|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
3.12.2010 9:00:00   
fragola
Dobro jutro!

Upam, da vam zoboboli hitro minejo, nasveta pa nimam nobenega.

Razmišljam da 15.12 imamo morfologijo, komaj čakamuser posted image . Spol pa želim, da bo presenečenje!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
ovčka11
Dobro jutro,

pa kaj je spet s tem forumom... sem nas našla nekje na 3. strani...

Glede zobobola lahko svetujem samo kakšen lekadol. Če so zelo vnete dlesni pa kakšno izpiranje z žajbljevim čajem... pa naj čimprej mine!

Kako lepo je zunaj - čista zimska idila. Nič pa ne zavidam tistim, ki morajo na cesto. Se spomnim, kako razočarna sem bila prvo leto, ko sem v LJ prišla študirat in ni bilo čisto nič snega user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
majčica1508
Jutrooooooo

V kako zasneženo jutro sem se zbudilauser posted image ...........sem tamalo sam hitro oblekla in jo je oči peljau v vrtec,še prej sta pa mogla skidat,k nam je spet en idiot,ki ceste punca zasu dvorišče............včeraj bila v MB in sem komaj še po tamalo pravočasno prišla,sem padla v snežno nevihto in HB,da ni bilo nobenega zastoja,kakega zdrsa,če ne se mi zmeša user posted image ......
Zdaj malo pogledam na maile,forume in pa preberem kaj se dogaja po svetu.....za kosilo imam še govejo juho od včeraj,goveje zrezke bom še naredila zraven,riž in rdečo peso(bo pa pozno kosilo)
potem moram lase umit,se zrihtat,potem moram do notarja prav da se mi v tem vremenu.........pol je pa že počasi treba po tamalo,pa mal na sneg in že bo nočko tukaj

punce čestitke za uspešne morfologije in pa user posted image ,sam babnice pa res prevladujejo

glede darila zame....sem mojmu rekla,če mi dobri možje kaj prinesejo letos...pa je rekel,da imam jaz vsak dan dobre možje user posted image ...sam jih imam res,ker vsak dan kaj dobim...........
včeraj sva si kupila čevlje za v sneg in komaj čakam da jih sprobam user posted image ....tamala je pa dobila kolo(ki ga dobi šele aprila,ji ga bo sestrica prinesla)sva koristila akcijo v hervisu....kupiš 3,plačaš 2,najcenejšega imaš gratis

grem spit kavo do konca....

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
majčica1508
tale RR spet nekaj nagaja

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
3.12.2010 10:05:38   
pajkica2
ja očitno se je datum prestavil na 10.10., zato so vse teme z novimi vnosi nekje zadaj. no, mislim da so sedaj poštimali.

meni ta sneg sploh ne sede. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
3.12.2010 10:06:15   
wessna
jutro souser posted image

sneg še kar ostaja, a se nebi malo umiriluser posted image vsaj čez dva tedna ko šibam v lj..

pajcica
jaz HB nisem prehlajena, boli pa vseeno za znoret, še posebaj, ko hiram v klanc da po snegu voziček rinem..lahko bi že nehal snežit. drugače sem pa pred spanjem res lekadol vzela, pa sem zaspala po eni uri.

mene tud matra da vidim kaj se skriva pri meni...komaj čakam morfologijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
3.12.2010 10:20:46   
wessna
ker nevem kakšne posebne značilnosti mora imeti voziček, bi prosila za mnenje tegale

http://www.otroska-trgovina.com/products/Vozi%C4%8Dek-trikolesnik-s-prenosno-ko%C5%A1aro-svetlo-rjave-barve.html

kako se vam zdiuser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
3.12.2010 13:56:39   
Peli
Ojla!

Pri nas kar ne neha snežit, ceste so čist adijo, tko da sm zjutraj komaj prišla z avtom do vrtca in nazaj. Sm pa danes tud zasuta z delom, no trenutno še mal počivam, potem pa spet akcija, popoldan pa mam spet polno bajto folka... . Danes spet nism nč kuhala, se mi kr ne da, sploh takole, ko cel dan prpravlam kakšno hrano in pečem, mi sploh ni do tega da bi jedla... no to bi blo večkrat lahko...ker tehtnica ke preveč kaže - sm že na 70 user posted image .

majčica, ti se kregaš ker vam dvorišče zasujejo, tle na vasi to naredijo vsakmu, seveda če sploh utegnejo plužit user posted image .

wessna - men so bli vozički - na pogled lepši uni k si zadnjič dala povezavo. Na tvojem mestu bi si ga najprej pogledala v živo, preden bi ga kupila.
Zdej kakšne značilnosti mora imet voziček... uf jih je kr nekaj, sam če ti začnem pisat, skoraj takega popolnega voza ni user posted image .

