|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
6.10.2010 8:41:35   
rožica2

jutrouser posted image levinjica-ma nisem se še navadla.pa sej bo.dans sm pa gala pelala v vrtec pa se je kr zaigral tak da sm šla domov in če bo vse ok grem ob pol 12tih po njega.me kr mal stiska pa gledam na telefon če me bojo slučajn klical.upam da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.10.2010 9:56:52   
Anonimen
Jutro!
Kako ste kaj?Jaz sem že od 7 uri pokonci.Zlikala 3 stroje,Ema že 2 uri spi ,po hranjenju ,moj tudi spi ,je imel nočno.Sedaj bom malo pospravila za kosilo pripravila ,potem pa že tako taveča pride iz šole ,popoldan imam odvetnika.
Rožica2 a ga že imaste cel teden uvajanje.Se je takoj vklučil med vrstnike.Le tako naprej.Za službo bo počasi se treba kar navaditi a ne...Jaz še kar čakam na odločbo za vrtec...bo treba malo poklicati kako je ..
nikica85 ja bogi tak smo se mi vsi prehladil ,ko smo imeli krst.Vsi po vrsti,tak da sem morala Emo na ihalacije voziti 3 dni.Pozdravite se čimprej.A si ti na fb vpisana.
vozičkanje jaz bi se tudi vam predružila.  A greste okoli jezera.
kg  jih je še kar 12 kg viška.Sem bolj med visokimi ,se ne vidi toliko ,ko pa kaj oblečem ,pa gor ne dobim.Ene hlače so mi prav od od tistih preden sem zanosila,bo treba res začeti telovaditi...
Ja lepo se imejte se pišemo kaj ,moram iti...lp...

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
6.10.2010 10:36:54   
egleria
nikica bom mela čas. ti se kar lepo pozdravi potem bova pa vozičkali user posted image user posted image
levinjica kar pridruži se. nisva se še zmenile točno, sam zadnjič sva se mislile dobit v centru pa je žal Lea od nikice zbolela..

jaz mam še pa 8kg od poroda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.10.2010 7:57:39   
SKORPY
nikica85 probaj poslati prošnjo, trenutno nas niso veliko vzeli ampak proba ni greh a ne?
Stara sem 28, rožica2 ne vem še kaj bo vse ampak v ponedeljek začnem z delom, sem bila včeraj malo kregana ker imam preveč kg sem delala pregled pri janežičevi pa me je minilo da bi sploh kaj jedla, seveda si bomo pisale ko bom v velenju pa bomo šle na en čvek. Naš je danes ponoči imell napore in podvige ampak gre. Kako pa kaj ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.10.2010 10:06:27   
ROmama
Zobki - prva dva zobka, spodnji enkici sta prišli pri 5,5 meseca, potema pa do osmega mesecanobenega, potem na hitro štirje. Zdaj pa spet ne spimo, dudo žuli, da kar škriplje, po moje bodo spodnje dvojkice. Danes se je zbudila ob pol šestih, potem pa še Luka. Se že privajamo načas, ko bo treba v službo.
Služba Jaz pa nikakor ne morem priti do moje šefice, da se zmeniva, začasno je šla na drugo delovno mesto, tam nima nekega stacionalnega telefona, menda ji bom mogla res kar na FB pistat, čeprav se mi to ne zdi ravno prava pot za službene zadevščine.
Hujšanje - enkrat na teden hodim v Ljubljano, tam imamo dietetično skupino, kjer se učimo o prehrani, pa malo postokamo, kako nam ni šlo, ali pa se pohvalimo, potem sledi tehtanje in ostale meritve, pa obvezna je telovadba, to moramo plačat, medtem ko so ostale storitve na napotnico. Enkrat na 14 dni imamo tudi zdravnika, ali splošnega, ali psihoterapevta.  Tako nekako gre to, zdaj imamo res nek osnoven seznam dovoljene hrane, ptoem ko pa to obvladamo, ozirmoa gremo na vzdrževanje, znamo tudi zamenjevat npr. beljkovine med sabo, pa ogljikove hidrate, tako no, če te še kaj zanima, me vprašaj.
Evo moja mala se je zbudila, greva na en sprehod, pa kupit lepilo za miške, sem tako jezna, spet so mi prišle v hišo. Ravno zato sem pred parimi meseci dobila muco, pa jo je na žalost povozil avto.
Lep danuser posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.10.2010 20:13:11   
modrasmotka
romama joj boga muca.kojk kg ti pa je že uspelo se znebiti?
pa ta teden delam pop.user posted image je kera za kak kofe?user posted image
rožica si ti že nazaj iz dopusta na šihtu?kako se je mali ujel v vrtec?

