|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
15.9.2010 11:24:44   
tinika1987
Živjo
Tudi jst spet oglašam po dolgem času. Končno mam nekaj časa spet nekaj časa za sebe in prebiranje foruma.
Ful mi je bad za vse ki maste ful problem s slabostjo... na mene je, na srečo, ta nadležna stvar pozabla.
Naslednji teden mam naslednji pregled in že komaj čakam da spet vidim malo kepico... moji dragi si je celo vzel dopust na dan pregleda user posted image .
Mi tle že dobivamo prva darila od fantove mame... tko da mamo že sedež za avto, pa prve oblekce, pa fotoalbume... zdaj še treba sam slovenskima starima staršema reč, da bosta spet dedek pa babica pa da bo treba mal denarnico odpret user posted image . Jst sem mal tle gledala cene otroški sob pa vozičkov pa me je skoraj kap... sicer ne vem kako je pr nas/vas v SLO ampak tle ne dobiš skoraj nč pod 500 evrov (kvalitetne stvari)... sva najdla eno ful lepo sobico za več kot 1000 evrov user posted image ... Vem mogoče že mal prehitro gledamo te stvari ampak fant je ful navdušen da bo očka tak da mam skoraj vsak dan na svojem mailu 10 linkov o nosečnosti pa o stvareh za otroka

maja89... jaz mam iste težave kot ti... shujšala sem sicer sam 2 kg ampak mi nobena hrana ne diši. Ni mi slabo, ni mi treba objeat školjke, ampak v kuhinjo pa tud ne morem stopit ker vse smrdi.  fant zadnja 2 tedna še sam naroča hrano. ampak hvala bogu je dans že mal boljše s tem...
zraven tega me pa pravtako bolijo kolki in hrbet... verjetno delno tud zaradi tega ker ful sedim (služba). Sva pa šla prejšnji teden s fantom dvakrat plavat pa mi je ful pomagalo, me skoraj nč ni več bolelo.

KlaraMay... vidim da si ti zaposlena s seznamom... a bi lahko popravila moje podatke (ko boš lahko)... stara sem 22, živim na Nizozemskem, je moja 1user posted image in moj naslednji pregled je 23.9. HVALA user posted image

P.S.: Danes greva na ogled hiše in upam da bo jo dobiva (bi bil že čas da bi se nama nasmehnila sreča)... tak da, prosim, prosim, prosim držte pesti user posted image

Lepe pozdrave in uživajte user posted image

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.9.2010 13:05:52   
KlaraMay
hitro vprašanje, ker me skrbi: A se kateri kaj pozna, al samo mene skrbi, da sem "11 weeks & 5 days" pa se mi (skoraj) nič ne pozna. user posted image
Ko sem imela pregled je imela pikica 3cm, sedaj po neki tabeli naj bi bila že 5cm, ampak meni se nič več ne pozna kot prej, mogoče celo manj! user posted image

(odgovor članu tinika1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.9.2010 13:14:10   
Detece
Ej Klara pa saj 2cm več v trebuščku pa se ti res ne more poznat....je pa tole zelo različno....enim se full hitro, drugim kasneje...počakaj še malo in zelooo se ti bo poznalo....tam enega februarja...user posted image

Afrodita nakit

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.9.2010 13:29:34   
KlaraMay
ja februarja user posted image ... ammm Detece, ti imaš 5 dni za mano rok, a se tebi kaj pozna? user posted image

V pondeljek imam NS in to se kao dela čez trebuh, ne? Pa razmišljam kakšen trebuh, če trebuha ni? user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.9.2010 13:34:25   
Kalejdoskop
Živjo, punce.
No, pa se še jaz prijavljam med taaprilske. Naš tretji/tretja user posted image naj bi privekal/a 20.aprila 2011. Tudi prva punčka je imela rok 20.4. (ampak 2006), a je potem malce pohitela in prišla 13.4.. Kitajci pravijo, da bo tudi tretji otroček punčka user posted image .
Zaenkrat vse v redu, slabosti in bruhanje v mejah normale... me pa v spodnjem delu trebuha, malce na desni strani kar konstantno tišči - bom morala malo g poklicati, za vsak slučaj...
Vsem nam želim lepe nosečniške mesece. Kljub temu (ali morda ravno zaradi tega), da sem že tretjič noseča, se teh mesecev neizmerno veselim. Slabosti se pozabijo, občutek ljubezni in navdušenja nad malim bitjecem, ki ga čuvamo v trebuhu, se pa nikoli, nikoli ne pozabi.
Srečno vsem!

