|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
28.10.2010 9:57:57   
majčica1508
Je tok lepo vreme,da vas bom sam pozdravila...Pozdravljeneuser posted image
pa se javim malo kasneje

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.10.2010 10:09:08   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

IZVIRNO SPOROČILO: bušek33
toliko za 1x, se javim kasneje

Še ena k gleda Osenarco? user posted image

user posted image user posted image user posted image  ha ha pa se je res tak čuluser posted image user posted image  

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.10.2010 10:44:52   
Anonimen
Drage aprilčice!!!!!

Lepo vas prosim če ste za to da pomagate.....vse kar od vas potrebujem je klik na spodnji link
http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=53#imageG
.....klikate lahko vsak dan, in mogočetudi vam rata dobiti novo sobico za vašegauser posted image , dajte punce se splača....

Lep sončni pozdravček

(odgovor članu bušek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.10.2010 10:57:15   
wessna
jutro souser posted image

se mi zdi da bi lahko kar dan prespala..pa še zobobol se me loteva..user posted image

no tkole mava midva s user posted image ..ker je priseljenec in nima papirjev,je zaenkrat še v azilu user posted image ..sedaj čakava na odločitev ljubljane (se mi zdi da zaradi vseh štrajkov,še oni mencajo) da mu da papirje in pri tem dobi stanovanje, ter mesečno mu država pomaga. hkrati pa lahko ge po evropi, si najde službo, študira..karkoli.. močno upam da kmalu..k mi je že bedno ko ga za par ur vidim, pol pa mora nazajuser posted image ...prej ko sem mela sstanovanje v ljubljani, k se mi ga zdaj ne splača plačevat,je bil cele dneve pri men,sem se čist razvadla..

kar te ne ubije te ojača..

drugače mene tud vlečee avstralija..bol je vroče lepše jeuser posted image ..njemu pa je kanada všeč, tale dečko res hoče da zmrznem..

se mi zdi da sem dane nekaj začutila na levi strani pood popkom user posted image ..k jaketu me ni sililo..tko da upam da se kmalu ponovi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.10.2010 11:25:12   
Peli
wessna - potem pa je tole res zoprn. Upam da vama čimprej uspe zrihtat vse papirje in da bost lahko skupaj zaživela.

Taka lenoba sm dons da je kej, za kosilo bomo jedl pomfri in ribje palčke, potem pa bom šla kr z mali,madvema mal spat user posted image .

florecita - daj pokaži nam to slikco, bomo skupej ugotovile user posted image . (Če ti te slikce kaj pomagajo - [link=http://pregnancy.about.com/od/fetus/ig/3D-Ultrasound-Gallery/][/link])

maja89 - tud men se je sinoči zazdel, kot da bi eno tako napetost začutila na desni strani, nekje pod popkom, ampak to niso metuljčki bolj, kot kak premik, al kaj user posted image . Morfologija je običajen pregled pr G v 20. tednu ko naredi UZ in bolj podrobno premeri otročka, če pa ti dela G UZ drugje ne v svoji ambulanti, pa ne vem kako gre.

jacki - tud tko jest ponavad pregledam novejše filme, pravzaprav jih zdej že dolg nism.

Sm pa zdej k sm doma kr dost v TV padla, v torkih mam dr. Housa, v četrtek Kosti, pa BBja na en uč gledam ponavad, potem pa se še kaj najde. Knjige ta teden berem le otroške, ker ko sama berem hočm met mir. Ma dolgčas tud men ni.

majčica - de nauš zmrznla zunej, čeprav je sonček!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.10.2010 11:56:39   
Tejchy
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Imam pa namreč eno sliko, ki si jo težko razlagam,... glede spola.. enkrat vidim jasno, da je punčka, drugič mi ni več jasno...

Kje bi pogledala na netu kakšne 3D slik, ki so jih dodajale nosečke?