mi smo pa nekaj bolani.user posted image sploh nevem kaj ji je.najprej smo v petek nekaj pojedli kar je kar naprej kakala.pa rdečo rito ima.user posted image ok kakat je po 2 nehala tako da smo na starih tirnicah.ima pa še vedno zelo rdečo rito.pa jesti noče,pa tečka je.sedaj pa sploh nevem ali je vse to še od petka ali pa bo spet kak zobek uzuni.se pa močno slini.user posted image
drugače smo zdravi...
dnevi prehitro minevajo...otrok je čedalje bolj priden.....

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.10.2010 16:22:04   
rožica2
modrasmotka-ja že delam zjutri sem.mali se je kr vklopu v vrtec,zaenkrat ni blo nobenih problemov.user posted image
a mogoče ve katera kje v žalcu,šempetru...majo dobre ,lepe pa ne preveč drage torte?bomo kmal  1. svečko upihnali pa nevem kam naj grem po torto

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.10.2010 22:49:23   
modrasmotka
rožica definitivno slaščičarna brglez user posted image dobre za dobro ceno.
imajo tudi dobre pri cafe mignon žalec,pa žal drage user posted image
pri brglez je najbolje da si zamisel kako bi rada mela okrašeno zram prneseš.vsaj meni ni njihova okrasitev ušeč,zato ker sem po poklicu slaščičar user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.10.2010 8:20:10   
ROmama
Jaz grem  vedno po torto k Brglezu, cena okrog 35 €, ampak mojim ni všeč, kaj pa v hotelu Paka, enkrat smo jo imeli od tam, pa je bila kar dobra, za ceno žal nr vem..
Naša Ema je pa spet prehlajena, ponoči sem jo imela 2 uri v naročju, čim je zaspala, je zakašljala, pa se zbudila. Vročine na srečo nima.
Hujšanje - nazadnje v četrtek sem imela -15,2, grem pa jutri na vse meritve, od obsegov, pa mišične, vodne, maščobne mase. Bomo videli, koliko sem bila v resnici uspešna.

Neposredna povezava do sporočila: 309
12.10.2010 10:31:12   
modrasmotka
romama user posted image user posted image user posted image za tebe.dobra si.ti se pa res trudiš hujšati.
jaz sem zgubila sam slabe 2 kg odkar delam.od začetka sem mela ful obdobje da sem vedno jedla kruh zraven.tudi če ni pasal.sam da sem se nažrla.sedaj sem se že tega odvadila.za večerjo se trudi pojesti samo jogurt....
skratka trudim se,na svoj način......
aja te 4 dni od danes pa do petka delam po 10 ur.siboto mamo delovno pa jo noter spravlamo.vsak dan bomo po 2 ure podalšali da naredimo 8 ur

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.10.2010 11:05:41   
rožica2

ma vedno ko smo kaj meli smo v paki naročali torto.sej so ble dobre,sam za  pevo svečko bi kej drugačnega mela,nimsjo nevem kake izbire za otroške torte

Neposredna povezava do sporočila: 311
12.10.2010 20:44:44   
egleria
mi vedno v paki naročamo torto. ampak čisto zmeraj okus piškotek.. njami user posted image user posted image meni so zakon..

