|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
5.12.2010 22:20:37   
wessna
kakšno veselje nad BB..user posted image

počas se nam bodo začele pajčevine nabirat...dajmo mal razgrajat po tej RR..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
5.12.2010 22:21:36   
Peli
Tincy - user posted image
Oprost za zamudo, sam sm vas šele zdej prebrala za nazaj, sm bla polno zaposlena ta vikend.

enkratna - pomoje si me mal narobe razumela ki mi Sandra ni všeč, bi si rajš Činča domov vzela, ampak kaj mi če še en fotr user posted image   user posted image

Pri nas je blo zdele ful pestro, dva dni sva praznovala midva z user posted image , danes pa nečakinja, potem smo prčakal še Miklavža in maladva sta čist user posted image . Ta večji je dva večera imel mal vročine, nevem al vseskupaj od premalo počitka in velikega direndaja, al kaj. Včeraj nam je clo uspel it tolk vn da so se otroc nadričal... v glavnem sm se odločila da jutr maladva ne gresta v vrtec jih bo rajš tast pomerkal, da se mal odpočijeta, popoldan gremo k mojim pogledat kaj je Miklavž pustil, v torek popoldan pa imamo še z vrtcem popoldan prižiganje lučk...
Jutri dopoldan imam G, morfologijo, upam da bo vsaj cesta OK.
Veseli december... user posted image  

Tincy - tud men je bolš da je šu Gena vn, ni mi pa uspel zdej že nekej dni gledat, dons sm sam konc ujela.

Mi s prijatelji še niti nismo razpravljali o imenih, niti se še z možem nisva poglobila o tem, sploh pa me je mal minil, da bi karkoli razpravljala z njimi. Mož je namreč od kolega dobu za rojstni dan kondome, da ne bomo imel še ta 4. user posted image . user posted image  OK zajebancija, sam men to ni zajebancija user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
5.12.2010 23:10:22   
Tincy90
Peli a nimaš tud ti zdj enkrat RD?user posted image
Hvala za čestitke.user posted image tud če je z zamudo sprejmem, sm da je.user posted image ej sm ta frend je pa res freak!user posted image user posted image kej tazga, kolk folk nima več nč u glavi. Tud men bi bla to oz sj mi je bouna fora oz zajebancija.user posted image upam, da bosta mela še tolk otrok kolkr si jih želita.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.12.2010 6:39:55   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Dobro jutro, dober dan drage moje aprilčice!

Najprej vsem globoko opravičilo, ker me že celo večnost ni bilo na RR - malo sem se razhudila vmes zaradi RR tehničnih težav, fejst pa me je okupiral faks (študiram na daljavo in sem imela 2 predmeta istočasno), skratka... zdaj sem tu.

Z mano je vse OK. Naš(a)b  v meni že od prejšnjega ponedeljka skoraj vsak dan vklaplja jacuzzi. Jaz ne vem, kako da ste ve imele "metuljčke", ker naš(a) spušča samo mehurčke! Tolažim se, da ima jacuzzi notri, in da ni po obema rojen(a) prdulin(ka) . Pa zadnje čase včasih tudi nežno brcne Saj je dovoljeno reči iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Tudi to je možno, glede na to da je v vodi! user posted image  Drugače pa: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image

pižmovka, v tistem o očetih pa jaz nisem svojega dragega prav nič našla. Eni sami ekstremi, manjka pa opis "normalnega očka", ki vsake toliko pomasira nogice, poboža skoraj vsak dan trebuščka, ki vsake toliko razpreda hudomušno o otrocih (sodelavc ima 2-mesečnega dojenčka, pa mu že tala nasvete, hehe), ki ima revijo "Očka" doma (ki je še ni prebral), ki se z mano heca okoli izbire imen, me zasiplje z drobnimi pozornostmi (včeraj mi je prinesel darilne bone od trgovine "za ženske" (naravnost obožujem stvari iz te trgovine; zadnjič mi je kupil tiste copate s plutastim, ortopedskim dnom za po hiši, češ da moje nosečniške nožice bolj rabijo to kot pa ikeine copate, mi pove večkrat kako lepa nosečka sem....)

Js sm za hec svojmu sestavla kombinacijo večih. Drugač pa tazga normalnega js v mojem primeru večinoma ne poznam. Blagor tebi!

Glede jaslic imam pa tudi jaz eno fajn idejo user posted image :
user posted image

Super ideja!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.12.2010 6:59:08   
pižmovka

< Sporočilo je popravil pižmovka -- 6.12.2010 7:02:36 >

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.12.2010 7:01:37   
pižmovka
Tincy Vse najboljše! Mal z zamudo ampak vseeno...
tp://

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.12.2010 8:01:05   
ovčka11
Dobro jutro,

Ooooo, kolk slavljenk user posted image . Vse naj boljše user posted image !!!

A ste včeraj zvečer nastavile krožnike? A vam je miklavž kaj prinesel? Jaz se bom očitno še bolj zredila, ker mi je prinesel en kup njami sladkarij. Pa naši pikici je tudi prinesel enega pojočega pliškota, takega, ki se zaveže na posteljico. Pa naši tamali Pet Shope (ene popačene kičaste mini plastične živalice, ki so zdaj in), pa po dolgem cajtu je ni bilo potrebno iz pojstle metat zjutraj. Mojemu pa čokolatine (ne vem, koliko jih bo ostalo zanj) in kravato.