čist sem zmedena... user posted image user posted image user posted image

meni je G razložila takole:
za punčko ni zadosti, da ne najdeš lulčeka, ampak se mora prav videti da gre za ženske organe... in to naj bi se videlo kot zelo nežna tanka črta... v tistem predelu pač...

kako se vidi pri fantkih pa pojma nimam user posted image  morm it nazaj slikice gledat od prve nosečnosti user posted image  user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.10.2010 11:59:12   
darhaha84

Pozdravljene so user posted image ,
Vidim, da zdaj pa že vse uživate v user posted image in so se obdobja slabosti zaključila – bravo in naj tako ostaneuser posted image
Meni tudi ni dolgčas. Dnevi tako bežijo, da mi včasih ni jasno kako bomo sfolgali ko bo user posted image jaz pridem iz službe ob 17:00 ali pa še kasneje in potem naredim kosilo (na hitro) – danes npr. bodo tortelini, gobova omaka in zelena solata. Potem, pa pride še dragi skupaj pojeva pospraviva in je ura skoraj 19:00, pol grem še na kak sprehod, ali teči, ali na odbitek in se stuširati, malo polikati ali pa domov in spat ob 1ih. Se mi zdi, da se samo vrtim – služba, dom.
Moram iti kaj na dopust, da se malo umirim user posted image – no nazadnje sem bila ko smo pikico spočeli user posted image bo počasi čas da spet gremo user posted image Drugače sem mislila letošnji dopust pokoristi do porodniške (imam še 9 dni), potem, pa vsega iz drugega leta prensesti na 2012, da bom lahko potem dlje z user posted image . Sem se že s šefinjo dogovorila user posted image
PW – čestitke za poroko. Ta z nohti je dobra user posted image
Wessna – joj bo to lepi user posted image , moja prijateljica (bivša sodelavka) ima marca rok in je tudi noseča s črncem (Namibija). Njeni starši, ga tudi niso sprejeli, ko sta začela hodit (ni smela domov), ko so pa izvedeli da je noseča in videli slikice se je pa vse spremenilo in zdaj so sprejeli njega in dojenčka. Saj je res simpatičen dečko, ne moreš da ga ne bi imel rad. Upam, da se bodo pri tebi tudi omehčali. No hodila sta 3 mes. preden je zanosila, tako da so ga kar hitro sprejeli.user posted image
Jaz nisem bila v kinu, nazadtudi že kar dolgo nje sem gledala Princ Perzije. Sva pa hotela iti gledat prejšnji vikend ta film ampak ful dolgo traja meni pa je muka biti 2,5 ur čisto pri miru na stolu user posted image ga bo potrebno dol snet, če je res tako dober. Hvala za info.
Enkratna upam, da se boš prav odločila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse ob OK – mora bitiuser posted image user posted image user posted image
Lepo bodite in čuvajte svoje bušije.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.10.2010 13:48:20   
pussycat
darhaha84.... kot da bi sebe brala.... user posted image user posted image  tut jst se sprašujem kako bova sfolgala po tem, tudi prideva domov okol 17ih, potem hitro nekaj pojest, pa kužka ven pelat in je že večer.... uh, res grejo hitro dnevi :)

Tud midva sva bila nazadnje na dopustu ko sva spočela bebico user posted image

Jst bom starega koristila za letošnji prednovoletni čas. To si se super zmenila s šefico, da lahko cel dopust preneseš na 2012, po zakonu naj bi ga lahko prenesla le polovico.......... si mi dala idejo, bom šla tudi jst prosjačit do šefa user posted image

punce, jst sem tok neprepričana če čutim otročka, ali  je kaj drugega, sploh ne vem, zakaj je tako težko opisat kaj čutiš, enostavno se ne da user posted image  Morm pa povdarit da stalno čutim na istem mestu, na desni strani. Sem tok neučakana, najrajš bi vidla da me orng brncne user posted image user posted image

Kok je lep dan, mi pa na šihtu, uh user posted image

wp........ a si mela zelo dolge gelirane nohte? Jst jih mam, neke srednje dolžine pa me čist nič ne ovirajo user posted image

