|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
16.11.2010 21:30:24   
womanpolice
Živjo! Kak ste babike? Mi počasi vzhajamo :lol: in že čutimo prve premike naše bebice... sem se nekaj dni nazaj tako smejala, ko sem videla, da se je del trebuha za trenutek premaknil "ven", ko se je bebica premaknila - in to je delala cca. 10 min. Tko je blo luškan to za videt.... Potem pa mojga kličem, da sem bi mu povedala in sem se full smejala v telefon in govorila, on pa je mislil, da jokam in ga je kar stisnilo, ker je mislil, da je kaj narobe... ajajaj... moj možek :) Danes sem od kolegice moje kolegice dobila banjico s stojalom in celo banjico cotk (cel kup kapc, nogavičk, bodijev, in nekaj majčk in nekaj hlačk). Seveda sem takoj šla firbcat in si že predstavljala.... ah... kak komaj čakam april, da končno stisnem v naročje najin čudež.... Drugače novega ni nič kaj... Morfologijo imam 1.12. in takrat gre moj zraven, zato sem se naročila popoldan. Upam sam, da ne bo imel kakšnega sklica PPE. Spalnica napreduje... Že vse sestavljeno, razen omara, ki pa bo danes. Spimo že na novih jogijih... kakšna razlika... adijo pamet... celo noč spim kot dojenčke, zjutraj pa kr ne morem vstat iz tega tako udobnega jogija. Kupila sva jih v Ikei - za Ikeo sta bila kar draga (ker je drugače večino vse ugodno) (en je bil 280 eur), vendar se je splačalo, ker sta res nenormalno udobna. Stene smo prebarvali na full lepo zeleno... pistacija zeleno... aja, no točno takšno, ki jo vidite tle če greste pisat sporočilo je "odgovori" napisano na takšni zeleni. Ko bo gotova čist, pa seveda dobite slikce.. Upam, da jih bom znala nalimat :oops: Danes sem šla v Baby Center, sem se včlanila v njihov klub, čeprav se mi zdi BC kar drag. Kupila pa sem tablico za v avto "NOSEČNICA V AVTU" in full dobr zgleda :) Ati danes praznuje rojstni dan in vsako leto imam večjo težavo kupovat darilo... Človek sploh ne ve, kaj naj kupi.... Letos pa sem mu kupila toaletno vodico (parfuma ati ne zna uporabljat - bi se tak našprical, da bi smrdelo, ne dišalo :lol: ) od Davida Bechama. Ima kar prijeten vonj. Sicer sta bili dve vrsti, vendar mi en ni dišal.... Kaj še naj vam napišem? Ja, nič... poročala sem :) , pa naj si ga bo dovolj za danes.... Aja, še to... danes sem dobila poročno knjigo. Super res... full zadovoljna nad fotografom, ki je res naredil čudež iz fotk. Tko je dež padal na fotkah pa ni ne duha ne sluha o slabem vremenu. "Svaka mu čast"..... lp

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.11.2010 21:41:11   
pižmovka
Js pa čutim bebico!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.11.2010 22:10:23   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ali mi lahko katera pove če je v Litiji možno dobiti slike in CD (3D)? 

Jaz bom kr jutr tja klicala, da mi ceno potrdijo. Sem pa nekje prebrala, da ti jih celo na USB dajo, če ga imaš sabo. Nevem, to je pač prebrano z raznih forumov.

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 16.11.2010 22:12:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.11.2010 22:12:07   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je super občutek, kajne? user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
17.11.2010 8:14:18   
miafilip26
Js pa čutim bebico!!!

Dobro jutro srečkeuser posted image ..

Jaz tudi, jaz tudi...Kak fajn občutekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
17.11.2010 8:53:57   
Peli
Dobro jutro!
Je zunaj taka tema, da bi človek kar še spal. Danes sm se odločila da peljem taščo na terapije v ZD, k se mi smili da bo v tem dežju letala na avtobus, jest pa doma, potem pa bom vmes, ko jo bom čakala šla do njene hčerke da kšne karte vrževa, mal spremembe okolja mi nau škodl.
Jest tud zdej že kr fajn čutm user posted image , sm včeraj ležala na kavču in gledala v trebuh če se že kej vid, da se premika, a kot zanalašč se je pikica ćist umirila.
Joj darila... jest ne vem kaj bi za moža kupila, ponavad mu kaj za oblečt, k si sam itak nč ne kup, k vse ma, ko pa je treba kam it...

wessna - ti pravš da smo me načvekale? - mislm da to ne drži! Ti si preveč štrajkalauser posted image .

womanpolice - potem pa se zdej kr naspi, ša za vnaprej not prnes!

pižmovka - super, pa skos bolj intenzivne nej bodo, pa fino nej ti po mehurju skače user posted image !

pralne plenice - pomoje je to super zadeva če ma otrok občutljivo ritko, samo jest sm bolj "kamot" in bomo kar pr "pamperskah". Cunj mam že zdaj vsak dan en stroj...

