|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
7.12.2010 19:53:22   
Maya80
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

A ktera ve ali je lahko mož navzoč pri carskem rezu?

Kolker jaz vem ne, vsaj pri meni ni smel bit (Celje).
Majo posebno sobo v kateri je čakal in potem mu je sestra prinesla tamalega in je rekla, ta je vaš mu ga je dala v roke in šla pa je ni blo petnajst minut nazaj. Moj pa čist trt še premaknit se ni upal.
WP a ti že veš, da boš imela carski rez?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.12.2010 19:54:34   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

WP kolkr js vem naj ne bi smeu bit. Za točno ti bodo pa une povedale k majo izkušnje s carskim.

ja srčno upam, da bi lahk bil, saj sva res tko dolg čakala na to najino srčece.

WP...v Postojni je lahko zraven, če izbereš epiduralno in si zbujena tud ti user posted image
v LJ pa se carki izvede kot ena operacija...ti pod narkozo, mož čaka zunaj.
Za ostale porodnišnice ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.12.2010 19:58:35   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Majo posebno sobo v kateri je čakal in potem mu je sestra prinesla tamalega in je rekla, ta je vaš mu ga je dala v roke in šla pa je ni blo petnajst minut nazaj. Moj pa čist trt še premaknit se ni upal.

hvala za info. G bo napisala predlog za carskega zaradi mojih dveh poškodb sramnih kosti medenice - dvakrat mi je počilo na istem mestu... In sm imela potem strogo ležanje in cca. 2 meseca bergel...

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.12.2010 19:59:45   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

WP kolkr js vem naj ne bi smeu bit. Za točno ti bodo pa une povedale k majo izkušnje s carskim.

ja srčno upam, da bi lahk bil, saj sva res tko dolg čakala na to najino srčece.

WP...v Postojni je lahko zraven, če izbereš epiduralno in si zbujena tud ti user posted image
v LJ pa se carki izvede kot ena operacija...ti pod narkozo, mož čaka zunaj.
Za ostale porodnišnice ne vem.

a daj.. ja to pa ni fora, da jst spim in ko se zbudim mi rečejo to je pa vaše dete... očitno bo treba v Postojno... samo mojim domačim bo kr mal od rok, saj so iz Štajerskega konca, midva pa iz okolice LJ...

tudi tebi hvala za info.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.12.2010 20:04:00   
Maya80

Ja pol je res bolše, da ti CR nardijo. Mene tudi verjetno čaka CR, čeprav se ga ful bojim. Jaz sem se zbudila komaj po treh urah.

hvala za info. G bo napisala predlog za carskega zaradi mojih dveh poškodb sramnih kosti medenice - dvakrat mi je počilo na istem mestu... In sm imela potem strogo ležanje in cca. 2 meseca bergel...

Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.12.2010 20:04:54   
Maya80
 womanpolice
Ja pol je res bolše, da ti CR nardijo. Mene tudi verjetno čaka CR, čeprav se ga ful bojim. Jaz sem se zbudila komaj po treh urah.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.12.2010 20:21:43   
Maya80
Za tiste ki zdaj gledate BB.

http://www.youtube.com/watch?v=o08ojGP5O94

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.12.2010 20:25:39   
Peli
womanpolice - prav tako je kot so moje predhodnice napisale, jaz sm imela obakrat CR v LJ in ja, je zihr drugače kot navaden porod, v slabšo smer seveda, prav zaradi poznega prvega stika z user posted image . Moj mož ponavadi ni čakal CR, ampak je prišel popoldan ob času obiskov.
Sama sem pred 2. CR razmišljala o spinalnem bloku, vendar v LJ to bolj redko prakticirajo. Morm pa povedat dam me je pred 2.CR na operacijski začela panika grabit, tako da hvalabogu nism mela spinalnega bloka.
Pa super da maš tako zdravnico, meni je rekla da ona ne more nič, da sm lahko vesela če sploh dobim odobreno bolniško iz komisije, ker tolk komplicirajo.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.12.2010 20:25:42   
majčica1508
no moja dva že 1h spita,moj gre enkrat v zg,jutranjih urah na službeno pot in,ker gre z avto mora biti naspan
tamala se je pa zraven prišlepala k očiju user posted image ,da gre ona tudi ajo-ajo........mami pa še malo dela,da bo jutri malo manjuser posted image ,pa vmes mal na RR pokukam

WP........me je kar zabolelo vse spodaj,ko sem prebrala,da si imela zlomljeno
Bušek.....ja je kar veliko prostora in lepa hiša je gor....naša hiša stoji na 3200m2,a veš kolk je tega za kosit
drugač pa imaš nekaj hišk,sam kaj ko ni nič prostora zraven....če kaj zvem,ti povemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.12.2010 20:32:24   
Peli

