|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
9.12.2010 15:27:22   
Rižkoo
pajkica2 user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.12.2010 15:52:55   
ovčka11
Rižkoo - seveda si naša, saj si aprilčica. In tukaj smo, da delimo strahove, žalostne in vesele trenutke, da se spodbujamo, da malo pojamramo, poveselimo in malo počvekamo.

Brez skrbi, da te bodo v porodnišnici dobro pregledali, sploh strokovnjak kot je Pušenjak. Potrudi se počivat, pa moža in bližnje sorodnike vključi, da poskrbijo za malčka. Boš vidla, vse bo ok, ti samo počivaj... user posted image  Mi bomo pa tle, da bomo držale pesti in mislile nate user posted image .

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.12.2010 15:56:39   
fragola
Pozdravljene,

jaz pa sem slaba ku hudič, sem ponoči bruhala in vam povem, da zdej me vse tako boli, da je jojjjj!

ovčka sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.12.2010 16:02:22   
majčica1508
ovčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super,super sem vesela zate,zdaj pa uživaj maksimalno...
Rižko.....kaj pa govoriš,sevede si naša in mi te ne damo.........ostala sem brez teksta,ko sem prebrala o tvojem MV,mene je bilo tega najbolj strah,krajšanja,ker men so ga 2krat rezal stran zarad rakastih celic....na morfi,ko mi ga je merila je pa čudežno se raztegnil na 4cm....počivaj,počivaj,počivaj...........vem pa,da je ful težko zraven še enega otročka.....ti se kar večkrat javi,zato smo tukaj,da se bodrimo v slabem in dobremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.12.2010 16:19:56   
ovčka11
fragola - user posted image user posted image user posted image  pozdravi se čim prej.... in hvala

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.12.2010 16:20:09   
Tincy90
Hejla...

Sem vas na hitrco prebrala, sm okupirana s strani tamale.user posted image

Pri nas nč novga, počasi odštevamo do Alisinega 1.rojstnega dneva in skoz obujam spomine kako mi je blo lani tak čas.user posted image

Ovčkaaaa supeeeer!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma itak smo vedla, da je vse ok pa še tko lepo so ti napisal za pupo.user posted image user posted image

Uživajte maksimalno, pr nas sneg pada.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.12.2010 16:39:38   
pižmovka
Ovčka user posted image user posted image user posted image  Super! In čestitke za punčko!
Rižkoo user posted image

Pri nas je blo zjutraj čist pomladno vreme, potem pa je začelo grmet in leden dež padat in sedaj že nekaj časa prou mede sneg!

Punce, ki že mate izkušnje z morfologijo! Kako potek pregled??? Kaj gledajo? In ali se vse meri skoz trebuh ali se kaj tudi vagialno? Da mal vem kaj pričakovat!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.12.2010 16:48:30   
enkratna
Rižkoo, seveda si naša! Moja si pa že od takrat... ko sta bila še ti in Rižko user posted image user posted image user posted image

Verjamem, da te skrbi. In nihče ti teh skrbi ne more odvzeti, zato upam, da bodo zdravniški pregledi kmalu za teboj, in se bo točno vedelo kako in kaj. In vem, da je težko popolnoma počivati, saj 15-mesečnik zahteva veliko pozornosti, sploh ker je navajen, da se mami veliko z njim ukvarja.
Mislim nate, močno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.12.2010 18:24:33   
VevercaV
Hej Ovčka: tooooooooooo!!!! Cestitke, sem vesela zate, zelo!!! user posted image user posted image
Rižko , nate bomo pa zdej tudi vse mislile, in držale pesti, da te Pušenjak pomiri.. Daj poskusi, res poskusi počivat čimveč!
Šola za starše v Domžalah: Januarja se zacne 5.1., februarja pa predvidoma 2.2. Ponavadi začnejo ob sredah... No, toliko okvirno, punce!
Srečanje v Cityparku: Bravo punce za organizacijo user posted image , še tko naprej. Ne obljubim, da se udeležim, mi je pa všeč ideja!
Pižmovka - Morfologija: ravno danes sem jo imela, UZ samo čez trebuh, pregleda vse organe, ali lepo napreduje razvoj in naredi meritve posameznih delov telescka - glavo, trebuh.. itd..
WomanPolice:če boš imela slučajno CR, jaz sicer nimam izkušenj s tem, vse tiste, ki poznam, da so ga imele, pa niso imele nobenih težav, ne takra, ne potem, in pri eni sem sigurna, da je bil partner z njo.. No, ko bo čas zato, bomo stiskale pesti tudi zate ;)
KlaraMay,hvala ker si tako pridna s seznami ;)

No, še poročam, da je bilo vse b.p. na morfologiji, sem zelo vesela danes tudi jaz.. Tudi posteljica se je dvignila.. Phew! Kako je bilo to super slišat.

