|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
17.11.2010 20:10:14   
bušek33
punce se javljam po dolgem času, da boste vedle, da je vse ok z mano,no, vsaj, kar se bebice tiče. sicer me pa zdravje matra, se mi je vleklo skoz od prehladov,vnetega grla, driske,kašlja, na koncu sem krehala ko star kadilc, predvsem zvečer, ponoči, zjutraj, tako da ni bilo nič od spanca. zjutraj pa v avtouser posted image tako da mi je zdravnica odredila počitek. priznam,zdaj mi je pa zapasalo in mi kar ni nazaj v službo za it. sploh ker sem potem popoldne po službi in vožnji izžeta in nimam energije za sinka. majčica, mene tudi velikokrat popolne noge bolijo od utrujenosti
vsem čestitke za prve brcike in dobre preglede. tudi meni se je vmes že zdelo, da sem začutila prvo brciko, a ker je bilo le enkrat, sedaj nisem več ziher.
ovčka držim pesti!!!
plenice, preden sva dobila sinka v roke, sem še nekaj sanjala, da bom po kakšnem mesecu prešaltala na racmanke...no, pa nisem, plenice za enkratno uporabo so zakon. itak imaš toliko dela z dojenčkom , da ni šans, da bi še plenice prala ali pa malega imela celo brez plenic.
3d pregled je zakonuser posted image . midva imava ful lepe slikce od prvič in greva tudi v drugo, čeprav je pa drago
tako, lepo spite. upam, da bom tudi jaz končno

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.11.2010 20:41:42   
pižmovka
bušek saj tut pr as bo njbrš isto glede plenic. Zdel že lhk sanjam da bom to pa uno. Ampak kukr se poznam bojo najbrš na konc kr "pamprske" obveljale. Sm pač "easy going" user posted image
Ovčka držimo pesti in smo v mislih s tabo! Vse bo dobro, boš vidla! user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
17.11.2010 21:41:01   
wessna
punce dajte to pogledat, še posebaj tiste ki veste kaj imaste in povejte če je vam je zadelo.. naj bi se po starodavni mitologiji ugotavljalo al bo punčka al fantek..

http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.11.2010 22:16:40   
KlaraMay
Pri men pokaže user posted image , na NS so tud namignil za user posted image , vsi k me o user posted image sprašujejo mislijo, da bo user posted image . MF pa imam hitro, že v sredo.
user posted image Upamo na user posted image , čeprav vse redno pripravljam in opozarjam, da ne bodo presenečeni, če bo v sredo user posted image , user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
17.11.2010 23:24:09   
wessna
klaramay sem ti kar fauš da maš MF že..js še moram cel debel mesec čakat..

men tud kaže user posted image na razpredelnici, vsi ki vejo da sem noseča pravijo da mam user posted image , ampak dokler ne vidim ne vrjamem user posted image kar bo bo, glavno da je..že tko sem čist zalublena v mojo bebico.. opažam da se pogosto nevede primem za bušija..neglede na to kje sem..

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.11.2010 8:18:55   
Maya80
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

punce dajte to pogledat, še posebaj tiste ki veste kaj imaste in povejte če je vam je zadelo.. naj bi se po starodavni mitologiji ugotavljalo al bo punčka al fantek..

http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

Moj prvi bi moral biti user posted image  pa jeuser posted image . Zdej mi pa kaže user posted image  pa si želim, da bi bla user posted image .
Wessna moram ti pa povedati, da te kr občudujem, da zdržiš brez svojga tak dolgo.

Ovčka vse bo ok, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.11.2010 8:25:47   
pussycat
jutro user posted image

meni na koledarčku kaže user posted image , na nuhalni so mi rekli tudi da kaže na user posted image , v ponedeljek pa čakam na potrditev ( morfologija ) da je res user posted image , pa tudi želim si user posted image  user posted image

Ovčka... user posted image user posted image user posted image , smo v mislih s tabo vse aprilčice! Drži se user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.11.2010 9:12:05   
fiona82
Ovčka vse bo v redu. Te imam v mislih. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni kaže, da bo punčka. Bomo videli 02. decembra user posted image .

