|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
6.12.2010 22:41:31   
Peli
A regres se šteje v porodniško user posted image , pomoje pa da ne, nebi mela pa nič proti, če zdej se. Mi dobimo regres posebej nakazan in so mi vedno vpisovale le plače, se pa šteje v doklade user posted image .
Mi nimamo Božička - leprav se je možev bratranec lani oblekel in prišel, prinesel je vsakemu mal sladkarij...; niti se ne obdarujemo za novo leto, tako da zaenkrat nimam več takih stroškov, morm pa rečt da že zelo zelo težko čakam 15. user posted image . Trenutmo pa mamo v bajti tolk sladkarij, da te kr nekam prime, mož se mi je danes smejal, naj kar začnem, da bom po novem letu od G kregana, k se bom tolk zredilauser posted image . user posted image

No vam par slikc dam še smle (s klikom na sliko se odpre večja) -
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
6.12.2010 22:44:05   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Ma saj bo.. še vedno je blo... kakšen loto pa vseeno ne bi bil odveč user posted image

Ko dobim, ti bom dala mal.user posted image user posted image ga dokaj redno igram, pa še nism dobila neke velik vsote. Največ sm pršla do 10€.user posted image a bolje išta nego ništa.user posted image user posted image

Če ga igraš tolk redno, pa da samo 10 E dobiš, a nebi blo bolš da si na varčevaln račun daš tolk, kot daš za listek, bi se ti več nabral - seveda če banka ne propade prej...user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
6.12.2010 22:45:58   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ma saj bo.. še vedno je blo... kakšen loto pa vseeno ne bi bil odveč user posted image

Ko dobim, ti bom dala mal.user posted image user posted image ga dokaj redno igram, pa še nism dobila neke velik vsote. Največ sm pršla do 10€.user posted image a bolje išta nego ništa.user posted image user posted image

Če ga igraš tolk redno, pa da samo 10 E dobiš, a nebi blo bolš da si na varčevaln račun daš tolk, kot daš za listek, bi se ti več nabral - seveda če banka ne propade prej...user posted image .

Dokaj redno je pr men 1x na mesec.user posted image user posted image

Maš pa lušne pobaline.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
6.12.2010 22:50:24   
ovčka11
Iiiiiii kolk lepe fotke user posted image . Pa dva mojstra slaščičarja user posted image .  Torta tudi izgleda njami... kolk svečk pa ste dali gor? Saj ste skor požar zanetli user posted image .

Ma ne vem več 100% za regres... zelo možno, da sem že malo pozabla.... Ma mal bolše bo, kot je zdaj...
Midva imava za novo leto še obletnico.... po moje bo letos res samo kakšna malenkost... (pač ne bom pričakovala zaročnega prstana z diamantom user posted image ).

Glede imen bova midva začela razglabljat enkrat naslednji teden... ko bomo vedli ali je XX ali X Y  user posted image . Ta teden še ne želim vedet...

< Sporočilo je popravil ovčka11 -- 6.12.2010 22:53:17 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
6.12.2010 22:56:24   
wessna
smo spet malo k imenom zakorakale user posted image moj je kar user posted image že poimenoval in jo kar tako kliče..js pa še 2 tedna da vidim kaj mamo, predno bom lahko se kam usmerla..

moški so včasih tud pojave..user posted image user posted image

kako user posted image usmerit da ti kupi, kar želiš..mu pošiljam signale pa nikakakor ne dojame.. najbol da slikam pa mu dam pa povem kje točno najdeuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
6.12.2010 22:57:07   
Peli

Iiiiiii kolk lepe fotke user posted image . Pa dva mojstra slaščičarja user posted image .  Torta tudi izgleda njami... kolk svečk pa ste dali gor? Saj ste skor požar zanetli user posted image .

Jah mal smo pogulfal, k jih nismo mel dost, sej jih ni štel, mu jih je blo tko preveč user posted image user posted image user posted image .
Ja tko je pr nas, jest grem še na 30, moj pa bo kmal 40 user posted image (36), ga rada mal dražm, ker je pač starina user posted image .

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
6.12.2010 23:01:05   
ovčka11

Jah mal smo pogulfal, k jih nismo mel dost, sej jih ni štel, mu jih je blo tko preveč user posted image user posted image user posted image .
Ja tko je pr nas, jest grem še na 30, moj pa bo kmal 40 user posted image (36), ga rada mal dražm, ker je pač starina user posted image .

