ROmama
|
Zobki - prva dva zobka, spodnji enkici sta prišli pri 5,5 meseca, potema pa do osmega mesecanobenega, potem na hitro štirje. Zdaj pa spet ne spimo, dudo žuli, da kar škriplje, po moje bodo spodnje dvojkice. Danes se je zbudila ob pol šestih, potem pa še Luka. Se že privajamo načas, ko bo treba v službo. Služba Jaz pa nikakor ne morem priti do moje šefice, da se zmeniva, začasno je šla na drugo delovno mesto, tam nima nekega stacionalnega telefona, menda ji bom mogla res kar na FB pistat, čeprav se mi to ne zdi ravno prava pot za službene zadevščine. Hujšanje - enkrat na teden hodim v Ljubljano, tam imamo dietetično skupino, kjer se učimo o prehrani, pa malo postokamo, kako nam ni šlo, ali pa se pohvalimo, potem sledi tehtanje in ostale meritve, pa obvezna je telovadba, to moramo plačat, medtem ko so ostale storitve na napotnico. Enkrat na 14 dni imamo tudi zdravnika, ali splošnega, ali psihoterapevta. Tako nekako gre to, zdaj imamo res nek osnoven seznam dovoljene hrane, ptoem ko pa to obvladamo, ozirmoa gremo na vzdrževanje, znamo tudi zamenjevat npr. beljkovine med sabo, pa ogljikove hidrate, tako no, če te še kaj zanima, me vprašaj. Evo moja mala se je zbudila, greva na en sprehod, pa kupit lepilo za miške, sem tako jezna, spet so mi prišle v hišo. Ravno zato sem pred parimi meseci dobila muco, pa jo je na žalost povozil avto. Lep dan
|