Aja pa še hvala vam vsem zadnjič za odgovore, res ste zlate
Lep večer imejte.. In držite se, moje aprilčice..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.12.2010 18:25:26   
VevercaV
Fragola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.12.2010 18:39:59   
Dajica
Ojla tudi od mene, ki se ne javljam prav pogosto!
Mene so pa danes sodelavke prav v slabo voljo spravile. Skoz me gledajo v trebuh, kako velik je ze, pa da je eno kr strah, kaksna bom na koncu, da ima obcutek, da se bo razpocil. Pa danes sem sla 2 uri prej domov, sem rekla, da grem pocivat, ker sem bila zmatrana za dol past, pa je ena rekla, a ves ce bos velik lezala pa spala, bo trebuh se vecji ratal. Sem ji rekla, me bojo pa z dvigalom dvigal. Mislm, kaj se vtikajo vame, sej jaz nosim svoj trebuh in sama odlocam, a bom pocivala al bom delala al bom ...kar hocem. Sem sla pa do zdaj 5kg gor (v prvi nosecnosti tak cas 2kg). Res se mi pozna trebuh, ni pa ne vem kako velik, da bi druge take pocele. Koliko ste sle pa vi kaj gor al vam tud kaj tezijo? Ginek. mi nikoli nic ne rece, je rekla, da je to pac od vsake posameznice odvisno, ker to danes je blo kr mal grdo...

Morfologijo imam drug teden in ze komaj cakam.

lp

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.12.2010 20:19:27   
ovčka11
Najprej hvala vsem, ki se veselite s mano! Tamala je tudi vesela in že razmišlja o tem, kako bo svoje Barbike in Winxice posojala sestrici user posted image .

Dajica, ne se sekirat za zlobne jezike... Tudi jaz imam že od vsega začekta kar velik trebuh, pa tudi zredila sem se po moje že za ene 10 kg (si ne upam na tehnico user posted image ). In sem prav ponosna na moj buši!

Veverca - čestitke za uspešno morfologijo in super, da se je posteljica dvignila (upam, da se je moja tudi - bomo videli naslednji teden) user posted image .
Pa hvala za informacije o materinski šoli... a se pol rabimo še kam prijavit, ali samo pridemo tja 2. februarja? Pa saj je še veliko časa, da izvemo...

Punce, a maternični vrat so vam izmerili z vaginalnim UZ? Ali to pogledajo kar pri morfologiji? Rižko - a si imela kakšen slab občutek, tiščanje dol, ali so ti naključno ugotovili? Ne vem, kako to gre....

Lep večer vsem skupaj in božajte svoje bušije! Pa še enkrat hvala!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.12.2010 20:23:20   
iskrca
ovčkauser posted image user posted image user posted image user posted image sem res ful vesela zate!!! In čestitke za user posted image user posted image

rižkoo mi te ne damouser posted image Ampak čist negativno pa le ni bilo tole leto za vas, sej ste ugledaluser posted image user posted image user posted image Leto 2011 vam bo sigurno bolj naklonjeno pa bolj pestro tuduser posted image user posted image

fragola čim prej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

dajica ma daj ne sekiraj se zaradi takih žensk, ki pojma nimajo ali pa so ti fovš za user posted image ! Jst sem vsak dan bolj ponosna na moj trebušček (pa je tudi že večji kot prvič, tako pač je, ker smo že bolj raztegnjeneuser posted image ) in ga z največjim ponosom kažem. Pismo, sej to ni zavaljen trebuh ampak se notri skrivajo naši sončki, ki pač rastejouser posted image in mi jih vsak dan bolj nestrpno pričakujemo. Ene nosimo bolj spredaj, ene pa pač čisto zadaj, nobena pa sama ne izbira kako bo nosila in kako velik trebuh bo imelauser posted image . Joj, joj...se bom rajši zadržala,ker taki komentarji mi kar pritisk dvignejo...upam samo, da so to mlade ženske, brez izkušenj in so ti fovš lepega trebuščka in tvojega sončka v njem, ker v nasprotnem primeru pa res nimam besed za take ženske.
Ne sekiraj se pri takih izjavah, meni se v takem primeru ženske kar smilijo, ker očitno te lepote in neizmerne sreče kot je nosečnost še niso izkusile.
Mi nosečke že vemo, kako noro lep občutek je imeti user posted image v trebuščku in ko nas brcajo user posted image user posted image iiiinnnn še vsaj tri mesece nas bodo user posted image user posted image user posted image
Ma jst sem tok srečna user posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.12.2010 20:52:41   
Dajica
ovčka11 in iskrca, najlepsa vama hvala za spodbudne besede!! res se v nasih trebusckih skrivajo nasi soncki in ze komaj cakam, da bom svojega drzala v narocju. ne vem, danes sem mogoce tudi bolj obcutljiva in si stvari prevec zenem k srcu, pa kr na jok mi gre ze cel dan. si pa res ne bom vec pustila, da bi se sekirala zaradi tega.
rada vas imam aprilcice :)))