Ne, ne.... to se pa ne strinjam.... mi ki smo 36, pa res nismo starine.... user posted image user posted image user posted image . Veš, tam proti 40 se šele začnejo najlepša leta user posted image .  Veš kako jaz temu pravim? Bolj stara - bolj nora...user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
6.12.2010 23:05:03   
Peli
wessna - ne vem kako mu sporočit, midva si ponavadi nikol ne kompliciarva niti si ne kupujeva nevemkakšnih daril, men to ne pomeni kej dost.
Morm pa povedat da prvo darilo ki sm ga dobila od mojga, sm v 14 dneh izgubila user posted image .
Letos pa sm prtežila radio z MP3jem, ker je user posted image čist živčen, da poslušam glasbo prek hišnega kina, no sej če dam gor Siddharto, res bobni po celi bajti user posted image . Sicer sm presenečena da mi ni kupu kšnga MP3ja na slušalke, da nebi blo treba njemu poslušat.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
6.12.2010 23:05:55   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

smo spet malo k imenom zakorakale user posted image moj je kar user posted image že poimenoval in jo kar tako kliče..js pa še 2 tedna da vidim kaj mamo, predno bom lahko se kam usmerla..

moški so včasih tud pojave..user posted image user posted image

kako user posted image usmerit da ti kupi, kar želiš..mu pošiljam signale pa nikakakor ne dojame.. najbol da slikam pa mu dam pa povem kje točno najdeuser posted image

Naš user posted image  je zaenkrat kar Pikica... in se pogovarjamo, kot da je punčka. Je že padla ideja, da bi bila kar Pika, če bo punčka.

Nič ne bo z namigi user posted image   - iz izkušenj povem, da tega nikakor ne štekajo, če jim jasno in glasno ne poveš, po možnosti pa še zemljevid zraven daš. Mogoče kar napiši pismo Božičku in mu ga pošlji user posted image ... samo, da ga ne bo potem nazaj na pošto nesel, ker je dobil napačno pošiljko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
6.12.2010 23:07:15   
Peli

Ne, ne.... to se pa ne strinjam.... mi ki smo 36, pa res nismo starine.... user posted image user posted image user posted image . Veš, tam proti 40 se šele začnejo najlepša leta user posted image .  Veš kako jaz temu pravim? Bolj stara - bolj nora...user posted image

Itak na stara leta začne žlehtnoba vn tovčt user posted image user posted image user posted image , ankar se ne tolaž!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
6.12.2010 23:08:43   
Peli
Zdej se še Tincy javi, k sva ji loh že skor mame, al pa stare mame !
user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
6.12.2010 23:09:50   
ovčka11

Itak na stara leta začne žlehtnoba vn tovčt user posted image user posted image user posted image , ankar se ne tolaž!

Bom poročala, ko bom 40... mam še malo fore...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
6.12.2010 23:10:36   
wessna
saj glede na to da se tako malo vidiva, se mu bom verjetno kar v objemu stopila user posted image čeprav pa si res želim samo eno stvar, pa da jo spelje kokr je treba..sem mu že večkrat povedala, ker se velik o tem pogovarjava..sam upam lahko zdaj..

bivšega sem v štacuno peljala, mu pokazala - na oči skor nalimala kaj mi lahko da za božička..na koncu pa odgovor, če nisem vedel kaj ti naj kupimuser posted image da ne omenim, da sploh ni vedu kdaj mam rojstni dan, 4 leta mi je vsakič na drug dan čestital...celo mesece mu je uspelo zamnjatuser posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
6.12.2010 23:15:14   
Peli

bivšega sem v štacuno peljala, mu pokazala - na oči skor nalimala kaj mi lahko da za božička..na koncu pa odgovor, če nisem vedel kaj ti naj kupimuser posted image da ne omenim, da sploh ni vedu kdaj mam rojstni dan, 4 leta mi je vsakič na drug dan čestital...celo mesece mu je uspelo zamnjatuser posted image user posted image

Potem pa se res lahko samo še vprašaš s katerega planeta so moški user posted image .

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.12.2010 7:57:53   
rolkica
Ovčka, pajkica, enkratna jaz grem tudi v domžale v materinsko šolo:)
A mogoče katera od vas hodi v Otelo na telovadbo za nosečke?

Midva zdaj na polno vozičke izbirava, zaenkrat nama tale Mutsy najbolj sede

http://www.google.si/images?hl=sl&expIds=17259,26428,27445,27758,27788,27868&xhr=t&q=mutsy+urban+rider&cp=5&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=576

No vse je super razen cene:)tko da bova še premislila.