Danaja, aprilčica 2006
Tristan, levček 2008
Pa še en sonček v aprilu 2011

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.9.2010 13:38:56   
cuty
Klara may meni se tudi ne pozna skoraj nič. Rok imam 3.4. NS pa naslednji teden v sredo. Ampak meni je kar fajn saj bo še veliko časa za razkazovanje trebuščka. Tudi nobenemu še nisva povedala tako da je kar fajn da sva z rastjo trebuha na isti valovni dolžini.user posted image Res pa je da nikol nisem imela trebuha in se mi je zdaj malo izbočil(napihnil) tako da sem taka kot nekatere v "normalnem"stanju. brez skrbi , rast oz velikost trebuha ni nikakršen pokazatelj da je kaj narobe. Bo že prišel brez skrbiuser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.9.2010 13:47:42   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

hitro vprašanje, ker me skrbi: A se kateri kaj pozna, al samo mene skrbi, da sem "11 weeks & 5 days" pa se mi (skoraj) nič ne pozna. user posted image
Ko sem imela pregled je imela pikica 3cm, sedaj po neki tabeli naj bi bila že 5cm, ampak meni se nič več ne pozna kot prej, mogoče celo manj! user posted image

jaz imam rok kadar ti, moj user posted image je celo po velikosti 1 teden večji, pa zapnem še vse hlače, tako da nič skrbet. jaz si ne želim tistega velikega trebuha, tako da naj bo kr majhen, ker vem da ga bom itak zadnji mesec mela vrh glave.
no, moj trebuh je mal špehast, pravzaprav ta raztegnjena koža s prve nosečnosti mi para živce z vsemi lepotnimi dodatki - beri strije.
a pripada po dveh nosečnostih kakšna lepotna operacija na račun zdravstva?user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.9.2010 14:27:39   
Korina*
Mene pa nekaj zanima,...rok poroda je 5.4., a ni mal prehitro nuhalna 20.9?user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.9.2010 15:30:59   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

ja februarja user posted image ... ammm Detece, ti imaš 5 dni za mano rok, a se tebi kaj pozna? user posted image

V pondeljek imam NS in to se kao dela čez trebuh, ne? Pa razmišljam kakšen trebuh, če trebuha ni? user posted image

Jaz imam problem, ker meni se še vedno od prve nosečnosti poznauser posted image user posted image user posted image ..

Evo, danes sem oblekla nosečniške kavbojke, ker so me ta stare včeraj v sedečem položaju tiščale....Baje se pa v drugi nosečnosti pozna prej...

Afrodita nakit

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.9.2010 16:25:44   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*
Mene pa nekaj zanima,...rok poroda je 5.4., a ni mal prehitro nuhalna 20.9?user posted image

Korina, zakaj prehitro? Glede na simulacijo izračuna (predvidevam, da si imela ZM 29.6.), torej boš na dan pregleda konec 12. tedna, kar je čisto OK za NS (izvaja se med 11T in do 14T).

Kalejdoskop, dobrodošla! In čestitke za tretje detece, toooo! user posted image user posted image

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.9.2010 17:21:34   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

Jaz se skoraj vsak tretji dan ustavim na teli tabeli:
http://www.pregnology.com/pregnancy/04/05/2011

Datum je nastavljen na tvoj PDP in boš v ponedeljek 20.09.2010 že "11 weeks & 6 days", torej konec 12 tedna.
NS se dela od 11t - 14t, kajne? Torej bo OK. user posted image

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.9.2010 17:22:53   
sreckica
ravnokar s sestro in našim beaglom pršla iz gozda, nabrala 12 kostanjev. pri tem izgubila 5 let življenja, ker nas je napadla doga user posted image hvalabogu smo vsi celi, prestrašeni pa do daske user posted image a ktera kej ve, je kakšen ukrep/predpis, ki določa, da morajo biti nevarne pasme psov pod nadzorom? prsežem, da ne grem nikol več u gozd, dokler je ta pes na prostem, sploh ker je že lastnico ugriznu. delam paniko? mogoče, ampak glede na to, da so ti ljudje doma pred vstopom v naš gozd in ker je tam super lepa sprehajalna pot, je zelo verjetno, da bomo drugo leto tam sprehajali našo bebo. ampak ne, če bo ta pes prost! pa mam ful rada živali! ampak tole... ne vem no, mogoče res delam iz muhe slona. kaj pa ve mislite o tej tematiki?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.9.2010 17:24:07   
KlaraMay
... in kdaj bomo začele popat prve slikce trebuščkov user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.9.2010 17:29:32   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica
... a ktera kej ve, je kakšen ukrep/predpis, ki določa, da morajo biti nevarne pasme psov pod nadzorom?
... ne vem no, mogoče res delam iz muhe slona. kaj pa ve mislite o tej tematiki?

