VevercaV
|
Hej Ovčka: tooooooooooo!!!! Cestitke, sem vesela zate, zelo!!! Rižko , nate bomo pa zdej tudi vse mislile, in držale pesti, da te Pušenjak pomiri.. Daj poskusi, res poskusi počivat čimveč! Šola za starše v Domžalah: Januarja se zacne 5.1., februarja pa predvidoma 2.2. Ponavadi začnejo ob sredah... No, toliko okvirno, punce! Srečanje v Cityparku: Bravo punce za organizacijo , še tko naprej. Ne obljubim, da se udeležim, mi je pa všeč ideja! Pižmovka - Morfologija: ravno danes sem jo imela, UZ samo čez trebuh, pregleda vse organe, ali lepo napreduje razvoj in naredi meritve posameznih delov telescka - glavo, trebuh.. itd.. WomanPolice:če boš imela slučajno CR, jaz sicer nimam izkušenj s tem, vse tiste, ki poznam, da so ga imele, pa niso imele nobenih težav, ne takra, ne potem, in pri eni sem sigurna, da je bil partner z njo.. No, ko bo čas zato, bomo stiskale pesti tudi zate ;) KlaraMay,hvala ker si tako pridna s seznami ;) No, še poročam, da je bilo vse b.p. na morfologiji, sem zelo vesela danes tudi jaz.. Tudi posteljica se je dvignila.. Phew! Kako je bilo to super slišat. Aja pa še hvala vam vsem zadnjič za odgovore, res ste zlate Lep večer imejte.. In držite se, moje aprilčice..
|