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.10.2010 22:19:44   
Anonimen
Pozdravljene!
Se še jaz malo javim.Sem zbolele,vročina že malo ponehala ,kiham ,smrkam ,še sreča da so otroci zdravi saj za enkrat.Danes sem klub temu ,bila vzunaj 2 ure ,malo na sprehodi ,malo zraka ,dobimo v sebe.Kako ste pa kaj ve?
torte
no jaz v hotelu Paka nisem bila zadovoljna.Najboljše so mi Miš Mašove v Šoštanju ali Mozirju,pa Brglez tudi nima slabih.
Za kavo se še niste nič zmenile...
Lahko noč...

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
18.10.2010 12:08:50   
Anonimen
Zdravo!
Ta tema pa sameva,kje ste kaj mamice ..že vse v službah ali zaposlene...
Javite se kaj...lp..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
18.10.2010 23:59:17   
Anonimen
jaz pa skoz gledam če se kej dogaja, pa sem že mislila kej pisati, sam se zadnje časa tolk učim, da na koncu vedno pozabim user posted image  drugač smo se pa fajn pozdravili.. sedaj pa imam občutek da nam zobki nagajajo, ker je že zadnje dva dni malo tečna in se skoz neki jokca pa dudo grize tak da kr škripi user posted image  ma sej verjetno tudi vreme malo vpliva, tak žalostno je zunaj da se še meni nič ne da user posted image  
za sprehod bi se lahk zmenili, sam sem pa jaz še nekaj časa brez avta.. user posted image  edino med vikendom mogoče.. kaj mislite? jaz sem za user posted image  
no sedaj pa grem spat.. lahko noč..

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
19.10.2010 9:30:50   
ROmama
Dobro jutro, jaz samo na hitro prečekiram, za pisanje si pa ne vzamem časa. Mi se drugače že od prejšnje nedelje borimo s prehladom, včeraj sem jo peljala pokazat zdravnici. Ponoči tako kašlja, da ne more spat, jaz pa tudi ne.
Ali veste za kako domače zdravilo, sem že vse preizkusila, od toplih kamilic na prsa, čiščenja noska, sirupa iz smrekovih vršičkov, vlaženja zraka, inhalacij, materine dušice, kaj bi lahko še poizkusila, se mi počasi že meša ponoči....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.10.2010 16:44:16   
modrasmotka
ojla
mi pa delamo,delamo....tudi po 10 ur če je treba.še spat pa živet nimam cajta.
kaja je neki zbolela.oz.jo nekaj matra pa še nismo čist ugotovili kaj.učeraj je bedela od 8 zjutraj do 9 zvečer brez dnevnega spanca.nato pa zopet ob 2 zaspala in ga baje žagala do 11.jaz sem že itak ob 4 začela delat user posted image
rožica če se ne motim vse najboljše in jalepše za 1 svečko.inčim manjkrat zboleval user posted image user posted image
to je to.živi še.........spala bi rada pa nimam cajta

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.10.2010 17:50:01   
egleria
mi bolj slabo spimo zadnje čase.. no to noč pa je še mali vročino dobil tk da nismo NIČ spali user posted image glavobol time..

Neposredna povezava do sporočila: 318
25.10.2010 15:29:34   
ROmama
Dan, kako ste čvekice, vse zamorjene od dežja? Ja na žalost so se lepi dnevi zaključili in bomo lovile suhe urice, da bomo lahko šle mal oven s temi našimi otročki.
Egleria - a te pogosto boli glava, moja sestra ima migreno hujše oblike, ji tudi tablete več ne pomagajo. Zadnjič sem jo nagovarjala, da naj poizkusi iti h kakemu homeopatu, pa mi je rekla, da nima denarja, delajo hišo,...

Naša Emica je boljše, njen prehlad je trajal celih 12 dni.