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.12.2010 20:55:44   
fragola
rižko držim pesti, da boš zdržala čim več!user posted image user posted image user posted image

punce hvala , upam, da pridem kmalu k sebi

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.12.2010 21:26:50   
Rižkoo
OO kake lepe misli in besede. HVALA.
Ma ja, vaša sm.. čeprav srčno upam, da bom vsaj marčevka. Držte pestke z mano, vsak dan.
Kar se merjenja tiče, mi ga je zmerila na morfologiji, vaginalno. Sploh pa zaradi prve nosečnosti. Prvega sinka sem rodila v 34t. Čist tko..., odtekla voda. Uf, ko se spomnim. Sem bla pa opozorjena, če ne bom počivala, da bo kr rodila..., pa je nism resno jemala..... čez dva dni sm bla že mami. No, tokrat jo zelo resno jemljem zato strah še večji.
Drugače pa punce.... jst bom po rojstvu..., skrbela kar za tri lulčke. Carica, šefica.....

enkratna... iiii, si lepo napisala. Vidiš, moj Rižko je odšel..., pri tebi vsega boga..., zdej pa skupaj čakava na dojenčka. Bi te res rada spoznala.

Sm pa tud za kavico in tortico in tortico in tortico. Mam rada tortice. Sam, da v nedeljo slišim kako pozitivno..., tvegam in res pridem.

Zlate punce ste vse... in hvala za vsako vzpodbudno besedo.

Dajica, ko pa tebe berem pa kr jezna ratujem. Kake za boga dragega pa maš to sodelavke!!!!?? Lej, prosim ne obremenjuj se niti z eno izgovorjeno črko teh žensk butastih. V tvojem trebuščku je nekaj neprecenljivega in kakor večji bo, večji je ta čudežek, ki osrečeval te bo skozi celo življenje. Nima veze kolko kg, zakaj, kako.... važno je, da busi raste in je vse ok.
Kg gredo dol..pa tudi če ne.... To ni tema za razpravljat. Ti bodi samo ena posnosna nosečkica, une kure pa sterat nekam. Če ne znaš..., me povabi na
šiht!!!! O joj....

Tincy90, a veš zakaj je men tko lepo ime tvoje hčerkice?user posted image Enkratna pa veeeeeeeeeee!!

Vaša Rižkoo

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 9.12.2010 21:30:43 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.12.2010 22:02:02   
Tincy90
Rižko pridružujem se vsem napisanim komentarjem zate, držim pesti pa itak da bo bebač počakov tko kt je treba, sm pozitivc in upanje umre zadnje!user posted image user posted image user posted image user posted image   ja ne vem zakaj je teb tko lepo ime moje pikoline, mi zaupaš?user posted image sm ferbc.user posted image

Dajica ko ti katera še kake bolne prbijala kar se tiče nosečniškega trebuščka dj u glavi sm cancel pa bo vse ok. Mislm res no, kaj to zemlja nos.user posted image babe blesave, js bi jim že dala vetra. Ne sekiri se in bodi ponosna na svoj trebuh. Moj je tud dost velik kr mam od prve nosečnosti še dost sala.user posted image user posted image ma pa se ne obremenjujem, postala bom mami dveh malčkov in to je zame uspeh.user posted image in bom ponosna na to kar mi je bogec namenu u drugo, no pa u prvo sm že ponosna.user posted image pa ne glede na to kako postavo bom js mela, sm da bodo otroc zdravi pa bom js najbolj srečna.user posted image

Fragola čim prej se pocajtaj.user posted image user posted image bruhanje je tud men neki najbolj groznga, taka muka d si pol res fuč. Pridi k seb čim prej uglavnem.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 9.12.2010 22:04:29 >

