|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
27.10.2010 16:26:53   
ajtak
Punce drage,
took ste napisale da sploh ne sledim...

Včeri sem bila v kinu, priporočam- Jej, moli, ljubi- sam nikakor ne jit lačne v kino, ker se 1/3 filma samo mastijo user posted image

JAZ PA ČUTIM user posted image , sicer sem šele v 15.tednu ampak ni več dvoma, to je to!! Sm pa že sina čutila v 16. tednu pa je bila prva nosečnost... Seveda to še niso prave brce in tud ni vsak dan enako intenzivno ampak vem, da je to, to!

Danes grem pa v shooping za novimi čevlji, držte pesti!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
27.10.2010 16:29:06   
wessna
dobrodošle nove user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sem padla na realna tla...user posted image bom mogla kar na dunaju ostat če ne najdem hitro kje za prespatuser posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.10.2010 18:40:27   
rolkica
ajtak: sm že šla gledat tale film, ampak sm po 5 minutah zaspala in spala cel film. user posted image kronično sm utrujenauser posted image
mene tudi nekaj žgečka tu pa tam v trebuhu, sam si ne upam rečt da je touser posted image . Še malček pa bomo vse čutile, jeeeeuser posted image
wessna: upam da kaj najdeš, pa btw res posebna ljubezenska zgodba je tale vajinauser posted image ljubezen brez mejauser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.10.2010 18:42:09   
ovčka11
Rolkica, dobrodošla... a si prav iz Kopra ali iz okolice? Je tebe tudi študij pripeljal v LJ?

user posted image  Danes pa je tudi moj user posted image  prvič čutil user posted image . No, očitno niso več samo metuljčki, ampak prave brcike...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.10.2010 19:13:26   
wessna
hvala rolkica..

no ta vikend grem na posebno misijo..grem domov starše obiskat, da vidim če so že prebrodili krizo moje nosečnosti s črncem. po pravici povedano me je strah, glede na vse njihove izjave. dragega bom pa vidla čez dva tedna, ker v ljubljani ni prenočišča zameuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.10.2010 19:20:37   
wessna
joj, sem čist pozabla..vstopili smo v nov teden 15, 16??

od zadnjič sem čist zmedena..no skratka je 15 1/7user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.10.2010 19:21:03   
womanpolice
Živjo punce!
Ja, zgubljena se je najdla... Se morm najprej opravičit, da me takooooooooooo dolgo ni bilo na spregled... Razlog? Se boste smejale ampak je res... Za poroko sem si dala delat doooooooooooolgeeeeeee nohte, s katerimi pa nism mogla nič kaj delat, kaj šele tipkat po tipkovnici. Sedaj sem se jih končno rešila in spet sem tu... Ne vem kako ženske zdržijo s temi nohti...to ni zame... :-)

In kako ste? Slabosti že mimo? Utrujene kaj?

Mene slabosti ne dajejo več toliko kot so me - včasih mi je še mal slabo. Sem pa full utrujena... kar ležala bi in spala. Ampak spala popoldneve... Zjutraj pa ne morem spat dlje kot do pol devetih... Novga pr nam ni nič. Aha, nov pregled imam 9.11.2010.
Drugače dolgač preganjam... sem doma in nič se mi ne da... nič kaj ponosna nase... user posted image

Kako pa vi kaj zapolnite ta doooooooooolgčaaaaaaaaaasssssssss?

p.s. sem si pogledala mal recepte na kulinarika.net in so res dobre zadeve. Nekaj sem že skuhala in je blo tud full okusno.

lp.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.10.2010 19:26:59   
womanpolice
Mi bomo pa v soboto vstopili v 17. teden. Upam, da na naslednjem pregledu že vidimo spol našega malega čudeža... Ne vem zakaj ampak se mi zdi, da bo fantek....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.10.2010 19:30:34   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: wijavaja

Ojla aprilčicam od še ene aprilčice user posted image .

Sem se odločila da se vam pridružim da vam mal pomagam čvekat....v glavnem PDP imam 07.04.2010, to je moja 1. nosečnost...štejem 32 pomladi.

Tok na brzino, grem še malo delat....

uživajte v sončnem dnevu

dobrodošla med nami. od kje pa prihajaš?

(odgovor članu wijavaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.10.2010 19:30:36   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

wijavaja dobrodošla:)
js sm bla pa tudi malo nevzgojena in sm se pozabla predstavit...

