iskrca
|
Hojla punce, ma me par dni ni pa ste tok naklofale, da sem komaj vse prebrala NS jst grem, pa v bistvu sam iz enga razloga, pri mojem G mi pripadajo le trije UZji, enega sem dala že čez, drugi morfol. in tretji pol nekje v 33T, tko da do 20 t res ne bom zdržala in si bom z veseljem odtrgala 60 evrčkov(čeprav je res velik), samo da vidim kako pleše in brca tam notr Sploh ne gledam na to kot na en izvid, sem čist optimist, da bo vse ok, veselim se samo, da bova z končno videla najino malo pikico . Mah kot sem že rekla, se mi zdi, da se v 12,13 tednu otroček res super vidi, tako da komaj čakam Pa skoz me matra, da bi za spol vprašala, sam moj ne pusti V 1. me ni firbec matral, zdej me pa cuty tud jst imam v tej nosečnosti ful skrbi. Sploh se nisem še čist sprostila in prepustila neizmerni sreči Pa nimam za sabo nobenega SS, le eno super , ki je prekrasno minila. Tako da mi sploh ni jasno, zakaj zdaj taki zadržki. Je pa res, da je sedaj, v drugo čisto drugače. Dop. služba (ki me zadnje čase spravlja ob živce, razmere so obupne), pop. me moja čisto okupira in sploh nimam časa, da bi razmišljala o pikici v trebuščku, tako da šele zvečer, ko se uležem, začnem božat trebuščka Mislim, da je glavni vzrok pri meni to, da me že skoz skrbi, kako povedat Ne vem, zbiram pogum in čakam na priliko, ampak je težko, ker so zdaj res takšne razmere, da ne vem kakšna bo reakcija. Mah pa si rečem, zakaj za vraga se obremenjujem, bo kar bo, glavno da smo mi trije+1 srečni, ampak me kmalu spet sesuje. Res ni fer do , da sem zdaj taka živčna razvalina, sam sploh ne vem kako naj se spravim pokonci Uh, sem se skašljala...še dobr da mam vas tukaj! Se mi zdijo vse stvari lažje, ko vam lahko malo potožim.
|