bušek33
|
punce se javljam po dolgem času, da boste vedle, da je vse ok z mano,no, vsaj, kar se bebice tiče. sicer me pa zdravje matra, se mi je vleklo skoz od prehladov,vnetega grla, driske,kašlja, na koncu sem krehala ko star kadilc, predvsem zvečer, ponoči, zjutraj, tako da ni bilo nič od spanca. zjutraj pa v avto tako da mi je zdravnica odredila počitek. priznam,zdaj mi je pa zapasalo in mi kar ni nazaj v službo za it. sploh ker sem potem popoldne po službi in vožnji izžeta in nimam energije za sinka. majčica, mene tudi velikokrat popolne noge bolijo od utrujenosti vsem čestitke za prve brcike in dobre preglede. tudi meni se je vmes že zdelo, da sem začutila prvo brciko, a ker je bilo le enkrat, sedaj nisem več ziher. ovčka držim pesti!!! plenice, preden sva dobila sinka v roke, sem še nekaj sanjala, da bom po kakšnem mesecu prešaltala na racmanke...no, pa nisem, plenice za enkratno uporabo so zakon. itak imaš toliko dela z dojenčkom , da ni šans, da bi še plenice prala ali pa malega imela celo brez plenic. 3d pregled je zakon . midva imava ful lepe slikce od prvič in greva tudi v drugo, čeprav je pa drago tako, lepo spite. upam, da bom tudi jaz končno
|