Nosečke, ve imate kaj mozoljev??? Meni rastejo kot gobe po dežju. V prvo ni bilo skoraj enega mozoljčka, sedaj pa katastrofa. user posted image

Plenice. Pri Tadeiu uporabljamo samo pamperske iz Mullerj(progressive), ker vse ostale mu naredijo grozno rdečo rit. Sem pa kupila 5 kom pralnih plenic, ker je bogi imel tako vneto ritko (ko je bil novorojenček), da mu nobena plenica razen teh pralnih, ni pomagala. Je pa en kup dela z njimi. Če želiš imeti mir, jih moraš imeti najmanj 35 kom. Sem bila fuuulll zagreta za pralne plenice, preden je Tadeiček prišel na svet, sedaj me je pa popolnoma minilo. Kot pravim, imam jih 5 kom, če bo tudi drugi otroček imel probleme, vendar celega kompleta ne bi nikoli kupila.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.11.2010 9:18:25   
Tincy90
Ojla.user posted image

Ovčka držim pesti in sm v mislih s tabo!user posted image user posted image
Bušek, da prideš k sebi čim prej in šccc prehladi in vse ostalo.user posted image user posted image

Wessna pr men je bla v prvo napovedana user posted image in je bla res user posted image , tud glede na mojo starost pa mesec. Zdj mi je pa na NS reku d naj bi biu user posted image , zdj čakam še morfologijo d mi to potrdi, če je res, in če bo res tko potem ta koledar zame drži.user posted image

Lepo bodite, mi mamo spet majstre nam neki rihtajo. Se tipkamo!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.11.2010 10:58:13   
bušek33
wessna meni je ta kitajski koledarček v prvo npovedoval punčko, pa smo dobili fantka, v drugo pa ravno tako napoveduje punčko. bomo videli....

fiona jaz sem imela napad mozoljčkov tako v prvo kot sedaj v drugo nosečnost. se mi pa sedaj že slab mesec stvari umirjajo in upam, da je ta nadloga mimo.

tincy hvalauser posted image danes sem se naspala. sicer sem imela ponoči spet en grd napad kašlja, sem pa sedaj zjutraj nadoknadilauser posted image sem zdele šele zajtrk pojedlauser posted image

vamvsem pošiljam sončka ovčki pauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.11.2010 10:58:20   
majčica1508
Dan

KlaraMay.....a nimava midve na isti dan morfologijo 25.11  to je četrtek
bušek33............si ne predstavljam,vožnje vsak dan 120km v obe smeri
ovčka.............si nam v mislih

jaz v te koledarčke čist nič ne verjamem.....grem naprej pospravljat pa pridem kasneje
me je pa tamala že ob 6h tok razkurila,da je joj...........HB,da je v vrtcu,če nebi jo kar mal ven postavla,da se ohladi

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.11.2010 11:02:23   
sesil
Dan user posted image

no, pri meni koledar saj pri prvem user posted image ni držal, sedaj pa ne vem... niti nič ne dam na te fore, še manj pa na vraže starih ljudiuser posted image
jaz imam pa grozno suho kožo, kar lušči se mi, kljub temu da se non stop mažem. tudi po obrazu. očitno vsaki vdari na svoje.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.11.2010 11:16:36   
DelCarmen
Kako ste kaj nosečke?? Pri nas vse po starem...

sesil, meni pa je mleko ful teklo, sploh na začetku... Na eni strani sem dojila, na drugi pa je kar teklouser posted image

ovčka11, misli pozitivno, že zaradi tvojega bebija, ki vse čuti...Saj bo vse ok, en obkem zate...

bušek33, glede plenic se popolnoma strinjam s tabouser posted image . Razen če je seveda ritka ultra občutljiva in ji nobene za enkratno uporabo ne pašejo...

wessna, meni je enkrat zadelo, drugič pa ne, tako da verjetnost je 50-50, da zadaneuser posted image . Mi pa je popolnoma vseeno za spol...

Mozoljčkov zaenkrat nimam, imam pa celulita za izvoz... Rabi katera?? Dam gratisuser posted image

LP

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.11.2010 11:22:28   
Peli
Ojla!

ovčka - srečno!

wessnna - men koledar za 1. drži, za drugič pa ne, zdej pa itak ne vem kaj bo, sej ni važn, glavn da bo dojenčica zdrava.user posted image

DelCarmen - ko najdeš odjemalko in če ji ga bo še vedno manjkal, se tud jest svojmu odpovem!

Zdaj pa grem nad hladilnik, da ugotovim kaj bo danes za kosilo.

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.11.2010 11:36:55   
wessna
hehe..mal brskam po spletu, pa najdem take reči..se mi pa zdi zanimiv pogledat...za mojo mamo ni držalo, bi mogla jaz user posted image bit, tako da ne dajem preveč upov na to..

moj srček misli da sem tovarna..še ta ni zuni, pa že o drugem user posted image govoriuser posted image , me je pa šok ko je reku, ja če hočeva 7 morva kar nadaljevat..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.11.2010 12:24:07   
wijavaja
Hojla!