KlaraMay - ko boš popravljala seznamček, loh napišeš da mam pregled in MF 1.12..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
17.11.2010 9:08:16   
wessna
jutro souser posted image

peli okay, okay..priznam, malo sem vas zenamarilauser posted image ampak mi je blo tok lepo biti spet s user posted image še posebaj ko vem da se cel mmesec ne vidiva, sem ga mogla izkoristituser posted image ..revež..user posted image mislim da mu ni nič manjkalo..

mojmu dragemu je izbira vozička všečuser posted image upam da se ne bova pri barvi skregalauser posted image user posted image ...

ta vikend grem obiskat starše in sestro da vidim kako so. pa me mama sprašuje kaj želim jest, da mi bodo kuhal..ma katera kako dobro idejouser posted image mogoče se mi kakšna vaša poslastica zalušta..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
17.11.2010 9:54:26   
majčica1508
Jutroooo........

Res je sivina zunaj,da bi človek kar spal.................
klaraMay......NS lahko ven iz seznama daš,smo jo že zaključile user posted image
wessna..........če bi me kakšen vprašal kaj bi rada jedla bi rekla....sarmo,mnjami....sami se mi jo neda pripravljat,pa še boljša je če ti jo drugi................
womanpolice.......super za banjico in stojalo,pa za cotke......boš videla april bo pa kmalu tu........
ajtak.....tvojemu sinčku želim vse najboljše user posted image
peli............sprememba je vedno dobrodošla

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
17.11.2010 9:55:41   
majčica1508
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ni lep občutek.....mene moja tok fino brca,za dobro jutro

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
17.11.2010 9:59:01   
majčica1508
Glede snemanja 3D.....sevede ga posname al na CD ali pa USB ključek
meni bo moja G še morfologijo posnela,sam CD moram sabo prinest,pa spomnit jo user posted image ......moja dva gresta z menoj na 3D in to je to....na morfologijo pa ne,tamala bo v vrtcu,oči pa v službi

za kosilo bo danes.....svinjski paprikaš,pire krompir in zelena solata

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.11.2010 11:34:12   
DelCarmen
Ojla punce!

Rižkoo, kar pogumno; bodi spročšena in pozitivno naravnana do celotne situacije in tvoj sin bo tudi to čutil...

majčica1508, kaj pa boš kupovala za darila??? Jaz to tudi rada čimprej odpikam, da imam potem mir in lahko sproščeno uživam v celotnem vzdušju prihajajočih praznikov...

Tinchy, po moje ni nič posebnega, eno od obdobij... Ko pa to odide, pride spet kaj novegauser posted image .
ajtak, čestitke tvojemu sinkuuser posted image . Želim mu čimveč sproščene igre in veselja... Pa ne jezi se glede čestitk...

KlaraMay, jaz bom uporabljala kar pleničke za enkrato uporabo; saj so ok te za večkratno, ampak se mi zdi preveč dela s tem... Sem bolj na komotuser posted image . Bom pa definitivno uporabljala pralne blazinice za dojenje, ker teh uporabiš na tone in se ful splača, če imaš pralne....
womanpolice, super za cotike in za takšne prijateljiceuser posted image

Lp

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.11.2010 12:02:09   
sesil
dan

mi smo od dohtarja  -spet mi hči štrajka z zdravjem. no, ni hujšega, kašlja kot star nono ki je kadil vse življenje. na pljučih ni nič slišat, kri je pa tudi uredu. čakamo da še vročina pade na normalo...

blazinice za dojenje  -jaz jih nisem rabla, mi ni nič teklo, samo če sem stisnila.
sušilni stroj  -ga nič ne pogrešam, posušim vse kar v kurilnici, če je zunaj slabo vreme.

naslednji pregled imam jaz 16.12. še cela večnost.
daril še ne kupujem, mi se zelo na malo obdarujemo - kaka malenkost. mi je pa decembersko vzdušje prav fanj, le trgovine mi ne dišijo kaj preveč.

