Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Peli IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz grem kar na dopust, in bom držala pesti in vam pošiljala pozitivne misli, vsem ki imate AC, tebi Enkratna pa moč in energijo, da se boš odločila prav, predvsem pa kar je najbolj pomembno, da bo aprila malo bitjece najlepše in najbolj zdravo na svetu! Sicer pa se strinjam z Ovčko11, kako se odločit, pogovorit, druga stvar, ki bi jo jaz naredila pa je tako na glavo, da skoraj ne upam povedat. ................................................................................................................................................................................... Pa bom vseeno. Pred 4leti sem bila tako zelo na tleh na vseh področjih, da sem se odločila it k gospe Darinki, ki živi blizu Radovljice in sploh ne vem kaj je, recimo temu, da je "medij", ali pa da ima sposobnosti videti stvari, ki naj bi bi le v tvojem zapisu. Pa pozor - tole je res na glavo mal vse skupi, ampak ko sem nekaj časa kar zapovrstjo hodila na pogrebe mojih bliznjih, se mi je itak marsikaj obrnilo na glavo, predvsem pa sem zacela raziskovat oni svet, in..., ma pustimo zdaj to ;). .Skratka: ena izmed stvari, ki verjamem, da ji gre dobro od rok, je videnje tvojega zapisa v zvezi z otroci. Meni je recimo povedala, da imam brata, in je v trenutku izgubila vse točke pri meni, saj ga nimam, potem pa mi reče, vaša mama je imela splav s fantkom. ?=)('&%$#$%& WTF? Nič nisem vedela o tem, mi je pa mama potem kasneje to potrdila. Punce, ki so kdaj šle k njej, imajo o njej različne občutke. Jaz ji verjamem, da te zapise, ki naj bi jih vsak človek imel, ona res vidi, da pa imamo možnost marsikaj spremenit sami v življenju. In če bi imela dilemo okrog DS; AC, bi šla sigurno spet k njej. ..Saj pravim, tole je vse skupaj na glavo...... ampak you never know. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Kakorkoli, tudi pozitivna energija in pozitivno razmišljanje je zelo zelo pomembna reč. Tudi kolektivno, tako da ..... forum girls, akcija! Je ta gospa iz Zapuž? Ohoooo njo pa jaz poznam.. ne ni iz Zapuž, z Lancovega je..meni je šlogala 7 let nazaj in mi vse do sedaj uganila... a po novem je pa jasnovidka? Menije še iz kart gledala.... skrivnostna gospa.... Aha, no jest sm bla pr tej "šlogarc" v Zapužah .... uf, že let nazaj....
|