Jupi....pa sem na polovici, jutri vstopim v 21. teden user posted image

DelCarmen jaz imam tudi celulita na pretek tko, da se priporočam za oddajo, če boš slučajno našla kakšno odjemalko in ga ti neboš imela dovolj! Gratis pa dodam še kakšen mozolj....user posted image

wessna v te koledarje za določanje spola jaz ne verjamem nič, ravno tako ne verjamem tetam in starim mamam, ki imajo razno razne recepte za ugotavljanje spola....najbolj ziher je počakati da pridejo vn, itak bo tik tak minilo teh par mesecev in bomo dobile svoje pikce v naročje.

ovčka11 me smo s tabo user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.11.2010 13:12:49   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

men koledar za 1. drži, za drugič pa ne, zdej pa itak ne vem kaj bo, sej ni važn, glavn da bo dojenčica zdrava.user posted image

user posted image user posted image user posted image punčka bo.

Pa še neki mi povej. A se kaj čuti bolečino tam kjer je bil rez od cr proti koncu nosečnosti?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.11.2010 13:27:10   
Peli
user posted image user posted image user posted image itak da bo user posted image , sej je moj user posted image tokrat škornje sezul! user posted image

sesil - ne mene nč ni bolel, niti zdej ničesar ne čutim, razen če se z malimadvema kej dajem in če dobim kakšen udarec v predel reza, pa me kr fest boli.

wessnna - vprašaj tvojga, zakaj se ni tok potrudu da bi že v prvi rundi 2 naredu, potem bi jih blo prej 7 user posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.11.2010 13:35:49   
VevercaV
Ovčka11, u kok smo stiskale pesti, kako je bilo, vidim da si online?? Si živa in ok?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.11.2010 13:48:21   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

wessnna - vprašaj tvojga, zakaj se ni tok potrudu da bi že v prvi rundi 2 naredu, potem bi jih blo prej 7 user posted image .

saj je kar naprej govoru da sta 2..pa sem rekla da je 1..pravi da bosta naslednju rundo 2.. kakšen recept starih mamuser posted image , mogoče mu uspe

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.11.2010 13:53:36   
pajcica
hojlauser posted image !
da se še jaz pridružim user posted image PDP 11.4. drug user posted image . Sem iz LJ, 28l.

Sem šla še jaz kitajske tabelce gledat, ker me fuuuul zanima kaj bo naslednji in sem ugotovila, da so kitajska leta drugačna od naših, prav tako lunarni meseci (tukaj je kao natančen izračun):

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Men je za prvega zadelo user posted image , zdaj pa upam da bo še v drugo user posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.11.2010 13:56:20   
miafilip26
Ojla vse user posted image ...

Vidim, da ste osprle temo katera si kaj želi...Najverjetneje ima vsak svojo tisto skrito željo po spolu user posted image ...Moj npr. navija za punčko, ker fantka že ima od prej, zdaj pa pravi, da so punčke bolj atijeve in da zatouser posted image . Jaz sem si nekaj časa nazaj potihoma želela punčko. Nekje v podzavesti. Vam pa povem, v trenutku, ko mi je gin. povedala za cistice, v istem trenutku sem imela v mislih, da naj bo karkoli je, samo da bo zdravo in ok...in še danes razmišljam tako, čeprav nam je gin. namignila, da bi naj bila pupauser posted image , vendar je rekla, da to še ne pomeni, da kupujemo vse v roza barvi, ker nas lahko kaj preseneti. Imam pa po vezah v pon spet UZ, da pogledamo, kaj se dogaja z našo pikico in potem bodo izvid pregledali strici, ki bodo podali strokovno mnenje.

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.11.2010 13:59:23   
ovčka11
Ojla,

evo mene, živa in doma. Tipkam z eno roko v ležečem položaju...

Sem preživela, user posted image  lepo raste, poseg ni bil boleč, prej neprijeten. Potem smo še ene 2 urice počivale in čvekale in potem z napotki domov. Ko sem šla na WC se mi je mal plodovnice pocedilo, tako da mi je pol še en UZ naredila in je vse OK, baje je to normalno. Ene par dni bom bolj v ležečem položaju, pit moram magnesol. Čez 4 tedne pa izvidi po pošti - bo kar dolga (ma itak bo vse OK).

1000x hvala vsem aprilčicam, da ste mislile name in držale pesti!!!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.11.2010 14:18:54   
miafilip26
Ovčka me veseli za tebe, da je v prvi vrsti vse ok in da si preživela. Takšne novičke mi polepšajo dan.user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.11.2010 16:03:59   
ovčka11
Sem pa danes ugotovila še nekaj novega - ko je plodovnice manj, se premikanje in brce naših user posted image  veliko bolj občuti... Itak se bo plodovnica hitro obnovila in bom spet manj čutila user posted image .

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.