živim v Mengšu, sicer sem iz Kopra, stara 28 let in to je moja prva user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

dobrodošlica tud teb. 

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.10.2010 19:31:16   
womanpolice
ja nič.. moj teži za kaaaaaaaaaavicooooooooooo in mu jo grem skuhat, saj si jo zasluži - nama adaptira spalnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.10.2010 21:05:35   
rolkica
ovčka11 prej sem živela na markovcu, moji starši so se pa 4 leta nazaj odselili na Škocjan pri Bertokih, tko da trenutno je tam moje stalno bivališče;)
Ja najprej sm prišla v Lj zaradi faxa,ostala pa pol zarad fanta in službe. Na koncu pa še premik do Mengšauser posted image
Od kod si pa ti?

Mi gremo pa jutri v 17 tedenuser posted image . Se mi zdi da gre kr hitro...no komaj čakam da bom čutila prave male brce, zaenkrat so eni metuljcki, ki bi pa lahko bili tudi karkoli drugega:)

Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.10.2010 21:08:49   
rolkica
wessna: ajoj, a starši niso sprejeli tvojega user posted image ?user posted image
Saj moji tudi najbrž nebi, vseeno so tastari malo...kako naj se izrazim...zategnjeni...

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.10.2010 21:20:51   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

wessna: ajoj, a starši niso sprejeli tvojega user posted image ?user posted image
Saj moji tudi najbrž nebi, vseeno so tastari malo...kako naj se izrazim...zategnjeni...

niiti ne...mislim imeli so komentarje da dol padeš..prav groza me je iti tja..sam mama je pa sam ena..bodo mogli sprejet..user posted image je že na poti..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.10.2010 21:30:16   
wessna
womanpolice tvoj avatar mi vzbuja skrb..mam občutek da nas opazuješ,pa komaj čakaš da eno mal čez kolena daš..me ma da bi bla pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.10.2010 21:39:17   
sesil
tokrat za spremembo dober večeruser posted image

womanpolice, ta je pa dobra - dolgi nohtiuser posted image user posted image user posted image . no, jaz sem pri takratkih, zato ne vem kako to izgleda, tipkat z dolgimi, ampak une ki to skozi prakticirajo, imajo že izpiljeno tehniko. sem gledala, da položijo prst skoraj vzporedno s tipkovnicouser posted image user posted image user posted image .

drugače pa pri nas piha ko 100 hudičev, čeprav ni tako mrzlo. dopoldne sem imela obisk, sem čvekala skor 3 ure s frendico. pol pa sem morala že po tamalo v vrtec. kadar pa je ona doma, ni šans da sem za računalnikom.
smo pa izrezale bučo, vendar sveča valda pri tej burji ne gori. pol smo še z voščenkami malo risale in je bil že tatko doma.
zdej pa moram spravt tamalo spat, da se grem še mal stisnit - se je obril, tako da ne bo zbadaluser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.10.2010 23:38:26   
wessna
punce a že vse spite...jaz sem ravno nočno malco zmazalauser posted image pa ugotovila da bom jutri lazanjo nardila pa skledo rukole..njama..sam že sestavine morm sanjat, pa bo popolno kosilo..user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.10.2010 8:39:33   
ovčka11
Rolkica - no, pol sva iz otroštva sokrajanke - tudi z Markovca user posted image , in tudi jaz sem v LJ prišla na fax... in pol ljubezen, pa služba, pa sem tle že... ulala let

Sesil - kje pa tebi piha burja? Se boš pridružila meni in Rolkici (ti pa nisi izseljena)

A se še kaj splača za user posted image  v Trstu nabavljat (razen kakšen voziček)? Jaz grem tako poredko dol in po navadi zmanjka časa za it "tja čez"

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.10.2010 8:55:19   
Peli
Dobro jutro!
Začela sm ga s teženjem, maledva mata tako sobo da nimaš kam stopt, trenutno naj bi pospravlala, da bomo potem knjigice bral, no ni glih slišat da bi pospravljala user posted image .
Možu sm sinoči spet mal zatežila zarad imen, pa je reku naj počakam da bomo vidl spol, da ne bo treba tolk razmišlat, da se samo eno ime najde user posted image .
Danes je spet eno lepo jutro, sneg po hribih je že mal skopnel, potem najbrž ni tako zlo mraz user posted image , midva s ta malim bova danes še notr zarad vročine.