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.12.2010 22:02:52   
Tincy90
Jaoooo, ka bom znorela ta preklet RR!user posted image sm koperala in ni dau smejkotov. Ma daaaaj! Bom probala popravt.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.12.2010 23:12:31   
Peli
Dober večer, kok ste pridne, čvekice!
Mi smo se danes popoldan spravl delat novoletne voščilnice, maladva sta naredila vsak po eno, sploh ta mal talent je reklame strigu in lepu na "vizitko", user posted image ampak je bil pa čist priden. Jest se pa kr ustavt nism mogla, sm tolk not padla, nazadnje jih je tolk, da jih bom še tašči dala, da jih ne bo kupovala.
Drugače se me zgleda nekaj loteva, poleg pekočega grla mam že piskanje v pljučih, zgleda bom mogla nazaj na zdravila za astmo user posted image .

Rižkoo - držim pesti do bo tvoj user posted image čimdlje ostal pri tebi "na toplem", sploh pa bi blo super, da dr. Pušenjak nameri več.

Dajica - jest bi temu rekla kar fovšija, le kaj pa druge briga tvoj trebuh. Sploh pa tud če maš večjega, bodi ponosna nanj, se na daleč vidi da si user posted image , prav tako kot trebuh tudi kilogramčke nosimo same, zato kaj pa se ma kdo za vtikat?user posted image

Punce dajte povedat kako zgleda vaš G pregled med nosečnostjo? Vas G vedno pregleda in pretipa vse od zunaj in znotraj? Kolko od vas je dal G na test za sladkor in zakaj? Vam komplicirajo okol KG? Vam naredijo le 2 UZ, ali jih mate več - kaj in kako vam naredijo UZ- vaginalno, prek trebuha? Vam merijo maternični vrat, spremljajo, količino plodovnice...?

Kolcanje - je ena govorila, da se ji zdi da čuti da user posted image kolca? Tud meni se zdi, al ne vem kaj mu je da kr "trza" v enakih intervalih user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.12.2010 23:38:36   
ovčka11
Ojla,

a ti tudi še ne moreš spat?

ja, naša pikica kolca.... vsaj meni se tako zdi, čeprav se mi zdi zgodaj? Niso brce, ampak tako rahlo intervalno "rukanje" od znotraj... saj je zelo težko opisat ta občutek...

Moj gin. pregled..... Naslednjič bom spet dala kri (drugič odkar sem noseča), vodo vsakič, obvezno tehtanje, od 12. tedna naprej (oz. tam nekje) poslušanje srčka, bris in vaginalni pregled samo prvič. V normalni nosečnosti pripadata samo 2 UZ - ugotavljanje nosečnosti in morfologija. Po moje pride proti koncu nosečnosti tudi kakšen vaginalni pregled, da se vidi, če se kaj odpiramo. Mislim, da bodo zdaj enkrat začeli s šiviljskim metrom merit trebuh. Za kile mi nikoli ne teži (hvala bogu), ker je tudi sama zdravnica kar obilna user posted image  Cukr testa nisem imela nikoli - pa čeprav sem se tudi prvič pridno redila - ne vem če še kakšna druga stvar daje sum za sladkor v krvi?

Sem pa do sedaj imela že 1 reden UZ in 4 izredne (urgenca, 2x amniocinteza, porodnišnica), en reden še čaka, pa enega dobim gratis v 32. tednu na podlagi neke raziskave, v katero so me vključili na AC. Vsi UZ so bili čez trebuh, razen na uregenci.

Jaz sem pa danes še voščila napisala v čestitke in jih zapakirala - upam, da še znamke hitr nabavimo, da ne bodo zdaj čestitke čakale do božiča doma user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.12.2010 8:52:23   
iskrca
jutro user posted image  (jst ta lepih kavic ne znam limatuser posted image )

Jst na vsakem pregledu dam kri in vodo, pa stehta me, pol grem pa k G, ki pa me samo vpraša kako semuser posted image  Mal pogleda izvide in mi reče lep danuser posted image  Nič v bistvu, samo kri in vodo dajem, da vidi če je vse ok. Glede kg mi je sestra kr ene klicaje delala, ker sem do zdaj pridobila le 700g, ampak mi G ni nič težil (glede na to da prve tri mesece nisem mogla jesti zarad slabosti in da sem imela zadnji mesec gripo in virozo to sploh ni nič čudnega). Mah pri nas v porodnišnici so tile pregledi kr neki, nobenega vaginalnega pregleda do amnioskopije, (seveda če je in bo vse uredu) čaka me le še en UZ okol 30t in to je vse kar nam pripada, tko da dokler me user posted image  veselo brca bom mirna. Mi je pa na MF vaginalno pogledal MV in je bil ok.