A ma še katera tale RRjin ticker, ne vem a se sploh naprej premika user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
3.12.2010 14:04:21   
wessna
saj men so uni tud bolj všeč. moram pa met odprte možnosti..mogoče najdem še kaj mimogrede user posted image
saj mislim da bom pol v 8 mescu hodila naokrog za vozičke...

peli na tikerju ti piše 4 mesce 1 teden 2 dni..nwm pa kok je pravilen.. jaz nimam od rr ker ga niti najdla nisem..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
3.12.2010 14:16:59   
Peli
Wessna - jest sm pr Urbanu kupovala voziček, skupaj z njim, ko je bil star 3 tedne user posted image .
Drugače pa se mi zdi tale voz zelo podoben tem - http://baby-boom.si/
Ma ta ticker ne vem kolk je kej točn, če sm dopolnila 21tednov pomeni da sm že čez polovico, torej sm noseča vsaj 4,5meseca... sej sm jih zdej zamenjala.
Nč, morm zdej v akcijo, LP

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
3.12.2010 14:32:00   
wessna
peli un tiker ti je prav kazal. vidim pa da si spremenilauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
3.12.2010 14:57:25   
pižmovka
Bok souser posted image !
Kaj počenjate v tem zasneženem dnevu???
Js sm pa danes user posted image  za moje babnce dobila (3 zajklje oz. bolj pravilno kunke)! user posted image  Se morm mal pohvalit! user posted image

Kasnej še kaj napišem! Papa

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
3.12.2010 15:03:36   
pajcica
wessna - men zgleda pa tale tvoj vziček super (sploh za to ceno). Je pa po mojem mnenju (poleg udobnosti za dojenčka) najbolj pomembna kvaliteta pri vozičku. Jaz quinnyja vsak dan vsaj dvakrat, dostikrat na silo, zložim in zbašem v avto. Zdaj se mi ga ne da dvigovat pa ga kar vržem na tla in potegnem da se sam razstavi. No pa se je pred časom že nek gumbek pokvaril (so mi zastonj zamenjali). Drugače je ok. Res pa je da mora zdržati še dojenčka in potem še enega Se pa sprašujem, kako bi mučenje prenesel kakšen cenejši voziček. Recimo peg perrego-si (marela) sicer kvalitetna marela, se je po mesecu vlačenja in metanja po letalih kar uničila (so mi celo podvozje zamenjali zastonj).

Kar se pa tiče funkcij, ima pa vsaka svoje želje. Dve moje prijateljice sta si kupile ultra športne vozičke z bremzami: ena da bo laufala in rolala z dojenčkom, druga da bo po gozdu hodila...No pri obeh ni bilo nič od tega

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
3.12.2010 15:49:31   
Tincy90
Buu.

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 3.12.2010 15:53:01 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.12.2010 15:50:17   
Tincy90
Svašta, ne vem zakaj mi zdj ni objavlo smejkov.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.12.2010 15:52:06   
Tincy90
Oleee mlade mame!user posted image

