jacki
|
Hejla! Danes je pa pri nas tako lepo sonce, da je popestrilo to jutro in takoj sem super volje in se mi kar smeji Ste ble od včeraj pa pridne čvekice Sej je tko prov IZVIRNO SPOROČILO: sreckica ce bi bilo srecanje po 26., bi po mojem lahko tut js prsla, ko bom uradno na "dopustu" in me noben neb mogu za jajca vlect... je pa zanimiva izjava tiste (pozabla sem, ktera je to napisala), da bi inspekcija pol vse nas doma iskala zastonj si predstavlate, da jih povabimo na kuhanca ob LJubljanico al pa da posljemo pismo: spostovani, danes naslednjih oseb: xx, ****, yx, yy ... ne iscite doma, smo se dobile v Ljubljani lahko pa preverite, bomo res vse na kupu! Čvekice, ve se kar dobite, ostale se bomo pa na drugem srečanju in bomo prišle z dojenčki Bi se pa do solz nasmejala, da bi vidla obraz inšpekcije ki bere pismo Rižkoo...ti samo POČIAJ, počivaj in počivaj...vse ostalo bo počakalo!!!! Moja mami je mogla tud pol leta preležat v bolnici, še na stranišče jo niso spustil, ker so se bali da bi šlo naprej, pa je na konc rodila 10 dni za rokom... Boš vidla, vse bo uredu!!!!! Držim pesti!!!!! In ja, itak da te ne damo!!!! IZVIRNO SPOROČILO: fragola Pozdravljene, jaz pa sem slaba ku hudič, sem ponoči bruhala in vam povem, da zdej me vse tako boli, da je jojjjj! Fragola, kako si??? Upam, da se je stanje izboljšalo. za zdravje!!! Tincy90, lepo praznuj hčerkin 1.RD IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka Punce, ki že mate izkušnje z morfologijo! Kako potek pregled??? Kaj gledajo? In ali se vse meri skoz trebuh ali se kaj tudi vagialno? Da mal vem kaj pričakovat! Jest na pregledih vedno najprej vodo dam, se stehtam in izmerjo mi pritisk, potem grem k G. Z njo se najprej pogovorimo o stanju, če je kej novga itd, potem pa grem na stol. Tam me najprej pretipa, da vidi, kje je maternica, pol pa naredi UZ čez trebuh (vaginalno me je pregledala samo prvič). Slikco sem dobila samo prvič, drugač mi pa UZ naredi na vsakem pregledu, se pravi vsak mesec. Morfologija zame ni blo nič druzga kot podroben UZ pregled. Na koncu pokliče v ordinacijo še moža, da si še on ogleda . Pol pa polna napotnic in listov grem dat še kri. Kaj vse mi pregledajo še sama ne vem, men samo G na naslednjem pregledu reče, da so vsi rezultati super! Šola za starše... midva sva se odločila, da bova šla kar v ZD Vič-Rudnik. Nama najbolj odgovarja prostor in ura Morem pa poklicat, al bi šla januarja al februarja... Če kaj vem, se je treba vedno prej naročit po telefonu al pa mailu. IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Mene so pa danes sodelavke prav v slabo voljo spravile. Skoz me gledajo v trebuh, kako velik je ze, pa da je eno kr strah, kaksna bom na koncu, da ima obcutek, da se bo razpocil. Dajica, bodi ponosna na svoj trebuh!!!! Jest tud še nikol nisem bla tolk "široka", pa kaj pol. Sem najbolj ponosna, da pod srčkom nosim še en srček Za take izjave od "kokoši", pa tako kot je Tincy rekla, samo na Cancel prisni!!! Peli...pridni ste ...jest sem pa prelena, da bi delala voščilnice...jih bom drugo leto z Srečkica, tebi pa pošiljam čim več pozitive, ki vem, da jo ob takih trenutkih zaradi zd. stanja tasta enostavno primanjkuje! IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča Bila sem sprejeta v bolnico za 4 dni, saj sem ful zakrvavela. Tako se je vlilo iz mene, kot prvi dan menstruacije. Na srečo se je stanje hitro umirilo, ampak vzroka niso našli. Naša ima povečano desno ledvičko. Pravijo, da to ni neke panike. Pa stegnenica je pred 3 tedni bila zelo PREVELIKA (večja za 3 tedne od ostalega). Pri ponovnem P pa odstopa "samo" še za 1 teden. Pošiljam ti , da bo vse BP!!! Če zdravniki rečejo, da ni panike, potem jim je treba verjet, a ne? DRAGE MOJE APRILČICE, bodite lepo, lepše, najlepše!!!!
|