Joj voščilnice, jst jih moram tud še naredit, pa ne pridem do trgovine, da bi si vsaj karton kupila. Peli kako ste jih pa delali? Ker jst bi tud tamalo zaposlila, ne vem al bom kako štampiljko naredila iz krompirja...Dej mi še kako idejouser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.12.2010 9:27:49   
Peli
Ojla!

iskrica - no si me ti mal potolažla, sam kot ene pišejo kakšne pregleda majo, mi je blo kr mal čudn, sm si misnla da je samo moja G tako "površna", včasih se mi zdi da grem ke čas zabijat.

Vizitke smo delal iz barvnega papirja, valovitega papirja in z nalepkami, jest sm rezala, ta večji mi je pomagal lepit, ta malmu pa sm dala škarje in reklame, da je bil miruser posted image , nazadnje sta se spomnla da bosta vsak čist svojo vizitko nardila za sestrično...čakej jih poslikam...
Večinoma so take:
user posted image
user posted image
To na levi je naredila Aljaž, tisto na desni pa je Urbanov izdelek user posted image - jo je pa čist sam naredu user posted image .
Zdej pa čakam poštarja - pride k men na malco, pa kuverte in znamke sm mu naročila.

Jest mam pa stanovnaje tako svinjsko da bi blo dobr it mal v akcijo, pa se mi kr ne da, bi rabla enga palčka da me zbrca, da se mal premaknem.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.12.2010 9:50:10   
pižmovka
Peli lepe čestitke!

Pregledi: 
1. pregled (7.9.) - tehtanje, pritisk, vaginalni UZ (potrditev nosečnosti), bris, kri in  voda (železo, krvna skupina, toksoplazmoza...)
2. NS (11.10.)  - UZ čez trebuh
3. pregled (27.10.) - prašal če sem ok, tehtanje, pritisk, na hitr UZ čez trebuh da je vidu če miga in to je to
4. Morfologija (14.12.) - voda (da vidjo če dost pijem) in potem pregled
Pred morfo se jim ni zdelo dat potrebno še enga pregleda, ker je blo z mano na unm pvršnem pregledu vse ok

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.12.2010 9:51:05   
ovčka11
Ojla,

Vidim, da so si ti pregledi vsi več ali manj podobni in so res srečke tiste, ki imajo ob vsakem obisku UZ. Tudi jaz se ponavadi več s sestro pogovarjam, kot z zdravnico... Že na morfologiji je baje sreča, če pregledajo MV z vaginalnim UZ... Za tistih 5 minut ko porabim za pregled pa porabim 3 ure user posted image

Peli, ti imaš pa prava 2 mojstra doma - slaščičarji, umetniki... pa zihr še kakšen talent skrivata user posted image . Jaz bi tudi moje lahko poslikala, pa so zdaj že v kuvertah... škoda... Vaše pa so pa zelo lepe user posted image

Iskrica, naša tamala je ful uživala v štampiljkah iz krompirja, ko je bila tolk mala... z modelčki za kekse narediš štampiljke v krompir, rabiš kakšen rjav ali natur papir, belo barvo. Jaz kupim kar A4 barvast papir, ga prerežem na pol in nastaneta 2 čestitki. Potem obrežeš njene umetnije in nalimaš na barvast papir... meni so bile te čestitke ful lepe... po želji umetnijo še obrobiš s kakšnim lepilom z bleščicami. Zdaj pa zelo rada servetke lima in tudi pride zelo lepo...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.12.2010 10:14:52   
iskrca
Peli fuuuul lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Pravi umetniki steuser posted image user posted image user posted image
Ja tud men je pregled zguba časa, bi bilo boljš, da grem pač samo enkrat na mesec v laboratorij, k G pa takrat ko bi bil kak problem. Ker izvidov tisti dan še itak ne dobi (gleda sam preteklega) in mi itak reče, da če karkol ne bo ok me bodo poklicaluser posted image  mah... je pa mlad in simpatičen, pa ga grem mal pogledatuser posted image user posted image

Hvala za ideje, super so, se morava ta vikend res podstopit, pa mal bleščic čez in bo zihr boljš zgledaluser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?