Kaj zdej ste tle same primorke? A je kakšna gorenjka?

Kino - kaj je že to user posted image , nism bla od takrat ko so vn pršli Pirati s Karibov 1.del user posted image .

womanpolice - čestitam za poroko!

wessna - če te prav razumem vidva s user posted image ne živita skupaj? Drgač pa ti povem da so mulatki taki cukrčki, tle u našmu koncu je ena punčka tooook fletna, potem pa ma še tako staro slovensko ime, res je dobra user posted image .

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.10.2010 9:05:25   
pussycat
Jutro punce user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam user posted image  A katera ve, koliko nas sploh je ( aprilčic ) ...smo že čez 100? Po moje bo taka gužva v porodnišnicah aprila, da bomo mogle res po hitrem postopku rojevat, na brzino, če ne nam ne bo vsem zneslo user posted image user posted image

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.10.2010 9:07:39   
florecita
jutro po dolgem času user posted image

včeraj bila po dolgig 9 tednih na pregledu,...vse je OK, ampak ko je G videla pred čakalnico moža in sinčka, me je vprašala, ali imamo s sabo tudi otroka,.. sem rekla da ja, ker nimamo varstva, ona pa meni, a bi želeli potem vsi skupaj videt dojenčka?
Jaz pa ITAK!
In mi je naredila 3D UZ user posted image user posted image user posted image

Najprej je bil user posted image  gledan v rito, dobesedno ga je gledala od spodaj, tako da meni se je zelooo lepo videlo, da je punčka, ker se mi zdi, da je bila videt žemljica... user posted image user posted image user posted image ... in gledamo, gledamo,.. G vpraša, ali želimo vedet spol. Jaz zakričim NE,..moj JA, sinček pa; je fant,ne???
VSi smo se smejali kot da smo zadeti.
G in jaz (predvidevam da iz istega razloga) ker smo videli žemljico.
G vpraša najinega sinčka, kaj si on želi, da bi bilo? Pa reče da fant.
G pa tako v smehu zaskrbljeno; češ, kaj res? user posted image  takoj sem vedela, da verjetno temu ne bo tako...

Čisto sem zmedena zdaj glede spola.

Nisem hotela izvedet (tako kot nisva pri sinu) ampak priznam, da me sedaj ful firbec...
Naslednji pregled imam 1.12.,... počakala bom, če bom morda takrat še videla kaj podobnega....

Imam pa namreč eno sliko, ki si jo težko razlagam,... glede spola.. enkrat vidim jasno, da je punčka, drugič mi ni več jasno...

Kje bi pogledala na netu kakšne 3D slik, ki so jih dodajale nosečke?

čist sem zmedena... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.10.2010 9:25:29   
maja89
ojla ojla so user posted image
Da vas spet jaz pozdravim po dolgem času mi smo že v 18 tednu! Ve ki ste že bile noseče kak čutite user posted image jaz čutim kako bije srček pod popkom zdaj pa nevem če je to to?ali lahko kera opiše če ne prosim preveč saj jaz ne čutim dobenih metulčkov!!Pa če je kera iz mb kaj se pri nas moremo na morfologijo kam drugam naročit ali to kar ginekologinja naredi?komaj čakam marec da bom doma no sej je pred nami podalšan vikend 3 dni bomo že potrpeli še v torek pa še pregled upam da mi bo naredla uz, da vidimuser posted image in kaj skriva med nogicami!Saj vsak mi govori ,da bo punčka in da se nikol ne zmotijo jaz bi imela raje fantek pa no vseeno kaj bo sam da je zdravo!!upam da me bote vzele bol med sebe saj bi večkrat pisala ampak mi je tak koda da vdiram med vas!!
Tko malo sem zatežila zdaj pa grem spet jest saj sem pred eno uro si že knedle kuhala zdaj pa spet lačnauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.10.2010 9:29:28   
bušek33
wp welcome backuser posted image  sam, da si ok, sem se že ustrašila, da je kaj narobe. moja druga, precej bolj prijetna razlaga je pa bila, da sta jo popihala na medene tedneuser posted image  saj res, a bosta/sta kam šla? na nohte pa res ne bi nikoli pomislilauser posted image  sploh, ko jih ima ene par sodelavk in nisem opazila, da ne morejo tipkat. si imela pa fejst dolge, a ne user posted image  jaz sem si jih tudi dala za poroko naredit, a sem jih tudi hitro skenslala, se mi ni dalo skoz hodit in plačevat, da mi jih je urejala, pa še nohte je uničevalo.

