajica dobrodošla! user posted image user posted image lepo nosečnost tudi tebi! user posted image si pa že četrta izmed nas, ki imamo NS na isti dan user posted image user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.9.2010 20:16:26   
enkratna
anonimna, izvoli dva linka, kjer si lahko prebereš odgovore ginekologov (tudi od Pušenjaka v drugem linku) na temo rezultatov:
1. http://med.over.net/forum5/read.php?56,4074536)
2. http://med.over.net/forum5/read.php?19,6406363,6418305
Če nisi prepričana, raje pokliči tja, kjer si opravljala NS in prosi za njihovo pojasnilo rezultatov.

sreckica, vidim, da ne smem preblizu tebe sedet. Imaš na krožniku same svinjske dobrote user posted image user posted image

dajica, dobrodošla! user posted image Pa nas je res že nekaj, ki imamo 18.10. NS (midve s sreckico pri dr. Strahovi v Domžalah). To bo slikic! user posted image

Tincy90, oprosti, ker smo te zavedle. Ampak daj vseeno ostani tukaj noooo... z namiiiii user posted image

ovčka11, ja, v Leonišču sem odslej naprej. Torej si bodo kljuko pri meni podajali? Mnja... samo da se mi pri porodu štrije porodničarji ne bodo zamenjali, pa bom
že preživela user posted image

Mimogrede: kaj pravite na ime kluba: Baywatch 100+?
  • Pogoj za članstvo je (pričakovana) teža na tehnici 100 in plus. Sprejemamo tudi vpis simpatizerk in simpatizerjev.
  • Pravice članice: da jo spoštljivo ogovarjajo z Baywatch Mačka, Baywatch Bejba, da ji kuhajo/strežejo najbolj nemogoče kombinacije jedi v času nosečnosti brez ugovora in kazanja plakata s piramido živil... (še zbiram predloge)
  • Dolžnosti članice: da pomilujoče pogleda vsakogar, ki nase spravi konfekcijsko številko 40 ali manj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.9.2010 20:17:00   
bušek33
hej hej
ponavadi nimam časa ne volje zvečer za računalnik, danes pa mali celo mirno spi in sem prišla mal pogledat na našo temo in se zraven nasmejala kot še nikoli doselj, res danes je bilo ene par takih postov, da sem dol padla od smeha. hvala hvala , je pasaluser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.9.2010 20:17:24   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

jacki, upam, da bodo v službi dobro sprejeli (v moji so bili zelo veseli zame, me vsake toliko pokličejo in mi pišejo, kako sem). A ni nor občutek, ko vidiš user posted image

Jaz imam 92 kg štartne teže, tako da bo tale nosečnost še zanimiva... končno imam šanse za klub 100! user posted image

Pussycat in enkratna... V službi so bili moje novice presenetljivo veseli user posted image user posted image user posted image user posted image so rekli, da so itak računal, da bom zanosila, ker sem že več kot 2 leti poročenauser posted image user posted image user posted image tko da niti ni bil tak velik suprajs user posted image user posted image user posted image Sem bla vesela ko radio user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kil...na G pregledu sem se stehtala in vagam 44 kg, pa je sestra rekla, da zdej bom pa v prihodnosti presegla 50 kg, pa sem se jest smejat začela, da je vse enkratuser posted image user posted image user posted image ...aja, nč se čudit glede kil, sem res mini mini bitjeuser posted image user posted image user posted image se mi bo verjetno dodatnih 10+ kil bolj poznal kot vamuser posted image user posted image user posted image že zdej pravim, da bom ko ena mini bunkauser posted image user posted image user posted image

Trenutno mi trebušček "skoči" ven popoldne user posted image user posted image user posted image

Glede slikanja...sem se tud jest odločila, da se bom od 10t na 4 tedne slikala...heh pa že zamujam 2 dniuser posted image user posted image user posted image nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image