Za moje pojme NE delaš iz muhe slona. Jaz bi nekoga opozorila. user posted image Rada imam živali, tudi pse in tudi midva imava enga labradorca, ampak se psov nasplošno bojim. Nekaj naredi, da ne bo prišlo do kakšnega nesrečnega ugriza ali do napada na otroke. Prevečkrat beremo kako je prijazen pes odgriznil pol ustnice ali ličnice kakšnemu nedolžnemu malčku ... groza. user posted image Niti pomisliti ne morem, da bi se kaj takega zgodilo mojemu. Mogoče kakšna anonimka, če se ne želiš izpostavit in zamerit sosedom?user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.9.2010 17:37:09   
sreckica
KlaraMay, tudi sama sem razmišljala o tej opciji, kaka anonimka zgolj za opozorilo, da se ne bi to več ponavljalo. Vse skupaj je še toliko bolj "zabeljeno", ker imajo poleg tega velikega še 2 mala psa, prav tako izpuščena in vsi skupaj se obnašajo kot trop (za katerega pa vemo, kakšno moč lahko doseže). Hvala za spodbudne besede in mnenje, res začneš razmišljat, a si ti tist "ta grd" in paničariš, al dejansko ni prav, da se dogaja okoli nas, kar se pač dogaja.

p.s.: kmalu bojo slikice trebuščkov, kmalu! user posted image user posted image pa tist link je ful dober, ko si ga nazadnje prilepla, sploh une slikce so noro zanimive! hvala!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.9.2010 17:43:07   
enkratna
sreckica, se pridružujem napisanemu s strani KlareMay. Rada imam živali, doma imam dva čudovita morska prašička...

Vedno je prvič, in verjamem, da se lastniki psov dostikrat počutijo preganjani in njihovi ljubljenčki neupravičeno obtoženi, ampak če je pes že pokazal napadalne lastnosti, Zakon o zaščiti živali zelo jasno definira odgovornosti.... (http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200743&stevilka=2354). Pes je dovolj velika žival, da njen napad lahko pusti posledice, žal.

Zgodba iz prve roke: Kužek moje bivše tašče (pasme "štrase putpuri", torej "nedolžen simpatičen mešanček) ni nikoli ni storil nič žalega nikomur, dokler ni ugriznil v obraz 5-letnega otroka. Tašča je bila vsa nesrečna, ker ga je mogla dajati na vrvico od takrat dalje in še vedno je sveto prepričana, da je kuža miroljuben, toda sosedov sinko odrašča z brazgotino!

Lahko to narediš "lepo" - torej da lastnico poprosiš, da naj dogo da na vrvico (sploh če je le-ta spuščena izven njenega lastniškega ozemlja), ali pa... no, pač "zgrda": obvestiš o tem veterinarsko inšpekcijo (ali policijo). Res nehvaležno tole no user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.9.2010 17:46:27   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay  ... in kdaj bomo začele popat prve slikce trebuščkov user posted image user posted image  

KlaraMay, a kot nosečniški trebušček šteje tudi moj "od vsega ostalega (hrana, hormoni, slaba prebava), ne pa od 1mm pikice" napihnjen trebuh?? user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.9.2010 17:55:16   
Nitkica11
O ja komaj cakam trebuscka pa ceprav vem da ga bom proti koncu se sita user posted image Ja sem pa rekla mojmu da me bo vsak mesec slikal zacenmo po 13 tednu, se pa na sliki najbolj opazi razlika. Ah ze komaj cakam prvi pregled samo da bo z user posted image vse vredu.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.9.2010 18:32:39   
sreckica
enkratna hvala tudi tebi. težko je, če si živaloljubec (reče lastnica morskega prašička, psa, priletnega (21 let) papagaja in 3 mačk user posted image ) reagirat v taki situaciji, ampak razum mora tu prevladat.  poskusili bomo s pogovorom v stilu, da razumemo, da tako velik pes ne more bit skos zaprt in da rabi gibanje, da pa je sezona gobarstva in kostanja (sem že omenla, da sem jih nabrala 12? user posted image ) in da bi bli hvaležni, če bi te dni lahko bil zaprt. buhve, mogoče jim pa kapne, da tut drugače ne more prosto letat okol...

btw  glede trebuščkov - a moj reševalni šlauf okol pasa šteje? user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.9.2010 18:48:03   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica
btw  glede trebuščkov - a moj reševalni šlauf okol pasa šteje? user posted image