Še js vam mal pišm, da me ne bo začela katera pogrešat.user posted image evo, dans smo dal čez morfologijo innnnnn.....dobili bomo......FANTEKAAA!user posted image user posted image user posted image user posted image tko da je potrjeno, da bo Alisa res dobila bratca, mami pa oči pa bosta mela parček. To sva hotla, to je pravi čudež in sva zlo vesela!user posted image user posted image zdj pa mislm d bo mir kr js nočm pol več rodit, že zdej v drugo me dajejo strahovi.user posted image no pikec naj bi biu težak okol 370g, je vse ok tko da je super.user posted image vam pa moram povedat kaj mi je moj naredu, ko sm stopila na vago (me spremlja na vsakem pregledu in hod z mano tud notr do G). No, js lepo stopm na tehtnico in pazi to-pokaže mi 116kg!!! Js pa vsa v šoku!! Pa sestra tud! Sm že misnla d bom skup padla! On je dau pa še svojo nogo na tehtnico in prtisku z nogo zto je tok pokazalo. tak šok mi je naredu ta moj dec. Aja, drgač sm mela nazadne 90kil. tumač zame, ampak zdj ni možnosti, da jih dam dol. No in pol sm js končno pokapirala, da ma on nogo gor in se začneva režat, sestra bi hmal že res napisala tiste kile, no pa je pol napisala sm 91kg, se pravi d sm se zredila do zdj sm 1kilo. Juhuuu!user posted image potem smo se še tok časa smejal tam notr dokler nism pršla naprej do G.user posted image mislm faaak no, je rekla sestra d je že besede zbirala oz sploh ni vedla kako naj mi kej reče kr da bi se zredila v 4 tednih 26kil bi blo pa res tumač.user posted image user posted image
Aha, naslednji pregled mam 30.12.!

A še kje tko fajn fajn sneg pada ko pr nas? Pa hitr se prijemle!user posted image joj, obožujem tako zimo, da je velik snega!user posted image
Peli vse najboljše možeku, da te bo še naprej ubogau.user posted image user posted image user posted image (upam, da sm zadelo osebo in datum.user posted image )

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.12.2010 15:53:22   
Tincy90
Zdj sm pa zrihtala.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.12.2010 15:55:17   
wessna
tinchy90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image ... tale tvoj pa te tud preseneča user posted image

pri men pa dragi ne sme bit na vsakem pregledu, samo ko mamo uz, kar pomeni čez dobra 2 tedna..pol pa tak nwm če še je kakšen..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
3.12.2010 17:15:10   
pižmovka
Tincy Tale tvoj user posted image  je pa tut pojava! user posted image  Ja pa čestitke za user posted imageuser posted image

Zdej grem pa Miklavžu pisat! Da ne bo prepozn! Upam, da bo našu moje pismo pravočasno! user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
3.12.2010 18:18:45   
ajtak
user posted image heej!

user posted image Tincy, tvoj ma tud fore user posted image

Punce js sm took jezna/žalostna avto imam na servisu (Opel Astra caravan, l 2004), februarja letos sma menjala akumulator in alternator, zdaj pa je alternator spet hin user posted image
Avto imava 1,5let in sva že imela z njim "ta velik" servis (z menjavo jermena), pa ta akumulator pa to, pa še diske so mi že ene 3× brusl, svašta, zihr sva že okol jurja gor zdevala... Ko sva ga kupla naju je pršu 7200€, včeraj so nama ga v isti avto hiši (ne da bi vedli za alternator, ki ga morva menjat) ocenl samo za 4000€, midva imava pa še 5500€ za odplačat user posted image user posted image  Zdej pa sploh ne veva kaj bi user posted image
Full se nagibava k temu, da bi kr nov avto kupla, pa kok dobim za tega, pač dobim...
Všeč nama je pa http://www.kia.si/ceed_sw/, sam ne vem kako bomo z dinarčki... qrc pa ta dnar ej, cele dneve smo na šihtu pa se mi zdi da gre lih is plače u plačo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
3.12.2010 18:47:28   
Tincy90
Ajtak midva bova tud prodala najin avto (kr je premejhn za dva otroka in vozičekuser posted image ), mava pa Opel Corso letnik 2008 in ko jo je moj kupu je dau za njo 20.000€, zdj jo bova pa prodala avtohiši za 7.500€ (ker je kao tok vredna oz ker so cene avtov padle, na netu pa ni nobenga povpraševanja za njo, na žalost d bi saj za čuka, dva več prodala) in bova kupla pa tega  http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.renaultclub.ch/website/images/stories/News/Renault%2520News/Megane%2520GT/Megane-Grandtour-GT.jpg&imgrefurl=http://www.renaultclub.ch/website/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D153:neuer-megane-gt-und-gt-line%26catid%3D43:renault-news%26Itemid%3D84&usg=__5P6lF-D8ctsbMYuB_yplXdDPabs=&h=580&w=870&sz=63&hl=sl&start=0&sig2=RCfce1y1VTpdJCp3XPdmFg&zoom=1&tbnid=_V5mxdJ5yRGB8M:&tbnh=135&tbnw=180&ei=tiz5TKnXI4-SOtDNrbgN&prev=/images%3Fq%3Drenault%2Bmegane%2Bgrandtour%2Bgt%2Bline%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26channel%3Ds%26biw%3D1680%26bih%3D858%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=121&vpy=83&dur=950&hovh=183&hovw=275&tx=105&ty=72&oei=tiz5TKnXI4-SOtDNrbgN&esq=1&page=1&ndsp=40&ved=1t:429,r:0,s:0. Ups, mal dolg link kr je od slikce, drgač ne znam. In točno tak bo naji, že komi čakam, da ga dvigneva januarja. Naju bo pa koštav kaj mislš kolk? Presenetljivih 16.000€.user posted image hočm povedat, da lej pr nama je avto kot nov pa mu cena pade za več kot pol. Js res ne vem kam gre ta svet, na koncu bomo vsi obubožal.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
3.12.2010 20:07:04   
iskrca
ooo, no evo ga user posted image , čestitke za parček tincyuser posted image