Jest gledam, so zdej že ene tri različice teh prepirov, pa očitno bodo loh še kej novga naredil, k sta se spet pričkali.
Moj mož je komentiral da bi on pustil takole v BBju ene 10 bab na kupu, da bi se pobile user posted image , si kr predstavljam tle vmes še Nano.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.12.2010 20:32:58   
majčica1508

hudo,sem že parkrat dan to poslušala in mi gre tok na smeh......evo pa je res slavna ratala

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.12.2010 20:34:07   
Maya80
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

womanpolice - prav tako je kot so moje predhodnice napisale, jaz sm imela obakrat CR v LJ in ja, je zihr drugače kot navaden porod, v slabšo smer seveda, prav zaradi poznega prvega stika z user posted image . Moj mož ponavadi ni čakal CR, ampak je prišel popoldan ob času obiskov.
Sama sem pred 2. CR razmišljala o spinalnem bloku, vendar v LJ to bolj redko prakticirajo. Morm pa povedat dam me je pred 2.CR na operacijski začela panika grabit, tako da hvalabogu nism mela spinalnega bloka.
Pa super da maš tako zdravnico, meni je rekla da ona ne more nič, da sm lahko vesela če sploh dobim odobreno bolniško iz komisije, ker tolk komplicirajo.

Mene je že prvič, ko so me pripeljali v operacijsko sobo skor kap zadela. Ko sem se zbudila pa tudi sam takrat od bolečin.
Peli zakaj pa si imela ti CR?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.12.2010 20:48:29   
Peli

Peli zakaj pa si imela ti CR?

Prvega zaradi zastoja rasti in hiranja ploda, pa medenična lega je bla in so mi v 37.tednu naredili CR, ob tem je bila tudi ugotovljena prirojena napaka maternice, zato me je G tudi 2. poslala na CR.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
8.12.2010 9:32:12   
Peli
Dobro jutro, kje pa smo vse?
Jest sm tle user posted image , sicer precej vremenska... ponoči je bla ponovno budnica, zdej pa ne vem al mlaj cel teden drži, al kaj je z mojim mulčkom, ta mal se mi že 3 dni ponoči zbuja, zjutrej je bil ves cmerast - trma, zgleda me bo prpravu na dojenčka - da se bom spet navadla ponoči vstajat.
Poleg vsega se mi zdej ponoči dogaja da me tolk trebuh boli, da se komaj obračam, že zdej sm samasebi odveč, kaj bo čez 4 meseceuser posted image

VevericaV - jest tud nimam nobenga gibanja dovoljenega od komisije, samo jih več ne čakam doma, k bi se mi user posted image , sicer za obisk večjih trgovin izkoristim dneve, ko grem do G ali do svoje dohtarce - za podaljšanje bolniške, ali pa po bolniški list... drugače pa vsak dan peljem otroka v vrtec, grem do trgovine po kruh, včeraj smo imeli eno prireditev v vrtcu, sm šla, danes peljem taščo na terapijo, ker se mi neumno zdi da na avtobus leze za 15min. terapije, jest grem lahko med tem časom položnice plačat. Sicer pravijo da komisija kar hodi okol, jest na srečo nisem imela še obiska, pa sm bila prej obe nosečnosti doma, upam da tud zdej ne pridejo. No, na kakšen dopust pa itak da nebom šla.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
8.12.2010 9:36:51   
Tincy90
Tuki sm, js sm še vsa zalimana, pridm bek k bom bol normalna.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
8.12.2010 9:39:35   
ovčka11
Dobro jutro souser posted image , pa eno dobro user posted image , da se boste prebudile v tem zaspanem dnevu...

Kolk se mi je včeraj zdelo fajn, ko sem večino dneva preživela izven stanovanja user posted image user posted image user posted image .  Naš otrok je bil očitno zelo priden, ker mu je božiček res prinesel darilo. In sem prav vesela, da letos ni bilo kakšnih kičastih plastinih igrač, ki jih tamali pozabijo čez par dni. Luštna otroška kuharska knjiga, pa predpasnik, kuhalnice in modelčki za piškotke... pa še tamala je bila ful navdušena. Zdaj bom pa tudi jaz imela doma slaščičarko in kuharico user posted image . Na poti domov, pa sem si kupila en masten mesni burek.... po moje sem že kakšen teden sanjala o njem.... njami, kolk je bil dober.... user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.12.2010 9:48:09   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

... ponoči je bla ponovno budnica, zdej pa ne vem al mlaj cel teden drži, al kaj je z mojim mulčkom, ta mal se mi že 3 dni ponoči zbuja, zjutrej je bil ves cmerast - trma, zgleda me bo prpravu na dojenčka - da se bom spet navadla ponoči vstajat.

