Peli
|
Ojla! Danes sm pa že vsega sita, dobr da maladva že spita, zjutrej sm se zbudila čist adijo, brez glasu, glavobol... sinoči sm od nečesa staknila koprivnico , a loh še kej , potem sm bla še cel dan sitna zaradi - je bil tak lep0 dan, pa ne da bi šli z otroci vn, on je mogu 6UR!!!! antene rihtat , potem sm mu mogla še jest skos gledat, a je dobr, al ne, maladva sta bla sitna, k se ni noben njima posvetu, nazadnje sm še skor zažgala kosilo , seveda smo dobil potem še obiske, ravno ko sm dala maladva spat, tako da noben ni spal... nazadnje sm mela vsega dost, sm napokala maladva in sm šla z niima na en dolg sprehod, je vsem nucal, sploh moji glavi , maladva sta tako že okol 18h dol padla in zdej mam končno mir, sam še enga sušilca počakam. Tincy [sm=bravo.gif ]Alisi za prve korakce, pa čimmanj bušk! Sm na hitro preletela tisto debato, pa kaj naj rečem, jest sm za način da otrokov jok ignoriraš - če je otrok ne vem star eno leto, pa če se zbuja zato ker bi se igral..., ne pa da 2 mesečnega otroka ignoriraš, ko je lačen , to mi ni normalno, tega od takega dojenčka ne morš pričakovat. Ne vem kaj si nekateri predstavljajo, ko si umislijo . IZVIRNO SPOROČILO: sreckica no, lep dan vsem, grem skušat še kej zlikat in zložit kake gatke pa nogavice. včer zvečer se mi je namreč v živo pripetil uni vic, ko je prišu v.d.mož h men pa reku da je brez gat... Ta je pa dobra , pr nas mamo ponavad drugačne probleme, bi rad imel hlače, ki jih zvečer sleče, drug dan čiste Pa nima sam enih hlač, čeprav včasih tko zgleda . iskrca - ne tega G pa ne poznam, je najbrž novejši, jest poznam bolj ta stare "majstre" zato nočem v KR P. Aja, drgač pa Urh tud ni tok slab, čeprav se je preselu v Šk.loko.
|