Šibam v službo in želim vsem lep dan!!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.12.2010 8:38:04   
fragola
punce vsem vse najboljše itak mi strelke smo zakonnnuser posted image

enkratna smo te prav pogrešale, samo, da je vse ok!  ja res je midve imava na isti dan morfologijo, upam, da bo videt pri vas, da je punčka, jaz imam že eno doma, tako, da zdej mož si želi fantiča, kar bo bo, samo, da bo zdravo!!!
p.s. sem blond kako ime bi ti dala punčkiuser posted image

par dni me ni blo gor pa vse popisano
tudi jaz sem vesela da je gena šel ven, še bolj bi bla, da bi šla Sandraaaaaa

danes sem doma, ker mam kup papirjev za narest, me glava boli ma moram, delam p akar na prenosnem, da sem v dnevni , k je bolj lepo kot v sobiuser posted image

Drugače ta veseli desember se  je lepo začel, vzdušje pri meni je že upam, da bo do koncauser posted image , v trgovini mam vse okrašeno, vam moram kej poslikat in pokazatuser posted image

Drugače trebuh raste, otrok brca, vse je ok, naj tako tudi ostane

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.12.2010 8:49:13   
iskrca
Jutro souser posted image

včeraj sem imela MF in končno sva spet videla našo pikicouser posted image   Za spol nama pa očitno res ni usojeno, tud da bi po pomoti zvedelauser posted image user posted image  Je noge skoz skup tišal/-a user posted image user posted image  pridna puncauser posted image  
Ovčka naša je tud skoz pikica, mi naša user posted image  skoz govori, da imam punčko v trebuhu in ne fantkauser posted image  Ona bo že vedlauser posted image

Drugač glede porodniške, kolikor jst vem se regres ne upošteva, le plača.

Peli luštna fanta mašuser posted image user posted image  

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.12.2010 9:09:33   
Tincy90

user posted image

Bol težko, tud js nism več tko mlada.user posted image stara mama bi mi težko bla, mama pa razen če bi že sexala pri 10 letih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.12.2010 9:31:49   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: fragola
par dni me ni blo gor pa vse popisano
tudi jaz sem vesela da je gena šel ven, še bolj bi bla, da bi šla Sandraaaaaa

se podpišem!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.12.2010 9:33:43   
Peli

user posted image

Bol težko, tud js nism več tko mlada.user posted image stara mama bi mi težko bla, mama pa razen če bi že sexala pri 10 letih.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa zdej govoriš user posted image ?
Pr osmih user posted image !

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.12.2010 9:35:10   
Tincy90

user posted image

Kaj pa zdej govoriš user posted image ?
Pr osmih user posted image !

Ojoj, sorči, nekje sm prebrala 30 in sm pol avtomatsko misnla d si tolk.user posted image
No ok, pol pa pr osmih, omg!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.12.2010 9:42:35   
Lara28
Ojla punce!
Sam na kratko, ker imam 15 min odmora. Zanima me, ali veste, če mi za tisti dan, ko imam morfologijo priprada bolniška.
Imam namreč G  60 km stran od službenega mesta in ni šans, da bi lahko šla v službo. Poleg tega imam še tako noro uro sredi dopoldneva. Dopusta pa ne morem dobit. In ti napiše bolniško osebni zdravnik ali ginekolog?
Poleg morfologije, pa moram en dan v decembru še v laboratorij na cukrer test, ki tudi traja 4 ure. Takrat bom tudi morla nekak zritat glede službe.
Drugače pa sem v redu, user posted image beba lepo brca, jaz se pa tudi malo boljše počutim.

Lep pozdrav vsem in čestitke tistim, ki kaj praznujete!user posted image user posted image   

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.12.2010 9:46:17   
Peli
Lara28 - pojdi do svoje zdravnice zihr dobiš B.

iskrica - smem vprašat iz kje si? (sej ne vem a sm te že enkrat user posted image )

Kje pa je KlaraMay? Pa majčica še ni dala ideje za kosilo - kje si?

A že okrašujete stanovanje? Mi še nič, smrekco in jaslice bomo postavla tist vikend pred svetim večerom, kej posebnga pa ne bomo delal, sploh se morva s ta malim spravt vizitke delat, pa nekako ni ne volje, ne časa. Ta teden pomoje ga ne bom prpravla do ničesar, ker se mora igrat, k ma tolk novih igrač.

womanpolice - sm vidla da si šla že kr ornk v nabavo, sm ti kr mal fovš, k nimam kej kupovat, k vse mam od prej... pa ne da bi mi denar ostajal, samo tisto vzdušje ob nakupovanju... upam da dobim drug mesec potrditev spola, da grem v roza nabavo user posted image .