Božite svoje trebuščke, iiiiiii, kok smo zdej luštne, k se nam že mal pozna, a ve tud dobivate prijazne komplimente od sodelavcev in sodelavk....jst se ful dobro počutim v svoji koži user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.10.2010 14:09:34   
majčica1508
wp.........ja.ja dober izgovor si našla user posted image ,sicer pa če nisi navajen je res smotan,no jaz jih nimam in kar lepo tipkamuser posted image
peli..............neboš verjela skoraj bi zmrznilauser posted image ,hecam se.....me je metla ogrela še bolj,je sončno,ampak temu tudi prijetno mrzlo..............

zdaj sem se pa tok najedla,da bom počila:pire krompir z omako iz stročjega fižola in korenja,pa radič zraven ma,da počim....še dobro,da greve s tamalo vsak dan ven,ko pride iz vrtca....po 18h se pa noter spokava,ker mami ne zdrži več

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.10.2010 18:09:21   
jacki
HEj!
Evole, danes sem imela pregled. G mi je naredila tudi UZ user posted image user posted image user posted image user posted image Videla in slišala srčekuser posted image user posted image user posted image Je rekla, da bo naslednjič bolj temeljit pregled, danes samo na hitro, da se prepriča, da je vse ok.

Aj em veri veri hepi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.10.2010 18:21:39   
Tincy90
Đizssssss kraaaaaajssstttttt user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh vas ne morm dohitevat, alo bol u izi.user posted image user posted image

Kr sm pozabliva, mi ne zamert, če se na kero nism pisno spomnla sm pa u mislih z njo.user posted image tko da enkratna držim pesti, da bo pa itak da bo/je vse ok! Misli pozitivno, mislm nate!user posted image če se prov spomnm tud miafilip pr teb bo vse ok, le pogumno! Zato mamo zdravnike, da nas pozdravjo, če je možno, ostalo je pa stvar narave. Držim pesti tud zate!user posted image mini jackiuser posted image čestitke za dobr pregled in vsem ostalim tud čestitke!user posted image user posted image wp sm se nasmejala tvojim nohtom.user posted image user posted image tud js kot majčica nimam problema tipkat, sm pa ke mam kašnga tipkarskega škrata.user posted image

Js mam pa skoz filing k da sm napihnjena, ampak očitno se trebuh veča al kaj? Kr se ne nažiram (še user posted image ) in zto nimam bit od česa napihnjena, no tud napihljive hrane jem.user posted image ma sm se slikala samo za vas, da vam pokažem mojga bušija k se mi zdi d je že kr dost velik za bit v 16.tednu.

Ekola:

user posted image

Mi pa tolk paše bit uzun k je sončk, je tko fajn pa ta hladn zrak, ful dobr, sm u senci je pa preveč mrzlo že. Ma, še se še kej spomnm pa dopišem.user posted image fajn bodite.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.10.2010 18:24:51   
sesil
Tincy90, uuuuuaaaaauuuuu, ke dober buši. no, sej jaz ne zaostajam kaj dosti za tabo. Si me pa spomnila da se moram tudi jaz slikatuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.10.2010 18:39:02   
Tincy90
Hehe, hvala sesil. Jaaaaa, punce, dejte se mal poslikat bo bol pisan forum.user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.10.2010 18:43:31   
jacki
hej!
Še enkrat jest...mini me user posted image user posted image user posted image
ŠE jest sem se slikala in pokazala moj buši...ki raste kot konoplja user posted image No, Tincy je še zmer pred mano, samo ji pridno sledimuser posted image Mi je G rekla, da je trbušček kar velik za 16tuser posted image tolk velik se mi pa spet ne zdi... pa tud če, se ne sekiram...

user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.10.2010 18:47:14   
Tincy90
Jacki, kaj bi js dala d bi mela tak trebuščk kt ti k je mal manjši, pa ne mislm nč u slabem pomenu al pa kej.user posted image user posted image lepi je zlooo!user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.10.2010 18:50:42   
jacki
Tincy hvala, hvala user posted image men je tud ušeč user posted image user posted image user posted image
Pa tvoj je tud ful fensi špensi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni kej, naši user posted image rastejo, me pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.10.2010 18:54:50   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Tincy hvala, hvala user posted image men je tud ušeč user posted image user posted image user posted image
Pa tvoj je tud ful fensi špensi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni kej, naši user posted image rastejo, me pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja veš da.user posted image user posted image

