enkratna
|
Dobro jutro, dober dan drage moje aprilčice! Najprej vsem globoko opravičilo, ker me že celo večnost ni bilo na RR - malo sem se razhudila vmes zaradi RR tehničnih težav, fejst pa me je okupiral faks (študiram na daljavo in sem imela 2 predmeta istočasno), skratka... zdaj sem tu. Z mano je vse OK. Naš(a)b v meni že od prejšnjega ponedeljka skoraj vsak dan vklaplja jacuzzi. Jaz ne vem, kako da ste ve imele "metuljčke", ker naš(a) spušča samo mehurčke! Tolažim se, da ima jacuzzi notri, in da ni po obema rojen(a) prdulin(ka) . Pa zadnje čase včasih tudi nežno brcne Saj je dovoljeno reči iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Ovčka11 - tudi jaz bi v materinsko šolo hodila kar v Domžale, mi je jasno bližje kot LJ (takorekoč za vogalom). A greva skupaj tja si nos pudrat? Drugače sem pa jaz prikrajšana za izlete v času ko se gre po BL, ker ga gre vedno moj dragi iskat. Sem te pa hotela vprašati, če sva midve slučajno kaj v sorodu? Tudi mene lovi sindrom lenoritisa ("več časa ko imam, bolj lena sem"). Ovčka11, iskrica, jacki... počasi bomo postale idealne kandidatke za snemanje "Prison break" Tole s shoppingiranjem tudi mene že malo utruja. Nakupovanje po internetu preprosto ni tak užitek!! Jaz moram videt, otipat, vohat, vsa čutila aktivirat! Da ne govorim o tem, da sem doslej bila vedno in obvezno na premierah filmov o Harryu Potterju - samo letos ne. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sreckica, a ti nas ene mal hecaš? En teden moraš biti doma, pa že jamraš! Tukaj pa cel kup potrpežljivih nosečk, ki smo za rešetkami že par mesecev. Ti ti! Drugače sem pa vesela, da se je zgodba z bolnico srečno razpletla. Saj se mora, ker imam namreč zate tole (zdaj ti lahko povem), samo da je verižica, ne obesek za mobitel: rolkica, tudi jaz ne grem na 3D/4D ultrazvok. Pa ne toliko zaradi razlogov sevanja (ker so o tem že v strokovnosti deljena mnenja), tudi zaradi stroška ne... ampak ... mah, reci mi "puritanka", ampak obrazek otročka bi rada videla prvič pri porodu. fragola, midve imava pa na isti dan morfologijo. Mene že prav firbec matra, če bo punčka (moja intuicija), ampak mi taista intuicija pravi, da tudi tokrat ne bomo uspeli izvedeti Peli, veš kaj bi en moj kolega rekel na tvojo izjavo, da ti je Sandra dobra? Rekel bi "Pol si jo pa domov odpel!" WomanPolice, zate en link (se mi zdi, da si takšna oseba, da te tudi ta vidik zanima): http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html --> odtipkaš podatke (npr. izbrano ime, priimek in predvideni datum poroda). In potem, če se ne ujemajo podatki, ti sistem predlaga nadomestna imena... Malo za šalo, malo zares? wessna, ja, pozabljivost in izgubljanje besed iz besednega zaklada so očitno kar stalnica nosečnosti (vsaj pri nekaterih). Jaz v prejšnji nisem mogla rečt npr. "čajnik", pa sem se zapletala z opisovanjem "sej veš... tisto z ročajem... uno rumeno... no... za čaj vlivat"... Katastrofa. In spet isto, samo da čajnik ni več v igri jacki, a mi verjameš, da sploh nisem mogla filmčka do konca pogledat? Meni je bil že kar malo grozljiv - a bom zaradi tega slaba mama??? pižmovka, v tistem o očetih pa jaz nisem svojega dragega prav nič našla. Eni sami ekstremi, manjka pa opis "normalnega očka", ki vsake toliko pomasira nogice, poboža skoraj vsak dan trebuščka, ki vsake toliko razpreda hudomušno o otrocih (sodelavc ima 2-mesečnega dojenčka, pa mu že tala nasvete, hehe), ki ima revijo "Očka" doma (ki je še ni prebral), ki se z mano heca okoli izbire imen, me zasiplje z drobnimi pozornostmi (včeraj mi je prinesel darilne bone od trgovine "za ženske" (naravnost obožujem stvari iz te trgovine; zadnjič mi je kupil tiste copate s plutastim, ortopedskim dnom za po hiši, češ da moje nosečniške nožice bolj rabijo to kot pa ikeine copate, mi pove večkrat kako lepa nosečka sem....) Tincy90, tako sem se nakrohotala tvoji zgodbi, da mi še zdaj vleče na smeh, hahahhaha. Faca tale tvoj Jaz sem včeraj mojemu nekaj rekla: Že par dni mi namreč govori, da me ima tako rad, da bi me kar pojedel. Kar je mene vsakič asociiralo na en vic. Včeraj pa bruhnem sredi te romantične izjave v smeh in odgovorim "Ja, čez par let ti bo pa žal, da me nisi!" Glede jaslic imam pa tudi jaz eno fajn idejo :
|