Včeraj sm šla od G, še do Muellerja, in ne morš verjet - tam spet srečam mojo dohtarco user posted image , ta bo misnla da cele dneve po šoping centrih visim user posted image . Mam prav srečo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.12.2010 10:06:23   
wessna
dobro jutro user posted image , ter dober tek..

nwm kaj mi je, zadnje čase sanjam hrano user posted image ... no vsaj to noč je blo njama...user posted image vaflji s stopljeno čokolado in smetano...se prav maastim zdajle user posted image

pri nas bo za kosilo rizi bizi in losos...se mi že cedijo sline spet..

mene tud šoping matra, toooook bi za user posted image kaj kupila, pa se ne morem osredotočit ker nevem še spola... me pa nekam na nežne barve vleče, ko skoz čekiram...bomo vidli, če je istinkt praviuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.12.2010 10:09:03   
jacki
Hej!

punce mene že dva dneva v spodnjem delu bušija boli, še posebaj ko se vstanem, ko da bi mi otrdel. a katera ve kaj bi lahko pomagalo?    počepnit pa tud ne morm, ker me prav žuli.

Wessna... mene tud po pol ure "dela na izi" začne spodi ful bolt, pa trebušček otrdi in mi je G rekla, da so to krči, ker je telesu nosečnost napor...pri meni zgleda da je narobe, ker sem tolk majhna pa suhauser posted image Uglavnem... men je G naročila, da morem vsaj 2 šumeči mg tabletki/dan spit, pa če mi krči ne popustijo še Buscopan tabletko (katere bom najbrž mogla kar redno 3 na dan jemat).

Čist tečna in smotana sem danes... sem bulila v plačilno listo...  bolniška.... kolk se pozna. Čist sem slabe volje... A pozna katera kakšno dobitno kombinacijo za loto ali kaj podobnega? Saj bom tudi vam malo razdelila...

Tud mene je skor kap, ko sem vidla bolniško... 80% od polne plače brez dodatkov je res orng primankljaj...samo kaj čmo, rajš dobim manj plače, ko pa da je s kaj narobe!
Tud jest sem zagreta igralka lota...vendo pravim, kdor ne proba, ne dobi... no, v povprečju več kot 4ko ne zadanem, razen enkrat sem zaslužila 500€...mater je pasal zapravlat user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Jacki Js mam tako... drugač pa ne vem...
user posted image

Pižmovka...jest nimam tazgale okenčka user posted image user posted image
so Smeškoti postavleni na levo, pa filmčka in znakca za smeškota zgoraj nimam

Imena... 
midva sva se pa kar hitro zmenila glede imen...sva za punčko že 10 let govorila kako nej bi ji blo ime, če bi jo imela, za fantka, sva pa tud hitr "trofla" ime, ki nama je obema všeč user posted image user posted image Verjamem pa, da je kar kriza, če ni skupinega jezika...user posted image

Peli... imaš pa res prov pletna fanta  user posted image user posted image user posted image user posted image

kako usmerit da ti kupi, kar želiš..mu pošiljam signale pa nikakakor ne dojame.. najbol da slikam pa mu dam pa povem kje točno najde

bivšega sem v štacuno peljala, mu pokazala - na oči skor nalimala kaj mi lahko da za božička..na koncu pa odgovor, če nisem vedel kaj ti naj kupim da ne omenim, da sploh ni vedu kdaj mam rojstni dan, 4 leta mi je vsakič na drug dan čestital...celo mesece mu je uspelo zamnjat

Moj user posted image je pa prov posebna sorta user posted image user posted image user posted image On pa preveč posluša vse moje želje in si tud zapomni kaj bi mela in sem pol čist presenečena za RD kako si je on sploh to stvar zapomnu, ker sem mu samo enkrat usput omenila, da mi je ta in ta stvar ušeč... imam pa zato jest večje težave user posted image

Wessna...sej zato pa je bivši zdej bivši, a ne ..pa upam, da je tvoj zdej dojev kaj si želiš...držim pesti user posted image user posted image

Okraševanje stanovanja... midva sva kupila smreko, pa vse okraske, pa prvo leto sva jo tud postavla, pol sva pa ugotovila, da nama tako gužvo v stanovanju dela(imava mini mini fletek), da je nikol več nisva , tk da se "nagledam" okrasitve drugod, doma pa nimam nič.

WP... tale nabava je bla res orng midva nimava še nič, pa sva se odločila da bova ene februarja, marca šla nabavit, pa bo...do takrat pa na netu visim, pa ugotavljam, kaj vse bi lahko kupila...

Kosilo...
včeri sem joto skuhala, za dons pa še ne vem,...

Nč, bodite lepo,
Jacki

< Sporočilo je popravil jacki -- 7.12.2010 10:12:45 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?