sicer pa, ko sprašuješ o dolgčasu, meni ni niti malo, služba, potem pa takoj po malega v vrtec ,kuhanje, igranje, potem pa že komaj čakam, da pride ati, da lahko vmes malo dol padem na kavč, pa spet igranje in spaaaaat.

florecita  najboljš, da svojo fotko prilimaš v album, pa bomo me stručno presodile, a je žemljica, a niuser posted image  drugače pa če pobrskaš po albumih drugih uporabnic ringaraje, boš ziher kaj našla. maš pa fajn ginekologinjouser posted image

wessna  kakšne imata pa plane z dragim po porodu, če ne živita skupaj?  moja prijateljica ima tudi hčerkico  z afričanom in je tak cuker malauser posted image  upam, da se bodo tvoji starši kmalu pomirili in sprejeli celo situacijo, saj jih je res fino imeti ob sebi. prijateljica je tudi imela takšne probleme, šele po porodu so se malo omehčali. upam, da se bodo tvoji že prej.

ovčka11 vav, a ti pa že kar brce čutiš, noro, jaz še metuljčkov ne. komaj čakam, da bo že kaj

ajtak, in si našla čevlje???

rolkica user posted image user posted image po minutah v kinu si zaspalauser posted image user posted image   no, priznam, meni se do kina sploh ne da, odkar sem noseča, ker komaj čakam, da gre mali spat in se lahko zleknem in spočijem.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.10.2010 9:29:46   
sesil
jutro

danes je pa lep dan, končno malo bolj znosno vreme.

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Sesil - kje pa tebi piha burja? Se boš pridružila meni in Rolkici (ti pa nisi izseljena)

A se še kaj splača za user posted image  v Trstu nabavljat (razen kakšen voziček)? Jaz grem tako poredko dol in po navadi zmanjka časa za it "tja čez"

Ne,  jaz sem domorodkauser posted image . Pri meni pa piha kraška burja.
V trst pa jaz ne hodim nič več, raje zavijem v Gorico ali Koper v velecentre (tuš, supernova)

Rarmišljam da bi danes imeli mehiško kuhinjo. Purana in papriko v pšenični tortilji. Moram pa malo sortirat obleke od tamale in izvleči kaj bolj zimskega, pospravit pa tisto kar ji je premajhno. Uf, kako hitro vse prerase.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.10.2010 9:53:26   
jacki
Jutro!

Evole mene...včeri sva imela z možem mal dopustniškega izletka, dons pa dopoldne lepo doma, popoldne h G, pa k prijateljici na čvekecauser posted image user posted image user posted image Fajn bo, ni kej user posted image user posted image user posted image Prov rada imam neskrbne dneve, samo kaj ko tako hitr minejo...

kino...jest pa kar pridno lovdam filne (psss, pa ne okrog govortuser posted image ), pa s tem prišparava za karte... Doskrat mislim, da bo kak film mega, pol pa temu ni tako in si mislim, HB da nisva šla v kino; al pa obratno...gledava film, ki ni tolk opevam, pa čist dol padem ker je tolk huduser posted image

wp lepo da si se vrnila. Jest sem bla prepričana, da te novopečeni mož ne spusti iz postleuser posted image user posted image user posted image

wessna kje bosta pa pol z bebiko skup živela? Si že rekla, da imata namen iz Evrope it. Kam pa? V Gano? Midva sva bla že čist notr, da bi odpla v Avstralijo, pa je zadnji trenutek mož službo dobu in sva ostala user posted image user posted image user posted image Sej po moje bi moje pa njegove starše vrglo na rit...nisva niti razlaga preveč, ker sva rekla, kar bo bo... ne bova preveč hitr govorila...
Vso srečo s starši...sej se bojo zmehčal, verjem..no, morjo se!držimo pesti!!!!

Metulčki...jest jih še ne čutim, al pa ne vem da so to to... Upam pa, da bom kmal prepričana!!!!

Nč, bodite lepo, naj vam sonček sije na bušike..jest se glih nastavlam sončku čez šipo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.