jacki
|
Hej! IZVIRNO SPOROČILO: wessna punce mene že dva dneva v spodnjem delu bušija boli, še posebaj ko se vstanem, ko da bi mi otrdel. a katera ve kaj bi lahko pomagalo? počepnit pa tud ne morm, ker me prav žuli. Wessna... mene tud po pol ure "dela na izi" začne spodi ful bolt, pa trebušček otrdi in mi je G rekla, da so to krči, ker je telesu nosečnost napor...pri meni zgleda da je narobe, ker sem tolk majhna pa suha Uglavnem... men je G naročila, da morem vsaj 2 šumeči mg tabletki/dan spit, pa če mi krči ne popustijo še Buscopan tabletko (katere bom najbrž mogla kar redno 3 na dan jemat). IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11 Čist tečna in smotana sem danes... sem bulila v plačilno listo... bolniška.... kolk se pozna. Čist sem slabe volje... A pozna katera kakšno dobitno kombinacijo za loto ali kaj podobnega? Saj bom tudi vam malo razdelila... Tud mene je skor kap, ko sem vidla bolniško... 80% od polne plače brez dodatkov je res orng primankljaj...samo kaj čmo, rajš dobim manj plače, ko pa da je s kaj narobe! Tud jest sem zagreta igralka lota...vendo pravim, kdor ne proba, ne dobi... no, v povprečju več kot 4ko ne zadanem, razen enkrat sem zaslužila 500€...mater je pasal zapravlat IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka Jacki Js mam tako... drugač pa ne vem... Pižmovka...jest nimam tazgale okenčka so Smeškoti postavleni na levo, pa filmčka in znakca za smeškota zgoraj nimam Imena... midva sva se pa kar hitro zmenila glede imen...sva za punčko že 10 let govorila kako nej bi ji blo ime, če bi jo imela, za fantka, sva pa tud hitr "trofla" ime, ki nama je obema všeč Verjamem pa, da je kar kriza, če ni skupinega jezika... Peli... imaš pa res prov pletna fanta IZVIRNO SPOROČILO: wessna kako usmerit da ti kupi, kar želiš..mu pošiljam signale pa nikakakor ne dojame.. najbol da slikam pa mu dam pa povem kje točno najde bivšega sem v štacuno peljala, mu pokazala - na oči skor nalimala kaj mi lahko da za božička..na koncu pa odgovor, če nisem vedel kaj ti naj kupim da ne omenim, da sploh ni vedu kdaj mam rojstni dan, 4 leta mi je vsakič na drug dan čestital...celo mesece mu je uspelo zamnjat Moj je pa prov posebna sorta On pa preveč posluša vse moje želje in si tud zapomni kaj bi mela in sem pol čist presenečena za RD kako si je on sploh to stvar zapomnu, ker sem mu samo enkrat usput omenila, da mi je ta in ta stvar ušeč... imam pa zato jest večje težave Wessna...sej zato pa je bivši zdej bivši, a ne ..pa upam, da je tvoj zdej dojev kaj si želiš...držim pesti Okraševanje stanovanja... midva sva kupila smreko, pa vse okraske, pa prvo leto sva jo tud postavla, pol sva pa ugotovila, da nama tako gužvo v stanovanju dela(imava mini mini fletek), da je nikol več nisva , tk da se "nagledam" okrasitve drugod, doma pa nimam nič. WP... tale nabava je bla res orng midva nimava še nič, pa sva se odločila da bova ene februarja, marca šla nabavit, pa bo...do takrat pa na netu visim, pa ugotavljam, kaj vse bi lahko kupila... Kosilo... včeri sem joto skuhala, za dons pa še ne vem,... Nč, bodite lepo, Jacki
< Sporočilo je popravil jacki -- 7.12.2010 10:12:45 >
|