bušek33
|
wp welcome back sam, da si ok, sem se že ustrašila, da je kaj narobe. moja druga, precej bolj prijetna razlaga je pa bila, da sta jo popihala na medene tedne saj res, a bosta/sta kam šla? na nohte pa res ne bi nikoli pomislila sploh, ko jih ima ene par sodelavk in nisem opazila, da ne morejo tipkat. si imela pa fejst dolge, a ne jaz sem si jih tudi dala za poroko naredit, a sem jih tudi hitro skenslala, se mi ni dalo skoz hodit in plačevat, da mi jih je urejala, pa še nohte je uničevalo. sicer pa, ko sprašuješ o dolgčasu, meni ni niti malo, služba, potem pa takoj po malega v vrtec ,kuhanje, igranje, potem pa že komaj čakam, da pride ati, da lahko vmes malo dol padem na kavč, pa spet igranje in spaaaaat. florecita najboljš, da svojo fotko prilimaš v album, pa bomo me stručno presodile, a je žemljica, a ni drugače pa če pobrskaš po albumih drugih uporabnic ringaraje, boš ziher kaj našla. maš pa fajn ginekologinjo wessna kakšne imata pa plane z dragim po porodu, če ne živita skupaj? moja prijateljica ima tudi hčerkico z afričanom in je tak cuker mala upam, da se bodo tvoji starši kmalu pomirili in sprejeli celo situacijo, saj jih je res fino imeti ob sebi. prijateljica je tudi imela takšne probleme, šele po porodu so se malo omehčali. upam, da se bodo tvoji že prej. ovčka11 vav, a ti pa že kar brce čutiš, noro, jaz še metuljčkov ne. komaj čakam, da bo že kaj ajtak, in si našla čevlje??? rolkica po minutah v kinu si zaspala no, priznam, meni se do kina sploh ne da, odkar sem noseča, ker komaj čakam, da gre mali spat in se lahko zleknem in spočijem.
|