Šteje, šteje.... pri meni šteje že ene 8 let user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.9.2010 19:26:58   
daja28
Ojla,
da se še jaz pofočkam. Ravnokar s 1. pregleda. Vse OK. Naše drugo dete bo najbrž kar na moj 31. rojstni dan (26.4.). Drugače pa mi je slabo 100x bolj ko v prvo. Komi funkcioniram čez dan. Lačna, a mi je najboljš, če nč ne jem. Bruham pa ne. Shujšala, a se nikjer ne pozna, ker mam mal preveč zaloge, trebuh pa gromozanski.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.9.2010 20:05:53   
jacki
Hejla drage moje souser posted image !
Danes bila na prvem pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image je velik 3,5 cm in odgovarja velikosti 10t!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image FUL SEM VESELA!!!! Slikco imam, čeprov ni najlepša, ker se je potem user posted image obrnu in mi mahov in ta slikca bi bla idealnauser posted image ...sem se kr stopilauser posted image user posted image   Nisem mogla verjert da je njegova oblika že čist čoveška, samo da je še čist miniuser posted image user posted image user posted image mini človečkuser posted image user posted image user posted image
Datuma naslednjega pregleda še nisva določili, ker še ne vem, a se bom prijavla na NS al ne...še kr sem v dilemiuser posted image user posted image user posted image SEm mislna da bo po pregledu mišljenje durgačno, pa niuser posted image Sem muhasta ko aprilsko vremeuser posted image user posted image user posted image

Lih dons mi je spet slabo...komaj čakam, da se mal umiri tole stanje...
Sem  se odločila, da jutri povem v službi, bomo vidli kakšen bo odziv... upam da pozitiven.user posted image

Ste imele debato glede nevarnih psov...jest tud čist živčna ratam, ko vidim neprivezanga psauser posted image , pa imam tud sama psa, ki nikoli, ampak nikoli ni odvezan, ker na žalost ima pes kosmata všesa in nikol ne veš kaj ima v glavi...pri nas čez vas je tud polno prosv in je prov podvig, da greš peš, pa da se noben vate ne zaletiuser posted image groza!

Glede trebuščkov...men se popoldne kar ven izbočiuser posted image pa mi je zdejle prov fajn, da se mal vidi, verjetno bom proti koncu pa že čist naveličana..user posted image user posted image user posted image Hitr fotoaparate v roke, pa da vidmo kolk bomo šle s kilam in centimetri gor user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo, merkejte dvoje trebuščke, pa velik se user posted image user posted image user posted image user posted image

PS: Dobrodošle tanoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 15.9.2010 20:06:23 >

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.9.2010 21:32:47   
ajtak
Čeeeeeeeeeeer,

se pridružujem baywach ekipi!Tudi sama sem namreč ponosna lastnica približno tri leta starega rešilnega pasu, ki je pravsimpatično progast.

Danes kupila prve nove nosečnike hlače, opažam da so mi stare skoraj malo majhne, pa se še redit nisem začela... Ene nosečniške nosim že kak teden... Trebuh imam kot, da sem v 4. mesecu, samo malo bolj je mlahav user posted image

NS se dela preko trebuha ali vaginalno, men bo gotovo delala vaginalno, mi je že prvič, ker je bilo malo preveč oblogic na trebuhu, zdaj mam pa skor 20kg več kot takrat user posted image

No, pa se zdajle ne mislim s tem obremenjevat!! Grem po en jogurt!

Lahko noč in čim manj lulanja user posted image  (ponoči).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.9.2010 21:39:07   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

erinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:jejjjjjjjjjj kaj jaz vidim ,jaz pridem gledat za mojo kolegico rižkoo in vidim ,da si nosečka,pa še aprilčka boš imela.Mi tudi mamo;))))

Kako si,kako mali sonček:))))

Ooooooooo sončece, kje se potepaš? =))) Dej povej, kaj mate, si me čist zmedla s tem stavkom... itak kot RRforumka najprej pomislim nauser posted image a je to to? si user posted image ?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.9.2010 22:07:48   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Ojla,
da se še jaz pofočkam. Ravnokar s 1. pregleda. Vse OK. Naše drugo dete bo najbrž kar na moj 31. rojstni dan (26.4.). Drugače pa mi je slabo 100x bolj ko v prvo. Komi funkcioniram čez dan. Lačna, a mi je najboljš, če nč ne jem. Bruham pa ne. Shujšala, a se nikjer ne pozna, ker mam mal preveč zaloge, trebuh pa gromozanski.

Mejte se in se smejte.
  Ooooooooo, daja, dobrodošla, pa sva spet skupaj =)))

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Se boste poročili?
zoyaa

da (22%)

ne (15%)

mogoče (26%)

sem že (33%)

po 30.letu (3%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!