A je možno da moj user posted image  v trebuhu že kolca in se to že čuti? Čist rahlo ritmično tresenje (al ne vem, kako bi se to opisalo)? Drugače pa ga vsak dan bolj čutim in tudi bolj konkretno... in tudi, če se ponoči obrnem na drugi bok, me že zbrca user posted image .

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.12.2010 11:14:32   
jacki
Jutro!
Sem za vikend bla user posted image na tale RR  k ga je skoz sračkov... škoda da ga ne urihtajo, ker je drugač tale forum res zakon, me aprilčice pa še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše decemberke user posted image user posted image user posted image heh, sem tud jest med vami user posted image ...itak, strelke smo tabolš user posted image user posted image user posted image

Glede BB
...najboljš, kar se je zdej razvil iz tega BB je tole http://www.youtube.com/watch?v=o08ojGP5O94&feature=player_embedded#! JEst sem se nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image Huda fora, ni kej user posted image user posted image user posted image

Jest sem bla tud pridna to leto in sem dobila darilca od Miklavža user posted image user posted image user posted image Drugo leto, bomo imeli pa še eno članico, ki bo mogla bit tud ful pridna, da ji bo M. prinesel darila user posted image user posted image user posted image

Mene user posted image vsako jutro in večer ful brca, tko da tud moj možek čuti brcike user posted image user posted image user posted image   Glede kovcanja pa nimam pojmauser posted image ...

Pižmovka...kako narediš, da je viden video iz youtuba in ne samo link???

Peli...tole darilo je pa res grdo...pa kdo ma pravico sploh odločat o številu otrok...prijatli al vidva?!?! Pa tud če bi pričakovala ta desetga...že vidva vesta zakaj, ni tko!?!?!

Bodite lepo,
jacki

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.12.2010 11:59:03   
pižmovka
Jacki Za video klikeš uno ikonco zdravn smailijev (film) - vtavi/uredi multimedijsko vsebino in potem tja noter kopiraš url iz youtuba in klikneš vstavi. In potem normalno potrdiš sporočio. To je vse.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.12.2010 12:17:30   
Tincy90
Ooo, ka je lepo pižmovka hehe. Disneyjevi junaki!user posted image hvala.user posted image

Emm, ovčka otroček lahko že kolca, moj je na pregledu kolcov, mi je G rekla. Lahko se jim že vse živo dogaja.user posted image

Jacki hahaha, sm že poslala ta link naprej v mailu.user posted image user posted image naj se še frendi smejejo.user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.12.2010 12:17:37   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Jacki Za video klikeš uno ikonco zdravn smailijev (film) - vtavi/uredi multimedijsko vsebino in potem tja noter kopiraš url iz youtuba in klikneš vstavi. In potem normalno potrdiš sporočio. To je vse.

hmmmm, jest nimam nobene ikonce zravn smajlijev user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
6.12.2010 12:22:26   
majčica1508
Vsem,ki ste praznovale in še boste praznovale in vašim partnerjem,možem ki so praznovali in še bojo,želim veliko zdravja,osebega zadovoljstva,miru in pa zdrave otročke................

Enkratna....super,da si se javila.....sem že mislila kako tiralico izdati za teboj.......
Miklavž,kot sem rekla jaz ga imam vsak dan(zdaj veste kok sem pridna)user posted image  tamala pa tudi jest ni imela časa,sem mogla bit zraven in ji porivat hrano v usta user posted image  ona se je pa veselo igrala,ampak to je bilo sam včeraj.....zdaj ima svoje fore,da ne more sama jest in naj ji pomagam,pa ji lepo rečem,da že zna sama jest in,če je lačna,da bo jedla....no pol pa je user posted image
Sneg počasi kopni,so otoplitve napovedane.........upam,da ga bo za božič kaj napadalo,pa naj bo do novega leta,pol pa naj gre v druge kraje............

Za kosilo verjetno kake testenine z boloneze omako,rdeča pesa,kaj več se mi pa neda....sem spala do 10h,no tamalo sem oblekla in jo je oči peljal v vrtec jaz pa nazaj v postelkjo je prav pasalo

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
6.12.2010 14:00:02   
Peli
Dobro jutro! user posted image Ne, sej nism glihkar vstala, se pa počutm glihtko, mam mir, pržgala sm si rač. in nardila en kapučin user posted image .

Danes sm imela morfologijo, je blo vse OK, nekej je G omenila da je posteljica čez ustje (nimam pojma kaj naj bi to pomenil) in da bo drug mesec spet gledala z UZ. Za spol pa mi sicer je nekej namignla, ampak se ni vidl čist dobr, je rekla da bo bolj sigurno povedala drugič. Danes me je G presenetila, sm rekla če lahko eno slikco dobim, za sina, pa je rekla nej ga 2. kr s sabo prpelem, pa bo vidu. Vzela mi je tud kri za Toksoplazmozo, pa opozorila me je naj pazim čez praznike pr hrani (sm se od zadnjega pregleda zredila za 3kguser posted image ).