Hvala.user posted image zdj se bomo pa sm še zahvaljevale pa pohvale dajale.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.10.2010 18:57:23   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hvala.user posted image zdj se bomo pa sm še zahvaljevale pa pohvale dajale.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se mormo mal pohvalit user posted image user posted image user posted image user posted image Ponavad se za + kilograme ne hvali, zdej je pa priložnost oz. dober razlog user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.10.2010 18:58:28   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

user posted image user posted image user posted image user posted image Se mormo mal pohvalit user posted image user posted image user posted image user posted image Ponavad se za + kilograme ne hvali, zdej je pa priložnost oz. dober razlog user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal ja.user posted image user posted image ma drugač maš pa prov ja.user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.10.2010 19:40:20   
rolkica
lepe trbuščke imate, ob priliki tudi svojga poslikam in objavim,
sicer pa me je lih danes user posted image gledal iz profila in se čudil kako pridno rastemuser posted image
Stalno nekaj grickam...
Jutri greva na baby boom vikend v športni center pohorje, akcija traja še nekaj časa, če katero zanima, meni se zdi kar ugodna:

http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-poleti/baby-boom-vikend

Sicer ne smem ne v bazen, ne v savno, kako masažo si bom pa privoščla pa sprememba okolja bo tudi dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.10.2010 19:55:34   
wessna
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jacki in tinchy... kok sta fletne...js bi tud..se mi zdi da se še nič ne vid, mam še od prej zalogo..user posted image user posted image user posted image tko da sama ne vidim razlike..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.10.2010 22:15:07   
maja89
Peli če imam nasledni pregled v 19 tednu te bom mogla čakat do naslednega pregleda ali mi bo kar zdaj naredila???Ma jaz tudi občutim full napetost pa bol trdi trebu včasih zgleda da je takrat na tem mestuuser posted image no saj jaz si tako razlagam kaj pa je to pa nevm al mam prav al ne bomo videli mogoče v drugo ko več izkušenjuser posted image
Ostale pa fajn bodite pa mirno noč z čim manj obiski wc in prebujanja nočko

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
29.10.2010 6:34:51   
ajtak
Dobro jutro!!

Danes je pa peeeeeeeteeeeeeeeeeeeeek!!

Hitr vam en kofe skuham, pa šibam na šiht.

Lep uvod v podaljšan vikend user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
29.10.2010 9:27:11   
pižmovka
Ojla!
No, se javljam na raport! user posted image Mela pregled včer zvečer in potem sva zavila še pokukuat v trgovini s pohištvom in na pico. MMMM! No na pregledu ni blo nič posebnega! Zmerla mi je pritisk, zvagala (zredila od zadnjič za dobro kilo),   pa na hit smo pogledal UZ sam tuk da smo vidl da miga! Je reku G."No če miga, pol je živ!". user posted image  Stric gre 20. novembra v penzijon.Tak da mi bojo sporočil točen datum kdaj pridem naslednjič. Tak da mi bo morfologijo (okrog 10.12.) delala tista G. ku mi je nuhalno. Tak sm se zmenla. Ona bo tut moja osebna ginkologinja po novem.maja89 dobrodošla! Nč se bat pisat! Me aprilčice smo vsake souser posted image  vesele!Joj kuk so lepi dnevi! Ampak mrzlooooo! Samo da je user posted image Kaj je drgač zadnje 2 dni kaka luna... Sploh ne spim! Danes sem že ob 5h zjutri user posted image  kavico kuhala in pospravljala po bajti!Tincy90 in jacki ful lepa bušija! user posted image  Dobra ideja! Dajmo mal popestrit naš forum! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
29.10.2010 9:32:30   
maja89
hvala se bom potrudla bol med vas vključit v vaše debate pa bol rednouser posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.