sreckica
|
dobro jutro! evo, zdej pa mamo, a ste vidle???? tok smo pogrešale to našo enkratno, da nam je zdej cel forum popisala! drugič pa razmislte predn kej rečete!!! no, enkratna upam, da ves da se hecam, sem vesela, da si se oglasla! jooooj kok luštna pikapoka!!! zdej pa res že komi čakam, da se najdemo enkrat! sicer pa nisi nic napisala o tem, kako se pocutis - razen malega razgrajaca, ki vklaplja jaccuzi! hihi, sem se mogla nasmejat naj ti povem, da tut pr men so bli sami mehurcki (in ja, tut js sm pomisla na prdo smrdo... ), zdej pa frajerka tako dela notr, da bo po mojem vsaj poklicna plesalka akrobatskega rokenrola, ce ne kr cirkuski akrobat! po novem jo tut v.d. moz ze lahko zaznava, tko da zdej se ob vecerih zabavama z igrico ugani, kaj dela bejba no, upam, da ti lezanje hitro mine (mas prav, kr slaba vest me je zapekla, ko sem jamrala zarad tegale mojga lezanja... ) in da bo stanje kmalu spet tako, da ga bos lahko biksala naokrog po konkretnih stacunah, ne sam internetnih! drugace pa ugotavljam, da je pri nasi hisi vse grozno plodno - se orhideje! mi je ena nardila novo rastlinico zraven (sej ne vem, a sm ze povedla al ne...), poleg tega, da ima 5 vej cvetov! ajtak kia ceed sw moja ljubezen. zal neuresnicena midva sma sla sline cedit nad njim, ampak finance zal ne dopuscajo. mislim, da ce se bosta odlocla zanj, bota super zadovoljna! sodelavka ga ima in je rekla, da ga do smrti ne spusti vec iz rok! in se ena super stvar. vcer sm najdla 3 kekse, za katere sm misla, da so ze davno izgubljeni!!! namrec stvar je v tem, da sem prejsnji vikend spekla mega dobre piskote, ki jih potem zal nism mogla pojest vec kot 2 pekaca, ker sm sla v bolnico. in kaj se je zgodilo potem? klice me moj v.d. moz in mi sporoci, kaj pomeni to veselje nad tujo nesreco - nasa mati mi je namrec POZRLA vse kekse, ker je misla, da ne bojo zdrzal do moega prihoda (kako lepa misel...). seveda sm mogla takoj poskrbet za obcutek krivde, ker hej, keksov pa ne dam kr tko! poklicem naso mati in glej ga vraga, oglasi se s prikupnim cmkljanjem v slusalko! zacnem diplomatsko: jooooj mami, a bi ti men jutr prnesla une kekse, ki sm jih spekla.... ko bi ve slisale ta zataknjen keks v ustih no, potem mi je pocasi priznala usodjo piskotov in uspela resit 3 ježke. slednje je zapakirala v skatlo, ovila z darilnim papirjem in masno ter mi jih dala na kuhinjsko mizo. in js sm jih vcer najdla in jih dobesedno unicla! oh ta obsedenost s sladkim... nc, grem nazaj u horizontalo... vidm da sm tut js cel forum popisala... ups lep dan!
|