Jaz sem se tudi spraševala, če je kakšna luna ali kaj (saj če ne bi bilo tako smotano vreme, bi se celo videlo, kaj je na nebu user posted image )
Tamala se je ob 11 zvečer zbudila, pride do mene vsa dobre volje in prepričana, da je že jutro... je popila še 2 kozarca vode, šla lulat in nazaj spat... Čez pol ure gre moj na WC... ob 5 zjutraj se zbudim, mojega pa ni zraven v postelji - malo odprem oči in vidim luč na WC-ju....
Ponavadi mirno spimo celo noč - z izjemo mojega nočnega lulanja, prebujanja, obračanja....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.12.2010 9:48:16   
enkratna
Dobro jutro aprilčice user posted image

wessna, zadnjič mi je prišlo v roke RR branje na temo bolečin in trdega trebuha (piše tam pri 20. tednu): "Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom."

Včeraj zvečer je bil pa naš user posted image prvič bolj živahen. Je bilo hecno, da je vsakič ponehal, ko je user posted image dal roko gor (ali pa jaz). Mi je šlo tako na smeh, občutek je bil namreč, kot da me nekdo s peresom po notranji steni trebuha žgečka.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.12.2010 10:02:27   
jacki
Jutro souser posted image !

Jest sem dons spanka zaspanka,ker sem kar do pol 10ih spala...glede na to, da
že 3 noči nisem spala tako kot bi mogla, sem danes prejela " spalno bombo" in spala ko top user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede krčov... moji so tudi boleči in zato G skrbi, da se mi nebi začel MV odpirat. Glih ko sem bla pri njej na pregledu sem imela pa neboleč krč in po njenih besedah ful močnega, ki bi se gotovo povečov,postal boleč, če bi takrat delala...zato morem čimbolj počivat...pa čimmanj v avtu preživet, ker čim me zruka vožnja sem 3 dni čist fertik od bolečih krčov...

Srečanje
..sem se tako veselila, da vas končno spoznam...zdej mam pa havs arest user posted image user posted image

Grem zdej kavico spit...pa se še tipkamouser posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.12.2010 10:06:40   
jacki
Aja, dons "praznujem" 22 tednov WIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da od kar sem čez polovičko, se tajmer ne premika več tako hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.12.2010 10:07:33   
majčica1508
Pozdravček.........................

Pri nas je pa taka sivina,megla,dež da človek neve ali bi sploh kaj delau ali bi šel ležat in se izklopit na off......to možnost imam do 15.30h pol bo treba po otročka in pa v knjižnico,na sprehod,pol je pa že večerja,rihtanje in spanje....glede nato,da je bil mlaj v nedeljo se naša dobro drži zgleda,da jo sam luna heca,pa pol pokaže kakšne sitnosti vse premore

Pralni stroj laufa,kavica je spita.....bom šla pa počasi kar omako za kosilo narest(stročji fižol z korenčkom in pire krompir zraven)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.12.2010 10:10:29   
majčica1508
enkratna.............pri nas tudi,ko da dragi roko gor je pridna,ko pa jo umakne pa začne razgrajat
jacki.......počivaj,počivaj in počivaj,pa še enkrat počivaj..............se bomo že dobile,če ne prej pa pol z dojenčki
sesil...........ste zdravi

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.12.2010 10:25:20   
bušek33
user posted image grrrrrrrrrrrrrr we are sorryuser posted image
ampak kako lahko ve skopirate, meni ne greuser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.12.2010 10:33:10   
pižmovka
Pa gremo še enkrat! GRRR!

No js mam že fulcajta takšn oknček za pisat! Mislim da je enkrat konc poletja pisal naj sprobam nov urejevalnik al neki tazga!
Sicer za pisat mi je bil star bolš. Edin tele dodatne funkcije so fajn!

Peli Lepe slikce! Cukri!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.12.2010 11:11:45   
wessna
RR spet nagaja..grrr

da malo ponovimo..

jutro souser posted image

jaz že napolno delam, je v avstriji praznik, pa je tamal kar doma z mano. bova spekla en biskvit za na pot, bomo šli v mesto lučke gledat zvečeruser posted image

majčica evo hvala za lušte, zdaj pa se bom še jaz spravla krompir kuhat pa eno zelenjavno omako nardituser posted image

user posted image user posted image mi smo pa stopili v 21 teden...jupi, se mi že pregled ponovno bliža..komaj čakamuser posted image user posted image

enkratna tole moje otrdevanje sem ugotovila, da ko se ne naspim dovolj, da je trd, drugače ko pa minimalno 13 ur zabijem, sem pa čist ko nova..ja nič spat bo treba več, dokler še lahko..

še kopiram pa pošljemuser posted image pa da vidimo

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?