zdej sem pa že končno tud jst na vrsti z MF, jupiiiuser posted image user posted image v ponedeljek bova končno spet videla user posted image Kok sem fouš tistim, katerim G vedno,oz.bolj pogosto dela uzuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
3.12.2010 22:44:42   
pajcica
iskrca, bit nič fovš za ultrazvoke, manj jih imaš, boljše je. V prvi nosečnosti sem se srečala z nekim dr.prof iz elektroinštituta milan vidmar in mi je razlagal o škodljivosti ultra zvoka oz. daljši izpostavljenosti in mi svetoval, da če res ni nujno naj ne hodim na razne dodatne (3d in podobno) ultrazvočne preiskave...
ajtak, men tudi vse po spisku crkuje v avtu, 2 dni nazaj mi je gretje odpovedalo user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.12.2010 7:49:57   
ovčka11
Dobro jutro,

Ko bi vsaj med vikendi lahko normalno spali.... jaz pokonci že ob  5, mojega je ob 6. zbudila budilka, tamala pa ob 6.05... a je kakšna luna? Med tednom pa vsi komaj gledamo in se z mukami vstanemo iz postelje..

Moj user posted image  ima delovni vikend, s tamalo pa doma na toplem ustvarjava voščilnice. Edino po lepilo bova mogli v trgovino, ker nama ga je zmanjkalo... se mi prav ne da v tem snegu...

Vsaj kakšen fant bo aprila user posted image . Pa čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije - do naše je še 2 tedna... pa saj bo... Pa še od ponedeljka do srede se bom sekirala in se s cmokom v grlu oglašala na telefon - pol bom pa samo še poštarja čakala, da mi prinese pismo od božička user posted image  (AC).

Sem lih par dni nazaj brala na Pušenjakovem forumu o UZ in škodljivosti... pravi, da ni nobene nevarnosti in določene vsakdanje naprave znajo veliko bolj sevat... Verjetno, če bi bili vsak dan na UZ lih ne bi bilo vredu.

A mogoče katera ve, kako je z našo Enkratno - se velikokrat spomnim na njo....

Včeraj me je pa kar šokiralo, ko me je sodelavka poklicala, da je dobila odpoved user posted image . Sem mislila, da sem jo vsaj do konca moje porodniške rešila pred odhodom.... Očitno se zna zgodit, da bom po vrnitvi nazaj v službo jaz naslednja na spisku...user posted image

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.12.2010 11:17:06   
enkratna
Dobro jutro, dober dan drage moje aprilčice!

Najprej vsem globoko opravičilo, ker me že celo večnost ni bilo na RR - malo sem se razhudila vmes zaradi RR tehničnih težav, fejst pa me je okupiral faks (študiram na daljavo in sem imela 2 predmeta istočasno), skratka... zdaj sem tu.

Z mano je vse OK. Naš(a)b  v meni že od prejšnjega ponedeljka skoraj vsak dan vklaplja jacuzzi. Jaz ne vem, kako da ste ve imele "metuljčke", ker naš(a) spušča samo mehurčke! Tolažim se, da ima jacuzzi notri, in da ni po obema rojen(a) prdulin(ka) . Pa zadnje čase včasih tudi nežno brcne Saj je dovoljeno reči iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Ovčka11 - tudi jaz bi v materinsko šolo hodila kar v Domžale, mi je jasno bližje kot LJ (takorekoč za vogalom). A greva skupaj tja si nos pudrat? Drugače sem pa jaz prikrajšana za izlete v času ko se gre po BL, ker ga gre vedno moj dragi iskat. Sem te pa hotela vprašati, če sva midve slučajno kaj v sorodu? Tudi mene lovi sindrom lenoritisa ("več časa ko imam, bolj lena sem").