Zibka - kje si, kako sta s Klaro, medve sva bile danes na telovadbi, same, smo te pograšali, a bosta še kaj prišle?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.10.2010 16:33:34   
Anonimen
Zdravo!
Kako ste kaj mamice...Ste boj redko besedne,jaz vas berem ,pa velikokorat ni časa kaj napisati.Mi smo uredu,Ema pridna ,začela piti in jesti nazaj,ko je bilo prej ,zobekov še nimamo,včasih so dnevi ,ko je kaj sitna.Včeraj smo bili na rd je imela moj brat ,star19 let,sem se full sladkarij najedla.No kg pa kar gor,bo treba hujšati začeti.
Romama še hodiš kaj z tamalo na Polzalo..
Egleria tudi meni so se začeli pojavljati občasni glavoboli.
In kje ste ostale...ni časa...
Imamo res grozno vreme ,sam ,da snega ne  vrže.
No lepo se imejte ,pa javite se kaj....lp..

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
26.10.2010 22:25:36   
Aninchy
Hej hoj!!

Se me še spomnite?? user posted image

Naj se najprej opravičim, ampak jst sm res čist pozabla na to temouser posted image Namreč jst gledam samo na mail, če je bil kak odgovor na kaki temi in zdej že toook časa ni s te teme nič blo...user posted image Pa sem rekla, no, pa morm it mal pogledat kaj se dogaja, no in glej ga zlomka, še ste tu!user posted image user posted image user posted image

sem zdej padla mal ven z debate, še morm mal prebrat za nazaj pa sproti bom še kej zvedla, tak da... jp, se še beremo kajuser posted image

Lahko noč!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.10.2010 22:38:07   
Aninchy
No, vidim, da ste se menle o tortah... mi smo ravno pred enim tednom imeli krst, naročila sem pri Brglez in sem bila fenomenalno zadovoljna!!!user posted image user posted image user posted image (vzela sm rezino za 20 kosov in gor otročka z odejico, če vam je znano....) Res ZELO mi je bla všeč na pogled in tudi po okusu! Pa figurica nam je ostala za spomin, ni bila iz cukra... res, same pohvale!user posted image

pa user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate bolane otročičke...user posted image Naš ima zaenkrat samo rahlo zamašen nosek, pa še to je včasih ZELO nadležnouser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.10.2010 22:04:20   
Zibka
Js se tut slabo javljam user posted image  
A ste za kako kavico, naslednji teden, po praznikih?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.10.2010 14:00:40   
modrasmotka
aninchy ne sploh nam ni znano kako torto ste imeli za krst. user posted image sam jaz sme imela podobno z dojenčkom pod odejico.sam je pa res fino ko ti figurica ostane user posted image

rožica čakam na sirnate slikice user posted image

mi smo uredu,rečmo da zdravi.na obroke ker zboli.pogruntala je že kako na posteljo splezati.samo dol me noče ubogati.
drugače pa nič novega

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
29.10.2010 11:23:45   
ROmama
Mi smo imeli tudi to torto za krst. Kakšen okus pa vzamete pri Brglezu? Mi ponavadi pol čokoladne, pol sadne, zdaj pa so se jo naveličali. Čez en mesec praznuje naš Luka 3 leta, bo treba kupit tortico.
Levinjica - zaradi njenega prehlada se po nasvetu p. izogibamo mrzlega svežega zraka, samo danes bomo pa popoldne vseeno šli malo ven. Drugače pa hodim sama, in sicer zvečer, ko tamala zaspi. Kar paše, čeprav je mrzlo. Se že privajam na takrat, ko bom v službi, pa bo vseeno treba migat. Pozimi mi je tako lepo zvečer hodit, če je sneg, vse belo, pa škriplje.
vRTEC - sem videla, da imate v Šmartnem mobilnega, a si ga mogoče že videla od noter, a izgleda v redu? Mi smo še vedno na 3 ali 4 mestu, bom drug teden točno izvedela, ker bom šla v akcijo. Drugače sem jo vpisala še v Braslovče, naj bi bilo prosto, razen če bi še v novembu koga vzeli. Sem ravno v Utripu videla, koliko dojenčkov imajo tam.
Včeraj sem po pošti naročila inhalator in ga danes že dobila, me je poštar spet presenetil brez gotovine doma, tako, da bom po 12 uri šla iskat. Bom poizkusila ta Emin prehlad pregnati še s tem. Kolikor sem prebrala, naj bi bilo kar uspešno. Bom poročala.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?