Tincy -Ja danes mam RD, hvala vsem za čestitke!

Mojedva fanta sta danes uživala doma sp tastu, trenutno spita, sta bla pa kar pridna, jima kar paše da nista šla v vrtec, zjutraj sta mal dalj časa spala...

Jacki - kdaj maš ti RD?

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
6.12.2010 14:40:09   
wessna
hojla..

že par dni ne spim, mislim grem spat tam ob ene 2-3 zjutraj, pa vstanem on 7..se mi že čist mešauser posted image
M je tud mene obiskal, woooow..pa mu sploh nisem javla naslova user posted image

punce mene že dva dneva v spodnjem delu bušija boli, še posebaj ko se vstanem, ko da bi mi otrdel. a katera ve kaj bi lahko pomagalo?    počepnit pa tud ne morm, ker me prav žuli.

peli vse najboljše user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.12.2010 17:19:14   
Tincy90
Peli in ostale decembrke, vse najboljše, veliko zdravih otrok in da bi tudi vam služila zdravje in sreča.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.12.2010 21:40:15   
Peli
HEJ BABE KE PA STE?
user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
6.12.2010 21:49:00   
ovčka11
Tu smo user posted image !!! A si ti že nehala praznovat?

Čist tečna in smotana sem danes... sem bulila v plačilno listo... user posted image  bolniška.... kolk se pozna. Čist sem slabe volje... A pozna katera kakšno dobitno kombinacijo za loto ali kaj podobnega? Saj bom tudi vam malo razdelila... user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
6.12.2010 22:02:13   
Peli
Ja zdej je vse po starem, k mojmu na kavč rajš ne grem k nisem zainteresirana za user posted image , tko da rajš na računalniku visim user posted image . Sm se clo na slikce spravla, da jih spet mal v red dam.

ovčka - vem kako je to, sploh k ma plača že tko cel kup dodatkov na prisotnost, potem še bolniška tolk manj..., na žalost je potem po teh prihodkih plačana porodniška user posted image . Ampak sej bo!

Jest sm zdej mojga naštimvala naj začne razmišlat o imenih, a veste s kakšnim predlogom je vn pršu user posted image naj napišem spisek, pa bo on črtal kaj mu ni všeč user posted image , najbolš da grem piskre po štengah metat, on pa bo mogoče kej pametnga slišov user posted image .

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
6.12.2010 22:11:22   
pižmovka
Jacki Js mam tako... drugač pa ne vem...
user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
6.12.2010 22:16:27   
wessna
pižmovka js mam pa drugačno povezavo kot ti..

Odgovori na sporočilo Uporabnik  wessna  oz. Anonimen uporabnik   Naslov

Sporočilo
več smeškov.. initRTE('rteimages/', 'rtecss/', 'upfiles/5.css', false);@import "rtecss/rte.css"; writeRichText('body1', '', '', 540, 200, true, false, 'UTF-8', false, 'false');
Dodaj podpis | Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.12.2010 22:19:05   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Jacki Js mam tako... drugač pa ne vem...
user posted image

pižmovka js mam pa drugače kot ti, mogoče ma jacki isto..
in sicer smeškoti so lepo pod besedilom sporočilo. in tega video slike nimam..

a se da to kako spremenituser posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
6.12.2010 22:22:08   
ovčka11
Peli - saj vem ja... čeprav porodniško pričakujem malenkost boljšo, ker se vzame povprečje 12 mesecev, pa še kakšen regres je zraven vključen...
Še huje pa je bilo, ko je tamala začela zbolevat, ko je šla v vrtec (takoj po porodniški) in se vzame za osnovo plače 80% od prejšnjega leta pomnoženo z nekim količnikom...user posted image

Sva prej z mojim razglabljala, da  bo najboljš če letos božičku nič ne piševa (se mu letos odpoveva), otrokom kakšno malenkost, pa bova raje kdaj drugič nadoknadla.... bo treba kmalu začet za našega user posted image  nabavljat...

Ma saj bo.. še vedno je blo... kakšen loto pa vseeno ne bi bil odveč user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
6.12.2010 22:39:18   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Jest sm zdej mojga naštimvala naj začne razmišlat o imenih, a veste s kakšnim predlogom je vn pršu user posted image naj napišem spisek, pa bo on črtal kaj mu ni všeč user posted image , najbolš da grem piskre po štengah metat, on pa bo mogoče kej pametnga slišov user posted image .

Začni razbijat ja.user posted image user posted image oprosti, ampak kej tko smešnga še nism slišala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
6.12.2010 22:40:35   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Ma saj bo.. še vedno je blo... kakšen loto pa vseeno ne bi bil odveč user posted image

Ko dobim, ti bom dala mal.user posted image user posted image ga dokaj redno igram, pa še nism dobila neke velik vsote. Največ sm pršla do 10€.user posted image a bolje išta nego ništa.user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.12.2010 22:41:12   
Tincy90
Ampak toti deci ne, kaj sei vse ne zmisljo.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?