Ovčka11, iskrica, jacki... počasi bomo postale idealne kandidatke za snemanje "Prison break" Tole s shoppingiranjem tudi mene že malo utruja. Nakupovanje po internetu preprosto ni tak užitek!! Jaz moram videt, otipat, vohat, vsa čutila aktivirat! Da ne govorim o tem, da sem doslej bila vedno in obvezno na premierah filmov o Harryu Potterju - samo letos ne. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

sreckica, a ti nas ene mal hecaš? En teden moraš biti doma, pa že jamraš! Tukaj pa cel kup potrpežljivih nosečk, ki smo za rešetkami že par mesecev. Ti ti! 
Drugače sem pa vesela, da se je zgodba z bolnico srečno razpletla. Saj se mora, ker imam namreč zate tole (zdaj ti lahko povem), samo da je verižica, ne obesek za mobitel:
user posted image

rolkica, tudi jaz ne grem na 3D/4D ultrazvok. Pa ne toliko zaradi razlogov sevanja (ker so o tem že v strokovnosti deljena mnenja), tudi zaradi stroška ne... ampak ... mah, reci mi "puritanka", ampak obrazek otročka bi rada videla prvič pri porodu.

fragola, midve imava pa na isti dan morfologijo. Mene že prav firbec matra, če bo punčka (moja intuicija), ampak mi taista intuicija pravi, da tudi tokrat ne bomo uspeli izvedeti

Peli, veš kaj bi en moj kolega rekel na tvojo izjavo, da ti je Sandra dobra? Rekel bi "Pol si jo pa domov odpel!"

WomanPolice, zate en link (se mi zdi, da si takšna oseba, da te tudi ta vidik zanima): http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html --> odtipkaš podatke (npr. izbrano ime, priimek in predvideni datum poroda). In potem, če se ne ujemajo podatki, ti sistem predlaga nadomestna imena... Malo za šalo, malo zares?

wessna, ja, pozabljivost in izgubljanje besed iz besednega zaklada so očitno kar stalnica nosečnosti (vsaj pri nekaterih). Jaz v prejšnji nisem mogla rečt npr. "čajnik", pa sem se zapletala z opisovanjem "sej veš... tisto z ročajem... uno rumeno... no... za čaj vlivat"... Katastrofa. In spet isto, samo da čajnik ni več v igri

jacki, a mi verjameš, da sploh nisem mogla filmčka do konca pogledat? Meni je bil že kar malo grozljiv - a bom zaradi tega slaba mama???

pižmovka, v tistem o očetih pa jaz nisem svojega dragega prav nič našla. Eni sami ekstremi, manjka pa opis "normalnega očka", ki vsake toliko pomasira nogice, poboža skoraj vsak dan trebuščka, ki vsake toliko razpreda hudomušno o otrocih (sodelavc ima 2-mesečnega dojenčka, pa mu že tala nasvete, hehe), ki ima revijo "Očka" doma (ki je še ni prebral), ki se z mano heca okoli izbire imen, me zasiplje z drobnimi pozornostmi (včeraj mi je prinesel darilne bone od trgovine "za ženske" (naravnost obožujem stvari iz te trgovine; zadnjič mi je kupil tiste copate s plutastim, ortopedskim dnom za po hiši, češ da moje nosečniške nožice bolj rabijo to kot pa ikeine copate, mi pove večkrat kako lepa nosečka sem....)

Tincy90, tako sem se nakrohotala tvoji zgodbi, da mi še zdaj vleče na smeh, hahahhaha. Faca tale tvoj
Jaz sem včeraj mojemu nekaj rekla: Že par dni mi namreč govori, da me ima tako rad, da bi me kar pojedel. Kar je mene vsakič asociiralo na en vic. Včeraj pa bruhnem sredi te romantične izjave v smeh in odgovorim "Ja, čez par let ti bo pa žal, da me nisi!"

Glede jaslic imam pa tudi jaz eno fajn idejo user posted image :
user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.