womanpolice
|
Živjo! Kak ste babike? Mi počasi vzhajamo :lol: in že čutimo prve premike naše bebice... sem se nekaj dni nazaj tako smejala, ko sem videla, da se je del trebuha za trenutek premaknil "ven", ko se je bebica premaknila - in to je delala cca. 10 min. Tko je blo luškan to za videt.... Potem pa mojga kličem, da sem bi mu povedala in sem se full smejala v telefon in govorila, on pa je mislil, da jokam in ga je kar stisnilo, ker je mislil, da je kaj narobe... ajajaj... moj možek :) Danes sem od kolegice moje kolegice dobila banjico s stojalom in celo banjico cotk (cel kup kapc, nogavičk, bodijev, in nekaj majčk in nekaj hlačk). Seveda sem takoj šla firbcat in si že predstavljala.... ah... kak komaj čakam april, da končno stisnem v naročje najin čudež.... Drugače novega ni nič kaj... Morfologijo imam 1.12. in takrat gre moj zraven, zato sem se naročila popoldan. Upam sam, da ne bo imel kakšnega sklica PPE. Spalnica napreduje... Že vse sestavljeno, razen omara, ki pa bo danes. Spimo že na novih jogijih... kakšna razlika... adijo pamet... celo noč spim kot dojenčke, zjutraj pa kr ne morem vstat iz tega tako udobnega jogija. Kupila sva jih v Ikei - za Ikeo sta bila kar draga (ker je drugače večino vse ugodno) (en je bil 280 eur), vendar se je splačalo, ker sta res nenormalno udobna. Stene smo prebarvali na full lepo zeleno... pistacija zeleno... aja, no točno takšno, ki jo vidite tle če greste pisat sporočilo je "odgovori" napisano na takšni zeleni. Ko bo gotova čist, pa seveda dobite slikce.. Upam, da jih bom znala nalimat :oops: Danes sem šla v Baby Center, sem se včlanila v njihov klub, čeprav se mi zdi BC kar drag. Kupila pa sem tablico za v avto "NOSEČNICA V AVTU" in full dobr zgleda :) Ati danes praznuje rojstni dan in vsako leto imam večjo težavo kupovat darilo... Človek sploh ne ve, kaj naj kupi.... Letos pa sem mu kupila toaletno vodico (parfuma ati ne zna uporabljat - bi se tak našprical, da bi smrdelo, ne dišalo :lol: ) od Davida Bechama. Ima kar prijeten vonj. Sicer sta bili dve vrsti, vendar mi en ni dišal.... Kaj še naj vam napišem? Ja, nič... poročala sem :) , pa naj si ga bo dovolj za danes.... Aja, še to... danes sem dobila poročno knjigo. Super res... full zadovoljna nad fotografom, ki je res naredil čudež iz fotk. Tko je dež padal na fotkah pa ni ne duha ne sluha o slabem vremenu. "Svaka mu čast"..... lp
|