ROmama
|
Evo mene, Emica po naprni uri in pol v vrtcu že spi. Ne vem, ali bi jo morala držat pokonci, ker jutri bo morala pa že do kosila ostati. Drugače nima problemov v zvezi z mano, ne joka in se igra, ali pa opazuje, danes so imeli božično delavnico, so delali piškotke, ona pa je v naročju ene od vzgojiteljic opazovala. Poleg njenega dopoldanskega spanja mi je tudi hudo, ker tam ni nič jedla, danes so imeli za zajtrk hrenovke in kruh, pa ni čisto nič poizkusila, hrenovk ji jaz doma nisem dajala, razen enkrat pred parimi dnevi, pa še to, za dva koleška. Sčasoma bo morala tudi tam kaj pojest. Se mi zdi, da imajo v vrtcu na Polzeli boljše jedilnike za dojenčke, tu na Trnavi so v bistvu isti kot za šolarje , samo da imajo manjše koščke. Drug teden bo morala biti kar že od osme ure pa do dveh popoldne, da se bo navadila na ta ritem. V torek bo vzel moj dopust, bova šla sama nekam se kopat, po enem letu, da bova spet sama. Popoldne pa grem na službeno zabavo, komaj čakam, da spet vidim sodelavce v širšem krogu. Drugače še vedno pokašljuje in ji občasno priteče iz noska. Aja, pa malo driske ima, predvidevam, da je to od zraščanja zobkov, ker sem opazila eno štirko že zunaj, pa bo verejtno še na drugi starni prišla ven, trojkic pa še nima. Posledično ima čisto rdečo ritko, včeraj se je pokakala že enkrat proti jutru, apak jaz nisem opazila niti zavohala in se je tako drla, potem pa vidim tisto rdečo ritko.... Modrasmotka - čestitke za izgubljene kilograme , jaz jih imam 20 manj, ti bi zdaj že opazila spremembo, če bi me ponovno videla, jaz pa tebe tudi, ker nimaš tako veliko za izgubit. Ravno včeraj sem bila pri zdravnici po 4 mesečnem obdobju, mi je rekla, da moram vstrajat, ker debelejši ljudje povprečno 20 let prej umrejo. Že zaradi otrok..., če nočem da me že v osnovni šoli izgubijo. Motivacija je kar v redu, ampak ko me hudiček lakotnik zagrabi, imam kar težave. Zibka, mi bomo sigurno enkrat šli v Celje v pravljično mesto, mislim da smo bili lansko leto 29. decembra, če se ne motim, ker sem držala Luka v naročju in upala, da mi bo teža sprožila popadke. Luka bi po moje letos pa tudi že sodeloval pri plesu brez naju z atijem. Če ima katera jutri dopoldne čas, jaz moram ododat vlogo za skrajšan delovnik na CSDju v Žalcu, imate čas za eno kavo, tam okrog devete ure, Zibka tebi bom še ZS poslala, ke ne vem če boš prebrala....
|