Bodite lepo user posted image user posted image user posted image user posted image pa božejte svojga bušija!!!!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.9.2010 20:18:29   
bušek33

medtem ko je pri mojemu pol ure klasika, poznate?user posted image

Poznam ja.user posted image user posted image user posted image mi ni jasno kaj tolk časa delajo, najbrž še iz črev vn vlečejo.user posted image user posted image

na primer tale o črevih je bombastičnauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bušek33 -- 16.9.2010 20:20:08 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.9.2010 20:22:19   
bušek33

sam še tole prlimam, je vredno se še enkrat nasmejatuser posted image user posted image user posted image  ojnk ojnkuser posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.9.2010 20:25:46   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

Da se še jaz malo oglasim.
Mene zadnje čase zelo matra zgaga user posted image Sploh nič mi ne paše jesti. Že kakšen teden ne morem jesti sadja, mleka in sladkarij (prej sem pojedla ful sadja in spila tudi do liter mleka – to je bila moja glavna hrana user posted image ), zadnje dva dni pa nič ne morem, ker me tako zgaga peče user posted image Najraje bi pila samo navadno vodo. Nimam ideje kaj naj naredim – če katera ve, so ideje dobrodošle.user posted image user posted image

za zgago lahko brez slabe vesti ližeš rupurut. jaz sem ga v prvi nosečnosti v zadnjem trimesečju skoraj vsak večer, da sem lahko zaspala, prej pa sploh nisem vedela, kaj je to zgaga ali rupurut!

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.9.2010 20:29:44   
bušek33
baywatch 100+  user posted image user posted image  sam ne vem, če je to dober, ker pol bomo morale jacki in vse ostale pod 50kg zbrisat s seznama user posted image user posted image  

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.9.2010 20:39:27   
sreckica
no, tut js bom po pričakovanjih simpatizer kluba... vsaj pričakujem, da od 53 kil ne bom zlezla čez 100 user posted image sm pa js tut eno tistih miniaturnih bitij - s 156 cm sem za odličnih 6 cm prekosila zakonsko mejo otroškega varnostnega sedeža!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.9.2010 20:42:27   
enkratna
sm pa js tut eno tistih miniaturnih bitij - s 156 cm sem za odličnih 6 cm prekosila zakonsko mejo otroškega varnostnega sedeža!!!

Hahahahhahaa.... nehiteeee.... pokam po šivih od krohotanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.9.2010 20:50:15   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

sreckica, vidim, da ne smem preblizu tebe sedet. Imaš na krožniku same svinjske dobrote user posted image user posted image

Mmm, svinjske dobrote njama! Se lahk prisedem?user posted image user posted image user posted image

Tincy90, oprosti, ker smo te zavedle. Ampak daj vseeno ostani tukaj noooo... z namiiiii user posted image

Hmm, ne vem, ne vem, sumljive ste mi ve kle, najprej tiho ko miške pol pa kr naenkrat runkanje kt pri packih k so lačni.user posted image user posted image user posted image (pa brez zamere kr se sm đoukam glede svinj oz packovuser posted image user posted image ) ma dj dj ka pa klobasam, itak d ste zakoooooonnn!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostanem do konca pa še naprej!user posted image

Mimogrede: kaj pravite na ime kluba: Baywatch 100+?
  • Pogoj za članstvo je (pričakovana) teža na tehnici 100 in plus. Sprejemamo tudi vpis simpatizerk in simpatizerjev.
  • Pravice članice: da jo spoštljivo ogovarjajo z Baywatch Mačka, Baywatch Bejba, da ji kuhajo/strežejo najbolj nemogoče kombinacije jedi v času nosečnosti brez ugovora in kazanja plakata s piramido živil... (še zbiram predloge)
  • Dolžnosti članice: da pomilujoče pogleda vsakogar, ki nase spravi konfekcijsko številko 40 ali manj user posted image user posted image user posted image

Js sm za!user posted image komi čakam d me bo kdo poklicov baywatch bejbi.user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.9.2010 20:52:03   
sreckica
oooooooooooh že vidim, seksi prizor z vročimi rdečimi kopalkami! lahkotno tečemo po plaži in ...... bonnnnng boooooong, booooonnnnnnggggg tresljaji! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.9.2010 20:53:29   
Tincy90
Sreckica - o ljubi jezus, hahahahahahaha!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol lahk pa sm še zarunkamo zravn ojnk ojnk.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!