zdej pa grem delat kosilo: osliča in krompir

< Sporočilo je popravil sesil -- 17.11.2010 12:03:04 >

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.11.2010 12:23:15   
pussycat
joj ta RR, zakaj noče odposlat user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.11.2010 12:25:14   
majčica1508
bemti RR....pa dajte poštimat že to,noooooooooooo

ma ful dolg post napišem z veliko vprašaji in pol mi ga ne odpošlje user posted image user posted image user posted image user posted image
grizemmmmmmmmmmmm

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.11.2010 12:39:08   
pussycat
no zdej pa bo očitno user posted image

čestitke vsem, ki čutite brcike, bravo user posted image user posted image  me pa malo skrbi, ker jaz konkretnih brcih še ne čutim, čeprav jo čutim že vse od 17.tedna, danes sem pa vstopila v 21.teden.... mislite da je kaj narobe, ali je pikice le bolj lene sorte?user posted image

V ponedeljek imam morfologijo, komaj čakam user posted image  Trenutno sem pa že na polovici, jeeeej user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.11.2010 12:43:28   
majčica1508
nič ni narobe,če je ne čutiš ful,ker pikica ima toliko prostora notri in jo je povsod dovolj,bolj jo boš čutila,ko bo imela malo prostora notri in takrat bodo brcike močne in včasih tudi boleče....

kdaj pride velika noč

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.11.2010 12:44:15   
majčica1508
čestitke za polovičko............tudi sama sem danes vstopila v 21 tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.11.2010 12:54:13   
pussycat
majčica1508.. hvala za tolažbo in čestitke tudi tebi za polovičko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.11.2010 13:54:06   
wessna
kje še je polovičkauser posted image js sem pa dosegla 18ko..gremo novemu tednu naproti..

user posted image user posted image čestitke vsem za polovičke in brcike..komaj čakam na svoje..

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.11.2010 14:13:39   
Maya80
Tudi jaz že komaj čakam polovičko, še en tedn.
majčica velika noč je pa 24-stega aprila in jaz upam , da bomo takrat že štirje.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.11.2010 14:22:40   
pižmovka
Hej!
Ja super je čutit malo bitjece v sebi! user posted image  Joj mi smo 17 tednov in 4 dni! Ene pa že kr na polovici! user posted image  Ja komi čakam tut na tiste prave brcike!

mi smo pa danes mel kr špagete s tunino za kosilo!

Drugače pa je tut pr nas en tak siv, meglen dan in še dž pada vsake tuk! user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.11.2010 14:26:27   
ovčka11
Ojla,

jaz se moram prav pohvalit, da sem danes prav pridna... pospravila, oprala in dala sušit cunje, nekaj celo zlikala...  sem mogla malo poštimat stvari za par dni vnaprej, ker verjetno bom bolj v ležečem položaju...
Punce, mene daje panika..... Pred dvemi tedni, ko sem bila prvič naročena na AC, sem bila še ful korajžna... zdaj pa ne vem, kaj me daje...user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.11.2010 14:42:42   
majčica1508
Maya80...........hvala,sem šla pol sama gledat...ja,ja takrat bomo že 4 user posted image
ovčka....ko boš tam ležala se spomni na RR aprilčice,ki bomo vse v mislih s teboj in držale pestke....ti se boš pa malo čuvala pa bo.....pa optimistično naprej......

pri nas dežuje............grem v knjižnico po knjigice za tamalo,pa tamalo iskat,da je kje ne pozabimuser posted image .............

uživajte

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.11.2010 16:41:52   
KlaraMay
3D Ultrazvok
dr. Jožica Kežar, Zdravstveni dom Litija
Tel: 01/890-04-10
Cena: 50€

Slike/filmčke dajo na USB ključek, ne na CD. Priporoča formatiran, prazen USB ključek, čimvečji, saj niso vedeli z glave povedat, koliko to zasede. (da vam potem prostora ne zmanjka)

3D ultrazvok delajo od 22 tedna do 35 tedna.
Naročiti vsaj 2 tedna pred predvidenim pregledom, zaradi gužve.
3D ultrazvok delajo ob torkih popoldne, torej od 16.30 naprej.

To je to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.11.2010 19:04:18   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Punce, mene daje panika..... Pred dvemi tedni, ko sem bila prvič naročena na AC, sem bila še ful korajžna... zdaj pa ne vem, kaj me daje...user posted image

Ovčka, jutri smo s tabo!! Boš videla, vse bo v redu, tako jutri, kot z rezultati! Bomo mislile nate! Drži se user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.